canım kafaya takma yaşla alakalı birşey bu sonuç geçen bende senin gibi sıkıntılıydım ama doktorum bir sorunu anlamak için bebekten bir parça olması lazım bu test kanla alakalı dedi ve senin kanınla alakalı dedi tasalanacak bişey yok dedi üzülme üzülüpde bebeğinide üzmemerhaba kızlar 3 lü testimin sonucu çıkmış. ikili oldukça iyiydi. ama bu biraz canımı sıktı.
bir bakar mısınız sizce nasıl?
Uploaded with ImageShack.us
ikilide down sendrmu riskim 50000/1ken şimdi böyle olmuş
canım kafaya takma yaşla alakalı birşey bu sonuç geçen bende senin gibi sıkıntılıydım ama doktorum bir sorunu anlamak için bebekten bir parça olması lazım bu test kanla alakalı dedi ve senin kanınla alakalı dedi tasalanacak bişey yok dedi üzülme üzülüpde bebeğinide üzme
bu sanırım trisomy18 in normal olduğu anlamına geliyor.Sınır değer (eşik değer) "cut off" olarak da bilinir.
Trizomi 18 (Edwards sendromu) için sınır değer (cut off) 1 /100 'dür. Yani 1/ 100'den büyük oranlarda Trizomi 18 tarama testi pozitif olarak kabul edilir.
allaha emanet ol şekerim görüşürz sabaha sıkma canını bebişi görmene 1 gün kaldı kız sevinsene
Kimsecikler yok galiba ama biz yinede yazalım dedik bugün tahliller için devlet hastanesine gitmiştik tabiki berbat bir gündü ve işlerimizi halledemedik orada
yine özele gittim orada hallettim şükür gitmişken bir de muayene oldumkızım kukusunu gösterdi doktorda hemen çekti ,%99,9 kız dedi doktor BENİM KIZIM OLACAK herkesi öpüyorum son iki gündür yoktum çok sıkıntılı günlerdi ama kızımı görmek herşeyi unutturdu umarım herkes yarın güzel bir güne uyanır
Euzu billahi mineşşeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahim diyor ve topiğimizi açıyorum....günaydınnn canlarım...hayırlı cumalar olsun inşallahhh
Euzu billahi mineşşeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahim diyor ve topiğimizi açıyorum....günaydınnn canlarım...hayırlı cumalar olsun inşallahhh
haklısın canımmm yarın bebişimi görücez inşAllah sağlıklıdır afacan
tebrikler bıdış annesiii bıdışımız yoldaaa
ay fıstıklarım gelmişte topiği açarlarmışşşşşgünaydınnn şekerciklerrr hayırlı cumalar
kızlar ciicişler günaydınnnn cumanız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşAllah Rabbim bu güzel günün hürmetine eşlerimizle, ailelerimizle, sevdiklerimizle, büyüteceğimiz sağlıklı imanlı vefalı ahlaklı güzel bizi sevecek iyi evlatlar nasip etsin aminnnnn
günaydıııııınnn herkeseeee :))
günaydın tatlı anneler ben tedirginim biraz bebeğimin hareketlerini hissediyordum arada ama dün çok hissetmedim acaba bir sorun mu var :44::44:
günydın canımm sanmıyorum 20.haftadan itibaren iyice hareketleniyorlarmışşsenin daha 1 hafta var telaş yapma bakimmm
bende hissetmiyorum cok nadir hissediyordum inşAllah meleğim sağlıklıdır :2:
Canım biraz fazla ırkçı konuşmuşsun. Beni,m bir sürü Çin'li arkadaşım var ve hiç biri cenin yemiyor, köpek de yemiyor. Ayrıca bir kaç insan kötü şey yapıyor diye bütün topluma lanet okumakTürkiye'dede bebeklere ve kız çok çocuklarına tecavüz eden bir sürü canlı (insan demiyorum onlara) var. Üstelik gün geliyor bunlar yetkililer tarafından destekleniyor. Bu durum da ne demeliyiz. Allah tüm Türklerin...... diyemeyiz değil mi? Her toplumda, meslekte ... kötü insan var. Kötü insanın milliyeti, ırkı yoktur.Sevgiler.
merhaba kızlar 3 lü testimin sonucu çıkmış. ikili oldukça iyiydi. ama bu biraz canımı sıktı.
bir bakar mısınız sizce nasıl?
Uploaded with ImageShack.us
ikilide down sendrmu riskim 50000/1ken şimdi böyle olmuş
haklısın canımmm yarın bebişimi görücez inşAllah sağlıklıdır afacan
tebrikler bıdış annesiii bıdışımız yoldaaa
ay fıstıklarım gelmişte topiği açarlarmışşşşşgünaydınnn şekerciklerrr hayırlı cumalar
kızlar ciicişler günaydınnnn cumanız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşAllah Rabbim bu güzel günün hürmetine eşlerimizle, ailelerimizle, sevdiklerimizle, büyüteceğimiz sağlıklı imanlı vefalı ahlaklı güzel bizi sevecek iyi evlatlar nasip etsin aminnnnn
günaydıııııınnn herkeseeee :))
hissetmek çok güzel bir duygu en kısa sürede daha net hissetmek istiyorum babamız da hissedemedi daha saadece ben hissedebiliyorum içimdeki dönüşlerini
günaydın,hayırlı cumalar kızlar.
kızlar telaş yok daha bebeklerimizin hareketlerini net hissetmemiz için çok erken. 1-2 hafta daha sabır.
günaydın güzel anneler, tatlı minik bebekler:)
beni uyku tutmadı. dr.umun gelmesini bekliyorum. test sonucum için.
kızlar ilk bebeği olanlar 20-24. haftalrda hissedebilirmiş. teleş yapmayın. bazen bağırsak hareketlerini de bebek sanabilirmişiz.
valla ırkçılıksa ırkçılık olsun canım ben çinlileri sevmiyorum... iki kuruşa insan çalıştırırlar, böyle vicdansızlıkları yaparlar, cenin yerler vs vs.. ben sevmiyorum...
kuzum doktorun incelesin bırak sen değil ya kurcalama... inan seni çok yıpratır kendin kurcalarsan ve yanıltır. doktorun sorun yok dediyse yoktur.. olsa zaten söyler ve gerekenleri yapar
ayy ne güzel açmışsın topiğimizi maşallahhayırlı cumalar canım
günaydın canım benim yarın mı görcen miniğini sen maşallah kuzumafotosunu bekliyoz
günaydın canım
oleeeyyy lavinyam gelmişşşevet canımcım yarın gidicez babişle 10 da randevumuz daha erken gitmek istemedim yazık babişimiz biraz uyusun dimiiii
yerim senin çizelgenii sonunda bebişler göbüş içindee
lavinya herkese günaydın var da bize yokmuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?