tarihleri birbirine yakın olanlar böyle haser versin keseyi görünce yaa
bir görsek rahatlayacağız ..ya ben gülücük vs ekleyemiyorum onu nasıl yapacagım ugun başladımda henüz
evet cnm sen benden önce gidiceksin iyi haberlerle gel inşallahnisanda duyulur herhalde ya ben 29 martta gidicem o zaman bile ümitleniyorum belki duyarım diye
benm sat 22 şubat
ben söylerim sana
dr. verdiği tarihte büyük ihtimal hepsini bir arada gösterecektir canım bana kalsa bende beklemek istiyorum ama eşim endişe ediyo beni böyle gördükçe sanırım
Cevizler yendi miiiii ?? Sular içiliyor muuuuuu ????
KOntrol memuru gibi hissediyorum kendimi
merhaba kızlar bende kasım annesi olucam inşallah.birinci bebeğim düşükle ayrıldı benden bu bebişim hep yanımda kalır umarım.
benim de tarihim sizlerinkine yakın..doktorum 2 nisana randevu verdi..kalp atışı duyulurmu acaba o tarihte.sat 23 şubat..5+4 olacak
Selam merhaba ben bugün dr.a 6+0 bugünkü haftamız. kalp atışlarını henüz duyamadık haftaya yine çağırdı bebeği ve keseyi gördük alttan baktı. bence sizde keseyi görseniz bile kalp atışlarını duymanız zor.
canım ben sana anlatayım
kullanıcı kontrol panelinde seçenekleri dzenle var ordanda çeşitli seçenekler var ordan standart editörü seçmen gerekiyo bi dene bakalım
Selam merhaba ben bugün dr.a 6+0 bugünkü haftamız. kalp atışlarını henüz duyamadık haftaya yine çağırdı bebeği ve keseyi gördük alttan baktı. bence sizde keseyi görseniz bile kalp atışlarını duymanız zor.
en azından keseyi görsek şimdilik yeter ..
ayyy artık bende gülücük yapabiliyorum bana anlatan güzel anneye teşekkürler..
doktorum kalbi kalp damarları oluşmaya başladığı zaman çok bulantı yapar demişti. ben 1-2 hafta önce yatıyordum hep işten izin almıştım acayip bulantım vardı
çok teşekkürler
kızlar bu arada ben hergun cevız fındık badem yemeye su ıcmeye calısıyorum
süt içiyorum 1 bardak muıtlaka
folik asite devam ediyorum
başka ne yapsam bilemedim
meyva yiyorum
bişi değil canım arkadaş olursun bana ödeşiriz
insallahh bunda olmazz kizimda yerlerde surundumm((
İnş. olmaz canım :)
insallahh bunda olmazz kizimda yerlerde surundumm((
ben zaten karatay diyeti yapiyorum onda hep badem findik ceviz bolcaa var ekmek hic yokkk
karatay dietii miii nasıl bir diettt
çilek aramıza yeni mi katıldın ? hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?