herkeslere kocamannnn günaydın hepiniizn cuması mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşşş
nasılsınız bakalım hamişler gece sıcaktan uyuyabildiniz mi
her sey yolundadır emin olllll rahat olll
amanda aman kimler açmış
seninde cuman mübarek olsun güzelim
anasının kilosu kadar altın vermişmide kızına istiyormuş oooo
uykusuz kalsanda gzel bir gece geçirmişsin canım ...
demek evliliğin tadını çıkaracaksınız haaaa:))ohhh sefan olsunnnnn..tu tu tu maşallahhh
bebişler büyüdüler tabii artık hareketleri çok belli ve dahada belli olacak inşşş
inşallah canım dr. müsait olunca beni araycakmış. beklemedeyim.bursa acıbadem canım benim.hayırlı haberlerle inşallah canım.
herkeslere kocamannnn günaydın hepiniizn cuması mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşşş
inşallah canım dr. müsait olunca beni araycakmış. beklemedeyim.
günaydınn canım. aminn inşallah seninde duaların kabul olsun.
inşllah yolundadır dr.dan tel. bekliyorum
amanda aman kimler açmış
uykusuz kalsanda güzel bir gece geçirmişsin canım ...
demek evliliğin tadını çıkaracaksınız haaaa:))ohhh sefan olsunnnnn..tu tu tu maşallahhh
bebişler büyüdüler tabii artık hareketleri çok belli ve dahada belli olacak inşşş
hoşgeldin kuzum afiyetler olsun:)
ohh hayırlı alışverişler valla ne güzel...bende oğluşum kadar isteyecem gelecek kızdan
kesinlikle, hamile şansı bu, aklımdan geçirdiğim bir yemek mutlaka çıkıyor.
toplasın tabi, eşinin elinden yemek daha bir güzel olur. ohhh yarasın bebişine :))
sağol canım. inşallah sizde göreceksiniz biraz sabır. belki hafif hafif oluyordur, ama sert tekmeler ancak görülür.
canım raporunu inceledim, gözün aydın çok güzel. riskli bişi yok. yaş faktörünü doktorlar kaale almıyorlar.
amanda aman kimler açmış
uykusuz kalsanda güzel bir gece geçirmişsin canım ...
hoşgeldin kuzum afiyetler olsun:)
ohh hayırlı alışverişler valla ne güzel...bende oğluşum kadar isteyecem gelecek kızdan
Günaydınn güzeller, pamuk bebişler :)
Bügün Cuma ve tatill :)) biz çok mutlu kalktık bugün hafta sonu geldiii :)
bende uyuyamadım canımmmcanımcım hoşgeldinnnn iyiyiz hamd olsun pek uyuyamadım sen nasılsınnn
bende aynı şeyi söyledim canımm biz isteidk mi ki dedim o benim canım kızım hafife göndermem diyorrrr
inşş içini rahatlatacak haberler alırsın canımmminşallah canım dr. müsait olunca beni araycakmış. beklemedeyim.
günaydınn canım. aminn inşallah seninde duaların kabul olsun.
inşllah yolundadır dr.dan tel. bekliyorum
şekerim biizmkiler evlenecek zamana gelene kadar devir tersine dönerse istersin o zamaaann
saol canımmm yarasın ama kilo yapmasın annesineee
sağol canım. benimki azcık çılgındır, ne projeleri var duysanız
napsın adam bunaldı sıkıntılardan, kendini dışarlara atıyor. çok şükür kafamız uyuşuyor.
sen nasılsın, eşin iyileşti heralde. ohh ne güzeltatil yaptı, ev işinide gördü. kızını arı sokmuş, nasıl geçti mi acısı, geçmediyse öpeyim ben onu
sağol canım. alla alla kızlardan altın mı isteniyor artık, tühhhhhhhh bende sevinmiştim kızdan para gelecek diye
az önce dr.umla konuştum riskim düşükmüş. herşey yolundaymış. 20. haftada görüşürüz dedi:)
pipili gelicek canım senin ?
günaydın sanada
evet hadi gözünaydın canımm geldi tati..
pipili gelicek canım senin ?o beklemek beni sinir ediyor ama napalım yapabilcek birşeyimiz yok.senin kaç haftalık canım bebişin.pipiloş mu bıdış mı
günaydın sanadaGünaydınn güzeller, pamuk bebişler :)
az önce dr.umla konuştum riskim düşükmüş. herşey yolundaymış. 20. haftada görüşürüz dedi:)
pipili gelicek canım senin ?
günaydın sanada
evet hadi gözünaydın canımm geldi tati..
bende uyuyamadım canımmm
elden alırken nasıl ucuz alacaz diye düşünürler kendileri verirkende neler istesek diye düşünürler
inşş içini rahatlatacak haberler alırsın canımmm
ben isteyecem yakışıklı oğlum için:) yoksa vermem oğluşumu...
(Allah öylesinden esirgesinde şimdi bir çok kız erkeğe talip oluyor, eski usulü siliyorlar...)
az önce dr.umla konuştum riskim düşükmüş. herşey yolundaymış. 20. haftada görüşürüz dedi:).
günaydın canım hoşgeldinnnGünaydınn güzeller, pamuk bebişler :)
devir ters dönecek gibi duruyor canım ilerde çiçeği çikolatayı alıp oğlan istemeye gidersek şaşırmaşekerim biizmkiler evlenecek zamana gelene kadar devir tersine dönerse istersin o zamaaann
saol canımmm yarasın ama kilo yapmasın annesineee
çılgın olması iyidir canım ama senle yaptığı sürece çılgınlıklarısağol canım. benimki azcık çılgındır, ne projeleri var duysanız
napsın adam bunaldı sıkıntılardan, kendini dışarlara atıyor. çok şükür kafamız uyuşuyor.
sen nasılsın, eşin iyileşti heralde. ohh ne güzeltatil yaptı, ev işinide gördü. kızını arı sokmuş, nasıl geçti mi acısı, geçmediyse öpeyim ben onu
sağol canım. alla alla kızlardan altın mı isteniyor artık, tühhhhhhhh bende sevinmiştim kızdan para gelecek diye
günaydın canım hoşgeldinnn
devir ters dönecek gibi duruyor canım ilerde çiçeği çikolatayı alıp oğlan istemeye gidersek şaşırma
çılgın olması iyidir canım ama senle yaptığı sürece çılgınlıklarıallah bozmasın şekerim
ben sıcaktan uyuyamam haricinde iyiyim sıpam sağ tarafdan sol tarafa toplu geçiş yaptığında çok sıkıntılanıyorum akşam gene sol tarafa geçti bir sancı çektim ama nasıl sonra gene sağ tarafa geçti rahatladım diğer zamn göbeğimin altında takılıyor ama şişkinliğim sağ tarafımda
eşim bugun kontrole gidecek akşam belim diye sızlanıp duruyordu bakalım ne cevap verecekler ilacını tam almadı iğneyi tam vurunmadıama evet tatil yaptı bu sene senelik izni yoktu ya iyi oldu beyzadeye
esrayı arı soktu ama esra arının üzerine basmış arı ölmüş son anda can havliyle ıssırmış galibaveya annem gibi esranın da kanı zehirli:44:
buzun faydası oldu şişi mişi kalmadı birde para aldı ya hiç acısı kalmadı
teşekkür ederim:)benim bıdış canım.gözün aydın sonuçlarında gayet iyiymiş
haklısın. ama anne yüreği işte dyanmıyooobak germe dedik sana:) gözün aydınbiraz rahat ol kuzum her şeyi takma...
sağolasın canım.haklısın canımm alırken ucuzuna kaçarlar verrirken neler isterlerrr
iste canımmm türkiyede kadın sayısı erkeklerden öndeeeaçık arttırmaya çıkarr
hadi gözün aydın canımmm
Günaydın kızlar, tatlı bebişler, hayırlı cumalar.
inşallah herkes iyidir. kızlar ben bugün karnımı seyrettim. bebeğimin hareketlerini gördüm ilk defa. tekme attığı zaman karnımın bir yeri yukarı çıkıyor iniyor. sonra başka bir yerden tekme gelince o taraf kalkıyor iniyor. sonra içerde yuvarlanıyor, karnım dalga dalga hareket ediyor. o kadar güzeldi ki. canım kızım büyümüş artık, sığmıyor içeriye :))))
dün akşam kayınvalidelere yemeğe gittik. aklımdan ne geçtiyse kadın pişirmiş. Allah razı olsun. bebeğimin şansı diyorum yok 6. hissim kuvvetliymiş ondanmış, ne fark eder, pişirmek zorunda kalmadım ya o bana yeter.12 yi geçiyordu ordan çıktık, sonra eve giderken eşim ya ne eve gidiyoruz, evliliğin tadını çıkaralım biraz, gezelim azcık dedi, 2 ye kadar dışarda takıldık yedik içtik :))) çok uykum vardı ama kıramadım onu.
tabii şimdide başım ağrıyor, birazdan geçer inşallah. bakalım biraz geçmişe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?