2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

maşAllahhhh sizeeee yarım karpuz haaa afiyet olsun pipiloşunla

haklısın canımmm akşama gidince baya az yicem bol kayısı ve su içeyim işkembeyi boşaltayım 9 dan sonrada ağzıma bişi almimm yarında hafif giyinirsem 1 kilo almış görünürüm inşAllahh dün abim geldi bizeee yarınn yemek yemeden gidicekmiş diye eşim şikayet etti beni oda neden diyor bende kiloyu doktor takıyorda hafif çıkayım diye dedim delisin diyor

ama ama ona koocaaaaammmaaaannnnnn günnaaayyydınnnnnn daa banaaa normalll günaydınnn mııııı hemen kıskançlıkkk

canım bende test sonucun iyi gibi geldi bana neden kafana taktın canım. zaten en altta hepsi negatif çıkmış bak öyle yazıyor.test acıbademin galiba benimkide aynısı bunun çünkü
evet canım acıbademin:) negatif yazıyor evet içimi biraz rahatlattı ama hala dr.la konuşamadım off. gelemedi daha...

amiin canım inşallahh:) tüm bebek bekleyenlerin isteyenlerin tertemiz göstersin Rabbim:)
evet sen benden sonrasınn:)) topiktekilerin çoğu benden önde ayy bende senden öndeyim:) en küçük senin bebiş mi şimdi:))

haklısın ama içim durmutor işte off

canım sadece çinliler mi japonlarında bir kısmı köpek cenin falan yiyormuş. bunu yapanları Allahda bildiği gibi yapsın çok korkunç. özellikle kürk sektörüde

hiç merak etme canım sonucun gayet güzel diyecek doktor.hangi acıbadem canım senin.

evet teyzoş en minik bizizzz sende bana hava attt

bende tırsmaya başladım ha(( benim doktorda takacak valla sen dinleme onları boşver

ama ama ona koocaaaaammmaaaannnnnn günnaaayyydınnnnnn daa banaaa normalll günaydınnn mııııı hemen kıskançlıkkk

ama ben onu unutmuşum gönlünü almam gerek o kacamn günaydını haketti kıskanma bebeğim hepiniz çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmm

içini rahat tut canım benim kuzenimde oranlar neler neler kız arabasını vs sattı çocukta bişeyy var bişey var gezecem diye amniyosentezler ne paralarla detaylı ultrasonlar (4 sene önce muayene+detaylı ultrason 1000 tl verdi düşün hem de 1 ay boyunca her hafta)... hiç bişey çıkmadı.. ne var ne yoksa detaylı ultrason gösteriyor merak etme:) için rahat olsunn:)

evet bana ırkçı dedi bir arkadaş.. dünyada ne kadar iğrenç şey varsa o küçük adamların başının altından çıkıyor insan sağlığını tehdit eden rünleri tüm dünyaya yayıyorlar, el ayak kol cenin ne bulurlarsa yiyorlar.. aman daha neler neler ben sevmiyorum bunları ırkçıysam da ırkçıyım bu sebepten

oleeeyyyy

yok sana kıskanç

hiç merak etme canım sonucun gayet güzel diyecek doktor.hangi acıbadem canım senin.
eskişehir acıbadem canım. senin ki?
3 dk. sonra arıycam dr:)

evet teyzoş en minik bizizzz sende bana hava attt

tamam canım. benim oğluşum senini kızında büyük ohh :)))

bu demek oluyor kiii talip olabilirim kızına

duymadım zatennn onlarııı ben çatlıyorum aşkım diyorumm iyi bebek büyüyor diyooorrr

öyle demek ondan kocaman dedi hadi tamam biliyorum benide seviyorsunnn kıskanmıyorum tam
am :89:

olabilir şekerim seninki pipiloş benimkii bıdışş aaa tatlım babamızın şartı var doğduğunda tartacakmış bebeğimi doğdugundaki ağırlığınca altın istiyormuşşş beyefendiiii

Günaydın kızlar, tatlı bebişler, hayırlı cumalar.

inşallah herkes iyidir. kızlar ben bugün karnımı seyrettim. bebeğimin hareketlerini gördüm ilk defa. tekme attığı zaman karnımın bir yeri yukarı çıkıyor iniyor. sonra başka bir yerden tekme gelince o taraf kalkıyor iniyor. sonra içerde yuvarlanıyor, karnım dalga dalga hareket ediyor. o kadar güzeldi ki. canım kızım büyümüş artık, sığmıyor içeriye :))))

dün akşam kayınvalidelere yemeğe gittik. aklımdan ne geçtiyse kadın pişirmiş. Allah razı olsun. bebeğimin şansı diyorum yok 6. hissim kuvvetliymiş ondanmış, ne fark eder, pişirmek zorunda kalmadım ya o bana yeter.12 yi geçiyordu ordan çıktık, sonra eve giderken eşim ya ne eve gidiyoruz, evliliğin tadını çıkaralım biraz, gezelim azcık dedi, 2 ye kadar dışarda takıldık yedik içtik :))) çok uykum vardı ama kıramadım onu.

tabii şimdide başım ağrıyor, birazdan geçer inşallah. bakalım biraz geçmişe.

hoşgeldiniz şekerimmm sanada hayırlı cumalarr

ay ne güzell canım iyi yapmışsınız ama saat 2 çok geç ama yaaa yesinler onu hareketlerinii suyun içinde yüzüyor o annesiiii

ay hamileler çok şanslı oluyor canım yaa bende hani canım bişey çekmişti ya heryerden o geliyor önumee eşime veriyorlar dün markete gittik amca 1 kg getirdi benden hediye diyee eşimde çok sevindi eşim hamile canı çok cekiyor bundan diye bugünde bahçeye gidip elleriyle toplucakmışş bitanemmm ay kıyamam

olabilir şekerim seninki pipiloş benimkii bıdışş aaa tatlım babamızın şartı var doğduğunda tartacakmış bebeğimi doğdugundaki ağırlığınca altın istiyormuşşş beyefendiiii
doğumdaki ağırlığı kadarsa iyi şekerim.. feda olsun ona kuyumcu:)) ama zam yaparda evlendiği kilosu kadar isterse işte o zaman yandıı oğluşum
ne güzel işte canım şanslısın yiyp içmişsin yarasın prensesimize de sana da.
karnında o kadr hareketi görebilmen ne güzel darısı başımıza

bursa acıbadem canım benim.hayırlı haberlerle inşallah canım.

herkeslere kocamannnn günaydın hepiniizn cuması mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşşş
nasılsınız bakalım hamişler gece sıcaktan uyuyabildiniz mi
teşekkür ederim canım.
sabah 9 gibi soracağım dr.a ama bu akşam çatlladım meraktan. inşallah herşey yolundadır.
bu sanırım trisomy18 in normal olduğu anlamına geliyor.
her sey yolundadır emin olllll rahat olll

Euzu billahi mineşşeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahim diyor ve topiğimizi açıyorum....günaydınnn canlarım...hayırlı cumalar olsun inşallahhh
amanda aman kimler açmış
seninde cuman mübarek olsun güzelim

anasının kilosu kadar altın vermişmide kızına istiyormuş oooo

uykusuz kalsanda güzel bir gece geçirmişsin canım ...
demek evliliğin tadını çıkaracaksınız haaaa:))ohhh sefan olsunnnnn..tu tu tu maşallahhh
bebişler büyüdüler tabii artık hareketleri çok belli ve dahada belli olacak inşşş

hoşgeldin kuzum afiyetler olsun:)

off yok canım yaa sen 3.5-4 kg altını hazırlaaa yesinler kız seninnn pipiloşunuuuuu

ohh hayırlı alışverişler valla ne güzel... bende oğluşum kadar isteyecem gelecek kızdan

kesinlikle, hamile şansı bu, aklımdan geçirdiğim bir yemek mutlaka çıkıyor.

toplasın tabi, eşinin elinden yemek daha bir güzel olur. ohhh yarasın bebişine :))

sağol canım. inşallah sizde göreceksiniz biraz sabır. belki hafif hafif oluyordur, ama sert tekmeler ancak görülür.

canım raporunu inceledim, gözün aydın çok güzel. riskli bişi yok. yaş faktörünü doktorlar kaale almıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…