Günaydın kızlar, bana 3 gündür bir enerji geldi anlamadım gitti. bütün gün koşturuyorum evde iş yapıyorum yorulmuyorum. bu halim hoşuma gitsede birden nasıl halsizliğim geçti aklım ermiyor. bulantım devam ediyor. kasık ağrım arada bir. hayırlısı bakalım.
Kasık ağrım hafif ama kahverengi lekem var progestan verdi doktor ve bir hafta rapor kalp atışı iyi ama ben kötü rüyalar gördüm çiğ et fln gördüm off içim sıkıldı
canım benimbaşın sağolsun çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin mekanını nur eylesin....
ben 1000 adet çekerim canım
Gunaydın organık seker :) bende hıc kasık agrısı olmadı ama mlde yanmasından oturup aglıyorum 4 gundur oturarak uyuyorum dogru duzgun bısı yıyemıyorum dokunacak dıye
Kasık ağrım hafif ama kahverengi lekem var progestan verdi doktor ve bir hafta rapor kalp atışı iyi ama ben kötü rüyalar gördüm çiğ et fln gördüm off içim sıkıldı
canim kahverengi leke kotu dikkat et uzan surekli insallah gecer
Günaydın kızlar, bana 3 gündür bir enerji geldi anlamadım gitti. bütün gün koşturuyorum evde iş yapıyorum yorulmuyorum. bu halim hoşuma gitsede birden nasıl halsizliğim geçti aklım ermiyor. bulantım devam ediyor. kasık ağrım arada bir. hayırlısı bakalım.
canım benim bebeğinin kalp atışları iyiyse kahve lekeden korkma
4 ay kahve leke yasadım ben ama bebeğim sağlıklı bi şekilde büyüdü hatta gelişimi çok iyiydi
leke demek illa düşecek demek değil hele ki kalp atısları güzel ve devam edıosa :)
ama senin yapman gereken çok önemli şeler var dinlenmek dinlenmek dinlenmek asla yorulmamak
uzun süre ayakta durmamak ani hareketler yapmamak gerek...
caanım her kanama ve leke düşük başlangıcı olabilir evet ama
kahverengi leke kırmızı olana göre daha iyidir...kırmızıdan korkmak lazım
Allah korusun tüm bebişleri...
canım benim bebeğinin kalp atışları iyiyse kahve lekeden korkma
4 ay kahve leke yasadım ben ama bebeğim sağlıklı bi şekilde büyüdü hatta gelişimi çok iyiydi
leke demek illa düşecek demek değil hele ki kalp atısları güzel ve devam edıosa :)
ama senin yapman gereken çok önemli şeler var dinlenmek dinlenmek dinlenmek asla yorulmamak
uzun süre ayakta durmamak ani hareketler yapmamak gerek...
caanım her kanama ve leke düşük başlangıcı olabilir evet ama
kahverengi leke kırmızı olana göre daha iyidir...kırmızıdan korkmak lazım
Allah korusun tüm bebişleri...
canim benim bundan onceki hamileligimde kahverengi lekelenme vardi doktorum dusuk tehlikesi olabilir dinlen dedi bir sure dinlendim gecti fakat yolculuk yapmak zorunda kaldim lekelenme yine basladi sonrada dustu malesef.bu sebeb degil belki ama dinlenmekte fayda var.Allah isteyen herkese hayirli bebekler nasip etsin.
arkadaşlar bir sorum olacak internette çıkan bebeğin olası doğum tarihi hangi cinsiyet için hesaplanmış?? erkek için bu tarihe 10 gün eklemek ya da kız için 10 gün çıkarmak mı gerekir?
az önce teyzemle konuştum o da hamileliğinde ağır kanamalar geçirmişti hem maddi imkanları da yoktu ben iki legen kan doldurdum dedi. Birde kahverengi lekesi olanların hep oğlu oluyor dedi
az önce teyzemle konuştum o da hamileliğinde ağır kanamalar geçirmişti hem maddi imkanları da yoktu ben iki legen kan doldurdum dedi. Birde kahverengi lekesi olanların hep oğlu oluyor dedi
menimmm kizimdaa olmustu amaaaaaaa bilimsel aciklamasi ne ki bununn:44::44::44:
sahinus geçen bir yaz okudum diyor ki : bugün sağlkl doğan bebeklerin %30-40 gebelik döneminde lekelenme veya kanama yaşatmıştır.
o yüzden sen kendini kolla ama gerilme olası bi durum.
Ewet ben senin daha eski yazılarını da gördüm kahverengi olduğundan fazla korkmadım ama hala sürüyo olması geriyor beni bebiş annesinin çalışıp yorulmasını pek istemedi galiba ben br mutfaga atıştırmaya bir de wc ye kalkıyorum farkında olmadan duygusal bağım gerçekleşmiş meğer
canim benim bundan onceki hamileligimde kahverengi lekelenme vardi doktorum dusuk tehlikesi olabilir dinlen dedi bir sure dinlendim gecti fakat yolculuk yapmak zorunda kaldim lekelenme yine basladi sonrada dustu malesef.bu sebeb degil belki ama dinlenmekte fayda var.Allah isteyen herkese hayirli bebekler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?