2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayyy ne güzel bir hikaye zaten olsa ben de kıyamam:) Allah açar bir kısmet kapısı diyorum hep bende ama işte insan geleceğini düşünüyor... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

dershaneler evet sıkıntılı tatilleri yok canım devlete girmekmte zor dimi atama az oluyor

aman devlte zor bir de benim üniversite de araştırma görevliliğini kazanmıştım başıma çok iş açarak elimden aldılar ondan küsüm devlete... hem artık sınavla alınmayacak canım ondan umudum yok..

Canımm dikkat et kendine, geceleri vücuduna ıslak havlu koyabilirsen rahat ettirir seni, bazen duş almak bile yaramıyor gerçekten

dün gece bende vantilatörle serinleyip ancak öyle uyuabildim ama yatak artık resmen batmaya başladı..ilerki aylardan korkmayA başladım

normalde bende hassasımdır en ufak şeyden enfeksiyon kaparım ama geçen sene çok gittim sarıyer ve kilyosa herhangi bir sorun yaşamadım.

ben hamileyken ankarada yaşamak istemediğimi Daha iyi anladım bebişimi kullanıyorum bazen dua ederken tövbe tövbe bak oğlum bu ankarada havalar sıcak diyorum Allah a dua et annemi babamı deniz kıyısında bir memlekette yaşat diye O senin dualarını kabul eder diyorum 

Gözün aydın :))

annemde de bende de klima mevcut ben hayat boyu hiç sıcakta kalamadım ama açmaya korkuyorum hamile olunca..

kızlar bugün sabah burnum kanadı ve kulaklarım tıkalı 1 haftadır. hafta döngüm bugün ya okuyorum anne adayında burun kanamaları görülebilir diyor hakkaten tam bugün yaşadım.. ne kadar literatürel gidiyor hammileliğim:26::26::26:

günaydınn teyzoşlar...
şöylee bi okumaya çalıştımda geçmişi 1-2 sayfa gece uyuyamamktan şikayetçi sanırım annişler..bu gece bende sıcaktann bi o yana bi bu yana döndüm uyuyamadım...üstümde incecik bi pijamayla yatıyorum...hatta camı açık bırakıyoruz ama banamısın demiyor...bide yatak odamız batı güneşi aldıgı için acayip sıcak oluyor...
bu gece benim diğer bi sıkıntımda sağ tarafımdan bişeyin batmasıydı:44:doktorum izinde arayıp sormadımda, şuanda iyiym ama gece biraz rahatsız etti..kaygılandırdı
allahım cümlemiizn evladına... mucizesinee.... sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin...:26: umarım kızımda iyidir...:26:

bende de oluyor ama normalmiş onlar canım..

ay ben de nefes darlığından çok korkuyorum allahtan bişey yok şimdilik Bazen burnum kanamış ama kurumuş olduğunu görüyorum farkında bile olmuyorum diş etlerim hassaslaştı ama .sen de dikkat et serinde kal

hoşgeldin canımmm kıyamam sana sende sıcaklardan bunalıyorsun inşAllah iyidir canım biraz streslisinn ya bu günlerde ondan olmuş olabilir canımm aminnnn iyidirrr canını sıkma sennn

benimde öyleydi kurumuş oluyordu çok çok az bugün yüzümü yıkadım havluya iliyordum baktım kan, burnumdan pıt pıt damlıyor

benimde öyleydi kurumuş oluyordu çok çok az bugün yüzümü yıkadım havluya iliyordum baktım kan, burnumdan pıt pıt damlıyor

İkimizde aynı dönemiz senle daha doğrusu dr öyle dedi bebişin gelişimi benim adet tarihiyle tutmayınca sen üstüne görmüşün dedi 26_27 ocakmış sat bana muhtemel doğum tarihini 1 ,11 diye çıktı her kontrolde de tarihiyle uyumlu gidiyor diyor . Yani burun kanamaları tıkanıklık yakında şimdilik tek sorunum iştehareketliyim ama eve gelipte dinlenince ayağa kalkamıyorum kalça ağrısından sonra da sabah geçiyor tüm enerjimi işe harcıyorum

hadi yaa çok az ama evin yakınsa sorun olmaz yinede ben kıyamam yaaa senin ilk mi bu belki kucağa aldıgında fikrin değişebilirrr :13:

Evet az ama canım, hem eve katkımdan, hem çalışmayı sevdiğimden, hem evdeki konumumdan vazgeçmeye hiç niyetim yok tabiki bebeğimde çok önemli ama yakın ya sık sık giderim mesafe 10 dak. Sen niye bırakmayı düşünüyorsun ki kuzum çalışmak güzel bişey hem çok sıkı değilse işin korkma canım benim.

canım bu dönemlerde kanama normalmiş geçmiş olsun...

evet normalmiş canım..

ayy ne güzel birlikte gidiyoruz:) ben de dinlenince kendime geliyorum dediğin gibi sabahları iyi oluyorum akşam felç.. uyuyorum eşim yemeği hazırlıyor sonra kendime geliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…