hehe canım benim de 11. haftada biri erkeğe benziyor demişti, 12. haftada da öylesine gitmiştim ikincisi de erkeğe benziyor demişti. en son 16. haftada biri kız deyince defalarca sormuştum emin miyiz yanılmayız değil mi doktor bey diye kaç defa teyit ettirip adamı bunalttım
amin canım inşallah hepimizin öyle olur, ben de çok korkardım normal doğumdan ama bebişler için daha sağlıklı olduğunu falan okuyunca heves ettim kendimce. evet kızım çok cadoloz bişey olacak galiba teyzesi zeytinyağı gibi üste çıkıyor
canım benim çok teşekkür ederim cümlemize inşallah
aysun
annesininbirtanesi
bulemsu
burcu
nilt
mervee ve isimlerini unuttuğum diğer arkadaşlarım
nerelerdesiniz daha gelmediniz meraktayııızzzz
canım sana yazacağıma bluemoona yazmışımmmsen o mesajı uzerine alın emii
evet ya zeytinin o senin o yüzden zeytinyağı gibi oğlusun üstüne çıkmış canım kilo alımın nasıl kaç kilosun şimdi
lavinyam özel mesaj kutun dolmuşş teşekkür ederiz teyzoşş sizi seviyoruzzzz
aa ciddimsin canım doğum yapmadan yada yaptıktan sonra ayrılırsam ikisindede hak kazanıyırmuyum :26:
saol cannım sorarsan çok sevinirimm
cok kötuyumm bugun evde bısey arıyodum aradıgım seyı bulamadım onu bulamazkenn annemın bana dugunde aldıgı ıncı setımı ve yıne o kutunun ıcınde olan 1 -2 takımın oldugu kutunun kayboldugunu farkettım off ya evın ıcınde nereye gıdebılırkı aramadıgımız yer kalmadı kocamla bıseye sahıp cıkamıyorum ben eger evın herhangı bıyerınde degılse kı aramadıgımız yer kalmadı kesın salak ben attım onu yanı çöplerın ıcıne mı karıstırdım allahım cıldırcam ya en son 3 hafta önce görmustum kutuyu
anneme dedım daha bana bısı alma sahıp cıkamıyorum dedım uzulme aglama bal torunum uzulmesın senden kymetlımı falan dıo da ne zorluklarla aldıgını bılıyorum of ya ne kadar salagım
hıc keyfım yok sadece bunu paylaşmak ıstedım dua edın de cıksın bıyerden seytan aldı göturdu satamadan getırdı dıe rıyorum evın ıcınde öpüldünüzz
cok kötuyumm bugun evde bısey arıyodum aradıgım seyı bulamadım onu bulamazkenn annemın bana dugunde aldıgı ıncı setımı ve yıne o kutunun ıcınde olan 1 -2 takımın oldugu kutunun kayboldugunu farkettım off ya evın ıcınde nereye gıdebılırkı aramadıgımız yer kalmadı kocamla bıseye sahıp cıkamıyorum ben eger evın herhangı bıyerınde degılse kı aramadıgımız yer kalmadı kesın salak ben attım onu yanı çöplerın ıcıne mı karıstırdım allahım cıldırcam ya en son 3 hafta önce görmustum kutuyu
anneme dedım daha bana bısı alma sahıp cıkamıyorum dedım uzulme aglama bal torunum uzulmesın senden kymetlımı falan dıo da ne zorluklarla aldıgını bılıyorum of ya ne kadar salagım
hıc keyfım yok sadece bunu paylaşmak ıstedım dua edın de cıksın bıyerden seytan aldı göturdu satamadan getırdı dıe rıyorum evın ıcınde öpüldünüzz
Canım öncesini bilmiyorum ama sonrası var diye biliyorum Ablam benim mali müşavir büyük bir şirketin muhasebe müdürü orda ki kızları yani çalışanları hamile kaldı ayrılacaklar tazminatı hak etsinler diye demişti üzerinden çok zaman geçti akşama bir sorayım şimdi seminerde.yarın yazarım sana.
Arkadaşlar herbirinize ayrı ayrı ayrı teşekkürler sorunum şu benim eşim sağlıklı biri neyse biz geçen yıl ağutos ayına kadar çok mutlu yaşıyorduk bir akşam kapımız çaldı karşı komşumuzun çocuğu 17-18 yaşında aşağıdan bizim kapıyı çalınca eşimde beklemiş kim acaba diye o sıra karşı komşumuzda kapıyı açtı ben içerden duyuyorum eşime niye bizimle konuşmuyorsun karını anladıkta sen niye konuşmuyorsun karın toplantıda da durmadan konuşmuş sen ne biçim erkeksin erkek gibi dur biraz fln diyor neyse ben dayanamadım kapıya çıktım siz bizden ne istiyorsunuz eşimin bana kızıp mutsuz olmasını mı istiyorsunuz dedim o da ne dedi biliyor musunuz uzaktan çok komik görünüyorsunuz özürlü kız seni parmağında oynatıyor diye herkes gülüyor dedi. Neyse biz kapıyı örttük moralim bozuldu annemi aradım yan binadaki annemle babam geldi sen ne istiyorsun çocuklarımdan dediler o da bir sürü küfretti. Biz de yakışmaz dedik kapıyı kapattık.
Ertesi gün kapımız çizilmiş. Karakola gittik akşam eşimi aştiye bıraktık annem babam ve ben evime bırakırken beizim arabamızın yolunu en az 15 kişi kesti babamı komalık yaptılar karşının kocası kendisi olglu da dahil bir sürü kırığı vardı annemin kolunu kırdılar benim dudağımı patlattılar bileğimiincittiler. Olaydan bir ay sonra kadın beni apt da görüp bunlar daha hiçbir şey herşey yeni başlıyor dedi üzerimde polis koruması vardı ondan ötürü tehtid davası açtım. Mayıstaydı duruşma kadın hep yalan söyledi Allah şahit ben hiç argo konuşmam.neyse ekime ertelendi asıl büyük dava ise darp davası daha açılmadı savcılıkta annemler psikolojim bozulur diye aylardır evime yollamıyorlar evimi kesinlikle satmayı düşünmüyorum çünkü onun içini yaptırmak için kredi çektim her taşını bir bir seçtim yaptırdım daha evlenmeden.Allah bana bir kapı açsın diye dua ediyorum onlara da Allah verecek hiçbir ahı bırakmaz ama sabrım kalmadı onların inanç sahibi olduklarından bile şüpheliyim sen 60 yaşındaki adama nasıl kumpas kurarsın ben ne yapabilirim ki sana benden ne istedin Allah dağına göre kar verirmiş ya benim kar yükünden omuzlarım çökmek üzere dua edin bana .Gerçi onun Allah belasını vermiş oğlu daha 1-15 yaşında hiç durmadan küfrediyor annesine seslerini duyardım hep yadırgardım benim kardeşim hiç öyle yapmad bize kuzenlerim de öyle Allah inşallah bize hayırlı evlatlar verir onlara da şu hamile halimle hergün üzülüyorum ya Allah bildiği gibi yapsın eşim hamileyim de korkarım fln diye ewime götürmüyor ama burnumda tütüyor evim
Arkadaşlar herbirinize ayrı ayrı ayrı teşekkürler sorunum şu benim eşim sağlıklı biri neyse biz geçen yıl ağutos ayına kadar çok mutlu yaşıyorduk bir akşam kapımız çaldı karşı komşumuzun çocuğu 17-18 yaşında aşağıdan bizim kapıyı çalınca eşimde beklemiş kim acaba diye o sıra karşı komşumuzda kapıyı açtı ben içerden duyuyorum eşime niye bizimle konuşmuyorsun karını anladıkta sen niye konuşmuyorsun karın toplantıda da durmadan konuşmuş sen ne biçim erkeksin erkek gibi dur biraz fln diyor neyse ben dayanamadım kapıya çıktım siz bizden ne istiyorsunuz eşimin bana kızıp mutsuz olmasını mı istiyorsunuz dedim o da ne dedi biliyor musunuz uzaktan çok komik görünüyorsunuz özürlü kız seni parmağında oynatıyor diye herkes gülüyor dedi. Neyse biz kapıyı örttük moralim bozuldu annemi aradım yan binadaki annemle babam geldi sen ne istiyorsun çocuklarımdan dediler o da bir sürü küfretti. Biz de yakışmaz dedik kapıyı kapattık.
Ertesi gün kapımız çizilmiş. Karakola gittik akşam eşimi aştiye bıraktık annem babam ve ben evime bırakırken beizim arabamızın yolunu en az 15 kişi kesti babamı komalık yaptılar karşının kocası kendisi olglu da dahil bir sürü kırığı vardı annemin kolunu kırdılar benim dudağımı patlattılar bileğimiincittiler. Olaydan bir ay sonra kadın beni apt da görüp bunlar daha hiçbir şey herşey yeni başlıyor dedi üzerimde polis koruması vardı ondan ötürü tehtid davası açtım. Mayıstaydı duruşma kadın hep yalan söyledi Allah şahit ben hiç argo konuşmam.neyse ekime ertelendi asıl büyük dava ise darp davası daha açılmadı savcılıkta annemler psikolojim bozulur diye aylardır evime yollamıyorlar evimi kesinlikle satmayı düşünmüyorum çünkü onun içini yaptırmak için kredi çektim her taşını bir bir seçtim yaptırdım daha evlenmeden.Allah bana bir kapı açsın diye dua ediyorum onlara da Allah verecek hiçbir ahı bırakmaz ama sabrım kalmadı onların inanç sahibi olduklarından bile şüpheliyim sen 60 yaşındaki adama nasıl kumpas kurarsın ben ne yapabilirim ki sana benden ne istedin…Allah dağına göre kar verirmiş ya benim kar yükünden omuzlarım çökmek üzere dua edin bana .Gerçi onun Allah belasını vermiş oğlu daha 1-15 yaşında hiç durmadan küfrediyor annesine seslerini duyardım hep yadırgardım benim kardeşim hiç öyle yapmad bize kuzenlerim de öyle Allah inşallah bize hayırlı evlatlar verir onlara da şu hamile halimle hergün üzülüyorum ya Allah bildiği gibi yapsın eşim hamileyim de korkarım fln diye ewime götürmüyor ama burnumda tütüyor evim
ah canım Allah yar ve yardımcınız olsun bunlar nasıl insanlar Allah tez zamanda bildiği gibi yapsın onları yazıklar olsun senden ailenden ne istiyorlar Allahım bunlar insan değil yaa Rabbim ahını koymasın canım sana yaptıklarını birbir yaşarlar inşAllah senin rahatsızlığını nasıl böyle dillendirebiliyorlar hiç mi Allahtan korkmuyorlar bugün senin basında olan yarın onlara gelmeyeceği ne malum kanım dondu resmen..Tez zamanda hayırlısıylaa evine kavusursun inşAllah canımm..
bence onlar seni çok kıskanmışlar yanlış anlama ama eşinde filan gözleri mi vardı da bu kadar kinlenmişler sana karşııı
boşver canım sinirlerini bozma kıyamam sana bunlar hep böylee hepsi artist benden alt konumdaki sekreeter ismimle hitap eder pastalar yenir getirilmez gizlice doğum günü kutlrlar alıştık
ya onlarda karakolda öyle ifade vermişler güya biz eşimde gözünmü var demişiz ama herşeyleri yalan komşuların tamamı doğru ifade verdi darp raporlarımızda doğruluyor. huzursuz ve maddi açıdan sıkıntılı bir aile işte biz maddi olarak da huzur olarak da daha iyiyiz. o diyorum aldığım paspasa kadar bile gözü kalıyordu ne 30 tl mi çokmuş ben bir kapı paspasına o kadar veremem diyordu dışardan görenler ne güzel eşinle el ele geliyorsunuz diye imrenerek bakarlar.1 yıldır ağlamadan geçirdiğim bir gün bile yok. Allah bana yaptıklarını kat kat çıkarır inşallah
bu ne ya nasıl insanlar, bu nasıl bir mantık yuh... bu nasıl insanlık... ay ben insanları anlamıyorum nasıl yapabilirler bunu? senle dertleri ne ki, daha öncesinde bir tartışmanız mı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?