2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ya canım sen bi ara topiğe rahimde perde var diye bi başlık açmışmıydın ben sana mı cevap yazdım acaba kaç ay oldu 3 ay felan birine yazmıştım geçen bakıp bi sorayım dedim önceki yazdıgım mesajı bulamadım o senmisin yoksa benimde perdedn dolayıdır dedi kalbinin durmasına halbuki bi oglum var olabiliyomuş böyle ve ameliyatla alınması lazımmış mübaek bu zamana kadar kaç doktora gittim bi tanesidemi göremedi ya aynı zamanlarda yaşamışız bende ekimde kaybetmiştim 12. haftada cinsiyetini ögrenicem diye hevesle yattıgım koltuktan bebegimin kalbini durdugunu ögrenip kalktım insan ondan korkuyo işte şimdi bi yanım hemen herşeyini alayım diyorum bi yandan dur bekle diyorum korkuyorum işte

hayırdır canım noldu tamamen mi ayrıldın işten

ay canım sağlıklı yaa hamd olsun maşAllah büyümüş annesi 1 kilo mu ne güzel

evet bende ekmek çok tuketiyorum karbonhidrat ondan alıyorum sanırım

ekmeği kessem iyi olucak

canım tek kurtuluşumuz işte sebzeler yoksa bende alip başımı gidicem zor tutuyorum günde bazen 1 ekmegi kendim yiyorum bazen 3 güne yakın ama kendimden utanıyorum 1 ekmek ne demek ya işte yememek lazım acıkınca yogurt ve meyve de kurtuluş bide çok su içmek lazım doktor 8 bardak su iç dedi işte

canım maddi durumlar beni de düşündürüyor hatta bunda bile... ama bir yanım insanın kardeşi en yakın dostu oluyor benden iki yaş küçük erkek kardeşim var. annem çalıştığı için 5 yaşındayken ben ona bakmaya başladım. okulunu hacettepe ihsan doğramacı üstün başarı ödülünü alarak bitirdi şimdi de yurt dışında tev ona yüksek lisans bursu verdi onunla okuyor. onda tuzum var ya hoşuma gidiyor. bu arada bişey anlatayım annemler ben doğduktan sonra 4-5 yıl çocuk yapmayı istemiyorlarmış. ama gelinki kardeşime hamile kalmış. o zamanlar sivasın bir köyünde öğretmenler babam anneme 15 000 Tl vermiş yollamış kayseriye bu bebeği aldır diye anneannem ve annem kayseriye varmışlar o sıra anneannem çok saygı duyduğu yaşlı bir adamdan hayır duası alalım da öyle gidelim demiş. Adamın gözleri görmüyormuş annem bişey demeden demişki Allah sana hayırlı bir erkek evlat verecek adını da hamiydullah (hamdullah) koyacaksın çok başarılı biri olacak eyaletleri olan bir yerlerde yaşayacak başarılı olacak orada demiş annemler ordan ayrılmışlar doktora gitmişler. Dr inat etmiş ben bu çocuğu almam madem ikinciyi düşünüyorsun niye bunu aldırıyorsun diye. Annem de ısrar etmiş kızım daha çok küçük sağlık proplemleri var para yetiştiremeyiz diye dr çocukların yaş farkı fazla olmazsa kızın onu kıskanmaz yosa çok kıskanır diye inat etmiş almamıl annemden 15000 tl kürtaj parası yerine 1500 tl muayene parası almış annemde artan paraya 2 kilo sucuk ve babama kaban almış köye geri dönmüş anneme demişki bu kız olsada oğlan olsa da son demiş. Bir kabanı ve bir oğlu olmuş.
Aynı o kayserili deddenin dediği gibi bir insan oldu kardeşim bize aşırı düşkün başarılı ve eyaletli bir yerde yaşıyo

Son düzenleme:
çok sıcak dayanamıyorum dün gecede rahatsızlandım nefes almakta güçlük çektim kalp atışlarım hızlandı kabus gibi bir gece geçirdim

iştenmi ayrıldın canımm neyse hayırlısı rabbim verir bebişin rızkını inşşş
ohhh çok şükür bebiş iyiymiş ya gerisi önemli değil canını sıktığın yanına kar kaldı
kan sonucu ile korkutuyorlar insanı doktorum öyle dedi bana bunun bir öenmi yok hastalık olduğunu anlamak için bebekden bir parça lazım bu kan sonucu senin değerlerine göre tahmin dedi

ben bir kahvaltı hazırlayım eşimi bekliyorum uyansın diye ama kızlarım çook acıktılar gelirim birazdan ben

Aman Allah korusun tatlımm çok fazla sıcak şeyler taşımamak gerek işte,, düşündüm de üstümüze çayın filan döküldüğünü Off zor ama ya, kendinden çok bebeğini düşünüyorsun, her şeye karşı savunmadasın her an... Allah yardımcımız olsun...

Immmm pek attığım söylenemez aslında tatlımm, hiç alışkın değilim çünkü kilomla ilgili konuşulmasına, çok da almadım gerçi ama insanlar konuşuyor işte...Ama olsun diyorum bebeğim iyi olsun da azmederim veririm fazlalıklarımı. Hem bence vitamin ve demir ilacı yaptı bana bu şişkinliği en son kullandığımda da yapmıştı çünkü

hayırdır canım noldu tamamen mi ayrıldın işten

ay canım sağlıklı yaa hamd olsun maşAllah büyümüş annesi 1 kilo mu ne güzel

yok tatlım ya işden çıktım derken yani mesai bitti eve gittim demek istedim çok şükür benim işyeri ortamım rahat ama arada yeni müdürümüzle takışıyoruz yoksa işi bırakmayı düşünmüyüyorum hatta doğum sonrasıda devam etmeyi düşünüyorumççzaten evimde 10 dakika yürüyerek geliyorum işe ulaşımımda kolay çok şükür..

çok sıcak dayanamıyorum dün gecede rahatsızlandım nefes almakta güçlük çektim kalp atışlarım hızlandı kabus gibi bir gece geçirdim

Canımm dikkat et kendine, geceleri vücuduna ıslak havlu koyabilirsen rahat ettirir seni, bazen duş almak bile yaramıyor gerçekten

oh iyi cnım işinden memnunsan çıkma zaten evinede yakınmış

evet fayda etmiyo bu havada haftaya kadımlar plajına gitmeyimdüşünüyorum serin serin ohhh hayali bile güzel

bende denize giidcektim sabah hamile arkadaşla konustumda enfeksiyon kaparım marmara çok temiz değil riske atmaya gerek yok filan dedi tırstım :18:

tebrik ederim hayırlı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…