Arkadaşlar herbirinize ayrı ayrı ayrı teşekkürler sorunum şu benim eşim sağlıklı biri neyse biz geçen yıl ağutos ayına kadar çok mutlu yaşıyorduk bir akşam kapımız çaldı karşı komşumuzun çocuğu 17-18 yaşında aşağıdan bizim kapıyı çalınca eşimde beklemiş kim acaba diye o sıra karşı komşumuzda kapıyı açtı ben içerden duyuyorum eşime niye bizimle konuşmuyorsun karını anladıkta sen niye konuşmuyorsun karın toplantıda da durmadan konuşmuş sen ne biçim erkeksin erkek gibi dur biraz fln diyor neyse ben dayanamadım kapıya çıktım siz bizden ne istiyorsunuz eşimin bana kızıp mutsuz olmasını mı istiyorsunuz dedim o da ne dedi biliyor musunuz uzaktan çok komik görünüyorsunuz özürlü kız seni parmağında oynatıyor diye herkes gülüyor dedi. Neyse biz kapıyı örttük moralim bozuldu annemi aradım yan binadaki annemle babam geldi sen ne istiyorsun çocuklarımdan dediler o da bir sürü küfretti. Biz de yakışmaz dedik kapıyı kapattık.
Ertesi gün kapımız çizilmiş. Karakola gittik akşam eşimi aştiye bıraktık annem babam ve ben evime bırakırken beizim arabamızın yolunu en az 15 kişi kesti babamı komalık yaptılar karşının kocası kendisi olglu da dahil bir sürü kırığı vardı annemin kolunu kırdılar benim dudağımı patlattılar bileğimiincittiler. Olaydan bir ay sonra kadın beni apt da görüp bunlar daha hiçbir şey herşey yeni başlıyor dedi üzerimde polis koruması vardı ondan ötürü tehtid davası açtım. Mayıstaydı duruşma kadın hep yalan söyledi Allah şahit ben hiç argo konuşmam.neyse ekime ertelendi asıl büyük dava ise darp davası daha açılmadı savcılıkta annemler psikolojim bozulur diye aylardır evime yollamıyorlar evimi kesinlikle satmayı düşünmüyorum çünkü onun içini yaptırmak için kredi çektim her taşını bir bir seçtim yaptırdım daha evlenmeden.Allah bana bir kapı açsın diye dua ediyorum onlara da Allah verecek hiçbir ahı bırakmaz ama sabrım kalmadı onların inanç sahibi olduklarından bile şüpheliyim sen 60 yaşındaki adama nasıl kumpas kurarsın ben ne yapabilirim ki sana benden ne istedin Allah dağına göre kar verirmiş ya benim kar yükünden omuzlarım çökmek üzere dua edin bana .Gerçi onun Allah belasını vermiş oğlu daha 1-15 yaşında hiç durmadan küfrediyor annesine seslerini duyardım hep yadırgardım benim kardeşim hiç öyle yapmad bize kuzenlerim de öyle Allah inşallah bize hayırlı evlatlar verir onlara da şu hamile halimle hergün üzülüyorum ya Allah bildiği gibi yapsın eşim hamileyim de korkarım fln diye ewime götürmüyor ama burnumda tütüyor evim
yok canım yaa vardır bi hayır demek ki diyorum bunda da... evi derleyip toparlayıp dinlenicem artık... var mı bi haber? herkes iyimi? özet geç bakıyım :)
farabiye falan baktılarmı ki gerçi ben neden hastane soruyorsam ıspartaya yola çıkmışlar bile rabbim yardımcısı olsun inşşş neden ankaraya gitmedilerde ıspartaya gittiler ki esra tam teşekküllü hastane var mı acaba orda rabbim yardım etsin inşşşsağol canım.. nolur sadece duaya ihtiyaçları var şuan...
canım yer yok... akademi hastanesindelerdi.28.haftadan sonra doğum ruhsatları varmış sadece. 27yi yapamıyolarmış.. meram tıp selçuklu tıp başkent hepsine baktılar boş küvez yok. baş hekimlerle görüştüler hep, çok saygın insanlar girdi araya ama bulamadılar.
kızlar ben geldim
moralim çok bozuk... çok şükür ben iyiyim ama beraber tatile gideceğimiz kız 27 haftalık hamileydi... sabah eşi aradı hastaneye gelin doğumhaneye aldılar suyu geldi diye... biz de koşa koşa gittik... 27 haftalık olduğu için çoğu hastane doğumu yapamıyormuş, ruhsatları yokmuş... eşimle arkadaşı çok uğraştılar bulamadılar boş hastane... en sonunda ıspartaya sevk aldılar... ambulansla ıspartaya gidiyolar şimdi... kızın ailesi antalyadaydı, onlarda oraya gidicekler... nolur dua edin... daha 7 aylık bile değil.. 1 kilo 100 grammış sadece.. akciğerleri gelişmediğinden dışarıdan bi aletle gelişimini sağlayıp doğuma alıcaklarmış...
farabiye falan baktılarmı ki gerçi ben neden hastane soruyorsam ıspartaya yola çıkmışlar bile rabbim yardımcısı olsun inşşş neden ankaraya gitmedilerde ıspartaya gittiler ki esra tam teşekküllü hastane var mı acaba orda rabbim yardım etsin inşşş
esra iyi ki yola çıkmadan belli olmuş sıkıntı birde siz yoldayken sancılansaydı arkadaşın
Allah büyük rabbim yardımcısı olsun duadan baska elimizden birşey gelmiyor maalesef ağlama tatlım
bugün topikte hüzünlü bir hava var zaten Allah hayırlara çıkarsın hepimizi..
farabiye falan baktılarmı ki gerçi ben neden hastane soruyorsam ıspartaya yola çıkmışlar bile rabbim yardımcısı olsun inşşş neden ankaraya gitmedilerde ıspartaya gittiler ki esra tam teşekküllü hastane var mı acaba orda rabbim yardım etsin inşşş
esra iyi ki yola çıkmadan belli olmuş sıkıntı birde siz yoldayken sancılansaydı arkadaşın
canım Allah sabır versin ve yardımcısı olsun benim abimin eşi aynı durumdaydı suyu tamamen bitmiş ve 1 hafta öyle beklemişti doktor yüzünden sonra bebek ölür dediler ama benim kuzum 1 kilo 100 gram olarak hayata tutundu ve şuan 1.5 yaşında korkmayın o bebişde sağ salim kavuşacak Allahın izniyle ailesine umarım bir an önce sağlıkla kavuşurlar...
ayy canım onu ambulansa koyana kadar çok güçlü durdum.. ambulansa bindi başladım ben hüngür hüngür... acayip boşaldım .. iyiyim şimdi dinlenicem sonra evi toplıcam..
ayy kendinize gelin yaaa ben yokum diye heralde :)
farabide de konya hospitalde de 28 hafta öncesi doğum için ruhsat yokmuş canım...
ayy canım inşallah tutunuz bu bebekte annesine yaa... bunun da çok suyu geliyodu
hııı cimcimemiz gitti diye karalar bağladıkksen gittin hillal burcu da yok diğer ciicişlerde arada yazıyorrr
ben de yastayım siyah giyindim sizden ayrı kalınca
niye nerde ki kızlar?
bilemiyorum canım bugün topik çok sakin :44:
esra sağlık müdürlüğünün sevk etmesi iyi olmuş olurda o hastaneden ret cevabı gelirse hemen sağlık müdürlüğüne haber versinlercanım zaten sağlık müd. sevk etti.. teşekküllü ve ruhsatlı hastane gerekiyo ve her hastane o durumda değil... ısparta özel hastanesine gidiyolar işte... her yer doluyuş... konyada onun durumunda 5 hasta bekliyormuş ve yer yokmuş düşün artık...
ayy sorma anneme anlattım ne işiniz var tatilde zaten diyo... allah korudu vallahi...
bilemiyorum canım bugün topik çok sakin :44:
hmm kimse yok gerçekten...
canım ben de çıkıyorum.. daha kahvaltı sofrası bile masada... iki makine çamaşır bekliyo katlanıp ütülenicek,
3 makinada yıkanmayı bekliyo...
yapabildiğim kadarını yapıyım bugün... eşim de gelir birazdan, Allahtan dün eşim yemek yapmış, bugüne de yeter...
öpüyoru hepinizi allaha emanet olunnn
dua edin aklınıza geldikçe...
sen benim dedim salavatı çek güzelim cidden bela baştan gidiyor annem mahalleyi terk edecekti komsu yüzünden bu tesbihi çok çekti ve şimdi komsu defolup gitti mahalleden
1001 tane çekersen tüncinanın hatimi oluyor bende yardım ederim istersen ama kendinin için yanarak okuduğun dua daha çabuk kabul olur
başkent hastanesine gitmedilermi esra komsumun kızı 25 haftalık doğum yapmıştı başkent hastanesinde çocuk da rabbim veriri ömürü ama 3 yasını bitirecek inşş bu sene
kızlar ben geldim
moralim çok bozuk... çok şükür ben iyiyim ama beraber tatile gideceğimiz kız 27 haftalık hamileydi... sabah eşi aradı hastaneye gelin doğumhaneye aldılar suyu geldi diye... biz de koşa koşa gittik... 27 haftalık olduğu için çoğu hastane doğumu yapamıyormuş, ruhsatları yokmuş... eşimle arkadaşı çok uğraştılar bulamadılar boş hastane... en sonunda ıspartaya sevk aldılar... ambulansla ıspartaya gidiyolar şimdi... kızın ailesi antalyadaydı, onlarda oraya gidicekler... nolur dua edin... daha 7 aylık bile değil.. 1 kilo 100 grammış sadece.. akciğerleri gelişmediğinden dışarıdan bi aletle gelişimini sağlayıp doğuma alıcaklarmış...
kızlar ben geldim
off esracım cok üzüldüm allah yardımcıları olsun ıns yasar bebeği cok zor bı durum bugun zaten benımde moralım bozuk aglamaya yer arıyorum
kızlar benımde oglusum sabaha kadar kustu bütün ev battı bısey yıyemıyor yese gerı cıkıyor anında üşütmüş baya sabah aıle hekımıne gıttık benım akıntım artmıstı burayada yazmıstım ama dun aktım su gıbı boyl oyle deyınce doktoruna mutlakadanıs dedı kan ıdrar verdım bıde yarın yola cıkıcaz hem oglan hasta hem ben bu sıvı gelmesı durumuna taktım kafayı netten bısıelr okudum korktum yarın sag saglım bursaya gıdebılırsek orda bı doktora mı görünsem napsam yaa :26: bana da dua edın oglusum ıyılessın su tatılımız sag saglım gıdıp gelelım korku gırdı ıcıme:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?