2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hoşgeldin şekerim sıkma canını bitanem bbeiş veriyor o kiloları ondan sebeb kilo alıyorsun orta kiracı olmadığı halde benden senden kilolu olnlar var onlar üzülsünler hallerine

Evet yaa zaten bana bunları diyenlerin hepsinin maşallahı var tatlımm. Kıskançlar ne olcakk

aman boşver duyma herkesi kuzum alacaz elbet napalım.. ödemde oluşuyor artık takılma...

Kesin ödem zaten tatlımm ayakkabılarım sıkmaya başladı artık yüzüklerim de hissedebiliyorum. Ama garip ki halen hamile kalmadan önceki bedenimdeyim :44:

Ayy polyannam benimm yeyim seni
Çok haklısın tatlımm benim en büyük eksiğim su içemiyordum direk mideme vuruyor ekşime yanma tarzı. Dün ilk defa sıcakların da etkisiyle 2,5 lt suya yakın içtim, bugün de devamm Ödemlerim de azalır inşallah böylece

kızlar yaaa sütyenlerini değiştirdiniz mi

ben 85b giyiyodum ama olmuyo artık... çok sıkıyo, iz yapıyo hep... aldınız mı yeni büyük beden??

Evet tatlım geçen hafta 90b aldım o bile küçük geliyor gibi şu anda. Normalde 80b kullanıyordum

Tatlım ben hiç poğaça simit yiyemiyorum ki midemden dolayı. Her sabah peynir domates salatalıklı sandviç yapıyorum ayran ya da süt içiyorum, öğlenleri sebze yemeği yiyorum illa ki akşamları da çok az ne olursa... Ekmek yemiyorum çok fazla, meyve tüketiyorum ama su içmiyorum ve buna bağlı ödem oluştu sanırım bende. Ama aktivianın yoğurdu iyi fikirmiş canımmm ben de deniycem bebişler tüm kalsiyumumuzu çekiyor bizden
Bu arada bi ortak yönümüzü daha buldumm benim eşim de polis

Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi
Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi
İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi
İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda

Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi
Gelir kol düğmelerimin birleşme saati
Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana
Bitsin bu işkence kalsınlar bir arada

Heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar
Yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi
Bizim gibi bizim gibi ayrılırlar bizim gibi ayrılırlar

ben 85b giyiyodum ama olmuyo artık... çok sıkıyo, iz yapıyo hep... aldınız mı yeni büyük beden??

bende 85 takıyorsum sıkmaya başladı. 90 yada 95 alıcam. çok büyüdüler.

canım aynaya bakıyorumda kollarım bacaklarım zayıf olmasına rağmen çıkan göbeğim ve göğüslerimle kendimi şişman bir kadın olarak görüyorum ki ben daha kilo bile almadım.

seninde aynı şey olmuş, göbek göğüs şişince doğal olarak insanlar böyle diyor. bence kafaya takılacak bişi yok, hamileyiz şişiyoruz. önemli olan normalde zayıf kalabilmek.

bana deseler bu şekilde, hamileyim tabiki kilo alıcam deyip kapatırım konuyu.

canım sonuçta bebeğimiz yolda, klasik bişi almak istemedim. bir eksiği var mı diye düşündüm yok bulamadım. hani geçen hayatbanagüzel baba oğul tişörtü linki vermişti. üzerinde babasının oğlu yazıyordu. o tişörtlerde beyaz bana çok basit geldi. tish-o diye bir site var. ordan kendin tişört dizayn edebiliyorsun. esprili bir tişört hazırladım bide bebek önlüğü, hem renkli hem istediğini yazdırabiliyorsun. bugün onu sipariş vercem.

benim eşim çok özenmişti anneler günü için, bana güzel bir hediyede aldı. o hakketti bu hediyeyi. bence hediye alabilirsin, mutlaka hoşuna gider.

Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtiği yer ile anlamı şöyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an." buyurulmaktadır. Burada geçen "bukra" Arapça’da sabah demektir. "esila" ise zeval vaktinden gurup vaktine kadar demektir. Bu, öğle namazı ile ikindi namazını kapsar. Ondan sonraki "Geceleyin ona secde et" buyurulmaktadır. Yani gurûb’tan başlayarak gece vaktinde secde etmesi istenmektedir. Bu da akşam ve yatsı namazını kapsar. Hemen peşinde de "Onu geceleri uzun uzun tesbih edin" denilmiştir. Bundan da teheccüt namazına atıfta bulunulmuştur. (İnsan suresi 25. ayet)

wuuu canımm naptın sennn.. bitirmişsin alışveriiiii maşallahhhh

ben daha lohusa takımlarına bakamadım.. eminönünden eşimle beraber almayı düşünüyorum.

dün annem de çok tatlı beyaz bi yelekle iki alt üst takım almış.. çok güzeller hepsi

korse almayı unutma :)

esilanın manası için bkz:

Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtigi yer ile anlami söyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîlaRabbinin adini sabah aksam an." buyurulmaktadir. Burada geçen "bukra" Arapça’da sabah demektir. "esila" ise zeval vaktinden gurup vaktine kadar demektir. Bu, ögle namazi ile ikindi namazini kapsar. Ondan sonraki "Geceleyin ona secde et" buyurulmaktadir. Yani gurûb’tan baslayarak gece vaktinde secde etmesi istenmektedir. Bu da aksam ve yatsi namazini kapsar. Hemen pesinde de "Onu geceleri uzun uzun tesbih edin" denilmistir. Bundan da teheccüt namazina atifta bulunulmustur. Izah için bkz. Isra an: 92-97, Müzzemmil an: 2

ben de bi yüzüğümü takıyorum sadece....diğerleri olmuyor...

canım su ve soda çok çok önemli...ihmal etme.. bebişin amniyo sıvısının çoğalması da su içmemizle çok alakalı...

ohh maşallah güle gül ekullanın canım bizim bişeyimiz yok yani varda abıden kalan cok sımdı cınsıyete emın olamdıgım ıcın almıyom 1 çift patik aldım kaldım öyle zaten kesinleşsede alacagız cok bısye yok bakalım ılk cocuklar basak oluyo tam anlamıyla ceyız düzülüyo
kız söyleyemiyom ben ıksıne bırden dilim dönmeyoooo
esila güzel bence

msjım cıkmamıs
anammm kız senden de kacmıyo valla akraba cıkcaz zaten bu gidişle valla

Son düzenleme:

ne güzel herşeyini yapmışsın bişey kalmamış vallahi.

Benim ilk ay büyümeye başladı hatta test yapmama sebep onlar oldu 75 takıyordum şimdi 85 oluyor nerdeyse..

ya iki isim zor gibi sadece LİNA mı koysak ya sizce nasıl kulağa hoş geliyor mu LİNA

Bu arada sütyeni balensiz alın kızlar doktorum söylemişti süt kanallarına zarar verbiliyormuş ve akşam yatarken de çıkarma dedi.Yatarken giymek için gebe mağazasında rahat olanlar var onlardan aldım bilginize.

Son düzenleme:

korseyi sezeryan olursa da kullanabiliyor muyuz? bir arkadaşım ben kullanamadım dedi ama belki kişiden kişiye değişiyordur ona göre alacam bende..

saol canım benim. artık beli olsun sizinkilerde sizlerde alın ya:)

ne güzel herşeyini yapmışsın bişey kalmamış vallahi.

Benim ilk ay büyümeye başladı hatta test yapmama sebep onlar oldu 75 takıyordum şimdi 85 oluyor nerdeyse..

kalmadı sayılır tatlım...

ya iki isim zor gibi sadece LİNA mı koysak ya sizce nasıl kulağa hoş geliyor mu LİNA

canım çok güzel ama ben olsam isminin manasının güzel bişey olmasını tercih ederim...

sare: iffetli namuslu kadın demek... saf temiz anlamı da var.. aynı zaman da Hz. İshak'ın annesinin ismi.

ben mina yı çok istedim... birine sorduk, sadece arabistanda bi yerin adı, çocuğa bişeyler katacak bi isim değil ama koyulabilir demişti... insan ismiyle yaşar derler ya hani, istiyorum ki isminin manasını taşısın :)

balensiz nasıl oluyor?

kullanamıyor diye biliyorum.. ama emin değilim.

esraaa göbüş fotosu bekliyorum sndennnn

akşam evime gidiyim yarın hemen foto atıcam, poz bile ayarladım dün ayna karşısında

Sarenin anlamı güzel ama söylemi zor söylemide güzel olmalı kulağada hoş gellmeli anlamıda güzel olmalı Linayı çok sevdim belki bir isim daha koyarsak onu daha anlamlı koyarız

kızlar oğluşuma
erdem yada onur ismini düşünüyoruz sizce nasıl ?
Erdem
1. Fazilet. 2. Maharet, hüner. 3. Liyakat. 4. Usta gemici. 5. İnsanın ruhsal yetkinliği.
Onur
1. İnsanın kendisine karşı duyduğu saygı. 2. Başkalarının gösterdiği saygının dayandığı değer,

Son düzenleme:

body lerin altına da balensiz güzel durmuyor. ama benim avantajım var, sadece işyerine gider gelirken sütyen takıyorum. işe gelince üstümü değiştiriyorum, penye sütyenlerden takıyorum, iş kıyafetimin içinden bişi belli olmuyor. gecede buna benzer sütyen kullanıyorum. rahat ediyorum.

maşallah canım, herşeyi halletmişsin. güle güle kullan inşallah.

ikisi de harika bence... gerçekten çok beğendim.

alıştıgın için olabilir canımm bana cok zor geldi yoksa senden çalacaktımmm

biraz önce kızımın ismini sordular LİNA düşünüyoruz dedim çok beğendilerr

ben de sare yi düşünüyoruz dediğimde herkes çok beğeniyor ama :26: belki ben ççooook içten samimi güzel, latif ses tonumla şairane bi şekilde söylediğim için de olabilir senin ağzına yakışmıyorsa yapabileceğim bişey yok

çoktaan :) 2. ay büyüdü benim zaten biraz fazla büyüdü anneminde öyle olmuş.sonu benzemese bari :) birde arka tarafa ekler satılıyormuş bilmiyordum sırtı genişletmek için ondan aldım.. o da işe yarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…