2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım bence 2side güzel isimler erdemde güzel olur farklı olur iisinin anlamıda çok güzel ad bir boncuk oluyo işte bizde daha bulamadık bişeyler yavruma

Beysal kullanıcısından alıntı
kızlar oğluşuma
erdem yada onur ismini düşünüyoruz sizce nasıl ?
Erdem
1. Fazilet. 2. Maharet, hüner. 3. Liyakat. 4. Usta gemici. 5. İnsanın ruhsal yetkinliği.
Onur
1. İnsanın kendisine karşı duyduğu saygı. 2. Başkalarının gösterdiği saygının dayandığı değer,

ikisi de harika bence... gerçekten çok beğendim.

kızlar bu sekretere mail yazdımm

Sevda,

Aylık yemek listesini gönderebilirmisin?

ne yazmışşş

Aysun; liste ekte.

benle nasıl böyle konuşabiliyor sinir oldum cevap yazayım mı sizceeeeee

kızım her yerde bir anlamı var yahuuu beyaz demek bir yerdee :44: hangisine bakıcam şaşırdım

aaaaaaa aaaaaaaaa kuzenimin adı... annesi bilerek koydu eminim :)

evet sorma anlamlar çok değişiyor.

armina:bereket, güzel kadın yazıyodu arapça anlamı.... google translate den baktım ermeni anlamı çıktı

peki ama ne yapayım ben eşim gidio uzaklara göremyiorum esra teyzesiii ne yapayım

Sevda,

ne yazmışşş

Aysun; liste ekte.

yazma tabiki de!

yırtarım ben o sekreterin ağzını yaaaa terbiyesiz saygısız şey.

hiii kavgada söylenmez yaw

yazma tabiki de!

yırtarım ben o sekreterin ağzını yaaaa terbiyesiz saygısız şey.

çok saygısız yaa ben onun amiri konumdayımmm Allahın belası Rabbimm bu kızı nasıl biliyorsa öyle yapsın yaptıkları yanına kalmasın inşAllah aminn hamile halimle beddua ediyorummmm kendisineeee

canım ikiside güzel am aben erdem diyorum

peki ama ne yapayım ben eşim gidio uzaklara göremyiorum esra teyzesiii ne yapayım

ayy canım benim yaaa senin için zor günler başlıyo....

ne yap biliyomusun:

beni düşün! ciddi diyorum bak...
ben eşime aşıktım sanıyodum evlenmeden önce ama asıl evlendikten sonra aşık oldum ona... tam kavuştuk 6 yıl sonunda derken ayrı düştük.. dile kolay tam 1 yıl 4 aydır iki haftada bir bazen 3 haftada bir bi kaç gün beraber olabildik.... her defasında ağlaya ağlaya ayrıldık. bi de benim eşim kocca evde tek başına.. ne yemek yapıyor ne bişey... bomboş bir hayat sürüyor orda tek kişilik. dahasını anlatmıcam... doluyum biliyosun.

seninki topu topu 4 gün... hadi de 1 hafta... nolucak ki? zaten haftaiçi çalışıyosun, akşamları da geç tv karşısına, ya da al eline bi kitap... (günde 400 sayfa okuduğumu bilirim düşünmemek için) haftasonu da sinemaya git, bebişe bişeyler bak, yürüyüş yap... kavuşucaksın bebeğim eşine...

boşver kocanı düşünme bak beni düşün şükret.

linayı da beğendim ama :)
eşim de beğenirse sare lina olabilir :):)

ben kucukken bı alman abla vardı onun adı da linda idi o aklıma geldı linayı duyunca

tanem,nilsu,ilayda,aleyna,tuana,esila kendı kızım olsa ada olcaktı dıgerlerı de etraftakı kız ısımlerı

ya benım oğlum olcak ben merve esım ılker soyadımız demiral uyumlu olsun ıstıyorum soyısmıne felan bıde ıcınde r olmayan olursa sevıncem:)) önerılere açığım

hiii kavgada söylenmez yaw

çok saygısız yaa ben onun amiri konumdayımmm Allahın belası Rabbimm bu kızı nasıl biliyorsa öyle yapsın yaptıkları yanına kalmasın inşAllah aminn hamile halimle beddua ediyorummmm kendisineeee

ayy bırak yaaa uyuzun tekiymiş gerçekten... beddua etme, Allah bildiği gibi yapsın de geç... kurtulcaksın bebişim az kaldı... boşuna sinirlenme bebeğinin de sinirlerini germe

yaa ah sevmesem şu esrayııı ah ahh seviyoz napalımmm hihihihihiihoohohoh

aşkitomm benimmmmmmmmm

ıkısıde hoş canım kendı ısımlerınızle hangısı daha uyumlu benım arkadasım var adı onur böle yazıyo adını 10ur

Ohooo bitmiş tatlım her şey, güle güle giyinin annesi oğluşunuzla Ben daha hiçbir şey almadım desem yeridir. 21 hazirandaki ayrıntılı ultrasonu bekliyorum, sanki cinsiyet konusunda kız değil erkek diyeceklermiş gibime geliyor halen Biraz fazla sağlamcıyım herhalde :44:

aaaaaaa aaaaaaaaa kuzenimin adı... annesi bilerek koydu eminim :)

evet sorma anlamlar çok değişiyor.

armina:bereket, güzel kadın yazıyodu arapça anlamı.... google translate den baktım ermeni anlamı çıktı
Amaaan google translate kadar saçma bir program görmedim canım inanma her yazana orda sen

Oyyy kıyamam datlumaa sinirlenme canım benim sen, fesatlığından yapıyor o her şeyi,, gün gelir devran döner, eminim bir gün o da güvendiği dağlardan sağlam bir kazık yer

Son düzenleme:

demir koy :)

Sen göksun u da bir düşün ya

ö ve u... ağızda yuvarlanan isimleri sevmiyorum ben :)

Sevda,

ne yazmışşş

Aysun; liste ekte.

bence cvp yazma sen kıza sevda demıssın o da sana aysun demıs sen onun ustu olabılırsın ama hanım denmesını ıstıyosan sende öle hıtap etmelıydın dıyıp senı daha da sınır edebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…