2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

huhhuuuu ne kadan engin gönullusunuz yaaa o zaman canımm sizi çok yormayalım biz doğdugundaki ağırlık değildee evlenirkenki ağırlık kadar altın alalımmm :89::89::89::89:

hamzanı yesinleerrr biz daha karar veremedik LİNA koyucaktık yumuşak hurma fidanı demek etraftan tepki yağıyoorrr

Kızlar günaydın...

Dün biraz yoğun bir gündü giremedim... Dün aşımı oldum
Aşı olduktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat, Dün gece üstüne yatmışım sanırım uyuşmuş uyuşukluğunu gideremiyorum.. Kendi kendimi hallettim yani

haklısın canımm alırken ucuzuna kaçarlar verrirken neler isterlerrr

iste canımmm türkiyede kadın sayısı erkeklerden öndeee açık arttırmaya çıkarr

hadi gözün aydın canımmm

ayy süper fikir , oğluşumu açık arttırmaya çıkarayımmm doğru babasına söylemem gerek hemen bunu:)

olsun çok takılma forumu ilk açtığımızdan beri diyorum çok doğru sonuç vermiyor bu testler üzmeyin kendiniz diye:) çok sevindim herşeyin iyi olmasına iyi düşün, iyi olsun bitanem

günaydın kaju fıstığım yerim seniii nasılsınız kuzunlaaa tetanoz aşısı mı oldun tek aşamalı mı iki aşamalı mı vuruyorlarr geçmiş olsun aferim sana kendi kendini halletmişsin

ay kızz kıyamam ben onaa beleşe gitsin ama mutlu olsun qıııı

hoşgeldin canım inşallah iyi olur her şey arkadaşın ve bebeği için.. rabbim şifa versin onların yardımcısı olsun...

günaydın tatlım. geçmiş olsun aşıyı da atlatmışsın..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... cümlemizin minişleri inşallahhhh

günaydın şekerim nasılsın
iyi hamile arkadasın birde yol stresi çekmemiş hangi hastaney yatırdılar pekii

hoşgeldin tatlım geçmiş olsunnn

ay esram gelmişş tam da seni çekiştirecektik kızzz neyse gidince yaparız artıkkk

ay şükür inşAllah erken doğum olmaz canım Allah bağışlasın evladını

napalım canım

kozetenin kızı olacağı kesinleşti ercanın testleri temiz çıktı onları tebrik ettik

ayyy sen okudukça yaz biz lavinyamm...bende her an konuşuyorum kızçemle...günaydınn kuzum, prensesim, meleğim diyorum yataktan kalkınca...dün dededinin bürosuna gittik iş çıkışı, anlattım kızıma şimdi dedemize geldikk annemmmm dedim...benim için bambaşka bi sırdaş oldu kızım...nasıl hoşuma gidiyor onunla konuşmak anlatamam...son 6 gün...bebeğimi görmek için...çok özledimm kuzumu
hahahaaa iyiymişşş kız hamzaaa demek...kod adı hamzaaa

günaydın canım...arkadaşın umarım sağlıgınaa kavuşurr:26: şu mübarek cuma günü hürmetine bebeğini ona bağışlasın Rabbim inşallah...sen nasılsın;? kocişlee nasıl gidiyorr evde keyifler? dün seni rüyamda gördüm...herhalde eklediğin göbüş fotosundan etkilendim...hayalimde kurdugum bide kafa ekleyiverdim senin fotoyaa...nasıl güzeldin maşallah
bebeğinee bambu beşik alacakmışında onunla ilgili konuşuyorduk...gece uyandığımda daha iyi hatırlıyordum ama sabaha unutmuşum bu kadarı kalmış aklımda...gece uyanıncaa dedimki kendi kendimee "unutmayımda anlatayım bun esrama"
güzel hamiş seni...kız sen rüyalardada çok güzelsinnn

aşk olsun sözleşmemizde hemencik zam yaptın

haklısın canım. bütün gece uyumadım. boşuna didindim. ne gelirse Allahtan test 100/100 garanti verse kaç yaza ki.. olcak olan sonradan da olur. ama elimde değil

o tamam geliyoozz yılbaşına sizdeyiz beşik kerticem:))))

kızlar ben bir duş alıcam sonra biraz cuma niyetine hepimiz için okuyup çarşıya çıkıcam. kendinize iyi bakın:)

hoşgeldin canım inşallah iyi olur her şey arkadaşın ve bebeği için.. rabbim şifa versin onların yardımcısı olsun...

hoşbulduk canımm.. amin inşallah...

günaydın şekerim nasılsın
iyi hamile arkadasın birde yol stresi çekmemiş hangi hastaney yatırdılar pekii

hoşgeldin tatlım geçmiş olsunnn

canım eğitim araştırmaya yatırdılar... son anda bi kişilik yer boşalmış, ısparta yoluna yeni girmişler ki haber gelmiş hemen dönmüşler... şimdi ailesi falan yanında.. eşi sabaha kadar uyumamış zavallı... kopuş gibi yermiş, erkekleri içeri almıyolarmış. ben de rüyamda hep erken doğum yaptım, gece sürekli kabuslar gördüm eşim benle ilgilenmekten su içirmekten uyuyamadı o da... her korkup uyandığımda bebeğim tekme atıyodu sürekli.. heralde benim korktuğumu anlayınca o da rahatsız oldu.

aaaa beni mi çekiştircektinizzz... karnı ne büyük 9 aylık gibi falan demeyin de erken doğuma alınan arkadaşımın bile karnı benimkinden küçüktü :)

ayy kozeteeemm çok şükür canımm belirsizlik kalktıı... bir prenses daha geliyo.. rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin inşallah...

napalım şekerim ferrari istedin

Allah kabul etsin canım bizlerede ismen çok dua et emiiii öpuyoorummmm

hıı karnını çekiştirecektikkkk özlemişsindir evini kocişiniii aaa ayıp moonsun

bitanemm benimm günaydın size de...
amin canım yaa inşallah.. o kadar kötü bi durum ki eşi dışarda ağlıyo, kız içerde... çocuk kızın yanına girince sürekli moral veriyo.. çok zor çok... Rabbim kimsenin başına vermesin.
canımm çok şükür iyiyiz yaa çok özlemişim eşimi... hiç ayrılmak istemiyorum artık.. az kaldı diyo oda. 2 ay sonra hep yanımda olucak inşallah... sıcak olsa bile terlesek bile bi an sarılmadan yatamadık hiç... gece uyurken öpüyo bişeyler diyo, uyku arasında duyuyorum, o kadar güzel ki... inşallah tez zamanda biz de kavuşuruz artık...
ayy canımm hayır olsun inşallah... beni güzel kız yaptın yani ruyanda bambu almıcaz canım vazgeçtim.. en iyisi park yatak düşünüyoruz şimdilik bakalım...
hilalll kızzz valla şımarcam şimdi :)

normal odadamı acaba yoksa doğum odasındamı kadın doğum katının kapıısnda gıcık bir güvenlik görevlisi var canım kimseyi içeri almaz ziyaret saati dışında
ben esrayı doğum yaptığımdan beri o kadın orda yerinide çok seviyor galiba o masadan ayrılmaz hiçç
doğum odasında değilse refakatçi kartıyla giriş yapabilir eşinin yanına kocası
senin stresin yansımış bebişe şekerim sen allahtan iyi olanı iste kötüyü düşünme

çok ayıp çokkkkk

hem de nasıl özlemişimm.. evim pis olmasa heryeri öpüp koklayasım var temizliyim de mis gibi oturayım ben en iyisi...

ah canım Allah kavuştursun tez zamandaa Allah ayırmasın kimseyii

temizle mis gibi otur evinde eşinin tayini olbilecek mi 2 aya kadar :26:

anlatırım tabi kuzum neden anlatmayayım..

artık üzülme canım benim:)

şımar annemm şımarrr kız napayım pek güzeldinn maşallahhh..yine aynı siyah elbise, yine aynı foto çekindiğin yerdesin ama kafanıda görüyorum ben

rabbim tez zamanda kavuştursun kocişinlee canımmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…