teşekkür ederim canım yorumun için
gerçekten ilerleyebileceğimi düşünsem bir bakıma sabredicem devam edicem ama burası benim için gelecek vaad etmiyor.. Buraya ne müdürler genel yöneticiler geldi herkese aynı pisliği yapıp gönderdiler patronda o kişileri destekledğinden sen teksin ve sürekli çarpısıyorsun yıprnıyorsun çalıstıgın ortamda huzur olmasıda çok önemli... Haklısın çevre işleri hep sallanıyor önemsenmiyor bu benim canımı ciddi anlamda sıkıyor başka yerde de aynı olacaktır eminim. Ben hiç çalışmayı düşünmüyorum diye birşey yok doğumdan sonra daha rahat edeceğim bir iş var gibi hastanede çevre görevlisi olabilirim saatleri rahat hani sen diyorsun ya evime çok yakın diye bence buda önemli ben sütümü sağıp dolaba koymak istemiyorum.. Eğer hastanedeki gibi bir işim olursa evime çok yakın..
doğumdan sonra ücretsiz izin vermiyorlar günlük olarak 1.5 saat evime gitmem için servis imkanıda sağlamıcaklar dediğim gibi ben sütümü biberonla değil emzirerek vermek istiyorum..
çalışmak kesinlikle çok güzel birlikte hayatı göğüslemek eşin bebeğin için birşeyler hazırlamak. Ama ben çalışmadığım zamanlarda eşim bana sırt dönmemeli o lafı söylememeli varken iyiyizde yokken kötü olmamamlıyız Allah korusun...
bence kadının çalısıp çalışmaması erkeğin kadına verdiği değeri etkilememeli...
katkı sağlamak güzel ama Allah korusun çalısmaya musaitte olamayabilirsin sağlık yönunden değer eger çalısmayla ölçülüyorsa eksik kalsın canım kendi fikrimi söyluyorum seni baz almıyorum yanlıs anlasılmasın..
evet benimkide isyanlarda sıpa:) yok canım bizim işyeri o kadar kurumsal değil kendi içinde ailevi bir şirket.. ben çocuğun en az3-4 yaşına kadar oyuna doymasını istiyorum ondan emin değilim kreşe vermek konusunda biraz babaanne biraz anneanne ile oyalansın diye düşünüyorum ama şartlar neyi gerektirir bilemiyorum. bu arada bir arkadaşım yarım gün bakıcı alıyor 1000 tl'ye geliyor..
aynı fikirdeyim eğer öyle yapacaklarsa üzülürüm.. ki ben de çallışmak taraftarıyım ama bebğim için de önemliyim bana bunu aksettirirse dayanamam...
afiyet olsun canım...
Biz bunu kesin söyleyecek demedik canım, olabilecekleri söyledik tabiki bu herkesin fikri farklı.ben çalışmadan asla yapamam ama başkası yapabilir.Benim eşim şimdi iyi çalışmayınca hemen kötü olur demiyoruz ama bize göre etkili olur gibi geliyor eve katkı yadsınmayacak kadar iyi sonuçta.Maddi sıkıntı hem onun daha çok çalışmasına hemde yorulmasına sebep olacağından o gerginliği kötü sözler söylemesine teşvik edebilir.Ama bu olacak diyede birşey yok.Hayat senin canım benim yeter ki üzülme..
Biz bunu kesin söyleyecek demedik canım, olabilecekleri söyledik tabiki bu herkesin fikri farklı.ben çalışmadan asla yapamam ama başkası yapabilir.Benim eşim şimdi iyi çalışmayınca hemen kötü olur demiyoruz ama bize göre etkili olur gibi geliyor eve katkı yadsınmayacak kadar iyi sonuçta.Maddi sıkıntı hem onun daha çok çalışmasına hemde yorulmasına sebep olacağından o gerginliği kötü sözler söylemesine teşvik edebilir.Ama bu olacak diyede birşey yok.Hayat senin canım benim yeter ki üzülme..
canım hiç bir şti süper yerler değil inan bana ama iş dediğin rutinliklerle dolu... dobra bir insansan seni pek sevmezler ilerletmezler. benim hayalim 3,5 yıl sonra günüm doluyor. ondan 8 yıl sonrada emekliliği param oluyor belki 3,5 yıl sonra tazminatımı alır evde oğlumla kalırm babamız bize bakar bir şekilde evimiz arabamız var 8 yıl sonra nasıl olsa maaşım olacak ben de oğluşumla yaz oluluna gideriz o arkadaşlarıyla yüzerken ben de annelerle yan havuzda yüzerim diyorum ama inan bana hiç bir iş okulda hayal ettiğin gibi idialist olmuyor
canım hiç bir şti süper yerler değil inan bana ama iş dediğin rutinliklerle dolu... dobra bir insansan seni pek sevmezler ilerletmezler. benim hayalim 3,5 yıl sonra günüm doluyor. ondan 8 yıl sonrada emekliliği param oluyor belki 3,5 yıl sonra tazminatımı alır evde oğlumla kalırm babamız bize bakar bir şekilde evimiz arabamız var 8 yıl sonra nasıl olsa maaşım olacak ben de oğluşumla yaz oluluna gideriz o arkadaşlarıyla yüzerken ben de annelerle yan havuzda yüzerim diyorum ama inan bana hiç bir iş okulda hayal ettiğin gibi idialist olmuyor
aynen canımm herkes yapar diye birşey yok ama böyle düşünürlerse en buyuk yıkımı yine kadın olarak biz yaşarız sonuç olarak çalışmaya karşı değiliz.. ÇAlışma ortamı bebeğin için ve senin için imkan sağlıyorsa iyi ama sağlamıyorsa umurlarında değilse biryerde seçim yaparsınve bunada eşin saygı duymalı bence..
bende kendi düşüncemi paylaştım canım.. İnşAllah öyle birşey olmaz ama biz nikah masasına oturduğumuzda sözler veriyoruz iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye umarım bu sözler hiçbir zaman için unutulmaz..
saol canım umarım hakkıma ne hayırlıysa o olur kafam karmakarışık gelin ata binmiş ya nasip demiş bakallım hayat ne gösterecek bizlere...
hepimiz güzel şeyler düşünüyoruz olmaz olmaz diyoruz, inşallah olmaz. ben tecrübelerime güvenerek seni gerçekten düşündüğüm için yazdım. inşallah daha güzel bir işin olur.
canım sen daha ne yapasın, 2 çocuk yetiştirmişsin 3. yolda, ve hala elinden geleni yapıyorsun para kazanmaya çalışıyorsun. ben seni çok destekliyorum. aysun şu an kendi mesleğini yapıyor, okulunu okumuş bu işin, değerli bir iş aslında. ayrılmasına kıyamadım.
benim erkeklere güvenim yok bu konuda. sen duymamışsın ne güzel. çok takdir ettim eşini, ben babamdan çok duydum maalesef.
evet benimkide isyanlarda sıpa:) yok canım bizim işyeri o kadar kurumsal değil kendi içinde ailevi bir şirket.. ben çocuğun en az3-4 yaşına kadar oyuna doymasını istiyorum ondan emin değilim kreşe vermek konusunda biraz babaanne biraz anneanne ile oyalansın diye düşünüyorum ama şartlar neyi gerektirir bilemiyorum. bu arada bir arkadaşım yarım gün bakıcı alıyor 1000 tl'ye geliyor..
aynı fikirdeyim eğer öyle yapacaklarsa üzülürüm.. ki ben de çallışmak taraftarıyım ama bebğim için de önemliyim bana bunu aksettirirse dayanamam...
afiyet olsun canım...
ben 5.5 yaşında da okula yollamıyacağım zaten babamla annem kesinlikle yanlış diyor veririm 3000 tl oyuna doysun oğluşum babamlar matematik zekası tam oluşmuyo ezberci oluyorlar diyor o gazla ortaokula kadar başarılı öğrenci oluyorlar sonra ani düşüş ve bıkkınlık başlıyor diyor çocukta babamın tez konusu bu tarz çocuk psikolojisi işleri velilerde diyormuşki bak iyi ki erkenden yolladık çocuk herkesten önce okumaya geçti diyormuş ama çocuklar küçükken ezber ve görsel zekaları hızlıymış sonra yerini bıkkınlığa veriyormuş bu da yaklaşık 5 -7 yıl sürdüğü için veliler anlamıyormuş erken yolladıklarından kaynaklandığını
canım bazı insanlarda evliliklerde demek daha mantıklı hırs evlilikten ağır basıyor karı koca arasında olan gizli rekabet öyle bir hal alıyor ki senin malın benim malım oluyor hayat benim abimin evi aynen bu sekildehepimiz güzel şeyler düşünüyoruz olmaz olmaz diyoruz, inşallah olmaz. ben tecrübelerime güvenerek seni gerçekten düşündüğüm için yazdım. inşallah daha güzel bir işin olur.
canım sen daha ne yapasın, 2 çocuk yetiştirmişsin 3. yolda, ve hala elinden geleni yapıyorsun para kazanmaya çalışıyorsun. ben seni çok destekliyorum. aysun şu an kendi mesleğini yapıyor, okulunu okumuş bu işin, değerli bir iş aslında. ayrılmasına kıyamadım.
benim erkeklere güvenim yok bu konuda. sen duymamışsın ne güzel. çok takdir ettim eşini, ben babamdan çok duydum maalesef.
haklısın canım tahminimce pürüz çıkaran insanlar heryerde var ama hepsi bir arada bu kadar olmazz
aa ne güzel sen kaç yıldır çalısıyorsun ki emekliliğim 8 yıl oluyor :44: emeklilik yaşı 60 a çıkmadı mı
canım salaten tüncinayı çok oku bende okurum senin için sıkma canını o salavatı okuyanın basındaki bela def olur kalbindeki muradı hasıl olur sıkma canını sen anlatmak istersen anlat açılırsın bu dünya imtihan dünyası üzülüpde bebişinide üzmecanım benim erken emeklilik hakkım var sağlık raporum var doğum sırasında ebe benim sağ kafama tarafıma baskı yapmış sol sinirlerim zedelenmiş sol elimi çok iyi kullanamıyorum ama hiç bir işimi de yapmama engel değil. onun için sizden daha çok korkuyorum doğumdan drlar aileme demişki sizin çocuğunuz en ucuz şekilde atlatmış bunu ya felçli ya da zihinsel engelli olurdu diye sol kolumu küçükken hiç kullanamıyormuşum ama babam yıllarca bana evde fizik tedavi yaptırmış hastanedeki fizik tedavi yerlerine almamışlar yaşım küçük psikolojim bozulur diye bizimkilerde almışlar kitapları okumuşlar biz bu çocuğu psikolojik ve fiziksel olarak nasıl topluma kazandırırız diye. bende onların emeklerini boşa çıkarmadım üniversteyi tek başıma yaşayarak okudum hatayda üniversteyi dereceyle bitirdim.size sağlığımı şöyle anlatayım ibrahim tatlıses sağından yedi solu felçli benim elimde onun eli gibi ama çok daha hafif biz fizik tedaviler sayesinde herşeyi yapıyoz.ama insanlar zora düştüğünde bana söyleyecek laf bulamadığında yüzüme bunu vurmuyorlar mı vuruyorlar. özellikle bir aile varki bunu yüzüme vurdular ahım onlarla hergün beddua ediyorum arkadaşlar sizde dua edin inanın çok dardayım çok canımıyaktılar özel mesajla atarım başıma gelenleri bazılarııza dua edin bana.
sakın beni yanlış anlamayın beni düşündüğünüzden yazdınız biliyorum saolun iyiki varsınız canlarım
bilemiyorum ne doğru hayırlısı olsun Allahtan bakalım hayat neler gösterecek canımm
inşAllah rahat huzurlu bir işim olmasını okadar istiyorumki hayırlsı olsunben en iyisi kpssye hazırlanayımm
canım bazı insanlarda evliliklerde demek daha mantıklı hırs evlilikten ağır basıyor karı koca arasında olan gizli rekabet öyle bir hal alıyor ki senin malın benim malım oluyor hayat benim abimin evi aynen bu sekilde
yengem abime tek sigarayı ödünç verir geri alır abim yengeme ödünç verir geri alır
ben bu gözle bakıyorum olaya
annem anlatır 5 kilim dokumuş 5 heybe dokumuş 6 aylık ölen abim yeni doğmuşmuş bu olay yaşandığında annem çocuğumu bile emzirmemiştim iş bitecek diye diyor
parası gelmiş babam anneme dövmüş elinden parayı almış köydeki amcama mazot parası olarak hediye vermiş
o amcamda bize hiç amcalık yapamdı babamın yapdıklarının yanında neyseeee.....
erkekler iydir demiyorum ben eşim dahil erkeklere bende güvenmem ne olursa olsun erkektir ama su var her erkekde aynı kefede olmuyor bazen kadın o rolü üstleniyor erkek eziliyor
rabbim herkesin evliliğine özveri versin sevgi saygı versin
abim ezmiyor tatlım yengem abimi döver bile:)) evet sen şu sınavı kazan canım. elinden geleni yap en azından için rahat olur.
afiyet olsun.
amin canım. abinde çok fenaymış(( ne bu ya hep kadınlar eziliyor, ama toplumsal birşey bu inşallah insanlarımız daha bilinçli olur, kadının değeri artar.
hayırlı olsun kızın canım sağlıklıca doğsun inşşşgüne güzel ve mutlu bir haberle başladım..bugün kontrolüm vardı ve bende kız annesi olucakmışım.... çok mutluyum
canım benim erken emeklilik hakkım var sağlık raporum var doğum sırasında ebe benim sağ kafama tarafıma baskı yapmış sol sinirlerim zedelenmiş sol elimi çok iyi kullanamıyorum ama hiç bir işimi de yapmama engel değil. onun için sizden daha çok korkuyorum doğumdan drlar aileme demişki sizin çocuğunuz en ucuz şekilde atlatmış bunu ya felçli ya da zihinsel engelli olurdu diye sol kolumu küçükken hiç kullanamıyormuşum ama babam yıllarca bana evde fizik tedavi yaptırmış hastanedeki fizik tedavi yerlerine almamışlar yaşım küçük psikolojim bozulur diye bizimkilerde almışlar kitapları okumuşlar biz bu çocuğu psikolojik ve fiziksel olarak nasıl topluma kazandırırız diye. bende onların emeklerini boşa çıkarmadım üniversteyi tek başıma yaşayarak okudum hatayda üniversteyi dereceyle bitirdim.size sağlığımı şöyle anlatayım ibrahim tatlıses sağından yedi solu felçli benim elimde onun eli gibi ama çok daha hafif biz fizik tedaviler sayesinde herşeyi yapıyoz.ama insanlar zora düştüğünde bana söyleyecek laf bulamadığında yüzüme bunu vurmuyorlar mı vuruyorlar. özellikle bir aile varki bunu yüzüme vurdular ahım onlarla hergün beddua ediyorum arkadaşlar sizde dua edin inanın çok dardayım çok canımıyaktılar özel mesajla atarım başıma gelenleri bazılarııza dua edin bana.
aminn sağol canım yaa önce erkek denildikten sogünkü kız haberi çok iyi geldi...hayırlı olsun kızın canım sağlıklıca doğsun inşşş
kasım bebeklerinde var bir dert hep sağ gösterip sol vuruyorlaraminn sağol canım yaa önce erkek denildikten sogünkü kız haberi çok iyi geldi...
allah razı olsun dr kız deyince nasıl şaşırıp sevinmişsem dr da istemiyosan erkek olmaya devam etsin diyo...kasım bebeklerinde var bir dert hep sağ gösterip sol vuruyorlargönlündekinin olmasına sevindim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?