perşembe gidicem bende
nasıl bulantı filan var mı sende ?
selam canım ben 18 martta gittim doktor 5.haftadan once görünmez dedi bende boşa ultrasondan radyasyon almamayın diye haftaya gidicem.buhafta gelme henüz dedi zaten.
evet malesef üstelik akşamları daha da ağır oluyo, bi çok sevdiğim şeyden tiksinir oldum anlamsızca
bir de erkenmiş gibime geliyo bu kadar bulantı
ben keseden de ümitli değilim ama sen gittin mi canım ?
anladım canım batın ne zamandı senin ?
bendede hiç bulantı yok canım ya
sürekli uyku hali ve acıkma var
senn yaşadığın farklı bişi var mı peki
bendede hiç bulantı yok canım ya
sürekli uyku hali ve acıkma var
senn yaşadığın farklı bişi var mı peki
bende başta çok umıtsızlıge kapıldım regl yok kanda cıkıyor ama kesede yok ama doktor cok erken dedı 5.haftadan once olmaz dedı ınternettede oyle yazıyor..sende içini ferah tut canım oralarda bir yerde 9 ay yaşayacagı evini yapıyordur :)
canım benimmm sakın bak bozma moralini oluyomuş böyle ilk haftalarda yerleşme kanaması diyorlar.. çoğu kişide oluyo..bişey yoktur sen sıkma canını ama tabii önlem amaçlı sağlıkla git gel..dua ediyoruz bizz ..haberlerini bekliyoruz canım
bendede yok canim bence bizim icin erken olabilirr bebegin kalp atislari baslayinca o da baslayabilirr
20 subat SAT tarihi 5 -6 mart a geliyor işte..senin?
doktorum kalbi kalp damarları oluşmaya başladığı zaman çok bulantı yapar demişti. ben 1-2 hafta önce yatıyordum hep işten izin almıştım acayip bulantım vardı
ben keseden de ümitli değilim ama sen gittin mi canım ?
perşembe gidicem bende
nasıl bulantı filan var mı sende ?
selam canım ben 18 martta gittim doktor 5.haftadan once görünmez dedi bende boşa ultrasondan radyasyon almamayın diye haftaya gidicem.buhafta gelme henüz dedi zaten.
aa gerçekten mi bende benim hiç bulantım yok deyip duruyom kendi kendime.. hatta anneme de diyorum ben nasıl hamileyimm bulantı falan yok diye:))) yalnız bende aşırı baş ağrısı oluyo kızlar yaa sizde oluyo mu hiç.. korkuyorum bazenn. tansiyon problemim de yok ama..
benim de tarihim sizlerinkine yakın..doktorum 2 nisana randevu verdi..kalp atışı duyulurmu acaba o tarihte.sat 23 şubat..5+4 olacak
benimde SAT 19 şubattı baya yakınız seninle canım :)
benim de tarihim sizlerinkine yakın..doktorum 2 nisana randevu verdi..kalp atışı duyulurmu acaba o tarihte.sat 23 şubat..5+4 olacak
HARİKA..
Sen ne zaman doktora gidiceksin keseyi görürse bana haber ver mutlaka ama yarın cok erken yinede sen bilirsin.
HARİKA..
Sen ne zaman doktora gidiceksin keseyi görürse bana haber ver mutlaka ama yarın cok erken yinede sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?