2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
perşembe gidicem bende
nasıl bulantı filan var mı sende ?

evet malesef üstelik akşamları daha da ağır oluyo, bi çok sevdiğim şeyden tiksinir oldum anlamsızca
bir de erkenmiş gibime geliyo bu kadar bulantı

evet malesef üstelik akşamları daha da ağır oluyo, bi çok sevdiğim şeyden tiksinir oldum anlamsızca
bir de erkenmiş gibime geliyo bu kadar bulantı

bendede hiç bulantı yok canım ya
sürekli uyku hali ve acıkma var
senn yaşadığın farklı bişi var mı peki

ben keseden de ümitli değilim ama sen gittin mi canım ?

bende başta çok umıtsızlıge kapıldım regl yok kanda cıkıyor ama kesede yok ama doktor cok erken dedı 5.haftadan once olmaz dedı ınternettede oyle yazıyor..sende içini ferah tut canım oralarda bir yerde 9 ay yaşayacagı evini yapıyordur :)

bendede yok canim bence bizim icin erken olabilirr bebegin kalp atislari baslayinca o da baslayabilirr

ayyh bir sağlık ocağına gittim doldurmuşunuz kızlar, havada acayip güzel sıcakk.
bebişi sağlık ocağına kayıt ettirmek gerekiyormuş, aşılar ordan yapılıyormuş haziran başı gibi :82:

evt bir gün işe gitmedim sabahtan akşama kadar bende full uyudum, dediğin gibi 1,5 - 2 saatte bir yemek yeme isteği ama çok az yiyebiliyorum

inş. canım öyle yapmaya çalışıyorum ama ister istemez umutsuzluk geliyor içime
hayırlısıyla sımsıkı tutunsunlar annelerine minikler

Çokendişelenmiyorum çünkü o kendiliğinden geldi gelmek istedi kolay kolay gitmez elbet

doktorum kalbi kalp damarları oluşmaya başladığı zaman çok bulantı yapar demişti. ben 1-2 hafta önce yatıyordum hep işten izin almıştım acayip bulantım vardı

aa gerçekten mi bende benim hiç bulantım yok deyip duruyom kendi kendime.. hatta anneme de diyorum ben nasıl hamileyimm bulantı falan yok diye:))) yalnız bende aşırı baş ağrısı oluyo kızlar yaa sizde oluyo mu hiç.. korkuyorum bazenn. tansiyon problemim de yok ama..

ben keseden de ümitli değilim ama sen gittin mi canım ?

perşembe gidicem bende
nasıl bulantı filan var mı sende ?

selam canım ben 18 martta gittim doktor 5.haftadan once görünmez dedi bende boşa ultrasondan radyasyon almamayın diye haftaya gidicem.buhafta gelme henüz dedi zaten.

benim de tarihim sizlerinkine yakın..doktorum 2 nisana randevu verdi..kalp atışı duyulurmu acaba o tarihte.sat 23 şubat..5+4 olacak

:) bende Allaha şükür hiç olmadı baş ağrısı normalde ağrır aslında, bol uyuyorum, sende bol bol uyu vücudun dinlensin, çünkü bebiş için çok çalışıyor :)

benim de tarihim sizlerinkine yakın..doktorum 2 nisana randevu verdi..kalp atışı duyulurmu acaba o tarihte.sat 23 şubat..5+4 olacak

nisanda duyulur herhalde ya ben 29 martta gidicem o zaman bile ümitleniyorum belki duyarım diye
benm sat 22 şubat
ben söylerim sana

dr. verdiği tarihte büyük ihtimal hepsini bir arada gösterecektir canım bana kalsa bende beklemek istiyorum ama eşim endişe ediyo beni böyle gördükçe sanırım

HARİKA..
Sen ne zaman doktora gidiceksin keseyi görürse bana haber ver mutlaka ama yarın cok erken yinede sen bilirsin.

biraz erken ama az evvel de açıklama yaptım canım bir görünelim bişey kaybetmeyiz herhalde alıştık dr. teyzemize zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…