2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet artık hissetmek istiyorum varlığını sadece ultrasonda görmek yetmiyorr benimde ilk başta satımla uyumlu değildi sonradan normale geldi canımmm içimizi ferah tutmak lazımm eskiden bu kadar gelişmiş değildi geliştimi gelişmedimi diye de tedirgin olmuyomuşlardır acaba daha mı güzel daha mı kötü bilemiyorumm ama onu görüncee herşeyi unutuyorum
bugünün hürmetine sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiş hep sağlıklı olsunlar rabbim evlatlarımızı ve bizi sağlığımızla sınamasınnn AMİNN

Son düzenleme:

aynen canım doğru işte ne kadar çok gelişirse zaman biz de o kadar çok pipirikli oluyoruz aaa belki benim de kapatır arayı o zaman :13: AMİNNN CANIM AMİNNN

ben 2. bebişim ve erkek olmasına rağmen bebişin hareketlerini hissetmiyorum hala kızlar.. sadece bir kaç kere çok hafif belirsiz seğrime hissettim oda gazmıydı bebek mi bilmiyorum.. var mı hala bebişin hereketlerini hissetmeyen ??

Ben de senin gibiyim çok nadir bişeyler olur gibi ama o da bebiş mi anlamadım

merhaba bizim tarihlerimiz aynıymış :))bende hala hissetmedim doktorum 20.haftadan sonra dedi ama yinede sabirsızlanıyorum.dün bir pıtpıt hissettim ama emin olamıyorum gaz mı ben mi çok dinlıyorum kendimi duymak için diye :))

kızlarrrrrrrrr.... tatilde oluğumuz için yazamıyorum nezamandır benim bebişimde 'erkek'miş hayırlısıyla inşallah saağlıcakla kuzumu kucağıma alırım

günaydın fıstıklar geçmiş kandiliniz mübarek olsun
aysun senden haber alırım diye girmiştim ama haber yazmamışsın sana ceza geldiğin gibi bana özelden mesaj at benim minik yeğenim nasılmış haberlerini bekliyorummm

kasık ağrısı yaşayan var mı aranızda??? ara ara kasığıma ağrı giriyor dün gece yataktan dönemedim bian oluyo geçiyo sonra...

Canımmm çok teşekkür ederimmmm Allahım sanada isteyen herkesede tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn aminnn saol canımm çok mutlu ettin beni msjınlaaaa hayırlı haberlerle gel tez zamanda inşAllahhhh aminnnnn

Cicişlerrr biz geldik kandiliniz mubarek olsunn dualarımız kabul olsun inşAllahhh

kusura bakmayın dün giremedim sabah doktordaydık öglen alışveriş akşama abimle ablamlar yemeğe geldiler hiç giremedimmm

beysalım kızlar saolunnn

Kızımız oluyor teyzelerriiiii kesinleştiiii

2 kg almış görünüyorum doktor verdiği vitamin ilacını haftada 2 gune indirdi diyetisyene gitmemi önerdi bunyemin kilo almasına musait oldugunu söylediii

83 kg çıktım tabi bunun 163 gramı bebeğime ait öyle şekerlerimmm çok tatlıydı elleri ağzında gülümsüyordu meleğim bize çok iyi poz vermedi kerataaa

canım senın adına cok sevındım demek bir bıdış daha gelıyo allah herkesın gonlune gore versın ..canım sen kac kıloyla hamıle kaldın ben 70 le kaldım hala 70 teyım hic almamısım bu aydan sonra alırım artık ama merak etme kıloları dogumdan sonra verırsın bebışlerimizi hayırlısıyla bir dünyaya getırelım tek sorun kılo olsun verılır canım....

saol canımmmm ben 77 ile hamile kaldım 83 kiloyum gidişat çok kötü doktor eğer böyle devam edersen 20-25 kilo alarak doğuma girersin dedi

saol canımmmm ben 77 ile hamile kaldım 83 kiloyum gidişat çok kötü doktor eğer böyle devam edersen 20-25 kilo alarak doğuma girersin dedi

canım üzülme benım bır arkadasım 62 yle hamıle kaldı 90 la dogum yaptı sımdı gorsen 60 kılo ve incecık ..bizde istersek dogumdan sonra verırız canım yeterkı saglıklı bır sekılde bebeklerımızı dunyaya getırelım ..kımı ınsan hamılelıkte kılo almaya musaıttır yesende alırsın yemesende kımısı fazla almaz senın bunye musaıt demekkı ama merak etme dogumdan sonra verırsın canım kızını kucagına aldınmı kılo felan aklına bıle gelemz :))

kuzum benim hayırlı olsun kızçen tekrardan seninle aynı kaderdeniz fıstığım bende hızla ileriliyorum kilo konusunda bakalım kaç kilo alarak bitirecez napalım sağlıklı olsun kkuzularımızda biz yine veririz inşalaaahh

kasık ağrısı yaşayan var mı aranızda??? ara ara kasığıma ağrı giriyor dün gece yataktan dönemedim bian oluyo geçiyo sonra...
benimde ara ara oluyor. büyüyorlar ondandır heralde.

prensesimiz hayırlı olsun bakalım. kilo olarak malef bende çok hızlıyım. 6 kilo aldım şimdiden...
49 dan 55e çıktım bende. hzyırlısı olsun çevrem 6 kilo olduğunun pek farkında değil dr.umuz pek relax bakalım önümüzdeki ay ne diyecek

prensesin hayırlı olsun , sağlıklı gelsin , gözünaydın canım.

tatlım hiç üzülme bende sendenim 63 le hamile kaldım şuan 71 kiloyum , ama kilolu durmuyorum, sadece bende çok fazla şişlik var sanırım bunun 3-4 kilosu su olsa gerek.

kızlar babalar günü için eşlerinize bir süpriz yaptınız mı?

ben yaptımmm

ben lcw den 'babamın en güzel hediyesiyim' yazılı bir bebek bady aldım:)

http://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=1709216&optionId=368881

sonra cüzdan anahtarlık takımı ve güzel bir gömlek içine de bebeğin ağzından bir mektup yazdım çok sevindi:)

özellikle badyi görünce çok şaşırdı. minicikti. bu kadar mı olucak diyor:) 0-3 aylık bir badydi:))

Tüm baba adaylarının ve baba olanların babalar gününü kutluyorum arkadaşlar......... ama onların bundan haberi olmayacak çünkü burası bir kadınlar kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…