teşekkür ederim:)
haklısın. ama anne yüreği işte dyanmıyooo
sağolasın canım.
bak sevgili dünürüm bizim pipilinim kod adı: HAMZA kızına daha içerdeyken öğret tanısın azcıkk:)
henüz içerden çıkınca ne isim kullanıcağına karar veremedik:)
biz düğün hediyesi bi ferrari isteriz yetergerek yok altın saate
haklısın canımm alırken ucuzuna kaçarlar verrirken neler isterlerrr
iste canımmm türkiyede kadın sayısı erkeklerden öndeeeaçık arttırmaya çıkarr
hadi gözün aydın canımmm
teşekkür ederim:)
sağolasın canım.
bak sevgili dünürüm bizim pipilinim kod adı: HAMZA kızına daha içerdeyken öğret tanısın azcıkk:)
Kızlar günaydın...
Dün biraz yoğun bir gündü giremedim... Dün aşımı oldum
Aşı olduktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat, Dün gece üstüne yatmışım sanırım uyuşmuş uyuşukluğunu gideremiyorum..Kendi kendimi hallettim yani
ayy süper fikir , oğluşumu açık arttırmaya çıkarayımmm doğru babasına söylemem gerek hemen bunu:)
olsun çok takılma forumu ilk açtığımızdan beri diyorum çok doğru sonuç vermiyor bu testler üzmeyin kendiniz diye:) çok sevindim herşeyin iyi olmasına iyi düşün, iyi olsun bitanem
kızlar günaydın...
eşimle kahvaltı yaptık, bankada bi işimiz vardı onu hallettik beni eve bıraktı şimdi...
hamile olan arkadaşıma son anda konyada yer bulunuş yatırmışlar hastaneye... hala yatıyomuş herhangi bir gelişme yokmuş... ara ara suyu geliyo hala... doktor en son ana kadar doğurtmamaya gayret ediyoruz dedi...
siz napıyosunuz... valla bi kaç gün ayrı kalınca acayip kopukluk oluyo, kim ne yapıyo kim kimi niye tebrik ediyo geçmiş olsun diyo toparlamak zorlaşıyo...
Kızlar günaydın...
Aşı olduktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat, Dün gece üstüne yatmışım sanırım uyuşmuş uyuşukluğunu gideremiyorum..Kendi kendimi hallettim yani
ay kızz kıyamam ben onaa beleşe gitsin ama mutlu olsun qıııı
günaydın şekerim nasılsınkızlar günaydın...
eşimle kahvaltı yaptık, bankada bi işimiz vardı onu hallettik beni eve bıraktı şimdi...
hamile olan arkadaşıma son anda konyada yer bulunuş yatırmışlar hastaneye... hala yatıyomuş herhangi bir gelişme yokmuş... ara ara suyu geliyo hala... doktor en son ana kadar doğurtmamaya gayret ediyoruz dedi...
siz napıyosunuz... valla bi kaç gün ayrı kalınca acayip kopukluk oluyo, kim ne yapıyo kim kimi niye tebrik ediyo geçmiş olsun diyo toparlamak zorlaşıyo...
hoşgeldin tatlım geçmiş olsunnnKızlar günaydın...
kızlar günaydın...
ayyy sen okudukça yaz biz lavinyamm...bende her an konuşuyorum kızçemle...günaydınn kuzum, prensesim, meleğim diyorum yataktan kalkınca...dün dededinin bürosuna gittik iş çıkışı, anlattım kızıma şimdi dedemize geldikk annemmmm dedim...benim için bambaşka bi sırdaş oldu kızım...nasıl hoşuma gidiyor onunla konuşmak anlatamam...son 6 gün...bebeğimi görmek için...çok özledimm kuzumukızlar dün eltim sağolsun bana gebelik ve doğum adlı bir kitap getirdi her şey var içinde hamilelik egzersizlerine kadar. kitapta bebeğin hisleri ile ilgili bir kısım okudum anne içinden konuşsa bile bebek bunu duyar ve hissedermiş... yüksek sese karşı bebekler hassasmış sevmezlermiş zaten vücutta ince sesleri geçiri, kalın sesleri geçirmezmiş bebeğe zararı olmasın diye. annelere korku filmi izletmişler anne korktukça bebekler kasılmış çıldırır gibi hareket etmeye başlamışlar, rock müzik konserine götürmüşler anne karnına vurarak morartmışlar hatta bazıları kaburgalarını kırmış.. bu aralar müzik dinletmek gerekliymiş ama ince sesleri. ben kulaklıktan klasik müziği dinletiyorum karnıma koyuyorum, bu çok önemliymiş. onunla sürekli konuşup elinizle onu hissedecekmişsiniz.. okudukça yazacağım sizlere:)
hahahaaa iyiymişşş kızteşekkür ederim:)
sağolasın canım.
kızlar günaydın...
az önce dr.umla konuştum riskim düşükmüş. herşey yolundaymış. 20. haftada görüşürüz dedi:)
pipili gelicek canım senin ?
günaydın sanada
evet hadi gözünaydın canımm geldi tati..
huhhuuuu ne kadan engin gönullusunuz yaaao zaman canımm sizi çok yormayalım biz doğdugundaki ağırlık değildee evlenirkenki ağırlık kadar altın alalımmm :89::89::89::89:
hamzanı yesinleerrr biz daha karar veremedik LİNA koyucaktık yumuşak hurma fidanı demek etraftan tepki yağıyoorrr
haklısın canım. bütün gece uyumadım. boşuna didindim. ne gelirse Allahtan test 100/100 garanti verse kaç yaza ki.. olcak olan sonradan da olur. ama elimde değilayy süper fikir , oğluşumu açık arttırmaya çıkarayımmm doğru babasına söylemem gerek hemen bunu:)
olsun çok takılma forumu ilk açtığımızdan beri diyorum çok doğru sonuç vermiyor bu testler üzmeyin kendiniz diye:) çok sevindim herşeyin iyi olmasına iyi düşün, iyi olsun bitanem
o tamam geliyoozz yılbaşına sizdeyiz beşik kerticem:))))ay kızz kıyamam ben onaa beleşe gitsin ama mutlu olsun qıııı
hoşgeldin canım inşallah iyi olur her şey arkadaşın ve bebeği için.. rabbim şifa versin onların yardımcısı olsun...
günaydın şekerim nasılsın
iyi hamile arkadasın birde yol stresi çekmemiş hangi hastaney yatırdılar pekii
hoşgeldin tatlım geçmiş olsunnn
ay esram gelmişş tam da seni çekiştirecektik kızzz neyse gidince yaparız artıkkk
ay şükür inşAllah erken doğum olmaz canım Allah bağışlasın evladını
napalım canım
kozetenin kızı olacağı kesinleşti ercanın testleri temiz çıktı onları tebrik ettik
aşk olsun sözleşmemizde hemencik zam yaptın
haklısın canım. bütün gece uyumadım. boşuna didindim. ne gelirse Allahtan test 100/100 garanti verse kaç yaza ki.. olcak olan sonradan da olur. ama elimde değil
o tamam geliyoozz yılbaşına sizdeyiz beşik kerticem:))))
kızlar ben bir duş alıcam sonra biraz cuma niyetine hepimiz için okuyup çarşıya çıkıcam. kendinize iyi bakın:)
hoşbulduk canımm.. amin inşallah...
canım eğitim araştırmaya yatırdılar... son anda bi kişilik yer boşalmış, ısparta yoluna yeni girmişler ki haber gelmiş hemen dönmüşler... şimdi ailesi falan yanında.. eşi sabaha kadar uyumamış zavallı... kopuş gibi yermiş, erkekleri içeri almıyolarmış. ben de rüyamda hep erken doğum yaptım, gece sürekli kabuslar gördüm eşim benle ilgilenmekten su içirmekten uyuyamadı o da... her korkup uyandığımda bebeğim tekme atıyodu sürekli.. heralde benim korktuğumu anlayınca o da rahatsız oldu.
aaaa beni mi çekiştircektinizzz... karnı ne büyük 9 aylık gibi falan demeyin deerken doğuma alınan arkadaşımın bile karnı benimkinden küçüktü :)
ayy kozeteeemm çok şükür canımm belirsizlik kalktıı... bir prenses daha geliyo.. rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin inşallah...
günaydın canım...arkadaşın umarım sağlıgınaa kavuşurr:26: şu mübarek cuma günü hürmetine bebeğini ona bağışlasın Rabbim inşallah...sen nasılsın;? kocişlee nasıl gidiyorr evde keyifler? dün seni rüyamda gördüm...herhalde eklediğin göbüş fotosundan etkilendim...hayalimde kurdugum bide kafa ekleyiverdim senin fotoyaa...nasıl güzeldin maşallah
bebeğinee bambu beşik alacakmışında onunla ilgili konuşuyorduk...gece uyandığımda daha iyi hatırlıyordum ama sabaha unutmuşum bu kadarı kalmış aklımda...gece uyanıncaa dedimki kendi kendimee "unutmayımda anlatayım bun esrama"
güzel hamiş seni...kız sen rüyalardada çok güzelsinnn
hıı karnını çekiştirecektikkkközlemişsindir evini kocişiniii aaa ayıp moonsun
normal odadamı acaba yoksa doğum odasındamı kadın doğum katının kapıısnda gıcık bir güvenlik görevlisi var canım kimseyi içeri almaz ziyaret saati dışındacanım eğitim araştırmaya yatırdılar... son anda bi kişilik yer boşalmış, ısparta yoluna yeni girmişler ki haber gelmiş hemen dönmüşler... şimdi ailesi falan yanında.. eşi sabaha kadar uyumamış zavallı... kopuş gibi yermiş, erkekleri içeri almıyolarmış. ben de rüyamda hep erken doğum yaptım, gece sürekli kabuslar gördüm eşim benle ilgilenmekten su içirmekten uyuyamadı o da... her korkup uyandığımda bebeğim tekme atıyodu sürekli.. heralde benim korktuğumu anlayınca o da rahatsız oldu.
.
çok ayıp çokkkkk
hem de nasıl özlemişimm.. evim pis olmasa heryeri öpüp koklayasım vartemizliyim de mis gibi oturayım ben en iyisi...
ayyy sen okudukça yaz biz lavinyamm...bende her an konuşuyorum kızçemle...günaydınn kuzum, prensesim, meleğim diyorum yataktan kalkınca...dün dededinin bürosuna gittik iş çıkışı, anlattım kızıma şimdi dedemize geldikk annemmmm dedim...benim için bambaşka bi sırdaş oldu kızım...nasıl hoşuma gidiyor onunla konuşmak anlatamam...son 6 gün...bebeğimi görmek için...çok özledimm kuzumu
hahahaaa iyiymişşş kızhamzaaa demek...kod adı hamzaaa
günaydın canım...arkadaşın umarım sağlıgınaa kavuşurr:26: şu mübarek cuma günü hürmetine bebeğini ona bağışlasın Rabbim inşallah...sen nasılsın;? kocişlee nasıl gidiyorr evde keyifler? dün seni rüyamda gördüm...herhalde eklediğin göbüş fotosundan etkilendim...hayalimde kurdugum bide kafa ekleyiverdim senin fotoyaa...nasıl güzeldin maşallah
bebeğinee bambu beşik alacakmışında onunla ilgili konuşuyorduk...gece uyandığımda daha iyi hatırlıyordum ama sabaha unutmuşum bu kadarı kalmış aklımda...gece uyanıncaa dedimki kendi kendimee "unutmayımda anlatayım bun esrama"
güzel hamiş seni...kız sen rüyalardada çok güzelsinnn
aşk olsun sözleşmemizde hemencik zam yaptın
haklısın canım. bütün gece uyumadım. boşuna didindim. ne gelirse Allahtan test 100/100 garanti verse kaç yaza ki.. olcak olan sonradan da olur. ama elimde değil
o tamam geliyoozz yılbaşına sizdeyiz beşik kerticem:))))
kızlar ben bir duş alıcam sonra biraz cuma niyetine hepimiz için okuyup çarşıya çıkıcam. kendinize iyi bakın:)
bitanemm benimm günaydın size de...
amin canım yaa inşallah.. o kadar kötü bi durum ki eşi dışarda ağlıyo, kız içerde... çocuk kızın yanına girince sürekli moral veriyo.. çok zor çok... Rabbim kimsenin başına vermesin.
canımm çok şükür iyiyiz yaa çok özlemişim eşimi... hiç ayrılmak istemiyorum artık.. az kaldı diyo oda. 2 ay sonra hep yanımda olucak inşallah... sıcak olsa bile terlesek bile bi an sarılmadan yatamadık hiç... gece uyurken öpüyo bişeyler diyo, uyku arasında duyuyorum, o kadar güzel ki... inşallah tez zamanda biz de kavuşuruz artık...
ayy canımm hayır olsun inşallah... beni güzel kız yaptın yani ruyandabambu almıcaz canım vazgeçtim.. en iyisi park yatak düşünüyoruz şimdilik bakalım...
hilalll kızzz valla şımarcam şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?