2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben dıkkat edıyorum hamılelıgımde ole hamur ısı cok yemım dıe basladım bakalım
zaten kılo almıstım
61 kılo hamıle kaldım gercı boyum 1,70 ama evlendıgımde 56 kıloydum maşallahım var nasıl almısım öle
dogumdan sonra artık verırız napalım

merhaba arkadaşlar biraz önce doktor kontrolümden geldim.geçen hafta 1cm kesemiz görünmüştü ultrasonda bu hafta kese birazdaha büyük görünüyor ama bebeğim çok yeni yeni oluşmaya başlamış çok küçük dedi doktorum bende tam olarak göremedim kesenin içinde çok zayıf beyaz bir karartı vardı sadece tam bir görüntü yoktu yani.acaba normalmidir sizlerinde böylemiydi ultrasonda? birde sat a göre 7+1 ama daha küçük dedi doktorum sanırım adet düzensizliğindendir.birde 5 gündür inanılmaz bulantılarım başladı sabahları başımı kaldıramıyorum yataktan işe gidemiyorum 3 gündür.hiç bişey yiyemiyorum sadece haplarımı almak için meyve yiyebiliyorumoda yarım yarım.dün bütün günkü yediklerim 1 tane kivi 1 avuç ceviz başkada bişey yiyemedim. hamile olduğumu öğrendiğimden bugüne 5 kilo vermişim kilo kaybı normalmidir.ve bebeğim nezaman görünür acaba .doktorum anormal bi durum gibi söylemedi ama ben yinede tedirginim benimle aynı durumu paylaşanlar varmı merak ediyorum.

canım benimn tedirgin olucak bişey yok bebişinin daha görünmemesi normaldir bence geç döllenmede olabilir kendine dikkat et sakın üzülme benimde çok şiddetli bulantılarım oluyo hele sabahları gece yatarken yanına kraker bisküvi gibi şeyler koy sabah yataktan kalkmadan önce biraz atıştır eminim işe yariyacaktır bende yaradı çünkü kilo kaybıda normaldir ben 56 kilodan 50 kiloya düştüm 3 hafta içinde bence kaybetmek iyidir kiloları hamileliğimizin ilerleyen zamanlarında kendimizi çekmeden bol bol yer o kiloları geri alırız canım

aa bende 56 kilo ile evlendim 1,73 boyum 63 kilo ile hamile kaldım canım. evet inş. çok almayız uzun boylular çok alıyor diyorlar bir arkdaşım vardı 25 kilo aldı

ayyy arkadaşlar cevizlere bademlere başladınızmı yaa ben daha başlamadım erken diye düşünüyodum sanırım başlamam gerekiyo artık

başlamazmıyız başladık tabiiii, ama çok sivilce yapıyor bende bişi ceviz ile fındık yapar mı sizce ? :26:

dr bir ilaç verdi kalbini yine duydum çok iyiymiş ama pzt den başlayan 5günlük toplamda 9günlük rapor sahibiyim bebiş annesinin çalışıp yorulmasına içi elvememiş galiba kimlerin kahverengi lekesi vardı geçti mi

25 kilomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyandı gülüm keten helva yok yaa o kadar almayız ..inşallah

fındığı bilmemde ceviz yapıyo sanırım çünkü ceviz yağlı olduğu için yapabilir
aman boş ver arkadaşım ya hamilelikte herşey olur sivilcede çıkar kiloda alırız popomuzda genişler sayılı gün çabuk geçer doğumdan sonra hepsini atarız

25 kilomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyandı gülüm keten helva yok yaa o kadar almayız ..inşallah

evet ve acayip güzel bir kızdı 53 kiloydu boylu poslu o bile 25 kilo aldı kızlar çok yemeyin heee inş. canım yaa dombili hallerimizi çeker koyarz buraya

hmm cevizden ozaman bu yaa, doğru diyorsun arkadaşım hepsi olcakk :26: koca popolu olcazz

alırız alırız ben kızımda 17 kilo aldım :2:
53 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğuma gittim doğumdan sonra 66 kiloya düştüm şimdide 52 kiloyum yani kilolar zamanla gidiyo

ayyy kızlar ben ikinci kez kasım annesi olucam inşallah
kızımı 11 11 2010 da doğurdum kızçem gününü bekledi tabi
inşallah bu 03 11 2012 doğacak allahın izniyle

ay maşallah yine 52 ye düşmüşsün inş. canım düşeriz :) moral oldun kızz :103:

sevindim arkadaşım dediğim gibi kilolar zamanla gidiyo hele çocuklar bir ayaklansınlarda peşlerinden koşturuyolar valla benim kızı içeri sokamıyorum bazende korkuyorum ya karnımdaki bebişime bişey olursa diye inşallah hiç bişey olmaz
rabbim bebişlerimiz sana emanet sen onları koru yarabbim:26:

seninle aynıyız.benimde 6 haftam doldu.ben daha gitmedim 12 gün sonra gitmeyi düşünüyorum.nasipse hem keseyi hem kalp atışını görmek için.

bu arada sağlık ocakları haziran gibi ne iğnesi vuruyorlar.merak ettim. ben adres değişkliğ nedeniyle kaydımı , başka yere aldıracam haftaya. yeni sağlık ocağına yaptırayım kaydımı diyorum.

alırız alırız ben kızımda 17 kilo aldım :2:
53 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğuma gittim doğumdan sonra 66 kiloya düştüm şimdide 52 kiloyum yani kilolar zamanla gidiyo

bana diyolardı çok ye nasılsa doğumda 10 kilo gidio. bende toplamdaa 11 kilo aldım ya, heeee tamam nasılsa 10 kilo gider 1 kiloda nasılsa gider dedim, zati dr bbek 4 kilo deyince ben kafadan hesap yaptım . oooo ozaman benden 10 diil 12 kilo gitmiştir die.eve girer girmez bi tartıldım. sdece 5 kilocuk.o kadar... tabi kalan 6 kilo 10 günde gitti. ama hani doğumda öle 10 kilo falan verilmio.siz 4 kilo vermişsiniz ben 5 . ancak o kadar.
kilo alımını son aylara saklayınnn...

arkadaşlar ben çıkıyorum benim kızçem uyumuşken ben mutfağa bir gireyim ayyy girmeyede korkuyorum aslında kokudan miden çok kötü oluyo ama zorda olsa girmem lazım benden yemek bekleyen bir kocam ve bir kızım var
neyse artık yarın görüşürüz kendinize dikkat edin bebişlerinize iyi bakın hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…