yok annem yorulmadım gerdegı anlatmıstım ya okadar kolay olmuyo cıdden bıze koca olmak:))
sen konyaya gelmeden söylemiştim amaeşim biriktirmiş beni beklemiş
ayy hiç aklıma gelmedi canım yaaa... zaten evi silme süpürme olayına girmicem hiç, eşim yapar akşam... bi mutfağı derleyip toparlıcam, buzdolabını sildim. banyo tuvalet, ütü,çamaşır... çok özlemişim evimi temzilemeyi zatenn yaa... bebişn yorulmayacağını bilsem saatlerce durmadan tezmileyebilirim ama şimdi 15 dakika yapıyorum 15 dakika dinleniyorum
zaten pazartesi dönücem ya canım, çok işe kalkışmama gerek yok dedim... kesin dönüşte alırım kadın artık... halıları da o zaman yıkamaya veririm... tertemiz olur evim.
valla ben can havliyle doktora bi tekme atacağından daha çok korkuyorum
ay evet ya ütü dahada zorrrr
cnaım siz malzemeyi bol kullanmışsınız benim kociş malzemeden çalmış ondan merak etme görünmez bıdışşş
gerdektee ah yavrummm yazık inanbenim kociş benle çok ugrasmıstı çok nazımı çektii 3. denemede başarılı olduk sabahın köründeee
bi bıdışa hayır demezdım ama pipiloşum anlıyosa kzıyodur bana canım oğlum sen saglıklı ol da baska bısı ıstemem ben dıyım :))
ne güzel en azından kendi kendinize olmuben o anı yaşayamadım ya buna çok üzülüyorum inşallah doğumum normal olurda onu yaşarım o içimde kalmaz
ne güzel en azından kendi kendinize olmuben o anı yaşayamadım ya buna çok üzülüyorum inşallah doğumum normal olurda onu yaşarım o içimde kalmaz
isim konusunda halen karar verilemedi...ben AYBÜKE diye tutturdum eşimde inat yaa yok dedi...bende isim çalışmalarına devam ediyorum...
işte buldugum isimler:
İSİM ANLAMI
1 İKRANUR Herşeye Rabbinin ismi ile başlayan, nurlu insan.
2 REYYAN cennette sadece oruçluların geçeceği kapının ismi ...
3 ESLEM Daha sağlam, en selâmetli, en sâlim.
4 FEYZA 1. Suyun taşıp akması. 2. Bolluk, çokluk, verimlilik, fazlalık, gürlük, ilerleme, çoğalma. 3. İlim, irfan.
4. Feyz ile dolu olan.
5 ERVA . Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.
6 GÖKÇE 1. Gökle ilgili göğe ait semavi. 2. Mavi, mavimsi. 3. Güzel hoş güzelce, latif. 4. Gösterişli.
7 NEVAL Talih, kısmet. Arapça
8 TUĞÇE Cennetteki Tuğba ağacının dallarına verilen ad. ...
9 YAREN Arkadaş, dost, yakın dost kararsız
10 AHSEN Daha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur'an-ı Kerim'in Tin suresinin
3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi,
Kur'an'da 16 yerde zikredilmiştir
11 AYBÜKE ay ışığı,ay gibi parlak,ay yüzlü,ay benizli,akıllı zeki.
12 HAFSA Hz. Ömer'in kızı. Hz. Peygamberin zevcelerinden, Ümmü'1-Mü'minin
hamişler bir şey soracağım Haziranın 7 ,sinde gittiğimde doktora 16+5 di dün gittiğim de 17+5 olması lazımdı ama doktor 18+1 dedi yani bugün 18+2 oluyorum zaten normalde sat ıma göre 19 haftalık hamile olmam lazım ama kafam karıştı çok hangisi doğru şimdi her ultrasona inanmalımıyım ?
isim konusunda halen karar verilemedi...ben AYBÜKE diye tutturdum eşimde inat yaa yok dedi...bende isim çalışmalarına devam ediyorum...
işte buldugum isimler:
İSİM ANLAMI
4 FEYZA 1. Suyun taşıp akması. 2. Bolluk, çokluk, verimlilik, fazlalık, gürlük, ilerleme, çoğalma. 3. İlim, irfan.
4. Feyz ile dolu olan.
6 GÖKÇE 1. Gökle ilgili göğe ait semavi. 2. Mavi, mavimsi. 3. Güzel hoş güzelce, latif. 4. Gösterişli.
10 AHSEN Daha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur'an-ı Kerim'in Tin suresinin
3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi,
canım ya evet kendı kendımıze oldu da ınan o anı yasamadıgın ıcın bısı kaybetmedın benım kanamam cok olmustu bıd eonu temızlemekle ugrastım uzulme :))
ah canım kıyamam sana ben ama yaaaçok zordu benim için canımdan can gitti sanki
yaren ve naveli sevdim:)
ay alemsin balım
kuzenimde öyle diyor bizde ırsi bu durum ona dikişler atıldı kanaması durmadı çarşaflarla götürdüler hastaneye...
sen konyaya gelmeden söylemiştim amadikkate almamışsın demek ki beni
çok yorma kendini güzelim
bak ben bu ıhtımalı hıc dusunmemıstım kız bıde ben sınırden aglarım hasta bıle olsam boğazım cok agrısın kulaklarım felan agladıgımı bılırım anne benı doktora götur dıe gece yarısı kaldırırdım koca yasımda bıle hastalıgı yakıstıramıyrum kendıme :)) annem de sınır olur hasta olunca aglıyon benıde telaslandırıyon yuru doktora derdı cnm bnm ya.sımdı sancı cekerken hıc dusunemıyom kendımı bıde kımın ne dusundugu benm ıcn hc önemlı dııl o sancı odası avaz avaz olucak sayemde kulagıma mp3u takıp plates topunda zıplaya zıplaya gecırmeyı dusunuyorum o anları kocamı görmek ıstemem ben aglayıp bagrdıkca onun elı ayagına dolasır bıraksınlar benı kendı halıme :))
işte buldugum isimler:
İSİM ANLAMI
4. Feyz ile dolu olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?