ya insanlık öldümü tamam beni sevmesinler ama bu insanlık görevi ya bebek bu ben ne soluyorsam hepsini soluyor yazık günah değil mi nasıl vicdan bu
kendi kızları da var hiç mi düşünmezler bugün ne yaparsam yarın onu bulurum diye
patronum sanmıyorum kapattırırdı bu onun müdürleri buranın sağlam kadrosundan yazıklar olsunnn iyice nefret ettimmmben eylulde ayrılcam diyip dururken eylul bile zor gelecek gibi
hiç üzülme canım bebişin yanına olacak yakında eylülde ekimde hızlı gelip geçer inş. bebişler kucakta
tek başına gittiği bir dündü canım evelki gün beraber gittik dünde babası yanındaydı hatta ama onları görünce çocuk geri gidiyor ileri gideceğinebulemsu canım eşinde annesinin huyunu biliyor tek başına göndermesen büşrayı sensiz gitmese
herkese hayırlı akşamlar kızlar sancım var biraz çıkıcaz bakalım geçer inşallah
tek başına gittiği bir dündü canım evelki gün beraber gittik dünde babası yanındaydı hatta ama onları görünce çocuk geri gidiyor ileri gideceğine
patronum sanmıyorum kapattırırdı bu onun müdürleri buranın sağlam kadrosundan yazıklar olsunnn iyice nefret ettimmmben eylulde ayrılcam diyip dururken eylul bile zor gelecek gibi
herkese hayırlı akşamlar kızlar sancım var biraz çıkıcaz bakalım geçer inşallah
sabret kuzum az kaldı , haklarından faydalanman için sabret..
geçmiş olsun canım... geçer çabucak inşallah
geçmiş olsun tatlım dinlen bol bolherkese hayırlı akşamlar kızlar sancım var biraz çıkıcaz bakalım geçer inşallah
fıstıklar ben kaçar öpüyorum hepinizi çok çok kendinize ve minnaklarınıza iyi bakın:)
allaha emanet ol şekerim görüşürz sabaha sıkma canını bebişi görmene 1 gün kaldı kız sevinsenekızlar ben çıkıyorum kendinize cici bakın
bu pis çinlilerden nefret ediyorum. Allah belalarını versin bunların cenin yiyen pisliklerden ne beklersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?