yok canım ya benim oglumda dogurana kadar herkes kızın olucak dedi yapmayın dedim oglan benim hiç top gibi falanda degildi yanlardaydı bayabi o vucut yapısıyla alakalı zayıfsan karnın çıkıyo kalçalıysansa yanlara gidiyo işte kiloya gelince of of daha oglumda aldıklarımı veremedim çok almakda iyi degil sinir oluyosun 63 den 91 e çıkmıştım şimdi 78 geldim bende saglık ocagı yanlışmış bende ne güzel zayıflıyom diyodum megersem öle değilmiş doktor 2 ayda 2 kilo almışsın iyi dedi kala kaldım gene çıktım mı 78 e 91 le dogurmasam yine iyi senin fazla kioln yok sanırım ondan fazla takma canım
canımm lavinyaya söyluyorsun sanırım
ben 77 ile hamile kaldım 4 ayda 6 kilo aldım 83 kiloyum alkış yaniii
90 ı geçmesem bariii
nasılsın şekerimmmTatlımm ben de balık hafızalı oldum iyice, ellerime hakim olamama da var zaten, haimleliğin belirtilerini en yüksek yaşayanlardanız ne mutlu bizeBebiş büyüdükçe omuriliğimizdeki sinirlere baskı yapıyor yaa ellerimizin boşalması, tutmaması çok normal. Eşine de yazık olmuş, ama olsun hepsi de güzel birer anı bence
Yaşasınn bir prenses dahaahayırlı olsun tatlımm bu arada maşallah gelişimi çok iyi kızçeninn. inşallah hepimiz kolaycacık doğururuz bebişlerimizi sen de kötü şeyler getirme aklına olur mu Allahıma emanet hepsi doğacakları, bize kavuşacakları günü bekliyorlar
Ben de bennn dee aynı basket topu yutmuş gibiyimmm gerçi üstüne de iki tane hentbol topu yuttum herhalde,küçücük olan göğüslerim enginlere sığmayıp taşıyorlar
Kuzumm hayırlara çıksın inşallah rüyan, bilinçaltına yerleşmiş artık senin bebişin inatçılığı rüyana yansımış bence,, ya da havalar sıcak yaa popişin açıkta kalmış da olabilir
Omuzlardaki şişmeye inanırım valla tatlımm benim şişti gibi çünkü. Hissediyorum kendimde
Seni gidi çakall seniiiiiiAma süper taktikk,,, tabi doktorun yerseee
GÜNAYYYDDINNNNN ay kızlar ben bugun çook garip rüya gördüm ben bebişimi hiç görmedim zati rüyamda:26:
neyse efendim beyazlar içinde renkli gözlü bir bebek gördüm kız mı oğlanmı diye sordum cevap vermediler bana sonrasında ise bir tane iki başlı bebek onu kucağıma aldım bir tanede 3 başlı bebek gördüm ama onu uzaktan gördüm :26:
ne garip rüyaydı yahuuu
geldim şekerim geldimgece sıcaktan uyuyamadım sabah da kalkamadım:26:önümüzdeki temmuz ve ağustos sıcağından bende tırsıyorumm:18::18:
sahinus işe dönsen bile kendini fazla özletme şekerimmm
burcuxxx dalgınlık bendede var canım sanırsam sıcaklardan dolayı eşim de evde ya soruyor bu nerde bilmiyorum diyorum adam ifrit oluyor bana
elde uyuşmayı sordum doktoruma bana şişkinlikten dolayı sinirler sıkışıyor bu yüzden uyuşma oluyor dedi bende elimde ayağımda şiş yok ki dedim :26muzlarda bile şişkinlik olur ve asıl omuzda olan şişkinlik ellerde uyuşma yapar dedi veya ben dediğinden bunu anladım
dumanoglu bende ev bekçisiyim şekerimmm
moonsun ,emeki,lavinya,mervecik nasılsınız bakalım
günaydın kızlar bende sıcaktan uyuyamayanlardanım... cok sıcak burası yazı nasıl gecırecegız bılmıyorum bide ben haftaya annemlere urfaya gıdecegım ve orda kalacagım 45 gün felan orası daha sıcak nasıl gecer bılmem ...benım bebıste nerdeyse 5 ayı tamamlayacagız oyle sert hareketlerı yok arada bır pıt pıt dıye atıyo onceden daha ıyı hıssedıyordum 1 haftadır bırsey yok hatta korkuyorum bırseymı oldu dıye... ultrasonda cok hareketlı ama simdi birsey yok saatlerce konusuyorum oglumla sarkılar dınletıyorum cok güzel cümleler kullanıyorum tık yok...neyse saglıklı olsunda hareket etmesede olur nasıl olsa sonunda dayanamıyacak edecek ama annelık duygusu bu olsa gerek ınsan yavrusunu hissetmek ıstıyo....
Kızlar kabızlık şişlik öldürecek beni, 6 aylık hamile göbeğine döndü karnım...
Kayısı-incir yiyemiyorum midem bulanıyor, ağzımda çoğalıyor...
Ne yapsam çatlayacağım yaa....
canım hemen yapmazsınız 5 yıl sonra ikincisi olur 5 yıla kadarda Allahın izniyle toparlanırsınız meleğim canını sıkma sen
Tatlımm ben de balık hafızalı oldum iyice, ellerime hakim olamama da var zaten, haimleliğin belirtilerini en yüksek yaşayanlardanız ne mutlu bizeBebiş büyüdükçe omuriliğimizdeki sinirlere baskı yapıyor yaa ellerimizin boşalması, tutmaması çok normal. Eşine de yazık olmuş, ama olsun hepsi de güzel birer anı bence
Yaşasınn bir prenses dahaahayırlı olsun tatlımm bu arada maşallah gelişimi çok iyi kızçeninn. inşallah hepimiz kolaycacık doğururuz bebişlerimizi sen de kötü şeyler getirme aklına olur mu Allahıma emanet hepsi doğacakları, bize kavuşacakları günü bekliyorlar
Ben de bennn dee aynı basket topu yutmuş gibiyimmm gerçi üstüne de iki tane hentbol topu yuttum herhalde,küçücük olan göğüslerim enginlere sığmayıp taşıyorlar
Kuzumm hayırlara çıksın inşallah rüyan, bilinçaltına yerleşmiş artık senin bebişin inatçılığı rüyana yansımış bence,, ya da havalar sıcak yaa popişin açıkta kalmış da olabilir
Omuzlardaki şişmeye inanırım valla tatlımm benim şişti gibi çünkü. Hissediyorum kendimde
yok canım ya benim oglumda dogurana kadar herkes kızın olucak dedi yapmayın dedim oglan benim hiç top gibi falanda degildi yanlardaydı bayabi o vucut yapısıyla alakalı zayıfsan karnın çıkıyo kalçalıysansa yanlara gidiyo işte kiloya gelince of of daha oglumda aldıklarımı veremedim çok almakda iyi degil sinir oluyosun 63 den 91 e çıkmıştım şimdi 78 geldim bende saglık ocagı yanlışmış bende ne güzel zayıflıyom diyodum megersem öle değilmiş doktor 2 ayda 2 kilo almışsın iyi dedi kala kaldım gene çıktım mı 78 e 91 le dogurmasam yine iyi senin fazla kioln yok sanırım ondan fazla takma canım
ayy kötü olmuş ya inşallah bunda almazsın bizler de almayız aldıklarımızı da hemen veririz:26::26::26:
canım merak etme bişey yoktur benim oglanda hiç hissedemiyodum nstde bile zor çıkıyodu hareketleri karnımdayken hiç hareketli degildi ama şimdi oturdugunu gördüğüm sayılı akşama kadar koşturup duruyo havalar sıcak bide ilk çocukta biraz zor hissediliyor merak etme hareket ediyomuş ama biz zor anlıyomuşuz
ben artık merak falan etmiyorum canım hevesim kaçtı artık ciddi ciddi sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyorum kendimecanım gordugun ruyayı allah hayırlara cıkarsın ınsaalh korkma bırsey olmaz rabbım esırgesın yavrularımızı.. bebısının cınsıyetını bende merakla beklıyorum allah once saglıklı sonra gonlundekını versın sana canım
gözün aydın canımtest sonuçlarım çıkmış internette göürnmüyor diye fax istedim. faxımızda geldi şimdi sorun yok. bu da gayet güzel çıkmış. Allah2ıma binlerce defa şükürler olsun. Allah bekleyen herkesi böyle güzel sonuçlarla karşılaştırsın inş. evet maalesef benim kide 4 günde çıktı meraktan öldüm. ama sonucum gayet iyiymiş.
inşş gösterir teyzesiiiyaramaz sıpaaaa ayrıntılıda baya gösteriyormuş umarım gösterirde bizde rahata ererizz
canım hoşgeldin. Allah hayıra çıkarsın rüyanı. ama senin böyle rüya görmen normal. çok bekletti senin bebişin bizi. Allah gönlüne göre versin.
evet bu uyuşmalar normal sanırım. valla hiçbişiyi artık takmıyorum. nasıl takayım karın büyüyor havalar sıcak, dayanıyoruz işte.
moonsun88 canım ben doğum izninden sonra çalışmaya devam edicem, kısmet olursa, bebişime kayınvalidem bakacak. ücretsiz izin kullanmayı düşünmüyorum.
günaydınn kızlar nasılsınız
canımm lavinyaya söyluyorsun sanırım
ben 77 ile hamile kaldım 4 ayda 6 kilo aldım 83 kiloyum alkış yaniii
90 ı geçmesem bariii
hadi canım sendemi bendensin oy oy oy dikkat et o zaman canım gidişin benimki gibi özellikle bu aylara dikkat et sebze tüket meyve ye ben ekmege çok yüklenmiştim kızartma çok yemiştim abur cuburla ondan çok almıştım bunda sebze yiyorum mesala marulu semizotunu yogurtlayıp acıktıkça yiyorum sanırım ondan az almışım
hoşbuldum tatlımm nasılsınncanım hoşgeldin. Allah hayıra çıkarsın rüyanı. ama senin böyle rüya görmen normal. çok bekletti senin bebişin bizi. Allah gönlüne göre versin.
evet bu uyuşmalar normal sanırım. valla hiçbişiyi artık takmıyorum. nasıl takayım karın büyüyor havalar sıcak, dayanıyoruz işte.
moonsun88 canım ben doğum izninden sonra çalışmaya devam edicem, kısmet olursa, bebişime kayınvalidem bakacak. ücretsiz izin kullanmayı düşünmüyorum.
hoşgeldin canımmm biz iyiyiz sen nasılsınnngünaydınn kızlar nasılsınız
dikkat et canım sıcaklar yorucu..
offfarada şu activialardan dene ya da benim yaptığım gibi eti lifalifi yoğrt ya da süta reçel ya da balla karıştır ye çok faydası oluyor...
kuzum biraz güzel yetişsin istiyorsun benim çalışıp çalışamayacağım muallak ondan belirsin bu durum
benim göğüslerimde çok büyüdü ama karnım büyüdüğünden onlar çok belli olmuyor
ayy kötü olmuş ya inşallah bunda almazsın bizler de almayız aldıklarımızı da hemen veririz:26::26::26:
Tatlımm ben de balık hafızalı oldum iyice, ellerime hakim olamama da var zaten, haimleliğin belirtilerini en yüksek yaşayanlardanız ne mutlu bizeBebiş büyüdükçe omuriliğimizdeki sinirlere baskı yapıyor yaa ellerimizin boşalması, tutmaması çok normal. Eşine de yazık olmuş, ama olsun hepsi de güzel birer anı bence
hayırlısı olsun canım senin evine yakındı değil mi işyeri gunde 1.5 saat kuzunu doyurmaya gidersinn
iyiyiz canım hamd olsunn sen nasılsn
yaramaz sıpaaaa ayrıntılıda baya gösteriyormuş umarım gösterirde bizde rahata ererizz
canım hoşgeldin geççmiş olsun hoşafını yapsan içemezmisin hiç olmuyorsa ilaç iste doktorundan
hoşgeldin hemşoom bende antepliyimm oralar kaynıyor benden sööylemesidikkat et kendine nerde oturyrsun şimdi çok uzak yoola çkmasan iyi olur
canım ayrıntılıda göstersin artık bak söyle ona doğsun ısırcam poposundaannn
kızın kursa gitcek ondn mı annende kalcak büşran :44: 8 hafta çokmuş beyaayrıntılı için kendi doktoruna gideceksin değil mi
Doktorum bana sordu kabızlık varmı olursa söyle ilaç yazacağım diye bir sor istersen..
dikkat et canım sıcaklar yorucu..
offfarada şu activialardan dene ya da benim yaptığım gibi eti lifalifi yoğrt ya da süta reçel ya da balla karıştır ye çok faydası oluyor...
kuzum biraz güzel yetişsin istiyorsun benim çalışıp çalışamayacağım muallak ondan belirsin bu durum
benim göğüslerimde çok büyüdü ama karnım büyüdüğünden onlar çok belli olmuyor..
Tatlımm aktivianın kahvaltılıkları var ya da etinin sanırım lifalif diye yulaflı gevreği var, yoğurt ya da süt ile karıştırıp yersen şişkinlik kabızlık kalmaz diye düşünüyorumm. İçine az da kayısı doğra küçük küçük, seni rahatsız etmeyecek kadar inan çok rahatlarsın.
Kızlaarrr akşamları yemeten sonra acayip şişme gerilme oluyor karnımda, çok da yemiyorum oysa ki sizde de oluyor mu? Bu arada dün milupanın sitesini gezerken hamilelik egzersizleri görmüştümm, yemekten yarım saat sonra bile şişkinliğim geçmeyince yapıyım dedim çok iyi geldi. Tüm kasları çalıştırıyor, acayip de terletiyor. Siz de deneyin derimmm
anladım canım gün doğmaadan neler doğar Allah büyük bakalım neler olucak
hadi canım sendemi bendensin oy oy oy dikkat et o zaman canım gidişin benimki gibi özellikle bu aylara dikkat et sebze tüket meyve ye ben ekmege çok yüklenmiştim kızartma çok yemiştim abur cuburla ondan çok almıştım bunda sebze yiyorum mesala marulu semizotunu yogurtlayıp acıktıkça yiyorum sanırım ondan az almışım
hayırlısı olsun canım senin evine yakındı değil mi işyeri gunde 1.5 saat kuzunu doyurmaya gidersinn
iyiyiz canım hamd olsunn sen nasılsn
hoşbuldum tatlımm nasılsınnevet baya bekletti ablaları böyle yapmamıştı assolistler en son çıkarmış ya sıpamda ondan uyuzluk yapıyor galiba
hoşgeldin canımmm biz iyiyiz sen nasılsınnn
:))) ne güzel herşeyi yaşıyoruz dimitek korkum elimdeki sıcak bir şeyi düşürmek.
nasıl şişmanlık psikolojini attın mı üzerinden?
yakın çok şükür, kayınvalidemin evide yakın, hiç olmadı iş değiştiririm. çok düşünmüyorum bunları açıkcası.
canım senin belli degilmi daha artık gösterir kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?