Maşallah canımçok sevindim rabbim bizede göstersin o günleri zaman geçmek bilmiyor 4 gün kaldı benimde.ay vallahi böyle okuyunca tüylerim ürperiyor.ne güzel bir duygu değilmi canım yaaa.kaç haftalık kaç mm söyledimi doktorun?
masallaaaahhh.41 kere masallahhhhhhhhhhhh miniğimizeeeeee
teşekkür ederizz teyzesii...darısı tüm bekleyennlere...
gunaydinlar..
ayni durum bende de var canim midem bombos sanki portakaldan da olabilir bende cok tuketiyorum cok cabuk acikiyorum.canim tostuna sucuk falan koymuyosundur insallah
bu gün kalp atışına gidecek vardı ? sonuç nedir ? benmi göremedim. cvp varmı?
mrb candy benımde2. asılamam ılkıde tuttu ama kımyasal gebelık olmustu bundada dusuk tehlıkem var abortus ımmınens: )bende raporluyum bır hafta benımde leke n kanamam oldu uc gun 5 gun hastanede yattım dıs gebelıkten suphelendıler cnk bhcg duzenlı artmadı 2 gunde 2 kat artacagına 1.5 kat arrtı benımkı en sonkı artısım ıydı 2.5 kat arttı 1143 du yarında keseyı gormeye gıdıcez bakalım dıs gebelıkmı ıc gebelıkmı ıns dusmez bebıslerımz
yok canım sucuk yemiyom....özlemiyo değilim tadını.....iyice pişirsekte sucuk yasak mıydı ya...
ay shem napıyon gülüm
canim allah yardimcimiz olsun kirmizi kan olmadikca fazla korkmamak lazimmis kahverengiyse fazla korkma bu gunlerde gececek insallah korkuyoruz tabiki ister istemez birde benimki taze kirmizi kandi cok oldu kanamam bidaha olmaz insallah saglikla kucagimiza bir alsak sikintilarimiz gecse
gunaydin kizlar nasilsiniz?
bugun benim hic kasik agrim yok. ne zaman gecti sizde yada devam ediyomu
Rahat ol sahınus moralını yuksek tutmalısınkı yavrunda sana tutunsun hem bak raporda vermış ıstedıgın gıbı kalkar ıstedıgın gıbı dınlersın uzme yavruyu ole ruyalarla fılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?