2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Selam fıstıklar benim net bağlantımda bi sorun var bi geliyo bi gidiyo faturası ödendiği halde gıcık etti beni
sanırım bağlantı yerlerinde bi sorun varmış 2-3 güne düzelir inşallah.
Arada tel.den girerim öpüyorum

merhaba kızlar 3 lü testimin sonucu çıkmış. ikili oldukça iyiydi. ama bu biraz canımı sıktı.

bir bakar mısınız sizce nasıl?

Uploaded with ImageShack.us

ikilide down sendrmu riskim 50000/1ken şimdi böyle olmuş

canım kafaya takma yaşla alakalı birşey bu sonuç geçen bende senin gibi sıkıntılıydım ama doktorum bir sorunu anlamak için bebekten bir parça olması lazım bu test kanla alakalı dedi ve senin kanınla alakalı dedi tasalanacak bişey yok dedi üzülme üzülüpde bebeğinide üzme

teşekkür ederim canım.
sabah 9 gibi soracağım dr.a ama bu akşam çatlladım meraktan. inşallah herşey yolundadır.
Sınır değer (eşik değer) "cut off" olarak da bilinir.

Trizomi 18 (Edwards sendromu) için sınır değer (cut off) 1 /100 'dür. Yani 1/ 100'den büyük oranlarda Trizomi 18 tarama testi pozitif olarak kabul edilir.
bu sanırım trisomy18 in normal olduğu anlamına geliyor.

Son düzenleme:
Euzu billahi mineşşeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahim diyor ve topiğimizi açıyorum....günaydınnn canlarım...hayırlı cumalar olsun inşallahhh

allaha emanet ol şekerim görüşürz sabaha sıkma canını bebişi görmene 1 gün kaldı kız sevinsene

haklısın canımmm yarın bebişimi görücez inşAllah sağlıklıdır afacan

tebrikler bıdış annesiii bıdışımız yoldaaa

Euzu billahi mineşşeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahim diyor ve topiğimizi açıyorum....günaydınnn canlarım...hayırlı cumalar olsun inşallahhh

ay fıstıklarım gelmişte topiği açarlarmışşşşş günaydınnn şekerciklerrr hayırlı cumalar

kızlar ciicişler günaydınnnn cumanız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşAllah Rabbim bu güzel günün hürmetine eşlerimizle, ailelerimizle, sevdiklerimizle, büyüteceğimiz sağlıklı imanlı vefalı ahlaklı güzel bizi sevecek iyi evlatlar nasip etsin aminnnnn

günaydıııııınnn herkeseeee :))

günaydın tatlı anneler ben tedirginim biraz bebeğimin hareketlerini hissediyordum arada ama dün çok hissetmedim acaba bir sorun mu var :44::44:

günaydın tatlı anneler ben tedirginim biraz bebeğimin hareketlerini hissediyordum arada ama dün çok hissetmedim acaba bir sorun mu var :44::44:

günydın canımm sanmıyorum 20.haftadan itibaren iyice hareketleniyorlarmışş senin daha 1 hafta var telaş yapma bakimmm

bende hissetmiyorum cok nadir hissediyordum inşAllah meleğim sağlıklıdır :2:

günydın canımm sanmıyorum 20.haftadan itibaren iyice hareketleniyorlarmışş senin daha 1 hafta var telaş yapma bakimmm

bende hissetmiyorum cok nadir hissediyordum inşAllah meleğim sağlıklıdır :2:

hissetmek çok güzel bir duygu en kısa sürede daha net hissetmek istiyorum babamız da hissedemedi daha saadece ben hissedebiliyorum içimdeki dönüşlerini

günaydın,hayırlı cumalar kızlar.
kızlar telaş yok daha bebeklerimizin hareketlerini net hissetmemiz için çok erken. 1-2 hafta daha sabır.

günaydın güzel anneler, tatlı minik bebekler:)

beni uyku tutmadı. dr.umun gelmesini bekliyorum. test sonucum için.

kızlar ilk bebeği olanlar 20-24. haftalrda hissedebilirmiş. teleş yapmayın. bazen bağırsak hareketlerini de bebek sanabilirmişiz.

valla ırkçılıksa ırkçılık olsun canım ben çinlileri sevmiyorum... iki kuruşa insan çalıştırırlar, böyle vicdansızlıkları yaparlar, cenin yerler vs vs.. ben sevmiyorum...

kuzum doktorun incelesin bırak sen değil ya kurcalama... inan seni çok yıpratır kendin kurcalarsan ve yanıltır. doktorun sorun yok dediyse yoktur.. olsa zaten söyler ve gerekenleri yapar

ayy ne güzel açmışsın topiğimizi maşallah hayırlı cumalar canım

günaydın canım benim yarın mı görcen miniğini sen maşallah kuzuma fotosunu bekliyoz

günaydıııııınnn herkeseeee :))

günaydın canım

hissetmek çok güzel bir duygu en kısa sürede daha net hissetmek istiyorum babamız da hissedemedi daha saadece ben hissedebiliyorum içimdeki dönüşlerini

ad dediği gibi biraz daha beklemeliiyiz canım maşAllah lavinyam hissediyor baya 1 ay sonra bende hissedicem inşAllah

günaydın,hayırlı cumalar kızlar.
kızlar telaş yok daha bebeklerimizin hareketlerini net hissetmemiz için çok erken. 1-2 hafta daha sabır.

günaydın şekercim haklısın sabırlı olmalıyızz

günaydın şekercim ne testi inşAllah tertemiz çıkarr daha çok var bana canım yaa kasımın sonuyum bennn

oleeeyyy lavinyam gelmişşş evet canımcım yarın gidicez babişle 10 da randevumuz daha erken gitmek istemedim yazık babişimiz biraz uyusun dimiiii

yerim senin çizelgenii sonunda bebişler göbüş içindee

Son düzenleme:
canım bende test sonucun iyi gibi geldi bana neden kafana taktın canım. zaten en altta hepsi negatif çıkmış bak öyle yazıyor.test acıbademin galiba benimkide aynısı bunun çünkü

oleeeyyy lavinyam gelmişşş evet canımcım yarın gidicez babişle 10 da randevumuz daha erken gitmek istemedim yazık babişimiz biraz uyusun dimiiii

yerim senin çizelgenii sonunda bebişler göbüş içindee

uyusun zaten sende dinlen akşam su içme çok ve sürekli wcye git ki sabah tartıda az çıkasın... ben dün 63,5 idim bgn sabah 64,1i gördüm

şoklardayım ama akşam kocaman bir karpuzun yarısını yedim sanırım ondan dedim:26::26::26:

lavinya herkese günaydın var da bize yokmuuuuuuuuu

ayyy bebeğim olmaz mı aşkol:26::26: üzülürüm böyle yapma bitanem görmemişimdir affet beni nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26:

beysalıma kocamannnnn günaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…