balensiz nasıl oluyor?
kullanamıyor diye biliyorum.. ama emin değilim.
akşam evime gidiyim yarın hemen foto atıcam, poz bile ayarladım dün ayna karşısında
kızlar oğluşuma
erdem yada onur ismini düşünüyoruz sizce nasıl ?
Erdem
1. Fazilet. 2. Maharet, hüner. 3. Liyakat. 4. Usta gemici. 5. İnsanın ruhsal yetkinliği.
Onur
1. İnsanın kendisine karşı duyduğu saygı. 2. Başkalarının gösterdiği saygının dayandığı değer,
body lerin altına da balensiz güzel durmuyor. ama benim avantajım var, sadece işyerine gider gelirken sütyen takıyorum. işe gelince üstümü değiştiriyorum, penye sütyenlerden takıyorum, iş kıyafetimin içinden bişi belli olmuyor. gecede buna benzer sütyen kullanıyorum. rahat ediyorum.
maşallah canım, herşeyi halletmişsin. güle güle kullan inşallah.
o zaman doğum şeklimiz belli olsun öyle alalım kuzum :)
eşimin ismi onur onur koy
saol tatlım darısı sizlerin olsun:)
ya iki isim zor gibi sadece LİNA mı koysak ya sizce nasıl kulağa hoş geliyor mu LİNA
çoktaan :) 2. ay büyüdü benim zatenbiraz fazla büyüdü anneminde öyle olmuş.sonu benzemese bari :) birde arka tarafa ekler satılıyormuş bilmiyordum sırtı genişletmek için ondan aldım.. o da işe yarıyor..
ikisi de harika bence... gerçekten çok beğendim.
ben de sare yi düşünüyoruz dediğimde herkes çok beğeniyor ama :26: belki ben ççooook içten samimi güzel, latif ses tonumla şairane bi şekilde söylediğim için de olabilirsenin ağzına yakışmıyorsa yapabileceğim bişey yok
body lerin altına da balensiz güzel durmuyor. ama benim avantajım var, sadece işyerine gider gelirken sütyen takıyorum. işe gelince üstümü değiştiriyorum, penye sütyenlerden takıyorum, iş kıyafetimin içinden bişi belli olmuyor. gecede buna benzer sütyen kullanıyorum. rahat ediyorum.
balensiz nasıl oluyor?
şair misin sen şair misin
he yakışmıyor anammgüle güle büyüt Sarenii
arcak canım aslında evet anlamı daha önemlii ama anlamı kötü değilki LİNA: merhametli yumuşak ve hurma ağacı olaral geçiyor.
Türkiyedeki isimlere bakınca SELEN, ahu, ada, beyza vs onlara göre daha anlamlı geliyor banasevme meselesi sanırım
hadi ya... ek nasıl bişey acaba araştırmak lazım... çok rahatsız ediyor yaaa.. sıcakta bide..
lina ne demekkk ne demekkkk çok beğendimmm
ben de sare lina koyayım
seninki badem benimki sarelle olucak
arcak canım aslında evet anlamı daha önemlii ama anlamı kötü değilki LİNA: merhametli yumuşak ve hurma ağacı olaral geçiyor.
Türkiyedeki isimlere bakınca SELEN, ahu, ada, beyza vs onlara göre daha anlamlı geliyor banasevme meselesi sanırım
senınkı sadece sare canım:))
Günaydınn güzelliklerr nasılsınız bakalımmm
Bizim moralimiz çok bozuk 1 haftada 1.5 kilo almış görünüyoruz, ve dün operasyon müdürümüz iki üç haftadır görmüyordu beni, görünce aaa kilo almışssın miraycım dedi
Ama ben öyle çok şey yemiyorum kiiSadece karnım ve göğüslerim şişti ona rağmen biri kilo almışsın diyor, biri tombik olmuşsun azcık diyor ama nedennnn
Aysunn tatlımm bade ismi şarap demekmiş duyduğum kadarıyla ve dinimizce hoş karşılanmayan isimlerdenmiş. Ama lina ismi çok güzel,, sen yine de iyice araştır olur mu bidenemm
Sütyen agrafı yada sütyen sırt genişletme aparatı diye satıyorlar.koraydan almıştım 5 tl filandı sanırım.
kızlar yaaa sütyenlerini değiştirdiniz mi
ben 85b giyiyodum ama olmuyo artık... çok sıkıyo, iz yapıyo hep... aldınız mı yeni büyük beden??
ben gıymıyorum memısler fora:)) dısarı cıkarsamda eskıler ıdare edıyo hala
Erdem
1. Fazilet. 2. Maharet, hüner. 3. Liyakat. 4. Usta gemici. 5. İnsanın ruhsal yetkinliği.
Onur
1. İnsanın kendisine karşı duyduğu saygı. 2. Başkalarının gösterdiği saygının dayandığı değer,
kızlar hadi ama fikir verin bir tek lavinyam cevap verdi amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?