evet daha bugun
aylardır ızlıorum her konuda okuyorum
bebege karar verıncede okudum
sonra hamıle oldugumu ogrenınce bırde baktım kasım anneleri
hemen geldim ..
hoşbulduk güzel anneler...
bu sitede topigi var canimm aslinda diyetten ziyade saglikli beslenme
cok guzell bi diyett sekli
ekmek ve tatli yok birde ara atistirmalar yokk
ekmek yerine bolca ceviz badem findik fistikk
tatli yerinede kayisi incir hurmaa
super kilo verenler varr
ne güzelll, hayırlı olsun bebişinnn :126:
Cevizler yendi miiiii ?? Sular içiliyor muuuuuu ????
KOntrol memuru gibi hissediyorum kendimi
merhaba arkadaşlar biraz önce doktor kontrolümden geldim.geçen hafta 1cm kesemiz görünmüştü ultrasonda bu hafta kese birazdaha büyük görünüyor ama bebeğim çok yeni yeni oluşmaya başlamış çok küçük dedi doktorum bende tam olarak göremedim kesenin içinde çok zayıf beyaz bir karartı vardı sadece tam bir görüntü yoktu yani.acaba normalmidir sizlerinde böylemiydi ultrasonda? birde sat a göre 7+1 ama daha küçük dedi doktorum sanırım adet düzensizliğindendir.birde 5 gündür inanılmaz bulantılarım başladı sabahları başımı kaldıramıyorum yataktan işe gidemiyorum 3 gündür.hiç bişey yiyemiyorum sadece haplarımı almak için meyve yiyebiliyorumoda yarım yarım.dün bütün günkü yediklerim 1 tane kivi 1 avuç ceviz başkada bişey yiyemedim. hamile olduğumu öğrendiğimden bugüne 5 kilo vermişim kilo kaybı normalmidir.ve bebeğim nezaman görünür acaba .doktorum anormal bi durum gibi söylemedi ama ben yinede tedirginim benimle aynı durumu paylaşanlar varmı merak ediyorum.
ben dıkkat edıyorum hamılelıgımde ole hamur ısı cok yemım dıe basladım bakalım
zaten kılo almıstım
61 kılo hamıle kaldım gercı boyum 1,70 ama evlendıgımde 56 kıloydum maşallahım var nasıl almısım öle
dogumdan sonra artık verırız napalım
ayyy arkadaşlar cevizlere bademlere başladınızmı yaa ben daha başlamadım erken diye düşünüyodum sanırım başlamam gerekiyo artık
aa bende 56 kilo ile evlendim 1,73 boyum 63 kilo ile hamile kaldım canım. evet inş. çok almayız uzun boylular çok alıyor diyorlar bir arkdaşım vardı 25 kilo aldı
başlamazmıyız başladık tabiiii, ama çok sivilce yapıyor bende bişi ceviz ile fındık yapar mı sizce ? :26:
aa bende 56 kilo ile evlendim 1,73 boyum 63 kilo ile hamile kaldım canım. evet inş. çok almayız uzun boylular çok alıyor diyorlar bir arkdaşım vardı 25 kilo aldı
başlamazmıyız başladık tabiiii, ama çok sivilce yapıyor bende bişi ceviz ile fındık yapar mı sizce ? :26:
25 kilomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyandı gülüm keten helva yok yaa o kadar almayız ..inşallah
fındığı bilmemde ceviz yapıyo sanırım çünkü ceviz yağlı olduğu için yapabilir
aman boş ver arkadaşım ya hamilelikte herşey olur sivilcede çıkar kiloda alırız popomuzda genişler sayılı gün çabuk geçer doğumdan sonra hepsini atarız
25 kilomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyandı gülüm keten helva yok yaa o kadar almayız ..inşallah
alırız alırız ben kızımda 17 kilo aldım :2:
53 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğuma gittim doğumdan sonra 66 kiloya düştüm şimdide 52 kiloyum yani kilolar zamanla gidiyo
ay maşallah yine 52 ye düşmüşsün inş. canım düşeriz :) moral oldun kızz :103:
Selam merhaba ben bugün dr.a 6+0 bugünkü haftamız. kalp atışlarını henüz duyamadık haftaya yine çağırdı bebeği ve keseyi gördük alttan baktı. bence sizde keseyi görseniz bile kalp atışlarını duymanız zor.
alırız alırız ben kızımda 17 kilo aldım :2:
53 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğuma gittim doğumdan sonra 66 kiloya düştüm şimdide 52 kiloyum yani kilolar zamanla gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?