bana kız dedi ama kesin değil dediama kız ya ben hissediyorum bu cumartesi kızım kesinleşecek canım ben pür dikkat bakıyorum kızımın çıkıntısı yok
canım ya, bazen anne baba çocuğu bişi yapmadan ona kıyıyor, insanoğlu işte. ne bekliyorsun elalemden. kızım herşeyde bir hayır vardır. sen bu kötü insanlar sayesinde daha iyi bir iş sahibi olacaksın belkide, hemde evine yakın. orda iyi insanlarla karşılacaksın inşallah. aferim güzel karar vermişsin. tabi paranı bırakma içerde, etrafa da yayma. en güvendiğine bile söyleme, yerin kulağı vardır.
allah seni napmasın benimkinin çıkıntısı vardı da ne oldu bak kız oldu
merhaba arkadaşlar Allah herkese bebeklerini sağlıkla huzurla kucaklarına almalarını sanip etsin. ben de kasım ayında anne olacağım Allah izin verirse. gerçi benim çoğul gebelik ve doktor 11 kasım olan muhtemel doğum tarihinden 2 hafta falan önce sezaryenle alacağını söyledi. gerçi sezaryen de yasaklanıyor ama bilemiyorum. bakalım ikizlerim eğer yerlerinde dururlarsa kasım ayının ilk yarısında gelecekler :) şimdi 18. haftanın içindeyim. yavaş yavaş hareketlerini hissediyorum gerçi ikizlerin hareketlerini anneler çok hissedemezlermiş yerleri dar olduğundan pek fazla oynayamazlarmış ama benimkiler henüz ufak olduklarından sanırım hareketlerini hissediyorum. 27 haziranda ayrıntılı ultrasona gireceğim
doğru söyluyorsun canım ben çok iyi niyetliyimherkesi iyi göruyorum en iyisi ben herkese devam edicem diyeyim sonra izin bitince patrona bebeğime annem bakamıyor yetişemiyor derim ben bakmak istiyorum derim ayrılırım
ben zaten çalışmayı duusnuyorum işte bebeğim ve kendi huzuurm için bu ortam uygun değildi inşAllah diğer yer çok iyi olur benim için
saol bitanemmm
hahhaha o göbüş kordonuu bıdışı kucuk kız bizlerinkininnnyerim ben onuuu
merhaba arkadaşlar Allah herkese bebeklerini sağlıkla huzurla kucaklarına almalarını sanip etsin. ben de kasım ayında anne olacağım Allah izin verirse. gerçi benim çoğul gebelik ve doktor 11 kasım olan muhtemel doğum tarihinden 2 hafta falan önce sezaryenle alacağını söyledi. gerçi sezaryen de yasaklanıyor ama bilemiyorum. bakalım ikizlerim eğer yerlerinde dururlarsa kasım ayının ilk yarısında gelecekler :) şimdi 18. haftanın içindeyim. yavaş yavaş hareketlerini hissediyorum gerçi ikizlerin hareketlerini anneler çok hissedemezlermiş yerleri dar olduğundan pek fazla oynayamazlarmış ama benimkiler henüz ufak olduklarından sanırım hareketlerini hissediyorum. 27 haziranda ayrıntılı ultrasona gireceğim
canım hoşgeldin aramızaay yerim ben o minişleri ne güzel Allah sana bağışlasın tek seferde iki tanee oh kurtuldun birdaaha doğum yapmaktan
cinsiyetleri belli mi canımmtek yumurta ikizleri ayrı yumurta ikizleri mi
ikizlerde sezeryan zaten olmuyormu normal nasıl olucakki bebeğin biri çıkarken diğeri oksijensiz kalmaz mı :44:
aminn sağol canım yaa önce erkek denildikten sogünkü kız haberi çok iyi geldi...
canım hayırlısı olsun, ikiz annesi olmak zor, Allah yardımcın olsun. cinsiyetleri belli mi?
nasıl yani canım ya ne zaman erkek demişlerdi kaçıncı haftada ay şimdi kafam karıştı ya benim oğluumda aaaaa
hoşbulduk canımmmamin canım cümlemizin yavrularını Allah bağışlasın :) valla canım tek taşla iki kuş oluyor ama biraz ürküyorum açıkçası kayınvalide, anne vs. yok yardımcım olmayacak yani Allah kuvvet verir inşallah.
çift yumurta ikizleri canım biri kız biri erkek. kız sağ üst oğlan sol altta :)
valla canım bazı ikiz anneleri de normal doğumu kotarabiliyorlarmış, bir de başbakanın açıklamalarından falan sonra ben de korkmaya başladım yasaklarlarsa kendi isteğiyle sezaryen olmak isteyen çoğul gebelere de mi yasaklayacaklar bilemiyorum :S
doğru söyluyorsun canım ben çok iyi niyetliyimherkesi iyi göruyorum en iyisi ben herkese devam edicem diyeyim sonra izin bitince patrona bebeğime annem bakamıyor yetişemiyor derim ben bakmak istiyorum derim ayrılırım
ben zaten çalışmayı duusnuyorum işte bebeğim ve kendi huzuurm için bu ortam uygun değildi inşAllah diğer yer çok iyi olur benim için
saol bitanemmm
hahhaha o göbüş kordonuu bıdışı kucuk kız bizlerinkininnnyerim ben onuuu
ben bilmem hekim bilir
bana 11 haftada erkek gibi gibi demişti dr
aslında diğer oğlumdada o tarihlerde belli olmuştu....
ama ne bileyim işte bu bebeğimde bu haftada da kız dediler...
yaa yoksam ben ikize gebeyimde drlar baunu farkedemmi
canım zor olmaz mı tabiki zor ama geçici bir süreliğine ayrı kalırım işten diye düşünüyorum hayrlısı olsun tatlım bakıcaz görücez...
canım hayırlı olsun kızın olucak sanırım bıdış annesi mi oldun sen şimdiiiiii
kızlar yemekhaneci bile bizim istenmediğimizin farkında o bile ayrım yapıyor
yoğurt var mı dedim yok dedi
ne hikmetse o gruptan birisi hani dedim ya hamile o gelince ortaya yoğurtlar çıktı sinirlendim yazık bende hamileyim sonucta hak bu ya hak haram olsun gelde böyle bir yerde işe devam etme hayalleri kur!
çok basit birşey ama artık okadar çok yapıyorlarki gözümüze sokarak pes diyorumm
Aysun canım kesin bilmiyorum ama ablama sorayım bir gebelikten sonra işten ayrılırsan tazminatını hak ediyorsun vermek zorundalar bilgin olsun.
canım umarım hakkına hayırlı kolay hangisiyse sağlıcakla alacaksan o doğum olurbende bazen düşünüyorum korkuyorummm :18: sen korkmaaa ben korkayım
ay kız üste çıkmış desenee yaramaz anacım bu kızlarrr
valla benimki mümkünse daha değişmeden kız olarak doğsun lütfen ben deli oluyorum kızlara aklıma geldikçe içim içime sığmıyorhıı benim 18.haftamda söledi sanmıyorum ya o zaman :)
şimdiki kızlar çingene anacım daha doğmadan belli ediyolar kendilerini ahhh şu erkekler analarının karnında başlıyorlar kadınların elinden çekmeye yazık onlara
valla benimki mümkünse daha değişmeden kız olarak doğsun lütfen ben deli oluyorum kızlara aklıma geldikçe içim içime sığmıyor
Kıyamam ben sana yaaa ne biçim insanlık bu ama yaaa sinir oldum bak
ben bilmem hekim bilir
bana 11 haftada erkek gibi gibi demişti dr
aslında diğer oğlumdada o tarihlerde belli olmuştu....
ama ne bileyim işte bu bebeğimde bu haftada da kız dediler...
yaa yoksam ben ikize gebeyimde drlar baunu farkedemmi
canım umarım hakkına hayırlı kolay hangisiyse sağlıcakla alacaksan o doğum olurbende bazen düşünüyorum korkuyorummm :18: sen korkmaaa ben korkayım
ay kız üste çıkmış desenee yaramaz anacım bu kızlarrr
hayırlı osun canım benim sağ salim sıkıntısız doğumlar nasip eylesin Allahım tümümüze inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?