2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

olsun bitannem hayırlısı olsun inşAllah teşekkür ederim yinede bilgimiz artıyor işte

aaaaaaaaaaa adamlara bak hem suçlu hem güçlü kıyamam sana.. kuzum haklısın evin barkın kendin yaptırmışsın ama bence git ordan kurtul şuna bak huzursuzluğuna ya yazık değil mi sana...

allah yar ve yardımcın olsun cnm çok üzüldüm resmen bela sizin peşininizi bırakmıyo

canım degmeyecek insanlar için kendini ,eşini , aileni , bebişini üzme..yaptıkları onlardan çıkacak sende göreceksin.evine de insallah bigün kavuşacaksın..üzülme artık saglıgınız iyi olsun yeter ki...

merwecik üzülme insallah çıkar bi yerden ...aglama gerçekten üzme annesi bebişini (

aaaaaaaaaaa adamlara bak hem suçlu hem güçlü kıyamam sana.. kuzum haklısın evin barkın kendin yaptırmışsın ama bence git ordan kurtul şuna bak huzursuzluğuna ya yazık değil mi sana...

annemlere yakın ew nereye gideyim bebek olunca rahat rahat bakarız satmayı düşünmüyorum sadece Allaha dua ediyorum Allah benim dualarıı bebişin dualarını kabul eder inşallah o ol derse olur siz de dua edin de herşey yoluna girsin kızlar walla yalanım yok tüm anlattıklarım gerçek aynen böyle oldu

teşekkürler Allah razı olsun işte ben bebeği psikolojim bozuk diye bir süre daha istemiyordum ama normalde tam da bu yıl içinde istiyordum ama cesaretim olmadı bu iş olunca Allah da bana bu bebeği yolladı destek için midir nedir ya da ben seni unutmadım bak istediğini veriyorum mu dedi acaba bilemiyorum ki sizler de bana dua edin kızlar hemi?

mucizen gelmiş canımm Allah esirgesin inşAllah yuvanda bebeğini güzelce büyütürsün canımm Allah aydınlığına çıkarsın seni aminn

kızlar ben geldim

moralim çok bozuk... çok şükür ben iyiyim ama beraber tatile gideceğimiz kız 27 haftalık hamileydi... sabah eşi aradı hastaneye gelin doğumhaneye aldılar suyu geldi diye... biz de koşa koşa gittik... 27 haftalık olduğu için çoğu hastane doğumu yapamıyormuş, ruhsatları yokmuş... eşimle arkadaşı çok uğraştılar bulamadılar boş hastane... en sonunda ıspartaya sevk aldılar... ambulansla ıspartaya gidiyolar şimdi... kızın ailesi antalyadaydı, onlarda oraya gidicekler... nolur dua edin... daha 7 aylık bile değil.. 1 kilo 100 grammış sadece.. akciğerleri gelişmediğinden dışarıdan bi aletle gelişimini sağlayıp doğuma alıcaklarmış...

canım benim Allah yardımcın olsun inşallah kolayca atlatırsın sıkıntılarını kuzum... dualarımız senle, onları da bildiği gibi yapsın..

canım benim arkadaşımın kızı da öyle doğdu normal doğumuna kadar yani 36/38 haftaya kadar beklettiler küvezde sonra çıktı şimdi çok sağlıklı bişey olmaz inşallah

geçmişi okuyamıcam şuanda...

kapadokyaya gidemiyoruz bu durumda... bebek sağ salim doğsun da o yeter bize... kızlar kızın halini görseniz o kadar kötyüdü ki.. ağlamaktan göz kapaklarının damarları şişmiş... eşi desen sürekli moralini yüksek tutmaya çalışıyo... sana bişey olmasın, seni çok seviyorum diyo sadece... ama eminim kız kendisini değil tamamen bebeğini düşünüyordur. çok zor bi durum yaa... umarım iyileşir..

sen benim dedim salavatı çek güzelim cidden bela baştan gidiyor annem mahalleyi terk edecekti komsu yüzünden bu tesbihi çok çekti ve şimdi komsu defolup gitti mahalleden
1001 tane çekersen tüncinanın hatimi oluyor bende yardım ederim istersen ama kendinin için yanarak okuduğun dua daha çabuk kabul olur

başkent hastanesine gitmedilermi esra komsumun kızı 25 haftalık doğum yapmıştı başkent hastanesinde çocuk da rabbim veriri ömürü ama 3 yasını bitirecek inşş bu sene

canım benim arkadaşımın kızı da öyle doğdu normal doğumuna kadar yani 36/38 haftaya kadar beklettiler küvezde sonra çıktı şimdi çok sağlıklı bişey olmaz inşallah

inşallah canım... ama sanırım başka bişey daha vardı... eşimle eşi sürekli doktorun yanındalardı.. sanırım bişeyleri saklıyolar. bana da söylemiyolar.

canımm hoşgeldin kuzum özledim seni...

ah canımm Allahım yar ve yardımcıları olsun inşAllah Allahım korusun bebeklerimizi bizimde birtanıdıgın gelini vardı 5 aylık hamileydii düğünlerde baya gezdi oynadı nazara mı geldi nolduysa bebek ölmüş Allahım onada yardım etsin arkadaşınada Rabbim başa vermesin..

inşAllah beebeği yaşar canım Allah bağışlasın evlatlarımızı zamanı gelince sağlıcakla kucağımıza alalım inşAlllah...

hamileliğin her zamanı tehlikeli aslında çok yormamalıyız dinlenmeliyiz stres olmamalıyız aslında...

Son düzenleme:
canım benim Allah yardımcın olsun inşallah kolayca atlatırsın sıkıntılarını kuzum... dualarımız senle, onları da bildiği gibi yapsın..

sağol canım.. nolur sadece duaya ihtiyaçları var şuan...

canım yer yok... akademi hastanesindelerdi.28.haftadan sonra doğum ruhsatları varmış sadece. 27yi yapamıyolarmış.. meram tıp selçuklu tıp başkent hepsine baktılar boş küvez yok. baş hekimlerle görüştüler hep, çok saygın insanlar girdi araya ama bulamadılar.

ah kıyamma RAbbim bağışlasın evlatlarını..

canım gitme yorma kendini dinlen..

ben de özledim canım.. keşke güzel haberlerle gelebilseydim...
inşallah canım inşallah... ayy görsen o kadar belirgin ki bebeğin hareketleri, durmuyo hiç yerinde sürekli oynuyo...
... zaten en baştan beri sorunluydu onun... en son doktor çok iyi hiç bi sorun yok demiş.. iki gün sonra suyu gelmiş..

Allah büyük rabbim yardımcısı olsun duadan baska elimizden birşey gelmiyor maalesef ağlama tatlım

bugün topikte hüzünlü bir hava var zaten Allah hayırlara çıkarsın hepimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…