2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın kızlar, bana 3 gündür bir enerji geldi anlamadım gitti. bütün gün koşturuyorum evde iş yapıyorum yorulmuyorum. bu halim hoşuma gitsede birden nasıl halsizliğim geçti aklım ermiyor. bulantım devam ediyor. kasık ağrım arada bir. hayırlısı bakalım.

günaydın kızlar :) burcu bende çok enerjiğim kendimden şüphelenmeye başladım bende ağrı sızı da yok sadece sık idrara çıkıyorum

Günaydın kızlar nasılsınız :)

ben bugün oh püfür püfür giyindim valla babetlerım fln baya baya yaz geliyo :)

canım benim başın sağolsun çok üzüldüm

Allah rahmet eylesin mekanını nur eylesin....

ben 1000 adet çekerim canım

1000 adet tevhidi çektim bilgine canım

Gunaydın organık seker :) bende hıc kasık agrısı olmadı ama mlde yanmasından oturup aglıyorum 4 gundur oturarak uyuyorum dogru duzgun bısı yıyemıyorum dokunacak dıye

benimde tam tersi istahim cok acik gece bile acikiyorum.senin miden hassas heralde yinede biseyler yemeye calis
ben sabahlari ac karnina kuru uzum hurma yiyorum cok iyi

Kasık ağrım hafif ama kahverengi lekem var progestan verdi doktor ve bir hafta rapor kalp atışı iyi ama ben kötü rüyalar gördüm çiğ et fln gördüm off içim sıkıldı

canım benim bebeğinin kalp atışları iyiyse kahve lekeden korkma

4 ay kahve leke yasadım ben ama bebeğim sağlıklı bi şekilde büyüdü hatta gelişimi çok iyiydi

leke demek illa düşecek demek değil hele ki kalp atısları güzel ve devam edıosa :)

ama senin yapman gereken çok önemli şeler var dinlenmek dinlenmek dinlenmek asla yorulmamak

uzun süre ayakta durmamak ani hareketler yapmamak gerek...

canim kahverengi leke kotu dikkat et uzan surekli insallah gecer

caanım her kanama ve leke düşük başlangıcı olabilir evet ama

kahverengi leke kırmızı olana göre daha iyidir...kırmızıdan korkmak lazım

Allah korusun tüm bebişleri...

Dinlenin kızlar ben de işte öyleydim bi oturuyordum bir kalkıyordum ohh sancı hfifledi diye hamile değilmişim gibi geliyordu saat 14;30 da leke geldi dinlenşin güvenmeyin kendinize üç ay geçmeden

Ewet ben senin daha eski yazılarını da gördüm kahverengi olduğundan fazla korkmadım ama hala sürüyo olması geriyor beni bebiş annesinin çalışıp yorulmasını pek istemedi galiba ben br mutfaga atıştırmaya bir de wc ye kalkıyorum farkında olmadan duygusal bağım gerçekleşmiş meğer

canim benim bundan onceki hamileligimde kahverengi lekelenme vardi doktorum dusuk tehlikesi olabilir dinlen dedi bir sure dinlendim gecti fakat yolculuk yapmak zorunda kaldim lekelenme yine basladi sonrada dustu malesef.bu sebeb degil belki ama dinlenmekte fayda var.Allah isteyen herkese hayirli bebekler nasip etsin.

az önce teyzemle konuştum o da hamileliğinde ağır kanamalar geçirmişti hem maddi imkanları da yoktu ben iki legen kan doldurdum dedi. Birde kahverengi lekesi olanların hep oğlu oluyor dedi

arkadaşlar bir sorum olacak internette çıkan bebeğin olası doğum tarihi hangi cinsiyet için hesaplanmış?? erkek için bu tarihe 10 gün eklemek ya da kız için 10 gün çıkarmak mı gerekir?

Aman yokgerekirse yazın bile biyere gitmem ankara da yaşarız bir yıl ne yapalım

arkadaşlar bir sorum olacak internette çıkan bebeğin olası doğum tarihi hangi cinsiyet için hesaplanmış?? erkek için bu tarihe 10 gün eklemek ya da kız için 10 gün çıkarmak mı gerekir?

canim yaa onlara inanma kocakari laflari
yok erkek gununu doldururmusta
kiz eksik etek oldugundan erken gelirmistee
sacmaliktan ote bisey deilll
benim kizim gununu gecirmisti bile

az önce teyzemle konuştum o da hamileliğinde ağır kanamalar geçirmişti hem maddi imkanları da yoktu ben iki legen kan doldurdum dedi. Birde kahverengi lekesi olanların hep oğlu oluyor dedi

menimmm kizimdaa olmustu amaaaaaaa bilimsel aciklamasi ne ki bununn:44::44::44:

sahinus geçen bir yaz okudum diyor ki : bugün sağlkl doğan bebeklerin %30-40 gebelik döneminde lekelenme veya kanama yaşatmıştır.
o yüzden sen kendini kolla ama gerilme olası bi durum.

evet canım sakin ol korkma dinlen ama mutlaka biz hatunlar farkında olmuyoruz

hep o işten o işe koştugumuz için... :) tabii ki Allah onu rahmine koymadan önce kalbine koyyo :) bağlanmaz mı insan

canım leke illa düşer veya leke yoksa düşmez die bişi yokkı

ben 3 gebelık gecırdım

ikinde bebegım düşmüş meğerse hıc kanamam yoktu kontrole gidince öğrendım

ıkıncısınde 4 ay leke kanama yasadım hatta kan kaybından bayıldım bebegım düşmedi yaşadı 28. haftada baska bi sebepten kaybettim o ayrı bi mesele

üçüncüsünde gene keseyi vs görmüştük hafif bi leke gördüm zar zor seciliodu ınankı dr gittik bebek düşmüş

yani bunun hani leke olursa düşer olmazsa düşmez fln die bişey yok kısmet....ama kırmızı leke mi kahve leke mi dersen

kırmızı kan'dır ama kahverengi leke kırmızıya göre daha normal sayılır....çünkü bebek daha döllenmişken rahme yerleşirken en kanlı bölgeyi secer

orada embryo sabıtlendıp kese buyudukçe kılcal damarladan az kanamalar oalbilir ki bu kahverengı gelır....düşük tehlıkesi

kese etrafında kan görülürse ve kahve rengiyse vardır....ben kahverengi varsa düşmez demıorm hersey olabilir...

hiçbişey yoktur..birden bitiverir..Allah onu nasib ettiyse de her şekilde olur mevla nasib eylerse el getirir yel getirir sel getirir

mevla nasib etmezse el götürür yel götürür sel götürür

Allah hepinizi ve bebişlerinizi korusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…