hakını vermişsin canım bebiş ne güzel uyuyor öyleee
senin de kandilin mübarek olsun canım 10 haftalık oldun demek tam yarı yarıyayız deseneGünaydın kasım anaları
naıslsınız kandiliniz mübarek olsun :) dua edelim çokk
biz de bugün 10. haftamıza girdik çok şükür bin şükür Rabbimee
sizinkilerde almış yürümüş maşallaahh
Günaydın kasım anaları
naıslsınız kandiliniz mübarek olsun :) dua edelim çokk
biz de bugün 10. haftamıza girdik çok şükür bin şükür Rabbimee
sizinkilerde almış yürümüş maşallaahh
günaydınn kızlarrr benden de hepinize kucak dolusu sevgilerrrrr
sana kız demişlerdi değil mi canımmmcanım dün telden girmiştim kuafördeydimm.. sonradan gördüm yazdıgını. ama bak şimdi de ne yazcamı unuttumben iyiyim bidenemmm yaaa siz nasılsınzz???
işte anacımaa gittim. yozgattaydım yani.. şimdi çorumdayım bi kaç gün eşimin dedesinde kalıyoruz,daha önce bahsetmiştimm rahatsız braz diye. eşim de gönlü olsun diye kalalım biraz dedi. o yuzden fazla gremıyorum nete malum hasta evi.. telden girmek de yorucu oluyo hem fazla içli dışlı olmak istemiyorum radyasyon yuzunden
dün doktora gittimmm... kesin oğluşum oluyo canlar. pek iyi pek keyfi yerindeydi bebişimin maşallahherşey yolunda dıs organları normal ddedi. ben ayrıntılı ultrasondan bahsedince ben bı sıkıntı görmuyorum ama ıstersenız ankarada bı yer tavsıye edebılırım ayrıntılı ıcın dedı. sanırım ıc organlarına bakılıyomus ayrıntılıda...ayrıcaa renklı ultrasondan ne zaman bakcz dıyınce henuz erken sımdı goruntusu cok anlaşılmaz dedı ama yıne de gosterıyım dedı. cidden cok bişiye benzetemedıkk. eşim de diyoki hocam buhali bile bana benziyo diyo deliii sonracımmaa boyle iştee. haaaa yarın tatile cıkıyoruz kızlar bodrumaaa 23unde donus ınsallahhh. bızden boyle...
hafta sonunun sessiz hamişlerine günayydınnnhakını vermişsin canım bebiş ne güzel uyuyor öyleee
senin de kandilin mübarek olsun canım 10 haftalık oldun demek tam yarı yarıyayız desene
üst komsumuza pencereleri pvc yapılıyor sabahtan beri sesden öldüm anacım benn zaten gece uyuyamıyorummm
bu arada mirac kandiliniz mübarek olsun şekerler bu gece süt içmeyi ihmal etmeyin peygamber efendimizin sünneti diye biliyorum ben....
günaydın millet buralar yanıyor uyudummu uyumadımmı anlamadım haftaya ayrıntılım var ama tetanoz olsam mı dr a sormadan karar veremedim
canım benim uyuyamamışsın, tadilat oldu mu böyle çok sinir bozucu. Allah sabır versin. bende gece pek rahat edemedim, akşam yemeğinden sonra istifra ettim, sonra iyi hissetmedim kendimi. 5. aydada istifra ediyom ya, ne diyim. oysa 2 haftadır bişi yoktu geçti diye düşünmüştüm. ara ara olacak demek. neyseki kızarmadım bu defa.
akşam süt içerim canım. sağol söylediğin için. seninde kendilin mübarek olsun.
Olacağım zaten canım da zamanlamayı bilemedim. hava çok sıcak tek tesellim öbür yıl bu zamanlarda tam da bebeğin hareketlendiği zaman havalar böyle olacak ve üç kişilik ailemizle beraber elimde kolluk şişme simit bol faktörlü kremle tatile çıkacağız :)
Günaydın kızlarr
Sabaha karşı sanırım üst kata hırsız girdi... Ayaklandım seslere bir dahada düzgün uyuyamadım yani bende sizlerdenim bugün...
Bu arada Hepinizin kandili mübarek olsun.. dualarınız kabul olsun bu gece ..
sağlık ocağı zamanı biliyor. ara konuş onlarla , şu zaman uygun gel diyorlar.
inşallah canım, bende çok tatil hayali kuruyorum. minik bikini giycekler ya :))))) eşime üstünü giydirmeyiz, küçük nasılsa diyorum , olmaz ayıp giydirelim diyor
yazık ya inşallah hırsız girmemiştir. neyseki tatil yarın hem dinlenicem hem ev işi yapacam.
seninde kandilin müberek olsun. amin canım.
banyo yapayım da bulemsunun dediği salavatı çekeyim muberek günde hepimiz birbirimize dua edelim tmmmı
Bizimkisi erkek yiğidin malı meydanda olur :)
banyo yapayım da bulemsunun dediği salavatı çekeyim muberek günde hepimiz birbirimize dua edelim tmmmı
Allah kabul etsin canım şimdiden... Bizede dua et.. Bende işten çıkıp eve gideyim yasin'imi okuyup tespih çekicem.. C.tesi evde olmak ne güzel yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?