2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bir görsek rahatlayacağız ..ya ben gülücük vs ekleyemiyorum onu nasıl yapacagım ugun başladımda henüz

canım ben sana anlatayım
kullanıcı kontrol panelinde seçenekleri dzenle var ordanda çeşitli seçenekler var ordan standart editörü seçmen gerekiyo bi dene bakalım

nisanda duyulur herhalde ya ben 29 martta gidicem o zaman bile ümitleniyorum belki duyarım diye
benm sat 22 şubat
ben söylerim sana
evet cnm sen benden önce gidiceksin iyi haberlerle gel inşallah

dr. verdiği tarihte büyük ihtimal hepsini bir arada gösterecektir canım bana kalsa bende beklemek istiyorum ama eşim endişe ediyo beni böyle gördükçe sanırım

9: inşallah o pıt pıt sesi duymak için çok sabırsızlanıyorum...

merhaba kızlar bende kasım annesi olucam inşallah.birinci bebeğim düşükle ayrıldı benden bu bebişim hep yanımda kalır umarım.

inşallah cnm çok heyecanlıyım ben yaaaa :)))

benim de tarihim sizlerinkine yakın..doktorum 2 nisana randevu verdi..kalp atışı duyulurmu acaba o tarihte.sat 23 şubat..5+4 olacak

Selam merhaba ben bugün dr.a 6+0 bugünkü haftamız. kalp atışlarını henüz duyamadık haftaya yine çağırdı bebeği ve keseyi gördük alttan baktı. bence sizde keseyi görseniz bile kalp atışlarını duymanız zor.

en azından keseyi görsek şimdilik yeter ..

ayyy artık bende gülücük yapabiliyorum bana anlatan güzel anneye teşekkürler..

canım ben sana anlatayım
kullanıcı kontrol panelinde seçenekleri dzenle var ordanda çeşitli seçenekler var ordan standart editörü seçmen gerekiyo bi dene bakalım

çok teşekkürler

kızlar bu arada ben hergun cevız fındık badem yemeye su ıcmeye calısıyorum
süt içiyorum 1 bardak muıtlaka
folik asite devam ediyorum
başka ne yapsam bilemedim
meyva yiyorum

a.selam cnm...o halde dediğiniz gibi sadece keseyi görebiliriz.olsun allah sağlık versin bebişlerimizede biz bekleriz...

doktorum kalbi kalp damarları oluşmaya başladığı zaman çok bulantı yapar demişti. ben 1-2 hafta önce yatıyordum hep işten izin almıştım acayip bulantım vardı

insallahh bunda olmazz kizimda yerlerde surundumm ((

çok teşekkürler

kızlar bu arada ben hergun cevız fındık badem yemeye su ıcmeye calısıyorum
süt içiyorum 1 bardak muıtlaka
folik asite devam ediyorum
başka ne yapsam bilemedim
meyva yiyorum

ben zaten karatay diyeti yapiyorum onda hep badem findik ceviz bolcaa var ekmek hic yokkk

karatay dietii miii nasıl bir diettt

bu sitede topigi var canimm aslinda diyetten ziyade saglikli beslenme
cok guzell bi diyett sekli
ekmek ve tatli yok birde ara atistirmalar yokk
ekmek yerine bolca ceviz badem findik fistikk
tatli yerinede kayisi incir hurmaa

super kilo verenler varr

Son düzenleme:
çilek aramıza yeni mi katıldın ? hoşgeldinnn

evet daha bugun
aylardır ızlıorum her konuda okuyorum
bebege karar verıncede okudum
sonra hamıle oldugumu ogrenınce bırde baktım kasım anneleri
hemen geldim ..

hoşbulduk güzel anneler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…