canım saglıklı olsun hayırlısıyla bır kucagıma alsam baska bırsey ıstemıyorum 4 ay daha hereket etmeden dursa olur :)))kızım cok hareketlıydı hıc durmazdı resmen dısardan bırısı bıle karnımda bebegın hareketlerını görürdü bu bıraz agır olacak herhalde senınde kızın oluyormus allah hayırlı evlat etsın canım ..bendede rahımde perde var ve perdeden dolayı 10 ay once 4.5 aylık bebegımım düsürdüm ama bunda allaha sükür iyiyim ama yinede korkuyorum bu yuzden bende bebegıme hıcbırsey almadım ve 7 ayı doldurana kadarda almayacagım..
iyiyim canım çok şükür ..pazartesi günü işyerinde tatsızo laylar yasadım o sinrle işden çıktım ..şiddetli baş ağrım oldu sinirden...neyseki dün bebişimi ayrınıtılı ultrason yaptı dr muz moralim düzeldi...en ince noktasına kadar inceledi kızımı çok şükür dr down sendromuna ait hiçbir bulgu yok dedi...ağırlığı ise 242 gr olmuş boyunu sormayı unutmuşum..kilo olrak ise suana kadar 1 kilo almışım çok iyi dedi dr.bizden haberler bu kadar ...
tabi Rabbim büyük ona bıraktım her şeyi Allah rızkımızı daraltmasın...
amin bitanem aminnnn
tatlım sen formasyon almışmıydın öğretmenlik için keşke ögretmenlik yapabiilsen rahat olurdun
evet bende ekmek çok tuketiyorum karbonhidrat ondan alıyorum sanırım
ekmeği kessem iyi olucak
aynı durumdayım canım bende sandalet giydim iplerini falan da açtım terlik gibi gezdim hatta ama akşam eve girdiğimde derim yrtılacak sandım ayaklarım o kadr fena şişmişti kiben de aynı durumdayım 2. çocuğa karşı ama maddi imkanları daha çok düşünüyorum açıkçası off off hayat çok zor
yok canım almadım ben tezli yüksek yaptım bu iş daha rahat dershanelerde öğretmenlik yapacaz o da sıkıntılı....
iştenmi ayrıldın canımmiyiyim canım çok şükür ..pazartesi günü işyerinde tatsızo laylar yasadım o sinrle işden çıktım ..şiddetli baş ağrım oldu sinirden...neyseki dün bebişimi ayrınıtılı ultrason yaptı dr muz moralim düzeldi...en ince noktasına kadar inceledi kızımı çok şükür dr down sendromuna ait hiçbir bulgu yok dedi...ağırlığı ise 242 gr olmuş boyunu sormayı unutmuşum..kilo olrak ise suana kadar 1 kilo almışım çok iyi dedi dr.bizden haberler bu kadar ...
çok sıcak dayanamıyorum dün gecede rahatsızlandım nefes almakta güçlük çektim kalp atışlarım hızlandı kabus gibi bir gece geçirdim
:))) ne güzel herşeyi yaşıyoruz dimitek korkum elimdeki sıcak bir şeyi düşürmek.
nasıl şişmanlık psikolojini attın mı üzerinden?
yakın çok şükür, kayınvalidemin evide yakın, hiç olmadı iş değiştiririm. çok düşünmüyorum bunları açıkcası.
geçmiş olsun canım ya havalar çok kötü
çok teşekkür ederim evet dayanılmıyo gerçekten kendimi hep soğuk sulara atmak istiyorum
hayırdır canım noldutamamen mi ayrıldın işten
ay canım sağlıklı yaa hamd olsun maşAllah büyümüş annesi 1 kilo mu ne güzel
iştenmi ayrıldın canımmneyse hayırlısı rabbim verir bebişin rızkını inşşş
ohhh çok şükür bebiş iyiymiş ya gerisi önemli değil canını sıktığın yanına kar kaldı
kan sonucu ile korkutuyorlar insanı doktorum öyle dedi bana bunun bir öenmi yok hastalık olduğunu anlamak için bebekden bir parça lazım bu kan sonucu senin değerlerine göre tahmin dedi
bol bol ılık duş al canımalıyoruz yine terliyoruz yaaa
çok sıcak dayanamıyorum dün gecede rahatsızlandım nefes almakta güçlük çektim kalp atışlarım hızlandı kabus gibi bir gece geçirdim
yok tatlım ya işden çıktım derken yani mesai bitti eve gittim demek istedim çok şükür benim işyeri ortamım rahat ama arada yeni müdürümüzle takışıyoruz yoksa işi bırakmayı düşünmüyüyorum hatta doğum sonrasıda devam etmeyi düşünüyorumççzaten evimde 10 dakika yürüyerek geliyorum işe ulaşımımda kolay çok şükür..
evet fayda etmiyo bu havada haftaya kadımlar plajına gitmeyimdüşünüyorum serin serin ohhh hayali bile güzel
kızlar dün doktora gittik ve bebişimiz bize sırtını dönmüş velet yüzünü göstermedi eşim uyuz oldu doktor ugraştı dönmedi bu arada kızıııım olucak nasipse 140 gr olmuş 22 cm boyu var dedi doktor bana biraz zayıf biraz uzun geldi ama anlamadım hayırlısı doktor gelişimi güzel dedi 3 lü test için kan verdim bide ayrıntılı ultrasonu sordum hayret benim herşeye para alan hastane ona para almıyomul oglumda 3 yıl önce 80 tl ödemiştim şaştım kaldım dogumada normale 1000 sezaryana 1500 alıyolarmış çok abartı ya yazık bence verilen paraya oglumda 9 ay özele gittim dogumu devlette yaptım zaten kendiniz doguruyosunuz ebeler bile bişey yapmıyo şükür ben oglumu kolay dogurdum zor masaya yetiştirdiler nerdeyse koridorda doguruyodum nasipse bende başlarım kızıma cicişler almaya ama hala içimde bi korku 2.nin kalbi durup aldıkları için doktora her gittiğimde soruyorum düşük tehlikem yada başka bişey varmı diye bide rahmimde perde varmış yeni duydum ondanda korkuyorum düşük tehliken yok herşey normal diyo ama korkuyorum işte
Canımm dikkat et kendine, geceleri vücuduna ıslak havlu koyabilirsen rahat ettirir seni, bazen duş almak bile yaramıyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?