2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
haklısın canım diyen erkek çok. dediğin gibi iş yükleri sorumlulukları artacak yorulacaklar... inşallah hiç birimiz yaşamayız bunları. iyi düşünelim iyi olsun ballarım :)

İnşallah canım, çok haklısın hep iyi düşünelim bebikler etkilenmesin dimi ama :)

kıyamam üzülme sen kuzum benim.. anlat derdine ortak oluruz balım.. bak ailen ne güzel bilinçli insanlarmış ki destek olmuşlar:) inan herkese nasip olmaz böyle aile. yüzüne vuranlarda da emin ol çıkar. babaannemle dedemin çocukları olmuyormuş yıllarca doktora gidip geliyorlar yok sonuç sıfır. dedemde köyde ağa herkesin lafı çok tabi. bir gün babaannemin eltisi rahatsızlanıyor ve 5. çocuğu 4 aylık kalıyor, babaannem bakıyor 7 ay olana kadar. o sürede de büyük büyük dede zaten birlikteyiz bu sizin çocuğunuz olsun diyor diğer tarafta kabul ediyor. (hem el girmesin ailemize, hem mal mülk dışarı gitmesin diye). sonra köyden bir kadın gelip babaanneme diyor ki elin çocuğu mu büyütülür meymenetsiz diyor kadın günlerce ağlıyor. yıllar sonra bunu diyen kadının en büyük oğlunun çocuğu olmadı tüp bebek bile tutmadı. küçük kardeşinin de ikiz kızları oldu ve kızın birini aldılar. etme bulma dünyası. rabbim herkese ne vereceğini mükemmel ayarlıyor... onlara da veriri lütfen canını sıkma:)

bulemsuma katılıyorum:)

güne güzel ve mutlu bir haberle başladım..bugün kontrolüm vardı ve bende kız annesi olucakmışım.... çok mutluyum

hadi bakalım güle güle büyüt prensesinin:)

canımm çok geçmiş olsun üzüldüm Allah şifa versin inşAllahhh...

Yazık acıyorum o insanlaraa Allahtan bulsunlar inşAllah Allah mazlumun ahını koymazz üzülme canım kıyamam sana...

Ne zaman içini açmak istersen biz hep burdayız...

canım zor olmaz mı tabiki zor ama geçici bir süreliğine ayrı kalırım işten diye düşünüyorum hayrlısı olsun tatlım bakıcaz görücez...

allah razı olsun dr kız deyince nasıl şaşırıp sevinmişsem dr da istemiyosan erkek olmaya devam etsin diyo...allahım cümlemizin yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım hayırlı olsun kızın olucak sanırım bıdış annesi mi oldun sen şimdiiiiii

kızlar yemekhaneci bile bizim istenmediğimizin farkında o bile ayrım yapıyor

yoğurt var mı dedim yok dedi

ne hikmetse o gruptan birisi hani dedim ya hamile o gelince ortaya yoğurtlar çıktı sinirlendim yazık bende hamileyim sonucta hak bu ya hak haram olsun gelde böyle bir yerde işe devam etme hayalleri kur!

çok basit birşey ama artık okadar çok yapıyorlarki gözümüze sokarak pes diyorumm

allaha havale et canım senin yoksa bile karnındaki bebeğin hakkı var Allah mutlaka çıkartır....

allaha havale et canım senin yoksa bile karnındaki bebeğin hakkı var Allah mutlaka çıkartır....

ben hepsini Allaha havale ettim Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın inşAllah bırak beni yanımda arkadaşım da gördü çok sinirlendi o hamilede sen nesin diyeee

Son düzenleme:

yazıklar olsun. ama çok günah yaptıkları, hamile bir kadınsın herşeyden önce. sen burdan ayrıl ayrılma yeterki önce kendini sağlama al sonra ayrıl. kaçırttık demesinler, iş buldu çıkıyor desinler.

sağol kuzucum yaa garibim baktıki annesinin gözü düşüyor kız bebeklerine dayanamadı vaz geçti kız oldu
hamile kadınada bunu yapıyorlarsa allah bildiği gibi etsin onları

sağol kuzucum yaa garibim baktıki annesinin gözü düşüyor kız bebeklerine dayanamadı vaz geçti kız oldu
hamile kadınada bunu yapıyorlarsa allah bildiği gibi etsin onları

yesinler bıdışınıııı ay kıyamam ben ona bizde cumartesi giidcez doktor birde erkek diyormuşş sanmam yaa içime doğuyor kız kız kız olucakkk

amin canımm çok yıprandım.. Sinek küçük ama mide bulandırıyor işte..

okadar zoruma gittikii nefrett ettim herşeyde böyle yapıyorlar geçen canım bişi istemişti ondada bize göndermediler 5 ay önceydi sanırım pasta kesildi herkeslere dağıtıldı bize gönderilmedi bizden gizli doğum günü kutladılar ben bu kadar naptım acaba bunlara şimdi bunlara müstehak dimi canımm ben doğum iznine ayrılayım paramıda alayım bunlarda sigortamı yatırsınlar sonra izin bitince ayrılayım hastanede işe başlayayım en iyisi

enn azından evime yakın

allahtan korksalar yapamazlardı insafsızlar ya neyse..........üzülme sen takma kafana
senin cinsiyet belli olmamışmıydı...benimkine önce erkek dediler şimdi kız sanırım daha karar veremedi yavrum...allahta biliyor ya tabiiki önce sağlıklısı ama bir oğlum vardı birde sağlıklı bir kızım olsun diye çok dua etmiştim ben

bana kız dedi ama kesin değil dedi ama kız ya ben hissediyorum bu cumartesi kızım kesinleşecek canım ben pür dikkat bakıyorum kızımın çıkıntısı yok

canım ya, bazen anne baba çocuğu bişi yapmadan ona kıyıyor, insanoğlu işte. ne bekliyorsun elalemden. kızım herşeyde bir hayır vardır. sen bu kötü insanlar sayesinde daha iyi bir iş sahibi olacaksın belkide, hemde evine yakın. orda iyi insanlarla karşılacaksın inşallah. aferim güzel karar vermişsin. tabi paranı bırakma içerde, etrafa da yayma. en güvendiğine bile söyleme, yerin kulağı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…