2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

nasılsın şekerimmmhaklısın inat sıpam rüyamda bile söyletmiyor cinsiyetinipopom açıkta kalmış olabilirr
zaten geniş omuzlu olduğum için ben anlayamıyorum şişkinliği ama doktor sebeb olarak omuz şişkinliği dedi

canım hoşgeldin. Allah hayıra çıkarsın rüyanı. ama senin böyle rüya görmen normal. çok bekletti senin bebişin bizi. Allah gönlüne göre versin.

evet bu uyuşmalar normal sanırım. valla hiçbişiyi artık takmıyorum. nasıl takayım karın büyüyor havalar sıcak, dayanıyoruz işte.

moonsun88
canım ben doğum izninden sonra çalışmaya devam edicem, kısmet olursa, bebişime kayınvalidem bakacak. ücretsiz izin kullanmayı düşünmüyorum.

dikkat et canım sıcaklar yorucu..

Kızlar kabızlık şişlik öldürecek beni, 6 aylık hamile göbeğine döndü karnım...
Kayısı-incir yiyemiyorum midem bulanıyor, ağzımda çoğalıyor...
Ne yapsam çatlayacağım yaa....

offf arada şu activialardan dene ya da benim yaptığım gibi eti lifalifi yoğrt ya da süta reçel ya da balla karıştır ye çok faydası oluyor...

canım hemen yapmazsınız 5 yıl sonra ikincisi olur 5 yıla kadarda Allahın izniyle toparlanırsınız meleğim canını sıkma sen

kuzum biraz güzel yetişsin istiyorsun benim çalışıp çalışamayacağım muallak ondan belirsin bu durum

benim göğüslerimde çok büyüdü ama karnım büyüdüğünden onlar çok belli olmuyor

canım saglıklı olsun hayırlısıyla bır kucagıma alsam baska bırsey ıstemıyorum 4 ay daha hereket etmeden dursa olur :)))kızım cok hareketlıydı hıc durmazdı resmen dısardan bırısı bıle karnımda bebegın hareketlerını görürdü bu bıraz agır olacak herhalde senınde kızın oluyormus allah hayırlı evlat etsın canım ..bendede rahımde perde var ve perdeden dolayı 10 ay once 4.5 aylık bebegımım düsürdüm ama bunda allaha sükür iyiyim ama yinede korkuyorum bu yuzden bende bebegıme hıcbırsey almadım ve 7 ayı doldurana kadarda almayacagım..

ben artık merak falan etmiyorum canım hevesim kaçtı artık ciddi ciddi sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyorum kendimebakalım mevlam neyler neylerse güzel eylerr

gözün aydın canım
yaramaz sıpaaaa ayrıntılıda baya gösteriyormuş umarım gösterirde bizde rahata ererizz
inşş gösterir teyzesiii

hayırlısı olsun canım senin evine yakındı değil mi işyeri gunde 1.5 saat kuzunu doyurmaya gidersinn

günaydınn kızlar nasılsınız

iyiyiz canım hamd olsunn sen nasılsn

Tatlımm aktivianın kahvaltılıkları var ya da etinin sanırım lifalif diye yulaflı gevreği var, yoğurt ya da süt ile karıştırıp yersen şişkinlik kabızlık kalmaz diye düşünüyorumm. İçine az da kayısı doğra küçük küçük, seni rahatsız etmeyecek kadar inan çok rahatlarsın.

Kızlaarrr akşamları yemeten sonra acayip şişme gerilme oluyor karnımda, çok da yemiyorum oysa ki sizde de oluyor mu? Bu arada dün milupanın sitesini gezerken hamilelik egzersizleri görmüştümm, yemekten yarım saat sonra bile şişkinliğim geçmeyince yapıyım dedim çok iyi geldi. Tüm kasları çalıştırıyor, acayip de terletiyor. Siz de deneyin derimmm

hoşbuldum tatlımm nasılsınn evet baya bekletti ablaları böyle yapmamıştı assolistler en son çıkarmış ya sıpamda ondan uyuzluk yapıyor galiba

günaydınn kızlar nasılsınız
hoşgeldin canımmm biz iyiyiz sen nasılsınnn

anladım canım gün doğmaadan neler doğar Allah büyük bakalım neler olucak

:))) ne güzel herşeyi yaşıyoruz dimi tek korkum elimdeki sıcak bir şeyi düşürmek.

nasıl şişmanlık psikolojini attın mı üzerinden?

hayırlısı olsun canım senin evine yakındı değil mi işyeri gunde 1.5 saat kuzunu doyurmaya gidersinn

yakın çok şükür, kayınvalidemin evide yakın, hiç olmadı iş değiştiririm. çok düşünmüyorum bunları açıkcası.

Doktorum bana sordu kabızlık varmı olursa söyle ilaç yazacağım diye bir sor istersen..

ayy kötü olmuş ya inşallah bunda almazsın bizler de almayız aldıklarımızı da hemen veririz:26::26::26:

Ah keşke o tür şeyleri önce de yemezdim ki şimdi hiç içim almıyor....
Doktoru arayalım dedi eşim en son artık çatlicaaaaammm demeye başlayınca günde 3 defa tuvalete çıkan ben şimdi 1 defa çıkamıyorum çoğu gün....

Son düzenleme:

evet bende ekmek çok tuketiyorum karbonhidrat ondan alıyorum sanırım

ekmeği kessem iyi olucak

hoşbuldum tatlımm nasılsınn evet baya bekletti ablaları böyle yapmamıştı assolistler en son çıkarmış ya sıpamda ondan uyuzluk yapıyor galiba

hoşgeldin canımmm biz iyiyiz sen nasılsınnn

iyiyim canım çok şükür ..pazartesi günü işyerinde tatsızo laylar yasadım o sinrle işden çıktım ..şiddetli baş ağrım oldu sinirden...neyseki dün bebişimi ayrınıtılı ultrason yaptı dr muz moralim düzeldi...en ince noktasına kadar inceledi kızımı çok şükür dr down sendromuna ait hiçbir bulgu yok dedi...ağırlığı ise 242 gr olmuş boyunu sormayı unutmuşum..kilo olrak ise suana kadar 1 kilo almışım çok iyi dedi dr.bizden haberler bu kadar ...

nasıl düşünmüyorsun kız bebeğin ve çalışma hayatı nasıl yürüteceğini düşünmüyormusun ilginç

canım senin belli degilmi daha artık gösterir kendini

benim belli canım inşAllah kızımız olucak bulemsunun belli değilm

Merhaba canim,

Benim kabizlik sorunu gebelikten once baslamisti bagsura kadar gitti maalesef. Kendime gore birseyler denedim cozumler uretmeye calistim…

Kuru kayisi ise yariyor gercekten…onu yiyemiyorum diyorsun…sut tuketimide ise yariyor. Bir zaman sonra tabii bunye alismis oluyor sutede ilk gunlerdeki etkiyi vermeyebiliyor.
Gunde 1,5-2 litre su tuketip ayrica 1 elma 1 armut yemek lazim…lifli meyveler oldugu icin su ile birlikte insani cok rahatlatiyor tavsiye ederim.

Hatta ve hatta armut yerken bolca su icersen etkisi bir kac saate goruyorsun. Cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…