2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sen konyaya gelmeden söylemiştim amadikkate almamışsın demek ki beni
çok yorma kendini güzelim

valla ben can havliyle doktora bi tekme atacağından daha çok korkuyorum

bak ben bu ıhtımalı hıc dusunmemıstım kız bıde ben sınırden aglarım hasta bıle olsam boğazım cok agrısın kulaklarım felan agladıgımı bılırım anne benı doktora götur dıe gece yarısı kaldırırdım koca yasımda bıle hastalıgı yakıstıramıyrum kendıme :)) annem de sınır olur hasta olunca aglıyon benıde telaslandırıyon yuru doktora derdı cnm bnm ya.sımdı sancı cekerken hıc dusunemıyom kendımı bıde kımın ne dusundugu benm ıcn hc önemlı dııl o sancı odası avaz avaz olucak sayemde kulagıma mp3u takıp plates topunda zıplaya zıplaya gecırmeyı dusunuyorum o anları kocamı görmek ıstemem ben aglayıp bagrdıkca onun elı ayagına dolasır bıraksınlar benı kendı halıme :))

gerdektee ah yavrummm yazık inan benim kociş benle çok ugrasmıstı çok nazımı çektii 3. denemede başarılı olduk sabahın köründeee

ne güzel en azından kendi kendinize olmu ben o anı yaşayamadım ya buna çok üzülüyorum inşallah doğumum normal olurda onu yaşarım o içimde kalmaz

bi bıdışa hayır demezdım ama pipiloşum anlıyosa kzıyodur bana canım oğlum sen saglıklı ol da baska bısı ıstemem ben dıyım :))

bende pipiloş sanıyordum bıdış olunca biraz şaşırdım ama kızdım kendimee bebeğim üzülür o benim canımm evladım diyee sakın öyle düşünmeee

isim konusunda halen karar verilemedi...ben AYBÜKE diye tutturdum eşimde inat yaa yok dedi...bende isim çalışmalarına devam ediyorum...

işte buldugum isimler:

İSİM ANLAMI
1 İKRANUR Herşeye Rabbinin ismi ile başlayan, nurlu insan.
2 REYYAN cennette sadece oruçluların geçeceği kapının ismi ...
3 ESLEM Daha sağlam, en selâmetli, en sâlim.
4 FEYZA 1. Suyun taşıp akması. 2. Bolluk, çokluk, verimlilik, fazlalık, gürlük, ilerleme, çoğalma. 3. İlim, irfan.
4. Feyz ile dolu olan.
5 ERVA . Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.
6 GÖKÇE 1. Gökle ilgili göğe ait semavi. 2. Mavi, mavimsi. 3. Güzel hoş güzelce, latif. 4. Gösterişli.
7 NEVAL Talih, kısmet. Arapça
8 TUĞÇE Cennetteki Tuğba ağacının dallarına verilen ad. ...
9 YAREN Arkadaş, dost, yakın dost kararsız
10 AHSEN Daha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur'an-ı Kerim'in Tin suresinin
3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi,
Kur'an'da 16 yerde zikredilmiştir
11 AYBÜKE ay ışığı,ay gibi parlak,ay yüzlü,ay benizli,akıllı zeki.
12 HAFSA Hz. Ömer'in kızı. Hz. Peygamberin zevcelerinden, Ümmü'1-Mü'minin

ne güzel en azından kendi kendinize olmu ben o anı yaşayamadım ya buna çok üzülüyorum inşallah doğumum normal olurda onu yaşarım o içimde kalmaz

canım ya evet kendı kendımıze oldu da ınan o anı yasamadıgın ıcın bısı kaybetmedın benım kanamam cok olmustu bıd eonu temızlemekle ugrastım uzulme :))

hamişler bir şey soracağım Haziranın 7 ,sinde gittiğimde doktora 16+5 di dün gittiğim de 17+5 olması lazımdı ama doktor 18+1 dedi yani bugün 18+2 oluyorum zaten normalde sat ıma göre 19 haftalık hamile olmam lazım ama kafam karıştı çok hangisi doğru şimdi her ultrasona inanmalımıyım ?

gökçe yı sevdımm

canım usgden usgye degısebılıyor bıde bebek bı hafta cok gelısıp bı hafta az gelısmıs olabılıyor normal o farklılıklar sen satına göre hesapla

yaren ve naveli sevdim:)

canım ya evet kendı kendımıze oldu da ınan o anı yasamadıgın ıcın bısı kaybetmedın benım kanamam cok olmustu bıd eonu temızlemekle ugrastım uzulme :))

ay alemsin balım

ah canım kıyamam sana ben ama yaaa çok zordu benim için canımdan can gitti sanki

kuzenimde öyle diyor bizde ırsi bu durum ona dikişler atıldı kanaması durmadı çarşaflarla götürdüler hastaneye...

yaren ve naveli sevdim:)

ay alemsin balım

kuzenimde öyle diyor bizde ırsi bu durum ona dikişler atıldı kanaması durmadı çarşaflarla götürdüler hastaneye...

ay canım Allah esirgesin zormuşş benimde 3 gün sürdü adet gibi sonra kesildi ilişkide 2 kez kan geldi yine ay canım başta çok yanıyordu

sen konyaya gelmeden söylemiştim amadikkate almamışsın demek ki beni
çok yorma kendini güzelim

ayy ne bileyim canım yaaa... kafamı kaldı... akşam gledim sabahında hastaneye gittik arkadaşın yanına...
biraz iş yaptım karnıma ağrı girdi zaten... uzanıyorum. bünye alışkın değil ki iş yapmaya

ayy işiniz zor vallahi... sen deli kocan senden deli

çok güzelmiş canım.. beni eşim de dün esra 10 tane isim söyle içlerinden ben seçiyi dedi... sonra pişman oldu 100 olsun dedi :) çok eksantirik isimler buluyomuşum da

reyyan ile yareni beğendim ben

slm bende aranıza yeni katıldım muhtemelen 4 kasım doğum tarihi kızımızın. allah hepimizi bir nefeste kurtarsın allah bebeklerimizi eli ayağı düzgün aklı zihni yerinde sağlıklı etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…