- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
yarın gitmek zorunda değilseniz hemen gitmeyin canım....
akıntına da baktır bursa ankara yolu nasıl hatırlamıyorum....dr. onayı almadan gitmen sakıncalı olabilir ama kendi arabanız ve yolar düzgünse yavaş gidin tarfik olduğu saatler çıkmayın çünkü fren gaz için bi hoş oluyo o zaman...birde 1.5 saat arayla mola verin....az biraz yürü kramp girmesin..
ESRA canım bebeği yaşar inş. bi arkadaşın bebeği de 28 haftalık erken doğdu onuda ciğer geliştiricisi yapıldı..dr .lar % 10 yaşar demiş ama maş. yaşıyo....kaderde varsa yaşıyo...ben 32 haftalık 2 kıloya yakın doğurdum yaşamadı canım kıosmet mkeselesi biraz...bizde çok şaşırdık 28 haftalık 800 grammıydı neydı bebek o yaşadıysa bızımkı haylı haylı yaşar dedik yok....ama önemli bir nokta onun ciğer geliştiricisi yapılmış bizim yapılmamıştı ve bebek ciğerleri gelişmediği için solunum problamı yaşadı o yuzden yaşamadı yani....
dün sabaha karşı hareketlerini hissettim....ancak rahatladım...
çok yorucu bir gundu yine bir sürü yürüdüm eve yeni geldim sayılır dinlenecem biraz...
hepinizi kocuman öpüyorum...
canım okudum anlattıklarını okadar uzuldum kı anlatamamözurlu kelımesı cok cırkın bıkere ben cok hassasım bu konuda engellı denmesın ebıle karsıyım kı sen benım gözumde gayet sağlıklısın kendı hayatını kımseye muhtac olmadan ıdame ettırebılıyorsun zaten
bır baskasına muhtac olarak hayatını surduren ınsanlara bıle engellı demıyorum onların önune engelı koyan yaşam şartları sen kaldırımına yokus koymazsan tekerleklı sandalye kullanan ınsan doğal olarak kaldırımı kullanamaz bu durumda onları engellı yapan şartlardır bu en basıtınden bır örnek cnm.
asıl sıze bunları yasatanlar engellı hemde zıhınsel engellı adi insanlar allahımın adaletıne okadar ınanıyorum kı canım belkı mahlemeden onlara bısı cıkmaz ama allah öle bı zamanda öle bı ceza verır kı onlara bı arkadasımızın yazdıgı gıbı cocuklarından torunlarından cıkar bu yaptıkları sen sakın onları kafana takma sevıyelerı okadar de geç nolursun cok uzulurum o salaklar yuzunden kendını uzersen tamammı cnm
bıraz uyuyup uyandım cok az da gecmıse bakabıldım bugun herkesın ayrı bı derdı varmıs şahinus cnm senın anlattıklarına ıcım gıttı ınankı orda olup onları parcalayasım geldı esracım bebege bısı olmıcak allahın ıznıyle sen kafana takma
özurdıledım hepınızden cunku okadar önemlı konular yazmıssınız kı benımkı devede kulak kalmıs benımkı de dert mı dedım
destek olmak ıcın yazan arkadaslarıma da cok tesekkur ederım
maraştayım ben cnm özelde sezeryan 250 normal dogum 150 ben dogumu özelde yapacam inş allah izin verirseedevlet hastanesinde beleş sezeryanda normal dogumda cnm ama oraya güvenemiyom çünkü eşimin eski eşi orda ve gözü üstümüzede çeken çekemeyen çok
canım marasta merkezdemısın sen benım babannem elbıstanda yasıyo babam tarafı elbıstanlı gercı 30 yıldır amcalarım babam antalyada ama orda bı kökumuz bulunuyor yanı
canım merak etme bende de olmustu 2 hafta felan surmustu ara ara batıyodu ama sımdı rahatım merak edılcek bısı yoktur
kızlar ben geldim
moralim çok bozuk... çok şükür ben iyiyim ama beraber tatile gideceğimiz kız 27 haftalık hamileydi... sabah eşi aradı hastaneye gelin doğumhaneye aldılar suyu geldi diye... biz de koşa koşa gittik... 27 haftalık olduğu için çoğu hastane doğumu yapamıyormuş, ruhsatları yokmuş... eşimle arkadaşı çok uğraştılar bulamadılar boş hastane... en sonunda ıspartaya sevk aldılar... ambulansla ıspartaya gidiyolar şimdi... kızın ailesi antalyadaydı, onlarda oraya gidicekler... nolur dua edin... daha 7 aylık bile değil.. 1 kilo 100 grammış sadece.. akciğerleri gelişmediğinden dışarıdan bi aletle gelişimini sağlayıp doğuma alıcaklarmış...
canım Allah sabır versin ve yardımcısı olsun benim abimin eşi aynı durumdaydı suyu tamamen bitmiş ve 1 hafta öyle beklemişti doktor yüzünden sonra bebek ölür dediler ama benim kuzum 1 kilo 100 gram olarak hayata tutundu ve şuan 1.5 yaşında korkmayın o bebişde sağ salim kavuşacak Allahın izniyle ailesine umarım bir an önce sağlıkla kavuşurlar...
off esracım cok üzüldüm allah yardımcıları olsun ıns yasar bebeği cok zor bı durum bugun zaten benımde moralım bozuk aglamaya yer arıyorum
kızlar benımde oglusum sabaha kadar kustu bütün ev battı bısey yıyemıyor yese gerı cıkıyor anında üşütmüş baya sabah aıle hekımıne gıttık benım akıntım artmıstı burayada yazmıstım ama dun aktım su gıbı boyl oyle deyınce doktoruna mutlakadanıs dedı kan ıdrar verdım bıde yarın yola cıkıcaz hem oglan hasta hem ben bu sıvı gelmesı durumuna taktım kafayı netten bısıelr okudum korktum yarın sag saglım bursaya gıdebılırsek orda bı doktora mı görünsem napsam yaa :26: bana da dua edın oglusum ıyılessın su tatılımız sag saglım gıdıp gelelım korku gırdı ıcıme:18:
Cina, la colpa in grembo - CRONACA
kadını 7 aylıkken zorla kürtaj yapmışlar off Zorla kürtaj fotoğrafı öfkelendirdi
İddialara göre, Shaanxi'nin Zhenping ilçesinden Feng Jiamei, hamileliğinin yedinci ayında resmi yetkililer tarafından kürtaj yaptırmaya zorlandı.
inShare0Yorum: 8
Amerika merkezli aktivistlere göre, Feng'in kürtaj yaptırmaya zorlanmasının sebebi, ikinci bir çocuğa sahip olmak için ödemesi gereken cezayı ödeyememesiydi.
İnsan hakları grupları Çin'in "Tek Çocuk" politikasının birçok kadının kürtaja zorlanması anlamına geldiğini söylerken, Pekin bu iddiayı reddediyor.
Global Times gazetesi, ulusal ve yerel aile planlama otoritelerinin olayı araştırdığını bildirdi.
Amerika merkezli aktivist grubu All Girls Allowed'dan Chai Ling, "Feng Jianmei'in hikayesi, Tek Çocuk politikasının kadınlara karşı şiddeti nasıl onayladığını gözler önüne seriyor" dedi.
Grup, olaydan sonra Feng ve eşi Deng Jiyuan ile konuştuğunu söyledi.
Deng'in söylediklerine göre karısı zorla hastaneye götürülmüş ve operasyondan önce eli, kolu bağlanmış.
Yerel haberlerde alıntılanan Zhenping ilçesi yetkilileri ise Feng'i kürtaja zorladıklarını reddettiler.
Ajans France-Presse'e göre, haber sitesi netease.com okurlarından biri "Bu zamanında Çin'i işgal Japon askerleriyle Nazi'lerin yaptığı söylenen bir şey. Ancak günümüzde de yaşanıyor ve bahsi geçen haber kesinlikle tek vaka değil. Sorumlular idam edilmeli" dedi.
Zorlama kürtajları protesto ettiği için ev hapsine mahkum edilen aktivist Chen Guangcheng, geçtiğimiz ay Çin'den Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçtı.
bu pis çinlilerden nefret ediyorum. Allah belalarını versin bunların cenin yiyen pisliklerden ne beklersin...
insanlara zorla bişey yaptırılması ne kötü
büşranın kayınvalidegille görüşmesinden nefret ediyorum 2 gündür görüşüyor kızın huyu suyu gene değişti ufff delirecem ben yaaa
ah canım ya senin için zararlı olan bişey oysa değil miya kızlar neden insanlar bu kadar vicdansız
nefret ediyorum yaaa
bizim koridor üretimin yanı üretimle aramızda bir koridor var ve pimapen camlar var... Bizim koridordan bazı camları çıkarmışlar üretimdeki yağ buharı oldugu gibi bizim odaya doluyor ve ben nefes almadan girip çıkıyorum koku başıma vuuryor..
Gittim çıkaran ustaya tak dedim bana hasan beye yada patrona söyle dedi patronda çıktığından bende hasan beye gittim yanındada baska bir usta var
" hasan bey koridordan camı çıkarmışlar yağ buharı oldugu gibi odama doluyor rahatsız oluyorum " dedim
hasan bey " aysun hanım cam çıkarılması talimatını ben vermedim benim haberimde yok vsvs konuştu resmen saldı beni başından orda oturan usta dediki aysun ben hallederim bende isyan ettim duydu hepsini ama ben hamileyim normalde sorun etmem de dedim solumak zornda değilim deidm sinirlerim bozuldu
hamile halimle en buuyuk duam olsunnn Allaha hava ediyorum tez zamanda ettiklerini bulsunlarrrr
değişti canım bir havalar cevap vermeler kardeşini dövmeler oysa iki kız o kadar kavga etmezlerne yapıyor sana kaynanalık mı yoksa?
büşranın kayınvalidegille görüşmesinden nefret ediyorum 2 gündür görüşüyor kızın huyu suyu gene değişti ufff delirecem ben yaaa
ya kızlar neden insanlar bu kadar vicdansız
nefret ediyorum yaaa
bizim koridor üretimin yanı üretimle aramızda bir koridor var ve pimapen camlar var... Bizim koridordan bazı camları çıkarmışlar üretimdeki yağ buharı oldugu gibi bizim odaya doluyor ve ben nefes almadan girip çıkıyorum koku başıma vuuryor..
Gittim çıkaran ustaya tak dedim bana hasan beye yada patrona söyle dedi patronda çıktığından bende hasan beye gittim yanındada baska bir usta var
" hasan bey koridordan camı çıkarmışlar yağ buharı oldugu gibi odama doluyor rahatsız oluyorum " dedim
hasan bey " aysun hanım cam çıkarılması talimatını ben vermedim benim haberimde yok vsvs konuştu resmen saldı beni başından orda oturan usta dediki aysun ben hallederim bende isyan ettim duydu hepsini ama ben hamileyim normalde sorun etmem de dedim solumak zornda değilim deidm sinirlerim bozuldu
hamile halimle en buuyuk duam olsunnn Allaha hava ediyorum tez zamanda ettiklerini bulsunlarrrr
demi nasıl etkileniyorlar ama malesef bişey yapamıyorsun
sakin kuzum sakinnnn... oku bol bol la havle çek.. inşallah dediğin gibi ettiklerini bulurlar...
ah canım ya senin için zararlı olan bişey oysa değil mi
hemen halledelim dese dili kopar sankirabbim sen bilirsin
değişti canım bir havalar cevap vermeler kardeşini dövmeler oysa iki kız o kadar kavga etmezler
zaten anasınıfı öğretmeni dediydi büşra babnneyle görüştüğü sürece adam olmaz diye
ya insanlık öldümü tamam beni sevmesinler ama bu insanlık görevi ya bebek bu ben ne soluyorsam hepsini soluyor yazık günah değil mi nasıl vicdan bu
kendi kızları da var hiç mi düşünmezler bugün ne yaparsam yarın onu bulurum diye
yok canım düşünmezler el adamı bu hele ki patron 2 kuruş veryor ya seni satın almış oluyor.... bütün varlığın patrona armağan olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?