nedense gidip orada görmeden ve gördüğümüzün üstünden 2 haftadan fazla geçince hemen panik oluyoruz dimi ayyy iyimi ? geliştimi ?hareket etmiyormu ? ama gidince ohhh diyoruzgösterin inş . canım Allah kalbine göre versin benimde sat 'ımla bebeğimin haftası 1,5 hafta tutmuyordu şimdi 4 gün fark var gelişimiyle alakalı , diyorum acaba başta mide bulantılarından dolayı gelişemedimi ama doktorumda geç yumurtlamışsındır belki dedi karışık anlayacağın ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum
evet artık hissetmek istiyorum varlığını sadece ultrasonda görmek yetmiyorr benimde ilk başta satımla uyumlu değildi sonradan normale geldi canımmm içimizi ferah tutmak lazımm eskiden bu kadar gelişmiş değildi geliştimi gelişmedimi diye de tedirgin olmuyomuşlardır acaba daha mı güzel daha mı kötü bilemiyorumm ama onu görüncee herşeyi unutuyorum
bugünün hürmetine sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiş hep sağlıklı olsunlar rabbim evlatlarımızı ve bizi sağlığımızla sınamasınnn AMİNN
ben 2. bebişim ve erkek olmasına rağmen bebişin hareketlerini hissetmiyorum hala kızlar.. sadece bir kaç kere çok hafif belirsiz seğrime hissettim oda gazmıydı bebek mi bilmiyorum.. var mı hala bebişin hereketlerini hissetmeyen ??
ben 2. bebişim ve erkek olmasına rağmen bebişin hareketlerini hissetmiyorum hala kızlar.. sadece bir kaç kere çok hafif belirsiz seğrime hissettim oda gazmıydı bebek mi bilmiyorum.. var mı hala bebişin hereketlerini hissetmeyen ??
kızlarrrrrrrrr.... tatilde oluğumuz için yazamıyorum nezamandır benim bebişimde 'erkek'miş hayırlısıyla inşallah saağlıcakla kuzumu kucağıma alırım
CNMCMM
aaa hamile oldugunu simdi tesadufen gordum ve cokk sewindimmmmmmm
benim ismimi istemistin banada ozel dua etmek istedigini soylemistimmm hani beni unuttuysan diyeeee banada ozellikle yarin kandill ozel dua et lutfenn sana ictenligine cok inaniyorummmm cnm
ben hala ugrasa devam henuz hamilelik yok hayirlisi allahtan bakalim
sana cok sevindim allah insallah senin icin en hayirli bebisii kondursun kucagina cnmcmmm bebisininn sansini tahtini bahtini hep acik elesin
evinize mutluluk huzur bereket getirsin insallah cnm
allaha emanet ol
opuyorum
dua desteklerini bekliyorum cnm
optum seni
MSJ KUTUN DOLU CNMMM denedim ama yollanmiyoooooooooo msj larini bosalt bi ara cnmmm
opuyorummmmm
BU TOPIKTE COK TANIDIK varrrrrr
alpellammmmmmmmmm
esra 86
aycaece
tarcinnnnnn
hepinizeeeeeee hayirlii hamileliklerrr diliyorummmmmmmm cokkkkkkk opuyorummm simdidenn iyi kandillerrrrrrr herkesi optummmmm
saglikli iyi bakin kendinizeeee
sutleri yogurtlari ayranlari boll meyve sebze ceviz bazdem findigi kiwiyi unutmayinnnnnnnnnnnnnnnnnn
mucksssssssssssss
herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Cicişlerrr biz geldik kandiliniz mubarek olsunn dualarımız kabul olsun inşAllahhh
kusura bakmayın dün giremedim sabah doktordaydık öglen alışveriş akşama abimle ablamlar yemeğe geldiler hiç giremedimmm
beysalım kızlar saolunnn
Kızımız oluyor teyzelerriiiiikesinleştiiii
2 kg almış görünüyorum doktor verdiği vitamin ilacını haftada 2 gune indirdi diyetisyene gitmemi önerdi bunyemin kilo almasına musait oldugunu söylediii
83 kg çıktım tabi bunun 163 gramı bebeğime aitöyle şekerlerimmm çok tatlıydı elleri ağzında gülümsüyordu meleğim bize çok iyi poz vermedi kerataaa
canım senın adına cok sevındım demek bir bıdış daha gelıyo allah herkesın gonlune gore versın ..canım sen kac kıloyla hamıle kaldın ben 70 le kaldım hala 70 teyım hic almamısım bu aydan sonra alırım artık ama merak etme kıloları dogumdan sonra verırsın bebışlerimizi hayırlısıyla bir dünyaya getırelım tek sorun kılo olsun verılır canım....
saol canımmmmben 77 ile hamile kaldım 83 kiloyum gidişat çok kötü doktor eğer böyle devam edersen 20-25 kilo alarak doğuma girersin dedi
Cicişlerrr biz geldik kandiliniz mubarek olsunn dualarımız kabul olsun inşAllahhh
kusura bakmayın dün giremedim sabah doktordaydık öglen alışveriş akşama abimle ablamlar yemeğe geldiler hiç giremedimmm
beysalım kızlar saolunnn
2 kg almış görünüyorum doktor verdiği vitamin ilacını haftada 2 gune indirdi diyetisyene gitmemi önerdi bunyemin kilo almasına musait oldugunu söylediii
83 kg çıktım tabi bunun 163 gramı bebeğime aitöyle şekerlerimmm çok tatlıydı elleri ağzında gülümsüyordu meleğim bize çok iyi poz vermedi kerataaa
benimde ara ara oluyor. büyüyorlar ondandır heralde.kasık ağrısı yaşayan var mı aranızda??? ara ara kasığıma ağrı giriyor dün gece yataktan dönemedim bian oluyo geçiyo sonra...
prensesimiz hayırlı olsun bakalım. kilo olarak malef bende çok hızlıyım. 6 kilo aldım şimdiden...Cicişlerrr biz geldik kandiliniz mubarek olsunn dualarımız kabul olsun inşAllahhh
beysalım kızlar saolunnn
49 dan 55e çıktım bende. hzyırlısı olsunsaol canımmmmben 77 ile hamile kaldım 83 kiloyum gidişat çok kötü doktor eğer böyle devam edersen 20-25 kilo alarak doğuma girersin dedi
prensesin hayırlı olsun , sağlıklı gelsin , gözünaydın canım.Cicişlerrr biz geldik kandiliniz mubarek olsunn dualarımız kabul olsun inşAllahhh
beysalım kızlar saolunnn
tatlım hiç üzülme bende sendenim 63 le hamile kaldım şuan 71 kiloyum , ama kilolu durmuyorum, sadece bende çok fazla şişlik var sanırım bunun 3-4 kilosu su olsa gerek.saol canımmmmben 77 ile hamile kaldım 83 kiloyum gidişat çok kötü doktor eğer böyle devam edersen 20-25 kilo alarak doğuma girersin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?