canım maddi durumlar beni de düşündürüyor hatta bunda bile... ama bir yanım insanın kardeşi en yakın dostu oluyor benden iki yaş küçük erkek kardeşim var. annem çalıştığı için 5 yaşındayken ben ona bakmaya başladım. okulunu hacettepe ihsan doğramacı üstün başarı ödülünü alarak bitirdi şimdi de yurt dışında tev ona yüksek lisans bursu verdi onunla okuyor. onda tuzum var ya hoşuma gidiyor. bu arada bişey anlatayım annemler ben doğduktan sonra 4-5 yıl çocuk yapmayı istemiyorlarmış. ama gelinki kardeşime hamile kalmış. o zamanlar sivasın bir köyünde öğretmenler babam anneme 15 000 Tl vermiş yollamış kayseriye bu bebeği aldır diye anneannem ve annem kayseriye varmışlar o sıra anneannem çok saygı duyduğu yaşlı bir adamdan hayır duası alalım da öyle gidelim demiş. Adamın gözleri görmüyormuş annem bişey demeden demişki Allah sana hayırlı bir erkek evlat verecek adını da hamiydullah (hamdullah) koyacaksın çok başarılı biri olacak eyaletleri olan bir yerlerde yaşayacak başarılı olacak orada demiş annemler ordan ayrılmışlar doktora gitmişler. Dr inat etmiş ben bu çocuğu almam madem ikinciyi düşünüyorsun niye bunu aldırıyorsun diye. Annem de ısrar etmiş kızım daha çok küçük sağlık proplemleri var para yetiştiremeyiz diye dr çocukların yaş farkı fazla olmazsa kızın onu kıskanmaz yosa çok kıskanır diye inat etmiş almamıl annemden 15000 tl kürtaj parası yerine 1500 tl muayene parası almış annemde artan paraya 2 kilo sucuk ve babama kaban almış köye geri dönmüş anneme demişki bu kız olsada oğlan olsa da son demiş. Bir kabanı ve bir oğlu olmuş.
Aynı o kayserili deddenin dediği gibi bir insan oldu kardeşim bize aşırı düşkün başarılı ve eyaletli bir yerde yaşıyo
dershaneler evet sıkıntılı tatilleri yok canım devlete girmekmte zor dimi atama az oluyor
Canımm dikkat et kendine, geceleri vücuduna ıslak havlu koyabilirsen rahat ettirir seni, bazen duş almak bile yaramıyor gerçekten
tebrik ederim hayırlı olsun :))
oh iyi cnım işinden memnunsan çıkma zaten evinede yakınmış
bende denize giidcektim sabah hamile arkadaşla konustumda enfeksiyon kaparım marmara çok temiz değil riske atmaya gerek yok filan dedi tırstım :18:
test sonuçlarım çıkmış internette göürnmüyor diye fax istedim. faxımızda geldi şimdi sorun yok. bu da gayet güzel çıkmış. Allah2ıma binlerce defa şükürler olsun. Allah bekleyen herkesi böyle güzel sonuçlarla karşılaştırsın inş. evet maalesef benim kide 4 günde çıktı meraktan öldüm. ama sonucum gayet iyiymiş.
çok sıcak dayanamıyorum dün gecede rahatsızlandım nefes almakta güçlük çektim kalp atışlarım hızlandı kabus gibi bir gece geçirdim
kızlar bugün sabah burnum kanadı ve kulaklarım tıkalı 1 haftadır. hafta döngüm bugün ya okuyorum anne adayında burun kanamaları görülebilir diyor hakkaten tam bugün yaşadım.. ne kadar literatürel gidiyor hammileliğim:26::26::26:
günaydınn teyzoşlar...
şöylee bi okumaya çalıştımda geçmişi 1-2 sayfa gece uyuyamamktan şikayetçi sanırım annişler..bu gece bende sıcaktann bi o yana bi bu yana döndüm uyuyamadım...üstümde incecik bi pijamayla yatıyorum...hatta camı açık bırakıyoruz ama banamısın demiyor...bide yatak odamız batı güneşi aldıgı için acayip sıcak oluyor...
bu gece benim diğer bi sıkıntımda sağ tarafımdan bişeyin batmasıydı:44:doktorum izinde arayıp sormadımda, şuanda iyiym ama gece biraz rahatsız etti..kaygılandırdı
allahım cümlemiizn evladına... mucizesinee.... sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin...:26: umarım kızımda iyidir...:26:
kızlar bugün sabah burnum kanadı ve kulaklarım tıkalı 1 haftadır. hafta döngüm bugün ya okuyorum anne adayında burun kanamaları görülebilir diyor hakkaten tam bugün yaşadım.. ne kadar literatürel gidiyor hammileliğim:26::26::26:
günaydınn teyzoşlar...
şöylee bi okumaya çalıştımda geçmişi 1-2 sayfa gece uyuyamamktan şikayetçi sanırım annişler..bu gece bende sıcaktann bi o yana bi bu yana döndüm uyuyamadım...üstümde incecik bi pijamayla yatıyorum...hatta camı açık bırakıyoruz ama banamısın demiyor...bide yatak odamız batı güneşi aldıgı için acayip sıcak oluyor...
bu gece benim diğer bi sıkıntımda sağ tarafımdan bişeyin batmasıydı:44:doktorum izinde arayıp sormadımda, şuanda iyiym ama gece biraz rahatsız etti..kaygılandırdı
allahım cümlemiizn evladına... mucizesinee.... sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin...:26: umarım kızımda iyidir...:26:
ay ben de nefes darlığından çok korkuyorum allahtan bişey yok şimdilik Bazen burnum kanamış ama kurumuş olduğunu görüyorum farkında bile olmuyorum diş etlerim hassaslaştı ama .sen de dikkat et serinde kal
benimde öyleydi kurumuş oluyordu çok çok az bugün yüzümü yıkadım havluya iliyordum baktım kan, burnumdan pıt pıt damlıyor
benimde öyleydi kurumuş oluyordu çok çok az bugün yüzümü yıkadım havluya iliyordum baktım kan, burnumdan pıt pıt damlıyor
hadi yaa çok az ama evin yakınsa sorun olmazyinede ben kıyamam yaaa senin ilk mi bu belki kucağa aldıgında fikrin değişebilirrr :13:
canım bu dönemlerde kanama normalmiş geçmiş olsun...
İkimizde aynı dönemiz senle daha doğrusu dr öyle dedi bebişin gelişimi benim adet tarihiyle tutmayınca sen üstüne görmüşün dedi 26_27 ocakmış sat bana muhtemel doğum tarihini 1 ,11 diye çıktı her kontrolde de tarihiyle uyumlu gidiyor diyor . Yani burun kanamaları tıkanıklık yakında şimdilik tek sorunum iştehareketliyim ama eve gelipte dinlenince ayağa kalkamıyorum kalça ağrısından sonra da sabah geçiyor tüm enerjimi işe harcıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?