2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
balensiz nasıl oluyor?

kullanamıyor diye biliyorum.. ama emin değilim.

akşam evime gidiyim yarın hemen foto atıcam, poz bile ayarladım dün ayna karşısında

o zaman doğum şeklimiz belli olsun öyle alalım kuzum :)

eşimin ismi onur onur koy

saol tatlım darısı sizlerin olsun:)

ya iki isim zor gibi sadece LİNA mı koysak ya sizce nasıl kulağa hoş geliyor mu LİNA

kendı fıkrımı soyleyım bana yabancı ısmı çağrıştırdı ben olsam koymazdım yani isim konusu cok zor ınsan cocuguna yaksıtıramıyor bı turlü
esila daha hosuam gıttı benım ama esranın dedıgı gıbı anlam cok onemlı bende hem anlamı gzüel olsun hem söylenişi kolay olsun hem farklı olsun ıstıyorum am ahepsı bı arada cok zor bız kız olursa Serra erkek olursa Kaan koyucaz inş aslında erkekte Kutay istiyordum eşim beğenmedi gıcık kız da da alternatiflerim vardı Zümra Ayça gibi onlarada yok dedi zehra düşündüm olur dedi ama ben emin olamadım Serra ılk dedıgım kalsın dedım cok onceden berı sevıyorum bu ısmı cunku

hadi ya... ek nasıl bişey acaba araştırmak lazım... çok rahatsız ediyor yaaa.. sıcakta bide..

şair misin sen şair misin

he yakışmıyor anamm güle güle büyüt Sarenii

arcak canım aslında evet anlamı daha önemlii ama anlamı kötü değilki LİNA: merhametli yumuşak ve hurma ağacı olaral geçiyor.

Türkiyedeki isimlere bakınca SELEN, ahu, ada, beyza vs onlara göre daha anlamlı geliyor bana sevme meselesi sanırım

Ben evde penye takıyorum işyerinde zor oluyor, balensiz düzgün durdu şimdilik biraz daha büyürlerse ne olur bilemem.

balensiz nasıl oluyor?

İçinde teli olmayan canım.

anlamı güzelmiş bende beğendim bunu :)

sarellem dicem ben kızımmaaaaa

tabi şairim.. hem de şair eşiyim eşimin yüzlerce şiiri var adıma yazılan

hurma ağacı deme fide daha hoş... hurma fidesi :)

aman kılo almıssın dıyenlerı sallayın bebısımız buyudugu ıcın sevınelım hatta benımde yuzum felan kılo almaya basladı ıyıce sısskoo olcam patlamadan doğrurum ınsallah

tabiki canım senın ıcıne sinmesi sevmen önemli gerisi boş benım ısımlere de yorum ıstıyom o zaman begendınız mı bakim:26:

Erdem
1. Fazilet. 2. Maharet, hüner. 3. Liyakat. 4. Usta gemici. 5. İnsanın ruhsal yetkinliği.
Onur
1. İnsanın kendisine karşı duyduğu saygı. 2. Başkalarının gösterdiği saygının dayandığı değer,

kızlar hadi ama fikir verin bir tek lavinyam cevap verdi amaaaa

men de verdim amaaa :26::26::26:

beysal

ben olsam erdemi düşünürdüm...

zira "o -ö-u- ü harflerinde dudak büzüştürerek isim söylemeyi hiç sevmiyorum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…