2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kendimi avutacak şeyler arıyorum işte off ne güzel sorunsuzduk

korkma canimm kanamasi olup cook saglikli gebelik gecirenler var icini ferah tut

bizim bi tanidigimiz son cocuguna gebeyken
istememis
koy yerinde dusun sirtina koca koca cuvallarmi almamis dussun diye
taslarami sarilmamis
neler nelerrrr
simdi evlendirdide torun sahibi bile oldu
demem o ki
yiyecek ekmegi varsa bu dunyadaa na yaparsan yap gelir seni bulur lakin yok ise
kus tuyundede yatsan gider canim allah buyuk dua et bol bol

sahinus geçen bir yaz okudum diyor ki : bugün sağlkl doğan bebeklerin %30-40 gebelik döneminde lekelenme veya kanama yaşatmıştır.
o yüzden sen kendini kolla ama gerilme olası bi durum.

Tabi sağlıklı olur korkudan yiyoz içiyoz yatıyoz tam keyif yapıyorlar karınca kadar boylarıyla :18:

senin ikiz mi?iki melek annesi yazınca merak ettimde :)

hepinize hayırlı sabahlar arkadaşlar

ayşe ben bi türlü liste için bilgilerimi veremedim şimdi yeri gelmişken hemen vereyim
yaş 31
kilo 60
sat 4 şubat

8 yaşında 1 kızım var

ayrıca bende kızımda lekelenme yaşamıştım istirahat ederek önlem almak lazım Allaha şükür sağlıkla dünyaya geldi . lekelenme yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum Allah şifa versin yavrularını onlara bağışlasın..

gunaydin kizlar nasilsiniz?

bugun benim hic kasik agrim yok. ne zaman gecti sizde yada devam ediyomu

günaydın cnm
benim seninle aramızda 1 günüm var..benimde kasık ağrım yok çok şükür.ama ara ara küçük batmalar oluyor o kadar..rahatsız edici bi şey yok..sadece çok sık acıkıyorum ben okadar..

Son düzenleme:
Aman yokgerekirse yazın bile biyere gitmem ankara da yaşarız bir yıl ne yapalım

canim uzulecek bir durumun yok cok sukur. her ay adet kanamasi gorup doguranlar da var.Allah bebeginin dunyaya gelmesini istiyosa buna hicbirsey engel olmaz.insallah hepimiz saglikla dunyaya getiririz bebeklerimizi

Ben de öyle diyorum çünkü bu planlı bir gebelik değildi alınan önlemlere rağmen geldi demekki gelmek istiyor yani kolay kolay gitmez annem diyorki ben size hamileyken köyde öğretmendim sebze meyve bile yoktu ne yiyorduk acaba diyo

düşen bebeklerin çoğunda kromozom anomalileri oluyormuş zaten kızlar.
bi doktor diyor ki nasıl bi bebeğe sahip olacağını bilseydiniz düştüğü için şükrederdiniz..

bazende bir yumurtayı 2 sperm döllüyormuş. o da ilerki aşamada düşüyormuş.

evet canim hayirli olsun.ben agri dedim ama benimkide sadece kasikta batma yani.Allah kolaylik versin

evett yaa simdiki anneler o kadar bilincli ki
cevizinden sutunden
meyvesinden sebzesinden
sanssiz cocuklarmisiz biz simdikiler 13 14 dedimi boylari tavana degiyorr
nesil cok farklilasti
ama oncekilerde hep natur yemisler bu avantaji varr

hayırlı sabahalr :)
ekledim canım :)

hımm o kaygıyı atlattm diyosun darısı başımıza :)

yok canım nerdee yazdım ya ama öbür sayfada kaldı sanıeım yazyaım aşağı

3 gebelık gecırdım kaybettım ucunude

şimdi tekrar deniycez bakalım :)

ay she nin bu kadar beklemesini ve düşüğünü Allah ödüllendirecek ve ikizi olacak Allah ın izniyle bir kızı biri erkek olacak çünkü içine döğmuş yazmış iki melek annesi diye

yok canım nerdee yazdım ya ama öbür sayfada kaldı sanıeım yazyaım aşağı

3 gebelık gecırdım kaybettım ucunude

şimdi tekrar deniycez bakalım :)[/QUOTE]

afedersin anlayamadım.bende 1 tane kaybettim 3 ay sonra yeniden hamileyim inş.seninde gönlündeki olur.

ay she nin bu kadar beklemesini ve düşüğünü Allah ödüllendirecek ve ikizi olacak Allah ın izniyle bir kızı biri erkek olacak çünkü içine döğmuş yazmış iki melek annesi diye

canım Allah razı olsun ınsallah

hakkımızda hayırlısı....rahatım ya Rabbim dilemişse eger nasib edecek elbet kısmet :)

2 bebek kaybettıgım zaman yazmıstım ama sımdı 3 oldu değiştirmek istemedım :)

ıkız olsun tek olsun hayırlısı , sağlıklısı olsun :)

afedersin anlayamadım.bende 1 tane kaybettim 3 ay sonra yeniden hamileyim inş.seninde gönlündeki olur.

çok gecmıs olsun sana da canım...inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucagınaa :) :) :)

zaten kayıptan sonra cok ara vermemek lazım ben ıkıncıden sonra ara verıdm

çok ödemim ve kılom vardı atmak ıcın ama sımdı korunmuycam tekrar :)

hayırlısı bakalım

kızlar beysan yok cveviz-fındık-badem kontrolunu ben yapayım :)

bırakalım bu tatsız konualrı

yendımı cevizleer bademler

bi de bol bol suu

ayşe teşekkür ederim eklediğin için
ben istanbuldan katılıyorum

ORKDM sen neden listede değilsin canım

saol canım.ben 7 yıllık evliyim o kadar istiyordum ki artık o kayıp yıkım olmuştu bende stresten kilo almıştım.muhakkak yaptığın özel şeyler vardır ama keçiboynuzu ve inciri ihmal etme.bizim ev aktara döndü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…