2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende ilk oğlumu erken dogumla yaptım 30 haftalık ve 1 700 gr şuan yaşıyor allaha şükür ama küçük meleğimin kaderi yokmuş bundada yuvası yıkıldı yani biz yıktık allaha emanett ama çok zayıf durumuna çok üzülüyorum ha ben yüksek tansiyon vardııı bende dr takip edip dogumdan iki hafta önce igne vurdurmuştu ondan bi sorun çıkmadı allaha çok şükür üzüldüm arkadaşının durumuna cnm

tşk kuzular hamileler dua birliğiyle her işimiz yoluna girer inşallah

kuzum herkesin sıkıntısı kendine büyük :) öyle deme

bedava orda

canım marasta merkezdemısın sen benım babannem elbıstanda yasıyo babam tarafı elbıstanlı gercı 30 yıldır amcalarım babam antalyada ama orda bı kökumuz bulunuyor yanı

ewt cnm şuanda merkezdeyim binevler mevkisinde oturuyom elbistanıda afşinide bilirim 10 yıl afşinde ikamet ettik çünkü :)

Çok kötü oldum.Allah yardımcısı olsun..

Cina, la colpa in grembo - CRONACA

kadını 7 aylıkken zorla kürtaj yapmışlar off Zorla kürtaj fotoğrafı öfkelendirdi
İddialara göre, Shaanxi'nin Zhenping ilçesinden Feng Jiamei, hamileliğinin yedinci ayında resmi yetkililer tarafından kürtaj yaptırmaya zorlandı.
inShare0Yorum: 8
Amerika merkezli aktivistlere göre, Feng'in kürtaj yaptırmaya zorlanmasının sebebi, ikinci bir çocuğa sahip olmak için ödemesi gereken cezayı ödeyememesiydi.

İnsan hakları grupları Çin'in "Tek Çocuk" politikasının birçok kadının kürtaja zorlanması anlamına geldiğini söylerken, Pekin bu iddiayı reddediyor.

Global Times gazetesi, ulusal ve yerel aile planlama otoritelerinin olayı araştırdığını bildirdi.

Amerika merkezli aktivist grubu All Girls Allowed'dan Chai Ling, "Feng Jianmei'in hikayesi, Tek Çocuk politikasının kadınlara karşı şiddeti nasıl onayladığını gözler önüne seriyor" dedi.

Grup, olaydan sonra Feng ve eşi Deng Jiyuan ile konuştuğunu söyledi.

Deng'in söylediklerine göre karısı zorla hastaneye götürülmüş ve operasyondan önce eli, kolu bağlanmış.

Yerel haberlerde alıntılanan Zhenping ilçesi yetkilileri ise Feng'i kürtaja zorladıklarını reddettiler.

Ajans France-Presse'e göre, haber sitesi netease.com okurlarından biri "Bu zamanında Çin'i işgal Japon askerleriyle Nazi'lerin yaptığı söylenen bir şey. Ancak günümüzde de yaşanıyor ve bahsi geçen haber kesinlikle tek vaka değil. Sorumlular idam edilmeli" dedi.

Zorlama kürtajları protesto ettiği için ev hapsine mahkum edilen aktivist Chen Guangcheng, geçtiğimiz ay Çin'den Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçtı.

İnşallah..Allahım annecigine babacıgına bagışlasın.. :2:

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsiniz...Bende bir kac gündür herşeye aglıyorum (

bu pis çinlilerden nefret ediyorum. Allah belalarını versin bunların cenin yiyen pisliklerden ne beklersin...

büşranın kayınvalidegille görüşmesinden nefret ediyorum 2 gündür görüşüyor kızın huyu suyu gene değişti ufff delirecem ben yaaa

ya kızlar neden insanlar bu kadar vicdansız

nefret ediyorum yaaa

bizim koridor üretimin yanı üretimle aramızda bir koridor var ve pimapen camlar var... Bizim koridordan bazı camları çıkarmışlar üretimdeki yağ buharı oldugu gibi bizim odaya doluyor ve ben nefes almadan girip çıkıyorum koku başıma vuuryor..

Gittim çıkaran ustaya tak dedim bana hasan beye yada patrona söyle dedi patronda çıktığından bende hasan beye gittim yanındada baska bir usta var

" hasan bey koridordan camı çıkarmışlar yağ buharı oldugu gibi odama doluyor rahatsız oluyorum " dedim
hasan bey " aysun hanım cam çıkarılması talimatını ben vermedim benim haberimde yok vsvs konuştu resmen saldı beni başından orda oturan usta dediki aysun ben hallederim bende isyan ettim duydu hepsini ama ben hamileyim normalde sorun etmem de dedim solumak zornda değilim deidm sinirlerim bozuldu

hamile halimle en buuyuk duam olsunnn Allaha hava ediyorum tez zamanda ettiklerini bulsunlarrrr

ah canım ya senin için zararlı olan bişey oysa değil mi
hemen halledelim dese dili kopar sanki rabbim sen bilirsin

ne yapıyor sana kaynanalık mı yoksa?
değişti canım bir havalar cevap vermeler kardeşini dövmeler oysa iki kız o kadar kavga etmezler
zaten anasınıfı öğretmeni dediydi büşra babnneyle görüştüğü sürece adam olmaz diye

büşranın kayınvalidegille görüşmesinden nefret ediyorum 2 gündür görüşüyor kızın huyu suyu gene değişti ufff delirecem ben yaaa

demi nasıl etkileniyorlar ama malesef bişey yapamıyorsun

sakin kuzum sakinnnn... oku bol bol la havle çek.. inşallah dediğin gibi ettiklerini bulurlar...

demi nasıl etkileniyorlar ama malesef bişey yapamıyorsun

sakin kuzum sakinnnn... oku bol bol la havle çek.. inşallah dediğin gibi ettiklerini bulurlar...

ya insanlık öldümü tamam beni sevmesinler ama bu insanlık görevi ya bebek bu ben ne soluyorsam hepsini soluyor yazık günah değil mi nasıl vicdan bu

kendi kızları da var hiç mi düşünmezler bugün ne yaparsam yarın onu bulurum diye

yok canım düşünmezler el adamı bu hele ki patron 2 kuruş veryor ya seni satın almış oluyor.... bütün varlığın patrona armağan olsun....

yok canım düşünmezler el adamı bu hele ki patron 2 kuruş veryor ya seni satın almış oluyor.... bütün varlığın patrona armağan olsun....

patronum sanmıyorum kapattırırdı bu onun müdürleri buranın sağlam kadrosundan yazıklar olsunnn iyice nefret ettimmm ben eylulde ayrılcam diyip dururken eylul bile zor gelecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…