hoşgeldin şekerimsıkma canını bitanem bbeiş veriyor o kiloları ondan sebeb kilo alıyorsun orta kiracı olmadığı halde benden senden kilolu olnlar var onlar üzülsünler hallerine
aman boşver duyma herkesi kuzum alacaz elbet napalım.. ödemde oluşuyor artık takılma...
canımm günaydınn... sıkma canını, bundan sonra biraz daha dikkatli ol.. su içmene dikkat et. benim de yüzüme renk gelmiş, seviniyorum buna.
hiiç takılma bunlara.. hayatımızın en güzel ve en özel zamanlarını yaşıyoruz... bence her anı huzur dolu yaşamaya gayret etmemiz gerek
not: polyanna esradan nağmeler
canımmm biz de iyiyizzz...
kızlar yaaa sütyenlerini değiştirdiniz mi
ben 85b giyiyodum ama olmuyo artık... çok sıkıyo, iz yapıyo hep... aldınız mı yeni büyük beden??
milona canım bende oyleydım 10 gunde 1.5 kg almıstım sonra korktum bıraz dıkkat ettım bıkac gun ve hemen 700 gr ı gıttı ama tabı ondan sonra gerı saldım gene almısımdırben ıs yerınde sımıt poaça filan yıyordum aksamları da cok saglıklı olmuyordu evde yemek pişiremediğim için ama ımkanım oldukca evde yapmaya calısıyorum kahvaltıalrı haslanmıs yumurta domates peynır fılanla o zaman daha hafıf hıssedıyorum kendımı hemde daha az ekmek yemıs oluyorum bırde aralarda cok acıkırsam su actıvıa nın kahvaltı zamanı dıye bı yogurud var onu aldım ondan yıyorum kalorısı de az süt yogurt yıyemeıdgım ıcın buda ıyı oldu
ben 85b giyiyodum ama olmuyo artık... çok sıkıyo, iz yapıyo hep... aldınız mı yeni büyük beden??
Günaydınn güzelliklerr nasılsınız bakalımmm
Bizim moralimiz çok bozuk 1 haftada 1.5 kilo almış görünüyoruz, ve dün operasyon müdürümüz iki üç haftadır görmüyordu beni, görünce aaa kilo almışssın miraycım dedi
Ama ben öyle çok şey yemiyorum kiiSadece karnım ve göğüslerim şişti ona rağmen biri kilo almışsın diyor, biri tombik olmuşsun azcık diyor ama nedennnn
Aysunn tatlımm bade ismi şarap demekmiş duyduğum kadarıyla ve dinimizce hoş karşılanmayan isimlerdenmiş. Ama lina ismi çok güzel,, sen yine de iyice araştır olur mu bidenemm
hadi ya uyanıkmış kayınvaliden aferin onaayok canım hemen yıkadım elimi ağzımı zaten sen ne aldın bakim babalar günü hediyesi olarak
ben almıcam gibi o bana anneler günü hediyesi almadı çünküüüüyada alıp utandırsammmı kiiii
ESiLA LİNA
kızlar dün bebeğimin alış verişini nerdeyse tamamladım:)
bebeğime anneannesi 1 kadife battaniye, 1 normal kalın battaniye, 1 tulum, 1 yeni doğan seti, 5 tane alt üst takım, çoraplar, alt açma seti, kumaşçıdan tülbent ve bebek pazeni aldık. bebek pazeninden kundak dikilecek. hamile külotu aldım 3 tane karnı örtenlerden hastanede giymek için. pijama, gecelik, sabahlık seti ve emzirme atleti sipariş verdik gelecek kalmamıştı.
babaannesi de geldi oda 2 takım nevresim, 1 lastikli penye çarşaf, 1 penye battaniye, 6 adette çorap aldı:)
ufak eksikleri kaldı onları da yavaş yavaş tamamlıyorum artık:)
ESiLA LİNA
Evet yaa zaten bana bunları diyenlerin hepsinin maşallahı var tatlımm. Kıskançlar ne olcakk
Kesin ödem zaten tatlımm ayakkabılarım sıkmaya başladı artık yüzüklerim de hissedebiliyorum. Ama garip ki halen hamile kalmadan önceki bedenimdeyim :44:
Ayy polyannam benimm yeyim seni
Çok haklısın tatlımm benim en büyük eksiğim su içemiyordum direk mideme vuruyor ekşime yanma tarzı. Dün ilk defa sıcakların da etkisiyle 2,5 lt suya yakın içtim, bugün de devammÖdemlerim de azalır inşallah böylece
Evet tatlım geçen hafta 90b aldım o bile küçük geliyor gibi şu anda. Normalde 80b kullanıyordum
Tatlım ben hiç poğaça simit yiyemiyorum ki midemden dolayı. Her sabah peynir domates salatalıklı sandviç yapıyorum ayran ya da süt içiyorum, öğlenleri sebze yemeği yiyorum illa ki akşamları da çok az ne olursa... Ekmek yemiyorum çok fazla, meyve tüketiyorum ama su içmiyorum ve buna bağlı ödem oluştu sanırım bende. Ama aktivianın yoğurdu iyi fikirmiş canımmm ben de deniycembebişler tüm kalsiyumumuzu çekiyor bizden
Bu arada bi ortak yönümüzü daha buldumm benim eşim de polis
ohh maşallah güle gül ekullanın canım bizim bişeyimiz yok yani varda abıden kalan cok sımdı cınsıyete emın olamdıgım ıcın almıyom 1 çift patik aldım kaldım öyle zaten kesinleşsede alacagız cok bısye yok bakalım ılk cocuklar basak oluyo tam anlamıyla ceyız düzülüyokızlar dün bebeğimin alış verişini nerdeyse tamamladım:)
bebeğime anneannesi 1 kadife battaniye, 1 normal kalın battaniye, 1 tulum, 1 yeni doğan seti, 5 tane alt üst takım, çoraplar, alt açma seti, kumaşçıdan tülbent ve bebek pazeni aldık. bebek pazeninden kundak dikilecek. hamile külotu aldım 3 tane karnı örtenlerden hastanede giymek için. pijama, gecelik, sabahlık seti ve emzirme atleti sipariş verdik gelecek kalmamıştı.
babaannesi de geldi oda 2 takım nevresim, 1 lastikli penye çarşaf, 1 penye battaniye, 6 adette çorap aldı:)
kız söyleyemiyom ben ıksıne bırden dilim dönmeyooooESiLA LİNA
Evet yaa zaten bana bunları diyenlerin hepsinin maşallahı var tatlımm. Kıskançlar ne olcakk
anaaam hıc kacmıyo senden kızkesın akraba cıkcaz biz yakında
Kesin ödem zaten tatlımm ayakkabılarım sıkmaya başladı artık yüzüklerim de hissedebiliyorum. Ama garip ki halen hamile kalmadan önceki bedenimdeyim :44:
Ayy polyannam benimm yeyim seni
Çok haklısın tatlımm benim en büyük eksiğim su içemiyordum direk mideme vuruyor ekşime yanma tarzı. Dün ilk defa sıcakların da etkisiyle 2,5 lt suya yakın içtim, bugün de devammÖdemlerim de azalır inşallah böylece
Evet tatlım geçen hafta 90b aldım o bile küçük geliyor gibi şu anda. Normalde 80b kullanıyordum
Tatlım ben hiç poğaça simit yiyemiyorum ki midemden dolayı. Her sabah peynir domates salatalıklı sandviç yapıyorum ayran ya da süt içiyorum, öğlenleri sebze yemeği yiyorum illa ki akşamları da çok az ne olursa... Ekmek yemiyorum çok fazla, meyve tüketiyorum ama su içmiyorum ve buna bağlı ödem oluştu sanırım bende. Ama aktivianın yoğurdu iyi fikirmiş canımmm ben de deniycembebişler tüm kalsiyumumuzu çekiyor bizden
Bu arada bi ortak yönümüzü daha buldumm benim eşim de polis
ohh maşallah güle gül ekullanın canım bizim bişeyimiz yok yani varda abıden kalan cok sımdı cınsıyete emın olamdıgım ıcın almıyom 1 çift patik aldım kaldım öyle zaten kesinleşsede alacagız cok bısye yok bakalım ılk cocuklar basak oluyo tam anlamıyla ceyız düzülüyo
kız söyleyemiyom ben ıksıne bırden dilim dönmeyoooo
esila güzel bence
msjım cıkmamıs
anammm kız senden de kacmıyo valla akraba cıkcaz zaten bu gidişle valla
wuuucanımm naptın sennn.. bitirmişsin alışveriiiii maşallahhhh
ben daha lohusa takımlarına bakamadım.. eminönünden eşimle beraber almayı düşünüyorum.
dün annem de çok tatlı beyaz bi yelekle iki alt üst takım almış.. çok güzeller hepsi
korse almayı unutma :)
esilanın manası için bkz:
Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtigi yer ile anlami söyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîlaRabbinin adini sabah aksam an." buyurulmaktadir. Burada geçen "bukra" Arapça’da sabah demektir. "esila" ise zeval vaktinden gurup vaktine kadar demektir. Bu, ögle namazi ile ikindi namazini kapsar. Ondan sonraki "Geceleyin ona secde et" buyurulmaktadir. Yani gurûb’tan baslayarak gece vaktinde secde etmesi istenmektedir. Bu da aksam ve yatsi namazini kapsar. Hemen pesinde de "Onu geceleri uzun uzun tesbih edin" denilmistir. Bundan da teheccüt namazina atifta bulunulmustur. Izah için bkz. Isra an: 92-97, Müzzemmil an: 2
ben de bi yüzüğümü takıyorum sadece....diğerleri olmuyor...
canım su ve soda çok çok önemli...ihmal etme.. bebişin amniyo sıvısının çoğalması da su içmemizle çok alakalı...
ohh maşallah güle gül ekullanın canım bizim bişeyimiz yok yani varda abıden kalan cok sımdı cınsıyete emın olamdıgım ıcın almıyom 1 çift patik aldım kaldım öyle zaten kesinleşsede alacagız cok bısye yok bakalım ılk cocuklar basak oluyo tam anlamıyla ceyız düzülüyo
kız söyleyemiyom ben ıksıne bırden dilim dönmeyoooo
esila güzel bence
msjım cıkmamıs
anammm kız senden de kacmıyo valla akraba cıkcaz zaten bu gidişle valla
ne güzel herşeyini yapmışsın bişey kalmamış vallahi.
Benim ilk ay büyümeye başladı hatta test yapmama sebep onlar oldu 75 takıyordum şimdi 85 oluyor nerdeyse..
ya iki isim zor gibi sadece LİNA mı koysak ya sizce nasıl kulağa hoş geliyor mu LİNA
Bu arada sütyeni balensiz alın kızlar doktorum söylemişti süt kanallarına zarar verbiliyormuş ve akşam yatarken de çıkarma dedi.Yatarken giymek için gebe mağazasında rahat olanlar var onlardan aldım bilginize.
korseyi sezeryan olursa da kullanabiliyor muyuz? bir arkadaşım ben kullanamadım dedi ama belki kişiden kişiye değişiyordur ona göre alacam bende..
saol canım benim. artık beli olsun sizinkilerde sizlerde alın ya:)
kalmadı sayılır tatlım...
esraaa göbüş fotosu bekliyorum sndennnn
canım çok güzel ama ben olsam isminin manasının güzel bişey olmasını tercih ederim...
sare: iffetli namuslu kadın demek... saf temiz anlamı da var.. aynı zaman da Hz. İshak'ın annesinin ismi.
ben mina yı çok istedim... birine sorduk, sadece arabistanda bi yerin adı, çocuğa bişeyler katacak bi isim değil ama koyulabilir demişti... insan ismiyle yaşar derler ya hani, istiyorum ki isminin manasını taşısın :)
Sarenin anlamı güzel ama söylemi zor söylemide güzel olmalı kulağada hoş gellmeli anlamıda güzel olmalı Linayı çok sevdim belki bir isim daha koyarsak onu daha anlamlı koyarız
Bu arada sütyeni balensiz alın kızlar doktorum söylemişti süt kanallarına zarar verbiliyormuş ve akşam yatarken de çıkarma dedi.Yatarken giymek için gebe mağazasında rahat olanlar var onlardan aldım bilginize.
zor değil yaaaaa sare sare...
ben alıltım baya belki ondan kolay geliyo :)
saare
kızlar oğluşuma
erdem yada onur ismini düşünüyoruz sizce nasıl ?
Erdem
1. Fazilet. 2. Maharet, hüner. 3. Liyakat. 4. Usta gemici. 5. İnsanın ruhsal yetkinliği.
Onur
1. İnsanın kendisine karşı duyduğu saygı. 2. Başkalarının gösterdiği saygının dayandığı değer,
alıştıgın için olabilir canımm bana cok zor geldi yoksa senden çalacaktımmm
biraz önce kızımın ismini sordular LİNA düşünüyoruz dedim çok beğendilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?