Kendimi avutacak şeyler arıyorum işte off ne güzel sorunsuzduk
sahinus geçen bir yaz okudum diyor ki : bugün sağlkl doğan bebeklerin %30-40 gebelik döneminde lekelenme veya kanama yaşatmıştır.
o yüzden sen kendini kolla ama gerilme olası bi durum.
evet canım sakin ol korkma dinlen ama mutlaka biz hatunlar farkında olmuyoruz
hep o işten o işe koştugumuz için... :) tabii ki Allah onu rahmine koymadan önce kalbine koyyo :) bağlanmaz mı insan
canım leke illa düşer veya leke yoksa düşmez die bişi yokkı
ben 3 gebelık gecırdım
ikinde bebegım düşmüş meğerse hıc kanamam yoktu kontrole gidince öğrendım
ıkıncısınde 4 ay leke kanama yasadım hatta kan kaybından bayıldım bebegım düşmedi yaşadı 28. haftada baska bi sebepten kaybettim o ayrı bi mesele
üçüncüsünde gene keseyi vs görmüştük hafif bi leke gördüm zar zor seciliodu ınankı dr gittik bebek düşmüş
yani bunun hani leke olursa düşer olmazsa düşmez fln die bişey yok kısmet....ama kırmızı leke mi kahve leke mi dersen
kırmızı kan'dır ama kahverengi leke kırmızıya göre daha normal sayılır....çünkü bebek daha döllenmişken rahme yerleşirken en kanlı bölgeyi secer
orada embryo sabıtlendıp kese buyudukçe kılcal damarladan az kanamalar oalbilir ki bu kahverengı gelır....düşük tehlıkesi
kese etrafında kan görülürse ve kahve rengiyse vardır....ben kahverengi varsa düşmez demıorm hersey olabilir...
hiçbişey yoktur..birden bitiverir..Allah onu nasib ettiyse de her şekilde olur mevla nasib eylerse el getirir yel getirir sel getirir
mevla nasib etmezse el götürür yel götürür sel götürür
Allah hepinizi ve bebişlerinizi korusun canım
senin ikiz mi?iki melek annesi yazınca merak ettimde :)
gunaydin kizlar nasilsiniz?
bugun benim hic kasik agrim yok. ne zaman gecti sizde yada devam ediyomu
yok canım hamile değilim ben :)
Aman yokgerekirse yazın bile biyere gitmem ankara da yaşarız bir yıl ne yapalım
korkma canimm kanamasi olup cook saglikli gebelik gecirenler var icini ferah tut
bizim bi tanidigimiz son cocuguna gebeyken
istememis
koy yerinde dusun sirtina koca koca cuvallarmi almamis dussun diye
taslarami sarilmamis
neler nelerrrr
simdi evlendirdide torun sahibi bile oldu
demem o ki
yiyecek ekmegi varsa bu dunyadaa na yaparsan yap gelir seni bulur lakin yok ise
kus tuyundede yatsan gider canim allah buyuk dua et bol bol
günaydın cnm
benim seninle aramızda 1 günüm var..benimde kasık ağrım yok çok şükür.ama ara ara küçük batmalar oluyor o kadar..rahatsız edici bi şey yok..sadece çok sık acıkıyorum ben okadar..
Ben de öyle diyorum çünkü bu planlı bir gebelik değildi alınan önlemlere rağmen geldi demekki gelmek istiyor yani kolay kolay gitmez annem diyorki ben size hamileyken köyde öğretmendim sebze meyve bile yoktu ne yiyorduk acaba diyo
hepinize hayırlı sabahlar arkadaşlar
ayşe ben bi türlü liste için bilgilerimi veremedim şimdi yeri gelmişken hemen vereyim
yaş 31
kilo 60
sat 4 şubat
8 yaşında 1 kızım var
ayrıca bende kızımda lekelenme yaşamıştım istirahat ederek önlem almak lazım Allaha şükür sağlıkla dünyaya geldi . lekelenme yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum Allah şifa versin yavrularını onlara bağışlasın..
hımm o kaygıyı atlattm diyosun darısı başımıza :)
canım leke illa düşer veya leke yoksa düşmez die bişi yokkı
ben 3 gebelık gecırdım
ikinde bebegım düşmüş meğerse hıc kanamam yoktu kontrole gidince öğrendım
ıkıncısınde 4 ay leke kanama yasadım hatta kan kaybından bayıldım bebegım düşmedi yaşadı 28. haftada baska bi sebepten kaybettim o ayrı bi mesele
üçüncüsünde gene keseyi vs görmüştük hafif bi leke gördüm zar zor seciliodu ınankı dr gittik bebek düşmüş
yani bunun hani leke olursa düşer olmazsa düşmez fln die bişey yok kısmet....ama kırmızı leke mi kahve leke mi dersen
kırmızı kan'dır ama kahverengi leke kırmızıya göre daha normal sayılır....çünkü bebek daha döllenmişken rahme yerleşirken en kanlı bölgeyi secer
orada embryo sabıtlendıp kese buyudukçe kılcal damarladan az kanamalar oalbilir ki bu kahverengı gelır....düşük tehlıkesi
kese etrafında kan görülürse ve kahve rengiyse vardır....ben kahverengi varsa düşmez demıorm hersey olabilir...
hiçbişey yoktur..birden bitiverir..Allah onu nasib ettiyse de her şekilde olur mevla nasib eylerse el getirir yel getirir sel getirir
mevla nasib etmezse el götürür yel götürür sel götürür
Allah hepinizi ve bebişlerinizi korusun canım
ay she nin bu kadar beklemesini ve düşüğünü Allah ödüllendirecek ve ikizi olacak Allah ın izniyle bir kızı biri erkek olacak çünkü içine döğmuş yazmış iki melek annesi diye
afedersin anlayamadım.bende 1 tane kaybettim 3 ay sonra yeniden hamileyim inş.seninde gönlündeki olur.
çok gecmıs olsun sana da canım...inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucagınaa :) :) :)
zaten kayıptan sonra cok ara vermemek lazım ben ıkıncıden sonra ara verıdm
çok ödemim ve kılom vardı atmak ıcın ama sımdı korunmuycam tekrar :)
hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?