kızlarr dogumunuzu özel hastanedemi yaptrcaksınız
geçmişi okuyamıcam şuanda...
kapadokyaya gidemiyoruz bu durumda... bebek sağ salim doğsun da o yeter bize... kızlar kızın halini görseniz o kadar kötyüdü ki.. ağlamaktan göz kapaklarının damarları şişmiş... eşi desen sürekli moralini yüksek tutmaya çalışıyo... sana bişey olmasın, seni çok seviyorum diyo sadece... ama eminim kız kendisini değil tamamen bebeğini düşünüyordur. çok zor bi durum yaa... umarım iyileşir..
kızlarr dogumunuzu özel hastanedemi yaptrcaksınız
nasip olursa evet canım
kasım annelerinin topiginde okudumda hastane seçimleri ve fiyatları die fiyalar baya uçuk yaa bizim burda beleş :))
canım zaten sağlık müd. sevk etti.. teşekküllü ve ruhsatlı hastane gerekiyo ve her hastane o durumda değil... ısparta özel hastanesine gidiyolar işte... her yer doluyuş... konyada onun durumunda 5 hasta bekliyormuş ve yer yokmuş düşün artık...
ayy sorma anneme anlattım ne işiniz var tatilde zaten diyo... allah korudu vallahi...
bıraz uyuyup uyandım cok az da gecmıse bakabıldım bugun herkesın ayrı bı derdı varmıs şahinus cnm senın anlattıklarına ıcım gıttı ınankı orda olup onları parcalayasım geldı esracım bebege bısı olmıcak allahın ıznıyle sen kafana takma
özurdıledım hepınızden cunku okadar önemlı konular yazmıssınız kı benımkı devede kulak kalmıs benımkı de dert mı dedım
destek olmak ıcın yazan arkadaslarıma da cok tesekkur ederım
sende mi özelde doğum yapıcaksın canm sen maraştasın değil mi fiyatlar nasıl :26:
off esracım cok üzüldüm allah yardımcıları olsun ıns yasar bebeği cok zor bı durum bugun zaten benımde moralım bozuk aglamaya yer arıyorum
kızlar benımde oglusum sabaha kadar kustu bütün ev battı bısey yıyemıyor yese gerı cıkıyor anında üşütmüş baya sabah aıle hekımıne gıttık benım akıntım artmıstı burayada yazmıstım ama dun aktım su gıbı boyl oyle deyınce doktoruna mutlakadanıs dedı kan ıdrar verdım bıde yarın yola cıkıcaz hem oglan hasta hem ben bu sıvı gelmesı durumuna taktım kafayı netten bısıelr okudum korktum yarın sag saglım bursaya gıdebılırsek orda bı doktora mı görünsem napsam yaa :26: bana da dua edın oglusum ıyılessın su tatılımız sag saglım gıdıp gelelım korku gırdı ıcıme:18:
maraştayım ben cnm özelde sezeryan 250 normal dogum 150 ben dogumu özelde yapacam inş allah izin verirseedevlet hastanesinde beleş sezeryanda normal dogumda cnm ama oraya güvenemiyom çünkü eşimin eski eşi orda ve gözü üstümüzede çeken çekemeyen çok
maraştayım ben cnm özelde sezeryan 250 normal dogum 150 ben dogumu özelde yapacam inş allah izin verirseedevlet hastanesinde beleş sezeryanda normal dogumda cnm ama oraya güvenemiyom çünkü eşimin eski eşi orda ve gözü üstümüzede çeken çekemeyen çok
off esracım cok üzüldüm allah yardımcıları olsun ıns yasar bebeği cok zor bı durum bugun zaten benımde moralım bozuk aglamaya yer arıyorum
kızlar benımde oglusum sabaha kadar kustu bütün ev battı bısey yıyemıyor yese gerı cıkıyor anında üşütmüş baya sabah aıle hekımıne gıttık benım akıntım artmıstı burayada yazmıstım ama dun aktım su gıbı boyl oyle deyınce doktoruna mutlakadanıs dedı kan ıdrar verdım bıde yarın yola cıkıcaz hem oglan hasta hem ben bu sıvı gelmesı durumuna taktım kafayı netten bısıelr okudum korktum yarın sag saglım bursaya gıdebılırsek orda bı doktora mı görünsem napsam yaa :26: bana da dua edın oglusum ıyılessın su tatılımız sag saglım gıdıp gelelım korku gırdı ıcıme:18:
Arkadaşlar herbirinize ayrı ayrı ayrı teşekkürler sorunum şu benim eşim sağlıklı biri neyse biz geçen yıl ağutos ayına kadar çok mutlu yaşıyorduk bir akşam kapımız çaldı karşı komşumuzun çocuğu 17-18 yaşında aşağıdan bizim kapıyı çalınca eşimde beklemiş kim acaba diye o sıra karşı komşumuzda kapıyı açtı ben içerden duyuyorum eşime niye bizimle konuşmuyorsun karını anladıkta sen niye konuşmuyorsun karın toplantıda da durmadan konuşmuş sen ne biçim erkeksin erkek gibi dur biraz fln diyor neyse ben dayanamadım kapıya çıktım siz bizden ne istiyorsunuz eşimin bana kızıp mutsuz olmasını mı istiyorsunuz dedim o da ne dedi biliyor musunuz uzaktan çok komik görünüyorsunuz özürlü kız seni parmağında oynatıyor diye herkes gülüyor dedi. Neyse biz kapıyı örttük moralim bozuldu annemi aradım yan binadaki annemle babam geldi sen ne istiyorsun çocuklarımdan dediler o da bir sürü küfretti. Biz de yakışmaz dedik kapıyı kapattık.
Ertesi gün kapımız çizilmiş. Karakola gittik akşam eşimi aştiye bıraktık annem babam ve ben evime bırakırken beizim arabamızın yolunu en az 15 kişi kesti babamı komalık yaptılar karşının kocası kendisi olglu da dahil bir sürü kırığı vardı annemin kolunu kırdılar benim dudağımı patlattılar bileğimiincittiler. Olaydan bir ay sonra kadın beni apt da görüp bunlar daha hiçbir şey herşey yeni başlıyor dedi üzerimde polis koruması vardı ondan ötürü tehtid davası açtım. Mayıstaydı duruşma kadın hep yalan söyledi Allah şahit ben hiç argo konuşmam.neyse ekime ertelendi asıl büyük dava ise darp davası daha açılmadı savcılıkta annemler psikolojim bozulur diye aylardır evime yollamıyorlar evimi kesinlikle satmayı düşünmüyorum çünkü onun içini yaptırmak için kredi çektim her taşını bir bir seçtim yaptırdım daha evlenmeden.Allah bana bir kapı açsın diye dua ediyorum onlara da Allah verecek hiçbir ahı bırakmaz ama sabrım kalmadı onların inanç sahibi olduklarından bile şüpheliyim sen 60 yaşındaki adama nasıl kumpas kurarsın ben ne yapabilirim ki sana benden ne istedin…Allah dağına göre kar verirmiş ya benim kar yükünden omuzlarım çökmek üzere dua edin bana .Gerçi onun Allah belasını vermiş oğlu daha 1-15 yaşında hiç durmadan küfrediyor annesine seslerini duyardım hep yadırgardım benim kardeşim hiç öyle yapmad bize kuzenlerim de öyle Allah inşallah bize hayırlı evlatlar verir onlara da şu hamile halimle hergün üzülüyorum ya Allah bildiği gibi yapsın eşim hamileyim de korkarım fln diye ewime götürmüyor ama burnumda tütüyor evim
kızlar meraba. geceden beri bebeğim çok batıyo bana. yani gece bile batma hissinden ara ara uyandım ne tarafıma yattıysan yinede oldu batma. şimdide arada bi battığını hissediyorum. normalmi sizce bu durum sizdede oluyomu, yoksa doktoramı gitmeliyim. herşeyide problem edip hastaneye gitmek istemiyorum..
kıyamam üzülme sen kuzum benim.. anlat derdine ortak oluruz balım.. bak ailen ne güzel bilinçli insanlarmış ki destek olmuşlar:) inan herkese nasip olmaz böyle aile. yüzüne vuranlarda da emin ol çıkar. babaannemle dedemin çocukları olmuyormuş yıllarca doktora gidip geliyorlar yok sonuç sıfır. dedemde köyde ağa herkesin lafı çok tabi. bir gün babaannemin eltisi rahatsızlanıyor ve 5. çocuğu 4 aylık kalıyor, babaannem bakıyor 7 ay olana kadar. o sürede de büyük büyük dede zaten birlikteyiz bu sizin çocuğunuz olsun diyor diğer tarafta kabul ediyor. (hem el girmesin ailemize, hem mal mülk dışarı gitmesin diye). sonra köyden bir kadın gelip babaanneme diyor ki elin çocuğu mu büyütülür meymenetsiz diyor kadın günlerce ağlıyor. yıllar sonra bunu diyen kadının en büyük oğlunun çocuğu olmadı tüp bebek bile tutmadı. küçük kardeşinin de ikiz kızları oldu ve kızın birini aldılar. etme bulma dünyası. rabbim herkese ne vereceğini mükemmel ayarlıyor... onlara da veriri lütfen canını sıkma:)
cok saol canım cok sukur ıshal yok güneşte pek kalmadı gun oyu kreste oluyo ama ıste üşütmüş bi şekilde saglık ocagına götürdüm sabah gecmezse gene gıderım hastaneye artıkcanım cok gecmıs olsun ishal durumu var mı aklıma gelen sey sıcakta cok durduysa gunes dokunmus olabılır yada allah korusun yedıgı bıseyden zehırlenmıs olabılır benım ufak kardeslerım var zırt pırt zehırlenıyolar saolsunlar ama kusması ıyı eger zehırlenme durumu varsa sen hemen doktora götur onu zehırlenmede ıshal ates kusma oluyor sadece kusuyosa sıcaktan dıye dusunuyorum ama tabı sen yıne de en kısa zamanda doktora götur tatlım gecmıs olsun
yarın gitmek zorunda değilseniz hemen gitmeyin canım....
akıntına da baktır bursa ankara yolu nasıl hatırlamıyorum....dr. onayı almadan gitmen sakıncalı olabilir ama kendi arabanız ve yolar düzgünse yavaş gidin tarfik olduğu saatler çıkmayın çünkü fren gaz için bi hoş oluyo o zaman...birde 1.5 saat arayla mola verin....az biraz yürü kramp girmesin..
ESRA canım bebeği yaşar inş. bi arkadaşın bebeği de 28 haftalık erken doğdu onuda ciğer geliştiricisi yapıldı..dr .lar % 10 yaşar demiş ama maş. yaşıyo....kaderde varsa yaşıyo...ben 32 haftalık 2 kıloya yakın doğurdum yaşamadı canım kıosmet mkeselesi biraz...bizde çok şaşırdık 28 haftalık 800 grammıydı neydı bebek o yaşadıysa bızımkı haylı haylı yaşar dedik yok....ama önemli bir nokta onun ciğer geliştiricisi yapılmış bizim yapılmamıştı ve bebek ciğerleri gelişmediği için solunum problamı yaşadı o yuzden yaşamadı yani....
dün sabaha karşı hareketlerini hissettim....ancak rahatladım...
çok yorucu bir gundu yine bir sürü yürüdüm eve yeni geldim sayılır dinlenecem biraz...
hepinizi kocuman öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?