2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

offfff Allah kolaylık versin neler gelmiş sizin başınıza çok zor vallahi...

farabiye falan baktılarmı ki gerçi ben neden hastane soruyorsam ıspartaya yola çıkmışlar bile rabbim yardımcısı olsun inşşş neden ankaraya gitmedilerde ıspartaya gittiler ki esra tam teşekküllü hastane var mı acaba orda rabbim yardım etsin inşşş
esra iyi ki yola çıkmadan belli olmuş sıkıntı birde siz yoldayken sancılansaydı arkadaşın

canım Allah sabır versin ve yardımcısı olsun benim abimin eşi aynı durumdaydı suyu tamamen bitmiş ve 1 hafta öyle beklemişti doktor yüzünden sonra bebek ölür dediler ama benim kuzum 1 kilo 100 gram olarak hayata tutundu ve şuan 1.5 yaşında korkmayın o bebişde sağ salim kavuşacak Allahın izniyle ailesine umarım bir an önce sağlıkla kavuşurlar...

canım zaten sağlık müd. sevk etti.. teşekküllü ve ruhsatlı hastane gerekiyo ve her hastane o durumda değil... ısparta özel hastanesine gidiyolar işte... her yer doluyuş... konyada onun durumunda 5 hasta bekliyormuş ve yer yokmuş düşün artık...

ayy sorma anneme anlattım ne işiniz var tatilde zaten diyo... allah korudu vallahi...

Allah büyük rabbim yardımcısı olsun duadan baska elimizden birşey gelmiyor maalesef ağlama tatlım

bugün topikte hüzünlü bir hava var zaten Allah hayırlara çıkarsın hepimizi..

ayy canım onu ambulansa koyana kadar çok güçlü durdum.. ambulansa bindi başladım ben hüngür hüngür... acayip boşaldım .. iyiyim şimdi dinlenicem sonra evi toplıcam..

ayy kendinize gelin yaaa ben yokum diye heralde :)

farabide de konya hospitalde de 28 hafta öncesi doğum için ruhsat yokmuş canım...

ayy canım inşallah tutunuz bu bebekte annesine yaa... bunun da çok suyu geliyodu

hııı cimcimemiz gitti diye karalar bağladıkk sen gittin hillal burcu da yok diğer ciicişlerde arada yazıyorrr

bilemiyorum canım bugün topik çok sakin :44:

hmm kimse yok gerçekten...

canım ben de çıkıyorum.. daha kahvaltı sofrası bile masada... iki makine çamaşır bekliyo katlanıp ütülenicek,
3 makinada yıkanmayı bekliyo...

yapabildiğim kadarını yapıyım bugün... eşim de gelir birazdan, Allahtan dün eşim yemek yapmış, bugüne de yeter...

öpüyoru hepinizi allaha emanet olunnn

dua edin aklınıza geldikçe...

esra sağlık müdürlüğünün sevk etmesi iyi olmuş olurda o hastaneden ret cevabı gelirse hemen sağlık müdürlüğüne haber versinler
büşrayı fakülte yoğun bakımda yer yok diye taburcu etmek istemiş al hastanı git demişler eşim sağlık müdürlüğünü aramış ben sana sordum ona göre getirdim hastayı tedavi yapacaksın veya hastaneyi sen bulacaksın demiş ve fakülte helikopterle ankara sevk etmişdi büşrayı
eşim saf saf çocuğu çıkarsaydı ne olurdu bilmemm
rabbim yardım etsin onlara

bilemiyorum canım bugün topik çok sakin :44:

hmm kimse yok gerçekten...

canım ben de çıkıyorum.. daha kahvaltı sofrası bile masada... iki makine çamaşır bekliyo katlanıp ütülenicek,
3 makinada yıkanmayı bekliyo...

yapabildiğim kadarını yapıyım bugün... eşim de gelir birazdan, Allahtan dün eşim yemek yapmış, bugüne de yeter...

öpüyoru hepinizi allaha emanet olunnn

dua edin aklınıza geldikçe...

Allah kolaylık versin canım inşAllah bebeklerine sağlıcakla kavusurlar

sende çok yorma kendini öpuyorum çokkk

canım o salavatı bir özelden yazsana akıp gidiyor bura

off esracım cok üzüldüm allah yardımcıları olsun ıns yasar bebeği cok zor bı durum bugun zaten benımde moralım bozuk aglamaya yer arıyorum

kızlar benımde oglusum sabaha kadar kustu bütün ev battı bısey yıyemıyor yese gerı cıkıyor anında üşütmüş baya sabah aıle hekımıne gıttık benım akıntım artmıstı burayada yazmıstım ama dun aktım su gıbı boyl oyle deyınce doktoruna mutlakadanıs dedı kan ıdrar verdım bıde yarın yola cıkıcaz hem oglan hasta hem ben bu sıvı gelmesı durumuna taktım kafayı netten bısıelr okudum korktum yarın sag saglım bursaya gıdebılırsek orda bı doktora mı görünsem napsam yaa :26: bana da dua edın oglusum ıyılessın su tatılımız sag saglım gıdıp gelelım korku gırdı ıcıme:18:

ayyy canım benim Allahım yardımcıları olsun, rabbim kurtarsın sağ salim onu da bebeğini de.. kıyamam ya...

geçmiş olsun canımm umarım oğlusunda sende şifa bulursunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…