2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

patronum sanmıyorum kapattırırdı bu onun müdürleri buranın sağlam kadrosundan yazıklar olsunnn iyice nefret ettimmm ben eylulde ayrılcam diyip dururken eylul bile zor gelecek gibi

hiç üzülme canım bebişin yanına olacak yakında eylülde ekimde hızlı gelip geçer inş. bebişler kucakta

herkese hayırlı akşamlar kızlar sancım var biraz çıkıcaz bakalım geçer inşallah

bulemsu canım eşinde annesinin huyunu biliyor tek başına göndermesen büşrayı sensiz gitmese
tek başına gittiği bir dündü canım evelki gün beraber gittik dünde babası yanındaydı hatta ama onları görünce çocuk geri gidiyor ileri gideceğine

patronum sanmıyorum kapattırırdı bu onun müdürleri buranın sağlam kadrosundan yazıklar olsunnn iyice nefret ettimmm ben eylulde ayrılcam diyip dururken eylul bile zor gelecek gibi

sabret kuzum az kaldı , haklarından faydalanman için sabret..

herkese hayırlı akşamlar kızlar sancım var biraz çıkıcaz bakalım geçer inşallah

geçmiş olsun canım... geçer çabucak inşallah

bugün topiğimiz çok sakin ve stresliydi nazara mı geldik kızlarr

hepimiz ayrı şeylerle uğraşıyoruz dünya telaşı işte ne önemi varkii bu kadar yıpratıyoruz kendimizi boşuna dememişler 3 günlük dünyaa diye

moonsun aynen öyle tatlım 3 günlük dünyada insanlar için üzülmene gerek yok üzülmeye gerek yok canım benimm
lavinya iyi akşamlar allaha emanet ol güzelimm

mrb kızlar bugün herkes biraz sıkıntıdaymış Allah herkesin yardımcısı olsun bende bugün çok kötü oldum hastanede şekerim düştü bi ölçtük 49 ve çikolata yemiş halim bide bu çok kötü oldum ama baygınlık geçirdim resmen valla dikkat edin kızlar

merhaba arkadaşlar..siteye çok sık giremiyorum ama bukadar sayfa olmasınıda tahmin etmiyordum:)) yarın doktor kontrolümüz war heyecan çok..bu haftalarda yapılacak herhangi bir aşı yada test varmı? 2 li test sonucum çok şükür güzeldi...3 lü herkese yapılıyormu?

bu pis çinlilerden nefret ediyorum. Allah belalarını versin bunların cenin yiyen pisliklerden ne beklersin...

Canım biraz fazla ırkçı konuşmuşsun. Beni,m bir sürü Çin'li arkadaşım var ve hiç biri cenin yemiyor, köpek de yemiyor. Ayrıca bir kaç insan kötü şey yapıyor diye bütün topluma lanet okumak Türkiye'dede bebeklere ve kız çok çocuklarına tecavüz eden bir sürü canlı (insan demiyorum onlara) var. Üstelik gün geliyor bunlar yetkililer tarafından destekleniyor. Bu durum da ne demeliyiz. Allah tüm Türklerin...... diyemeyiz değil mi? Her toplumda, meslekte ... kötü insan var. Kötü insanın milliyeti, ırkı yoktur.Sevgiler.

Kimsecikler yok galiba ama biz yinede yazalım dedik bugün tahliller için devlet hastanesine gitmiştik tabiki berbat bir gündü ve işlerimizi halledemedik orada
yine özele gittim orada hallettim şükür gitmişken bir de muayene oldum kızım kukusunu gösterdi doktorda hemen çekti ,%99,9 kız dedi doktor BENİM KIZIM OLACAK herkesi öpüyorum son iki gündür yoktum çok sıkıntılı günlerdi ama kızımı görmek herşeyi unutturdu umarım herkes yarın güzel bir güne uyanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…