2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
size iyi geceler güzel annelerrr

yarın bana iş var yine malesef...kendinize ve kuzularınıza iyi bakın

Son düzenleme:

tatlım buaradaa 8mm dedi doktorumuz. biraz önce söylemeyi unutmuşummmm

gunaydinlar..
ayni durum bende de var canim midem bombos sanki portakaldan da olabilir bende cok tuketiyorum cok cabuk acikiyorum.canim tostuna sucuk falan koymuyosundur insallah

yok canım sucuk yemiyom....özlemiyo değilim tadını.....iyice pişirsekte sucuk yasak mıydı ya...

ay shem napıyon gülüm

bu gün kalp atışına gidecek vardı ? sonuç nedir ? benmi göremedim. cvp varmı?

canım telaş yapma bende görmedim daha kalp atışını dr 1 hafta sonra gel dedi......perşembe gidecem inşallah.....

kızlar sucuk,konserve mısır ,bezelye ,garnitür ve ton balığı yiyomuyduk arada kaldım....

inşallah cnm herşey yolunda gider allah yardımcımız olsun.endişelerini çok iyi anlıyorum ama stres bizim durumumuzda en büyük düşman.sakin olmalıyız cnm.

yok canım sucuk yemiyom....özlemiyo değilim tadını.....iyice pişirsekte sucuk yasak mıydı ya...

ay shem napıyon gülüm

cnm iyice pişirdikten sonra ve arada yeme kaydıyla olabilir dedi benim dr :)

cnm ben birinciden tecrübeliyim inan stres en büyük düşman bize.dr da öyle söyledi.rahat olmalıyız bebişlerimiz için.sakın stres yapma hiç birşeyi kafana takma.inan ne zaman strese girsem ilk hamileliğimde bir kaç saat sonra kanamam geliyordu.ben o zaman bunun bilincinde değildim ama şimdi çok dikkat ediyorum.sana da nacizane bir tavsiyem :)

gunaydin kizlar nasilsiniz?

bugun benim hic kasik agrim yok. ne zaman gecti sizde yada devam ediyomu

Kasık ağrım hafif ama kahverengi lekem var progestan verdi doktor ve bir hafta rapor kalp atışı iyi ama ben kötü rüyalar gördüm çiğ et fln gördüm off içim sıkıldı

Gunaydın organık seker :) bende hıc kasık agrısı olmadı ama mlde yanmasından oturup aglıyorum 4 gundur oturarak uyuyorum dogru duzgun bısı yıyemıyorum dokunacak dıye

Rahat ol sahınus moralını yuksek tutmalısınkı yavrunda sana tutunsun hem bak raporda vermış ıstedıgın gıbı kalkar ıstedıgın gıbı dınlersın uzme yavruyu ole ruyalarla fılan

Rahat ol sahınus moralını yuksek tutmalısınkı yavrunda sana tutunsun hem bak raporda vermış ıstedıgın gıbı kalkar ıstedıgın gıbı dınlersın uzme yavruyu ole ruyalarla fılan

Teşekkürler bizde evde kadın programlarına bakarız .bu kahverengi lekeler ne kadar sürüyo yaşayan var mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…