2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tatlım aşılar başlıyormuş. sağlık ocakları yapıyormuş bunu aile hekimi

selam arkadaslar bende kasimda anne olcam kismetse insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi....tup bebek benimki dusuk tehlikem var 4 gun hastanede yattim gecen hafta kanamam olmustu cok sukur yok artik kanamam...bugun doktor kontrolum vardi 8+2 olduk bebisimle insallah beni birakmaz cok korkuyorum ALLAH yardimcimiz olsun ...

benimde tüp bebek 3. deneme canm. öncekiler hiç tutunmamışlardı. Doktorun düşük tehlikesi olduğunu nasıl belirliyor. Benim doktorum bu nisan ayının da tehlikeli olduğunu söyledi ama sonra artık daha rahat edeceğiz dedi. ama bireysel olarak düşük tehlikesinin tespiti ne şekilde oluyor onu bilmiyorum canm.

kanamam oldugu icin gitmistim doktora cok korktum bebegim dustu sandim ama duruyodu kalp atislarinida duyduk..kesenin yaninda keseden buyuk kanama var yuzde elli dusuk tehlikesi var dedi bugun tekrar gittim kanama olan alan azalmis dedi insallah sag saglim kucagimizada aliriz insallah allah seninde yardimcin olsun ve herkesin

selamm guzel annislerrrr

benim dogum 1 araliga kaydi hesaplamalarima goree
ama olsun her iki tarafada yazicamm insallahhhh

Benim gibi dusuk tehlikesi olanlar varsa destek olun lutfen cok ihtiyacim var

cnm bende seninle aynı durumdayım kahverengi lekelenmem oldu dr düşük tehlikesi dedi.10 gündür raporluyum kan sulandırıcı iğne verdi aspirin bir de progestan içiyorum.

cnm bende seninle aynı durumdayım kahverengi lekelenmem oldu dr düşük tehlikesi dedi.10 gündür raporluyum kan sulandırıcı iğne verdi aspirin bir de progestan içiyorum.

mrb candy benımde2. asılamam ılkıde tuttu ama kımyasal gebelık olmustu bundada dusuk tehlıkem var abortus ımmınens: )bende raporluyum bır hafta benımde leke n kanamam oldu uc gun 5 gun hastanede yattım dıs gebelıkten suphelendıler cnk bhcg duzenlı artmadı 2 gunde 2 kat artacagına 1.5 kat arrtı benımkı en sonkı artısım ıydı 2.5 kat arttı 1143 du yarında keseyı gormeye gıdıcez bakalım dıs gebelıkmı ıc gebelıkmı ıns dusmez bebıslerımz

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm,allah bidaha göstermesin.bebegin sağlıkla kucağınada gelsin...benim bebegimde tüp bebek..2 gün oldu sonucumu alalı...inşallah problemsiz geçiririz..

inşallah iyi haberlerle gelirsin,bebişin sağlıkla sıhattle gelsin kucağına inşallah..

canim allah yardimcimiz olsun kirmizi kan olmadikca fazla korkmamak lazimmis kahverengiyse fazla korkma bu gunlerde gececek insallah korkuyoruz tabiki ister istemez birde benimki taze kirmizi kandi cok oldu kanamam bidaha olmaz insallah saglikla kucagimiza bir alsak sikintilarimiz gecse

Merhaba canımmm..Hadi 40 dk kalmış pıtpıtını duymaya,duyar duymaz paylaş e mi canım...

teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bebeğimin kalp atışını hem duyduk hem de gördükkk çoooooooooookkkkkkkk şükürr rabbime...darısıııı size olsunn bekleyennn annişlerrrrrrrrrr...ağladımm kızlarr o müthiş sesi duyunca...muhteşem ötesi bi duygu...elhamdülillahh:26:

eminim çok güzel bi duygu...bende merakla bekliyorum o pt pıtları duymayı,rabbim bizede nasip eder inşallah....çok sevindim senin adına...sağlıklı sıhhatli eline gemesinide nas,p etsin mevla...kaç haftada duyuluyo kalp atışları???

bu gün kalp atışına gidecek vardı ? sonuç nedir ? benmi göremedim. cvp varmı?

sercun ben gittim canım kalp atışı için.çok şükür hem duydukkk gümbürr gümbürr kalp atışını kuzumunn hemde gördükkk...ağladımmm sevinçten...heyecan yapmışım tansiyom yükseldi 11-8 çıktı..normalde 10-6dır tansiyonum.

buarada vajinal ultrason ile görebildik kuzumu. sat'a göre 7+4, ultrasona göre 6+4 8mm bebeğim. 1 hafta geriden geliyormuş, bi tek ona üzüldüm ama doktor normal bi durum, geç döllenmedir dedi canım

Maşallah canımçok sevindim rabbim bizede göstersin o günleri zaman geçmek bilmiyor 4 gün kaldı benimde.ay vallahi böyle okuyunca tüylerim ürperiyor.ne güzel bir duygu değilmi canım yaaa.kaç haftalık kaç mm söyledimi doktorun?

6 haftada duyuluyor canım. ben sat'a göre 7+4üz diyordum meğer 6+4 müşüz ve gayet net duyduk kalp atışlarımızı ( vajinal ultrasonla)...sende hayırlıısyla duyarsın inşallahh tatlımmm

Kızlar ben de kasım annesi olacağım Allah nasip ederse... 2 hafta önce doktorum 4+6 da kesesini gördü bebeğimin... Şimdi burda bebişinin kalp atışını duyanları okudum mest oldummm... Hepinizi tebrik ediyorum kızlar, bebişlerinizi de tabi :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah... buradan birbirimizi haberdar etmeyi de...Yarın da benim kontrolüm var... bana da dua edin n'olur... İnşallah duyar ve buraya yazarım ben de... İyi haberler getiririm size... Tüm Kasım annişlerine ve bebişlerine kocaman sevgilerimi, pozitif enerjilerimi, sonsuz dualarımı gönderiyorum... Allah yar ve yardımcımız olsun....

çok sevindi canım. hadi ahyırlısı , gözümüz aydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…