günaydınn teyzoşlar...
şöylee bi okumaya çalıştımda geçmişi 1-2 sayfa gece uyuyamamktan şikayetçi sanırım annişler..bu gece bende sıcaktann bi o yana bi bu yana döndüm uyuyamadım...üstümde incecik bi pijamayla yatıyorum...hatta camı açık bırakıyoruz ama banamısın demiyor...bide yatak odamız batı güneşi aldıgı için acayip sıcak oluyor...
bu gece benim diğer bi sıkıntımda sağ tarafımdan bişeyin batmasıydı:44:doktorum izinde arayıp sormadımda, şuanda iyiym ama gece biraz rahatsız etti..kaygılandırdı
allahım cümlemiizn evladına... mucizesinee.... sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin...:26: umarım kızımda iyidir...:26:
Evet az ama canım, hem eve katkımdan, hem çalışmayı sevdiğimden, hem evdeki konumumdan vazgeçmeye hiç niyetim yok tabiki bebeğimde çok önemli ama yakın ya sık sık giderim mesafe 10 dak. Sen niye bırakmayı düşünüyorsun ki kuzum çalışmak güzel bişey hem çok sıkı değilse işin korkma canım benim.
canım bennde öyle ince bir gecelikle uyuyorum ama nafile hava çok sıcak sanırım nemde yüksek..batmalar ağrılar bence normaldir bazen bende uykudan bile uyanıyorum karnımda sancı olabiliyor...uzun sürmüyorsa bence çok önemli değildir :112 :
yok kuzum yok uzun sürmüyor elhamdülillahh ama sık sık uyandım ufak bi batmayla...belkide kızım stresimi anladı..bu günlerde teftiş geçiriyoruz diyee sanırım biraz gerildimama daha dikkat etcem....aman bebeğimden önemli değil yaa hiçbişeyyy
yatak odamızda klimamız var eşim geçen sene ramazanda dayanamamış almıştı...ama şimdi korkuyorum çarparsa klima diyee:44: allah yarım eyleyee herkese...:26:
benim işyerinde bir kadro var gelen herkesi dışlıyorlar herşyde bir pislik yapıp sinirlerini bozuyorlar stresli sıkıcı geleceği olmayan bir ortam
ayrıca bnim bölüme çok önem verilmiyor bir ölçüm yaptırcaz 2 aydr bekliyorum düşün sıkıldım savaçmaktan yoruldum kısacası ... Dolayısıyla doğumdan sonra ayrılmayı düşünüyorum hayırlısı olsun canım nasipten ötesi olmaz tabiki
canım rahatsan tabi devam et eve katkıda bulunmak çok önemli kesinlikle
evdeki konumunu çalısmasan etkiler mi canımmm
benim işyerinde bir kadro var gelen herkesi dışlıyorlar herşyde bir pislik yapıp sinirlerini bozuyorlar stresli sıkıcı geleceği olmayan bir ortam
ayrıca bnim bölüme çok önem verilmiyor bir ölçüm yaptırcaz 2 aydr bekliyorum düşün sıkıldım savaçmaktan yoruldum kısacası ... Dolayısıyla doğumdan sonra ayrılmayı düşünüyorum hayırlısı olsun canım nasipten ötesi olmaz tabiki
canım rahatsan tabi devam et eve katkıda bulunmak çok önemli kesinlikle
evdeki konumunu çalısmasan etkiler mi canımmm
evet normalmiş canım..
ayy ne güzel birlikte gidiyoruz:) ben de dinlenince kendime geliyorum dediğin gibi sabahları iyi oluyorum akşam felç.. uyuyorum eşim yemeği hazırlıyor sonra kendime geliyorum..
aysun canım valla ben sana kıyamıyorum. bak sen benim kardeşim yaşındasın beni bir abla gibi gör. ben emeki arkadaşımıza katılıyorum.
işyerinde mutsuz olabilirsin, bu ayrılmak için kriter olmamalı, iş bulmadan asla ama asla işini bırakma. bak bunu asla unutma.
çevre ile ilgili işler maalesef her firmada sallanıyor. çok iyi firmalar biliyorum, herşey göstermelik. en azından mesleğini yapıyorsun. bu senin için tecrübe, heryerde arıtma tesisi yok. bu sana altın bilezik. evet testler sallanıyor boşver, sen ilgili birimlere bildirmişsen gerisi düşünme max. tecrübe için çalış. ben çok zor şartlarda çalıştım, yazsam buraya yok artık dersiniz ama yılmadım hep mücadele ettim asla iş bulmadan işimi terk etmedim. bu benim hayat görüşüm ben üreticiyim tüketici olmamam. şu soluduğum havanın bile hakkını düşünüyorum.
bebeğe gelince evet onu belki 2 aylıkken bırakacağım. Allahıma bin şükür bebeişim için canını çekinmeden verecek biri var ve ona teslim edicem. ve paramı kazanıcam ona gelecek sağlıcam, bebeişim ne isterse alabilecem hemde eşimden istemeden.
bak dünyanın en iyi kocası bile çalışmadığın zaman tavrı değişir. herşey güzelken sorun yok ama birgün bir kavga olur o lafı yüzüne çarpar. çalışıyorum paramı yiyorsun der. işte o zaman çok üzülürsün. bende çocuğuna bakıyorum desende boş artık o lafı işitmişsindir.
lütfen işini bırakma. iş ara bul öyle bırak. lütfen. sağa sola kulak asma. doğrusu bu canım.
canım ben eşimden öyle bir söylem duymadım zaten aklı başında olan bunu demez evlilik demek hayatın müşterek olduğuduraysun canım valla ben sana kıyamıyorum. bak sen benim kardeşim yaşındasın beni bir abla gibi gör. ben emeki arkadaşımıza katılıyorum.
işyerinde mutsuz olabilirsin, bu ayrılmak için kriter olmamalı, iş bulmadan asla ama asla işini bırakma. bak bunu asla unutma.
çevre ile ilgili işler maalesef her firmada sallanıyor. çok iyi firmalar biliyorum, herşey göstermelik. en azından mesleğini yapıyorsun. bu senin için tecrübe, heryerde arıtma tesisi yok. bu sana altın bilezik. evet testler sallanıyor boşver, sen ilgili birimlere bildirmişsen gerisi düşünme max. tecrübe için çalış. ben çok zor şartlarda çalıştım, yazsam buraya yok artık dersiniz ama yılmadım hep mücadele ettim asla iş bulmadan işimi terk etmedim. bu benim hayat görüşüm ben üreticiyim tüketici olmamam. şu soluduğum havanın bile hakkını düşünüyorum.
bebeğe gelince evet onu belki 2 aylıkken bırakacağım. Allahıma bin şükür bebeişim için canını çekinmeden verecek biri var ve ona teslim edicem. ve paramı kazanıcam ona gelecek sağlıcam, bebeişim ne isterse alabilecem hemde eşimden istemeden.
bak dünyanın en iyi kocası bile çalışmadığın zaman tavrı değişir. herşey güzelken sorun yok ama birgün bir kavga olur o lafı yüzüne çarpar. çalışıyorum paramı yiyorsun der. işte o zaman çok üzülürsün. bende çocuğuna bakıyorum desende boş artık o lafı işitmişsindir.
lütfen işini bırakma. iş ara bul öyle bırak. lütfen. sağa sola kulak asma. doğrusu bu canım.
aysun canım valla ben sana kıyamıyorum. bak sen benim kardeşim yaşındasın beni bir abla gibi gör. ben emeki arkadaşımıza katılıyorum.
sen bilirsin canım ben sadece fikir verdim tatlım.Evdeki otoritem bana göre azda olsa sarsılır canım ondan dedim konumum diye :)
teyzoşlar biz mamamızı yemeye gidiyoruz
teşekkür ederim canım yorumun için
gerçekten ilerleyebileceğimi düşünsem bir bakıma sabredicem devam edicem ama burası benim için gelecek vaad etmiyor.. Buraya ne müdürler genel yöneticiler geldi herkese aynı pisliği yapıp gönderdiler patronda o kişileri destekledğinden sen teksin ve sürekli çarpısıyorsun yıprnıyorsun çalıstıgın ortamda huzur olmasıda çok önemli... Haklısın çevre işleri hep sallanıyor önemsenmiyor bu benim canımı ciddi anlamda sıkıyor başka yerde de aynı olacaktır eminim. Ben hiç çalışmayı düşünmüyorum diye birşey yok doğumdan sonra daha rahat edeceğim bir iş var gibi hastanede çevre görevlisi olabilirim saatleri rahat hani sen diyorsun ya evime çok yakın diye bence buda önemli ben sütümü sağıp dolaba koymak istemiyorum.. Eğer hastanedeki gibi bir işim olursa evime çok yakın..
doğumdan sonra ücretsiz izin vermiyorlar günlük olarak 1.5 saat evime gitmem için servis imkanıda sağlamıcaklar dediğim gibi ben sütümü biberonla değil emzirerek vermek istiyorum..
çalışmak kesinlikle çok güzel birlikte hayatı göğüslemek eşin bebeğin için birşeyler hazırlamak. Ama ben çalışmadığım zamanlarda eşim bana sırt dönmemeli o lafı söylememeli varken iyiyizde yokken kötü olmamamlıyız Allah korusun...
bence kadının çalısıp çalışmaması erkeğin kadına verdiği değeri etkilememeli...
katkı sağlamak güzel ama Allah korusun çalısmaya musaitte olamayabilirsin sağlık yönunden değer eger çalısmayla ölçülüyorsa eksik kalsın canım kendi fikrimi söyluyorum seni baz almıyorum yanlıs anlasılmasın..
bizim bebişler isyan ediyor bence daha doğmadan işe mi gidilirmiş diye bu arada senin işyerinin bağlı olduğu bir kreş var mı bizimki anaçevle anlaşmalı servisle beraber tabi iş yerinden alıyor işyerine bırakıyor 250 tl civarlarlarında 0 dan alıyorlar bebişleri doğum izni biten getiriyor ama ben bi süre daha getirmem gerçi bakıcı bulurum da bir soruyum dedim çok pahalıymış kreş
gerçekten ilerleyebileceğimi düşünsem bir bakıma sabredicem devam edicem ama burası benim için gelecek vaad etmiyor.. Buraya ne müdürler genel yöneticiler geldi herkese aynı pisliği yapıp gönderdiler patronda o kişileri destekledğinden sen teksin ve sürekli çarpısıyorsun yıprnıyorsun çalıstıgın ortamda huzur olmasıda çok önemli... Haklısın çevre işleri hep sallanıyor önemsenmiyor bu benim canımı ciddi anlamda sıkıyor başka yerde de aynı olacaktır eminim. Ben hiç çalışmayı düşünmüyorum diye birşey yok doğumdan sonra daha rahat edeceğim bir iş var gibi hastanede çevre görevlisi olabilirim saatleri rahat hani sen diyorsun ya evime çok yakın diye bence buda önemli ben sütümü sağıp dolaba koymak istemiyorum.. Eğer hastanedeki gibi bir işim olursa evime çok yakın..
doğumdan sonra ücretsiz izin vermiyorlar günlük olarak 1.5 saat evime gitmem için servis imkanıda sağlamıcaklar dediğim gibi ben sütümü biberonla değil emzirerek vermek istiyorum..
çalışmak kesinlikle çok güzel birlikte hayatı göğüslemek eşin bebeğin için birşeyler hazırlamak. Ama ben çalışmadığım zamanlarda eşim bana sırt dönmemeli o lafı söylememeli varken iyiyizde yokken kötü olmamamlıyız Allah korusun...
katkı sağlamak güzel ama Allah korusun çalısmaya musaitte olamayabilirsin sağlık yönunden değer eger çalısmayla ölçülüyorsa eksik kalsın canım kendi fikrimi söyluyorum seni baz almıyorum yanlıs anlasılmasın..
teyzoşlar biz mamamızı yemeye gidiyoruz
afiyet olsun kuzunla sanaaa
canım ben eşimden öyle bir söylem duymadım zaten aklı başında olan bunu demez evlilik demek hayatın müşterek olduğudur
ama eşimden para istemek benim gücüme gidiyor ve bu yüzden elime üç beş kuruş gececek el işi yapıyorum
ama su var o parayı kendim için değil ev ve çocuklar için kullanıyorum gene eşimin parası harcarken düşünürken kendi paramı harcarken hiç bişey aklıma gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?