haklısın canım diyen erkek çok. dediğin gibi iş yükleri sorumlulukları artacak yorulacaklar... inşallah hiç birimiz yaşamayız bunları. iyi düşünelim iyi olsun ballarım :)
muhtemelen 5 kasım canım ama bebek bu belli olmaz kızlarım normal doğdularbulemsu senin doğum ne zaman kısmetse
seninle aynı gidiyor takvimimiz..benim oğlumda normal doğmuştu inşallah buda öyle olurmuhtemelen 5 kasım canım ama bebek bu belli olmaz kızlarım normal doğdular
sağol canım allah razı olsun..kalbim çokmu temizmiş ne dileğim olduBLUEmoon2009 tebrik ederim canım.
sağol canım allah razı olsun..kalbim çokmu temizmiş ne dileğim oldu
canım benim erken emeklilik hakkım var sağlık raporum var doğum sırasında ebe benim sağ kafama tarafıma baskı yapmış sol sinirlerim zedelenmiş sol elimi çok iyi kullanamıyorum ama hiç bir işimi de yapmama engel değil. onun için sizden daha çok korkuyorum doğumdan drlar aileme demişki sizin çocuğunuz en ucuz şekilde atlatmış bunu ya felçli ya da zihinsel engelli olurdu diye sol kolumu küçükken hiç kullanamıyormuşum ama babam yıllarca bana evde fizik tedavi yaptırmış hastanedeki fizik tedavi yerlerine almamışlar yaşım küçük psikolojim bozulur diye bizimkilerde almışlar kitapları okumuşlar biz bu çocuğu psikolojik ve fiziksel olarak nasıl topluma kazandırırız diye. bende onların emeklerini boşa çıkarmadım üniversteyi tek başıma yaşayarak okudum hatayda üniversteyi dereceyle bitirdim.size sağlığımı şöyle anlatayım ibrahim tatlıses sağından yedi solu felçli benim elimde onun eli gibi ama çok daha hafif biz fizik tedaviler sayesinde herşeyi yapıyoz.ama insanlar zora düştüğünde bana söyleyecek laf bulamadığında yüzüme bunu vurmuyorlar mı vuruyorlar. özellikle bir aile varki bunu yüzüme vurdular ahım onlarla hergün beddua ediyorum arkadaşlar sizde dua edin inanın çok dardayım çok canımıyaktılar özel mesajla atarım başıma gelenleri bazılarııza dua edin bana.
canım salaten tüncinayı çok oku bende okurum senin için sıkma canını o salavatı okuyanın basındaki bela def olur kalbindeki muradı hasıl olur sıkma canını sen anlatmak istersen anlat açılırsın bu dünya imtihan dünyası üzülüpde bebişinide üzme
güne güzel ve mutlu bir haberle başladım..bugün kontrolüm vardı ve bende kız annesi olucakmışım.... çok mutluyum
evet canım aynı dönemdeyiz rabbim sağlıklıcıca bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inşşşseninle aynı gidiyor takvimimiz..benim oğlumda normal doğmuştu inşallah buda öyle olur
canım benim erken emeklilik hakkım var sağlık raporum var doğum sırasında ebe benim sağ kafama tarafıma baskı yapmış sol sinirlerim zedelenmiş sol elimi çok iyi kullanamıyorum ama hiç bir işimi de yapmama engel değil. onun için sizden daha çok korkuyorum doğumdan drlar aileme demişki sizin çocuğunuz en ucuz şekilde atlatmış bunu ya felçli ya da zihinsel engelli olurdu diye sol kolumu küçükken hiç kullanamıyormuşum ama babam yıllarca bana evde fizik tedavi yaptırmış hastanedeki fizik tedavi yerlerine almamışlar yaşım küçük psikolojim bozulur diye bizimkilerde almışlar kitapları okumuşlar biz bu çocuğu psikolojik ve fiziksel olarak nasıl topluma kazandırırız diye. bende onların emeklerini boşa çıkarmadım üniversteyi tek başıma yaşayarak okudum hatayda üniversteyi dereceyle bitirdim.size sağlığımı şöyle anlatayım ibrahim tatlıses sağından yedi solu felçli benim elimde onun eli gibi ama çok daha hafif biz fizik tedaviler sayesinde herşeyi yapıyoz.ama insanlar zora düştüğünde bana söyleyecek laf bulamadığında yüzüme bunu vurmuyorlar mı vuruyorlar. özellikle bir aile varki bunu yüzüme vurdular ahım onlarla hergün beddua ediyorum arkadaşlar sizde dua edin inanın çok dardayım çok canımıyaktılar özel mesajla atarım başıma gelenleri bazılarııza dua edin bana.
moonsun canım sen okumuşsun etmişsin bak ben bile el işi yapıyorum 1 hafta uğrasıyorum en fazla 15 lira alıyorum belki daha az alıyorum ama o bile benim için değerli hele ki sen maaşına alıştın sana daha zor gelir eşinin eline bakmak
allah razı olsun dr kız deyince nasıl şaşırıp sevinmişsem dr da istemiyosan erkek olmaya devam etsin diyo...allahım cümlemizin yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım zor olmaz mı tabiki zor ama geçici bir süreliğine ayrı kalırım işten diye düşünüyorum hayrlısı olsun tatlım bakıcaz görücez...
canım hayırlı olsun kızın olucak sanırım bıdış annesi mi oldun sen şimdiiiiii
kızlar yemekhaneci bile bizim istenmediğimizin farkında o bile ayrım yapıyor
yoğurt var mı dedim yok dedi
ne hikmetse o gruptan birisi hani dedim ya hamile o gelince ortaya yoğurtlar çıktı sinirlendim yazık bende hamileyim sonucta hak bu ya hak haram olsun gelde böyle bir yerde işe devam etme hayalleri kur!
çok basit birşey ama artık okadar çok yapıyorlarki gözümüze sokarak pes diyorumm
allaha havale et canım senin yoksa bile karnındaki bebeğin hakkı var Allah mutlaka çıkartır....
canım zor olmaz mı tabiki zor ama geçici bir süreliğine ayrı kalırım işten diye düşünüyorum hayrlısı olsun tatlım bakıcaz görücez...
ne hikmetse o gruptan birisi hani dedim ya hamile o gelince ortaya yoğurtlar çıktı sinirlendim yazık bende hamileyim sonucta hak bu ya hak haram olsun gelde böyle bir yerde işe devam etme hayalleri kur!
çok basit birşey ama artık okadar çok yapıyorlarki gözümüze sokarak pes diyorumm
sağol kuzucum yaa garibim baktıki annesinin gözü düşüyor kız bebeklerine dayanamadı vaz geçti kız olducanım zor olmaz mı tabiki zor ama geçici bir süreliğine ayrı kalırım işten diye düşünüyorum hayrlısı olsun tatlım bakıcaz görücez...
sağol kuzucum yaa garibim baktıki annesinin gözü düşüyor kız bebeklerine dayanamadı vaz geçti kız oldu
hamile kadınada bunu yapıyorlarsa allah bildiği gibi etsin onları
yazıklar olsun. ama çok günah yaptıkları, hamile bir kadınsın herşeyden önce. sen burdan ayrıl ayrılma yeterki önce kendini sağlama al sonra ayrıl. kaçırttık demesinler, iş buldu çıkıyor desinler.
allahtan korksalar yapamazlardı insafsızlar ya neyse..........üzülme sen takma kafanayesinler bıdışınııııay kıyamam ben ona bizde cumartesi giidcez doktor birde erkek diyormuşş sanmam yaa içime doğuyor kız kız kız olucakkk
amin canımm çok yıprandım.. Sinek küçük ama mide bulandırıyor işte..
allahtan korksalar yapamazlardı insafsızlar ya neyse..........üzülme sen takma kafana
senin cinsiyet belli olmamışmıydı...benimkine önce erkek dediler şimdi kız sanırım daha karar veremedi yavrum...allahta biliyor ya tabiiki önce sağlıklısı ama bir oğlum vardı birde sağlıklı bir kızım olsun diye çok dua etmiştim ben
okadar zoruma gittikii nefrett ettim herşeyde böyle yapıyorlar geçen canım bişi istemişti ondada bize göndermediler 5 ay önceydi sanırım pasta kesildi herkeslere dağıtıldı bize gönderilmedi bizden gizli doğum günü kutladılar ben bu kadar naptım acaba bunlaraşimdi bunlara müstehak dimi canımm ben doğum iznine ayrılayım paramıda alayım bunlarda sigortamı yatırsınlar sonra izin bitince ayrılayım hastanede işe başlayayım en iyisi
enn azından evime yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?