2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımcım hoşgeldinnnn iyiyiz hamd olsun pek uyuyamadım sen nasılsınnn

bende aynı şeyi söyledim canımm biz isteidk mi ki dedim o benim canım kızım hafife göndermem diyorrrr

bursa acıbadem canım benim.hayırlı haberlerle inşallah canım.
inşallah canım dr. müsait olunca beni araycakmış. beklemedeyim.

herkeslere kocamannnn günaydın hepiniizn cuması mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşşş
nasılsınız bakalım hamişler gece sıcaktan uyuyabildiniz mi
her sey yolundadır emin olllll rahat olll

günaydınn canım. aminn inşallah seninde duaların kabul olsun.

inşllah yolundadır dr.dan tel. bekliyorum

o beklemek beni sinir ediyor ama napalım yapabilcek birşeyimiz yok.senin kaç haftalık canım bebişin.pipiloş mu bıdış mı

Günaydınn güzeller, pamuk bebişler :)

Bügün Cuma ve tatill :)) biz çok mutlu kalktık bugün hafta sonu geldiii :)

günaydın canım benim, sana da hayırlı cumalar

hoşgeldin kuzum afiyetler olsun:)

ohh hayırlı alışverişler valla ne güzel... bende oğluşum kadar isteyecem gelecek kızdan

şekerim biizmkiler evlenecek zamana gelene kadar devir tersine dönerse istersin o zamaaann

saol canımmm yarasın ama kilo yapmasın annesineee

sağol canım. benimki azcık çılgındır, ne projeleri var duysanız

napsın adam bunaldı sıkıntılardan, kendini dışarlara atıyor. çok şükür kafamız uyuşuyor.

sen nasılsın, eşin iyileşti heralde. ohh ne güzeltatil yaptı, ev işinide gördü. kızını arı sokmuş, nasıl geçti mi acısı, geçmediyse öpeyim ben onu

hoşgeldin kuzum afiyetler olsun:)

ohh hayırlı alışverişler valla ne güzel... bende oğluşum kadar isteyecem gelecek kızdan

sağol canım. alla alla kızlardan altın mı isteniyor artık, tühhhhhhhh bende sevinmiştim kızdan para gelecek diye

canımcım hoşgeldinnnn iyiyiz hamd olsun pek uyuyamadım sen nasılsınnn

bende aynı şeyi söyledim canımm biz isteidk mi ki dedim o benim canım kızım hafife göndermem diyorrrr
bende uyuyamadım canımmm
elden alırken nasıl ucuz alacaz diye düşünürler kendileri verirkende neler istesek diye düşünürler

inşş içini rahatlatacak haberler alırsın canımmm

şekerim biizmkiler evlenecek zamana gelene kadar devir tersine dönerse istersin o zamaaann

ben isteyecem yakışıklı oğlum için:) yoksa vermem oğluşumu...

(Allah öylesinden esirgesinde şimdi bir çok kız erkeğe talip oluyor, eski usulü siliyorlar...)

benim bıdış canım.gözün aydın sonuçlarında gayet iyiymiş

az önce dr.umla konuştum riskim düşükmüş. herşey yolundaymış. 20. haftada görüşürüz dedi:)

o beklemek beni sinir ediyor ama napalım yapabilcek birşeyimiz yok.senin kaç haftalık canım bebişin.pipiloş mu bıdış mı
pipili gelicek canım senin ?

günaydın sanada
evet hadi gözünaydın canımm geldi tati..

bende uyuyamadım canımmm
elden alırken nasıl ucuz alacaz diye düşünürler kendileri verirkende neler istesek diye düşünürler
inşş içini rahatlatacak haberler alırsın canımmm

haklısın canımm alırken ucuzuna kaçarlar verrirken neler isterlerrr

ben isteyecem yakışıklı oğlum için:) yoksa vermem oğluşumu...

(Allah öylesinden esirgesinde şimdi bir çok kız erkeğe talip oluyor, eski usulü siliyorlar...)

iste canımmm türkiyede kadın sayısı erkeklerden öndeee açık arttırmaya çıkarr

az önce dr.umla konuştum riskim düşükmüş. herşey yolundaymış. 20. haftada görüşürüz dedi:).

hadi gözün aydın canımmm

günaydın canım hoşgeldinnn

devir ters dönecek gibi duruyor canım ilerde çiçeği çikolatayı alıp oğlan istemeye gidersek şaşırma

çılgın olması iyidir canım ama senle yaptığı sürece çılgınlıklarıallah bozmasın şekerim
ben sıcaktan uyuyamam haricinde iyiyim sıpam sağ tarafdan sol tarafa toplu geçiş yaptığında çok sıkıntılanıyorum akşam gene sol tarafa geçti bir sancı çektim ama nasıl sonra gene sağ tarafa geçti rahatladım diğer zamn göbeğimin altında takılıyor ama şişkinliğim sağ tarafımda
eşim bugun kontrole gidecek akşam belim diye sızlanıp duruyordu bakalım ne cevap verecekler ilacını tam almadı iğneyi tam vurunmadıama evet tatil yaptı bu sene senelik izni yoktu ya iyi oldu beyzadeye
esrayı arı soktu ama esra arının üzerine basmış arı ölmüş son anda can havliyle ıssırmış galibaveya annem gibi esranın da kanı zehirli:44:
buzun faydası oldu şişi mişi kalmadı birde para aldı ya hiç acısı kalmadı

kızlar dün eltim sağolsun bana gebelik ve doğum adlı bir kitap getirdi her şey var içinde hamilelik egzersizlerine kadar. kitapta bebeğin hisleri ile ilgili bir kısım okudum anne içinden konuşsa bile bebek bunu duyar ve hissedermiş... yüksek sese karşı bebekler hassasmış sevmezlermiş zaten vücutta ince sesleri geçiri, kalın sesleri geçirmezmiş bebeğe zararı olmasın diye. annelere korku filmi izletmişler anne korktukça bebekler kasılmış çıldırır gibi hareket etmeye başlamışlar, rock müzik konserine götürmüşler anne karnına vurarak morartmışlar hatta bazıları kaburgalarını kırmış.. bu aralar müzik dinletmek gerekliymiş ama ince sesleri. ben kulaklıktan klasik müziği dinletiyorum karnıma koyuyorum, bu çok önemliymiş. onunla sürekli konuşup elinizle onu hissedecekmişsiniz.. okudukça yazacağım sizlere:)

hayırlısı olsun bakalımmm

ah canım benimkide solda yatıyor sola yatınca kalbim sıkısıyor rahatsız oluyorum arada sağa dönuyorum o zamanda ağrı yapıyorrr yaramazzz

canım geçmiş olsunn arı mı soktu kıyamam para alınca agrı kalmaz zaten nasıl bişeyseee

benim bıdış canım.gözün aydın sonuçlarında gayet iyiymiş
teşekkür ederim:)

bak germe dedik sana:) gözün aydın biraz rahat ol kuzum her şeyi takma...
haklısın. ama anne yüreği işte dyanmıyooo

haklısın canımm alırken ucuzuna kaçarlar verrirken neler isterlerrr

iste canımmm türkiyede kadın sayısı erkeklerden öndeee açık arttırmaya çıkarr

hadi gözün aydın canımmm
sağolasın canım.

bak sevgili dünürüm bizim pipilinim kod adı: HAMZA kızına daha içerdeyken öğret tanısın azcıkk:)
henüz içerden çıkınca ne isim kullanıcağına karar veremedik:)
biz düğün hediyesi bi ferrari isteriz yeter gerek yok altın saate

Ohhh maşallah size, çıkartın tabi yaaa hafta sonu uyur acısını çıkarırsın boşver :)
Ben onun haraketlerini yerim darısı başımıza :)

kızlar günaydın...

eşimle kahvaltı yaptık, bankada bi işimiz vardı onu hallettik beni eve bıraktı şimdi...

hamile olan arkadaşıma son anda konyada yer bulunuş yatırmışlar hastaneye... hala yatıyomuş herhangi bir gelişme yokmuş... ara ara suyu geliyo hala... doktor en son ana kadar doğurtmamaya gayret ediyoruz dedi...

siz napıyosunuz... valla bi kaç gün ayrı kalınca acayip kopukluk oluyo, kim ne yapıyo kim kimi niye tebrik ediyo geçmiş olsun diyo toparlamak zorlaşıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…