seninle aynıyız.benimde 6 haftam doldu.ben daha gitmedim 12 gün sonra gitmeyi düşünüyorum.nasipse hem keseyi hem kalp atışını görmek için.
bu arada sağlık ocakları haziran gibi ne iğnesi vuruyorlar.merak ettim. ben adres değişkliğ nedeniyle kaydımı , başka yere aldıracam haftaya. yeni sağlık ocağına yaptırayım kaydımı diyorum.
tatlım aşılar başlıyormuş. sağlık ocakları yapıyormuş bunu aile hekimi
benimde tüp bebek 3. deneme canm. öncekiler hiç tutunmamışlardı. Doktorun düşük tehlikesi olduğunu nasıl belirliyor. Benim doktorum bu nisan ayının da tehlikeli olduğunu söyledi ama sonra artık daha rahat edeceğiz dedi. ama bireysel olarak düşük tehlikesinin tespiti ne şekilde oluyor onu bilmiyorum canm.
Benim gibi dusuk tehlikesi olanlar varsa destek olun lutfen cok ihtiyacim var
cnm bende seninle aynı durumdayım kahverengi lekelenmem oldu dr düşük tehlikesi dedi.10 gündür raporluyum kan sulandırıcı iğne verdi aspirin bir de progestan içiyorum.
selam arkadaslar bende kasimda anne olcam kismetse insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi....tup bebek benimki dusuk tehlikem var 4 gun hastanede yattim gecen hafta kanamam olmustu cok sukur yok artik kanamam...bugun doktor kontrolum vardi 8+2 olduk bebisimle insallah beni birakmaz cok korkuyorum ALLAH yardimcimiz olsun ...
mrb candy benımde2. asılamam ılkıde tuttu ama kımyasal gebelık olmustu bundada dusuk tehlıkem var abortus ımmınens: )bende raporluyum bır hafta benımde leke n kanamam oldu uc gun 5 gun hastanede yattım dıs gebelıkten suphelendıler cnk bhcg duzenlı artmadı 2 gunde 2 kat artacagına 1.5 kat arrtı benımkı en sonkı artısım ıydı 2.5 kat arttı 1143 du yarında keseyı gormeye gıdıcez bakalım dıs gebelıkmı ıc gebelıkmı ıns dusmez bebıslerımz
cnm bende seninle aynı durumdayım kahverengi lekelenmem oldu dr düşük tehlikesi dedi.10 gündür raporluyum kan sulandırıcı iğne verdi aspirin bir de progestan içiyorum.
Merhaba canımmm..Hadi 40 dk kalmış pıtpıtını duymaya,duyar duymaz paylaş e mi canım...
teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bebeğimin kalp atışını hem duyduk hem de gördükkk çoooooooooookkkkkkkk şükürr rabbime...darısıııı size olsunn bekleyennn annişlerrrrrrrrrr...ağladımm kızlarr o müthiş sesi duyunca...muhteşem ötesi bi duygu...elhamdülillahh:26:
bu gün kalp atışına gidecek vardı ? sonuç nedir ? benmi göremedim. cvp varmı?
Maşallah canımçok sevindim rabbim bizede göstersin o günleri zaman geçmek bilmiyor 4 gün kaldı benimde.ay vallahi böyle okuyunca tüylerim ürperiyor.ne güzel bir duygu değilmi canım yaaa.kaç haftalık kaç mm söyledimi doktorun?teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bebeğimin kalp atışını hem duyduk hem de gördükkk çoooooooooookkkkkkkk şükürr rabbime...darısıııı size olsunn bekleyennn annişlerrrrrrrrrr...ağladımm kızlarr o müthiş sesi duyunca...muhteşem ötesi bi duygu...elhamdülillahh:26:
eminim çok güzel bi duygu...bende merakla bekliyorum o pt pıtları duymayı,rabbim bizede nasip eder inşallah....çok sevindim senin adına...sağlıklı sıhhatli eline gemesinide nas,p etsin mevla...kaç haftada duyuluyo kalp atışları???
sercun ben gittim canım kalp atışı için.çok şükür hem duydukkk gümbürr gümbürr kalp atışını kuzumunn hemde gördükkk...ağladımmm sevinçten...heyecan yapmışım tansiyom yükseldi 11-8 çıktı..normalde 10-6dır tansiyonum.
buarada vajinal ultrason ile görebildik kuzumu. sat'a göre 7+4, ultrasona göre 6+4 8mm bebeğim. 1 hafta geriden geliyormuş, bi tek ona üzüldüm ama doktor normal bi durum, geç döllenmedir dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?