Erdem
1. Fazilet. 2. Maharet, hüner. 3. Liyakat. 4. Usta gemici. 5. İnsanın ruhsal yetkinliği.
Onur
1. İnsanın kendisine karşı duyduğu saygı. 2. Başkalarının gösterdiği saygının dayandığı değer,
kızlar hadi ama fikir verin bir tek lavinyam cevap verdi amaaaa
aysucummm
beyza: saf temiz, günah ile kirlenmemiş demek :)
kızım her yerde bir anlamı var yahuuu beyaz demek bir yerdee :44: hangisine bakıcam şaşırdım
kızlar bu sekretere mail yazdımm
Sevda,
Aylık yemek listesini gönderebilirmisin?
ne yazmışşş
Aysun; liste ekte.
benle nasıl böyle konuşabiliyor sinir oldum cevap yazayım mı sizceeeeee
ikisi de harika bence... gerçekten çok beğendim.
ben de sare yi düşünüyoruz dediğimde herkes çok beğeniyor ama :26: belki ben ççooook içten samimi güzel, latif ses tonumla şairane bi şekilde söylediğim için de olabilirsenin ağzına yakışmıyorsa yapabileceğim bişey yok
yazma tabiki de!
yırtarım ben o sekreterin ağzını yaaaa terbiyesiz saygısız şey.
hiii kavgada söylenmez yaw
Erdem
1. Fazilet. 2. Maharet, hüner. 3. Liyakat. 4. Usta gemici. 5. İnsanın ruhsal yetkinliği.
Onur
1. İnsanın kendisine karşı duyduğu saygı. 2. Başkalarının gösterdiği saygının dayandığı değer,
peki ama ne yapayım ben eşim gidio uzaklara göremyiorum esra teyzesiii ne yapayım
linayı da beğendim ama :)
eşim de beğenirse sare lina olabilir :):)
hiii kavgada söylenmez yaw
çok saygısız yaa ben onun amiri konumdayımmm Allahın belası Rabbimm bu kızı nasıl biliyorsa öyle yapsın yaptıkları yanına kalmasın inşAllah aminn hamile halimle beddua ediyorummmm kendisineeee
yaa ah sevmesem şu esrayııı ah ahh seviyoz napalımmm hihihihihiihoohohoh
buğlem zor yaa... bi de ilk hece kalın sert, ikinci hece ince yumuşak... cıxx beğenmedim
Erdem
Onur
kızlar dün bebeğimin alış verişini nerdeyse tamamladım:)
bebeğime anneannesi 1 kadife battaniye, 1 normal kalın battaniye, 1 tulum, 1 yeni doğan seti, 5 tane alt üst takım, çoraplar, alt açma seti, kumaşçıdan tülbent ve bebek pazeni aldık. bebek pazeninden kundak dikilecek. hamile külotu aldım 3 tane karnı örtenlerden hastanede giymek için. pijama, gecelik, sabahlık seti ve emzirme atleti sipariş verdik gelecek kalmamıştı.
babaannesi de geldi oda 2 takım nevresim, 1 lastikli penye çarşaf, 1 penye battaniye, 6 adette çorap aldı:)
ufak eksikleri kaldı onları da yavaş yavaş tamamlıyorum artık:)
Amaaan google translate kadar saçma bir program görmedim canım inanma her yazana orda senaaaaaaa aaaaaaaaa kuzenimin adı... annesi bilerek koydu eminim :)
evet sorma anlamlar çok değişiyor.
armina:bereket, güzel kadın yazıyodu arapça anlamı.... google translate den baktım ermeni anlamı çıktı
Oyyy kıyamam datlumaa sinirlenme canım benim sen, fesatlığından yapıyor o her şeyi,, gün gelir devran döner, eminim bir gün o da güvendiği dağlardan sağlam bir kazık yerçok saygısız yaa ben onun amiri konumdayımmm Allahın belası Rabbimm bu kızı nasıl biliyorsa öyle yapsın yaptıkları yanına kalmasın inşAllah aminn hamile halimle beddua ediyorummmm kendisineeee
ben kucukken bı alman abla vardı onun adı da linda idi o aklıma geldı linayı duyunca
tanem,nilsu,ilayda,aleyna,tuana,esila kendı kızım olsa ada olcaktı dıgerlerı de etraftakı kız ısımlerı
ya benım oğlum olcak ben merve esım ılker soyadımız demiral uyumlu olsun ıstıyorum soyısmıne felan bıde ıcınde r olmayan olursa sevıncem:)) önerılere açığım
Sen göksun u da bir düşün ya
kızlar bu sekretere mail yazdımm
Sevda,
Aylık yemek listesini gönderebilirmisin?
ne yazmışşş
Aysun; liste ekte.
benle nasıl böyle konuşabiliyor sinir oldum cevap yazayım mı sizceeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?