2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
mrb herkese nasılsınız şu kilo yazılarını okuyunca mutlu oldum :))) sadece kendimi sanıyordum çok kilo alan yalnız değilim ama sanırım 1. sıradayım :))) 68 le kaldım 76 kiloyum şuan itibariyle
biraz fazla gittim ama napıyım valla dikkatlide yiyorum ama böyle oluyo işte hayır bu kiloya bu yemeye geçen gün şekerim 49a düştü kendime gelince yemesem nolurdum acaba dedim
ilk gebeliğimde 70 kiloyla hamile kamıştım ve 98 kiloyla sezeryana girdim bi dev doğurcam beklenirken 2.900 doğan oğlum herkesi şok etmiş hastane koridorunda dolaşırken teyzenin biri doğum nezaman diye sormuştu ve 2 yıl sonra ben 65 kiloydum yine veririz elbet napalım bence bir bayanın hayatında en rahat birşeyler yediği dönem hamilelik dönemi onun haricinde aman az yiyim aman kilo aldım hep böle geçiyor o yüzden yiyelim içelim tadını çıkaralım diyorum

Son düzenleme:
kasık ağrısı yaşayan var mı aranızda??? ara ara kasığıma ağrı giriyor dün gece yataktan dönemedim bian oluyo geçiyo sonra...

cnm bendede oluyo sanıyelık dedıgın gıbı bı taraftan dıger tarafa donemıyorum dr. a soyledım magnezyum verdı erken dogum rıskı olbılır dıye faydası oldu sımdı yok ucgundur içiyorum bu arada kac haftalıksın ben 19

kızlarrrrrrrrr.... tatilde oluğumuz için yazamıyorum nezamandır benim bebişimde 'erkek'miş hayırlısıyla inşallah saağlıcakla kuzumu kucağıma alırım

hayırlı olsun canım oğluşun sağlıcakla kucağına alcağın günleri görmen dileğiyle

bir ohhhh çekmişsindir kesinleşince canım minik prensesin seni yanıltmadı demek ki

ben yapmadım anneler gününde o da bana yapmamıştı çok beklediğim halde :2::2::2:sadece güzel bir yazı msj attım o kadr çok bile ama sevinir tabi böyle süprize kim sevinmez

oğlumdada olmuştu bende magnezyum kullanmıştım ama bu hamileliğimde vermedi doktorum normal dedi bidahaki gidişimde söyleyeceğim tekrar.. 18+2 günlük hamileyim bende, birde henüz belirgin bir hareketinide hissetmedim bebeğin...

Son düzenleme:

2-3 güne hissedersin hiç canını sıkma tam hissetme zamanındasın....

hatta sabah seni tekmesıyle bı uyandırır...bende senın gıbı telaşa düştüm 2-3 gun sonra başladı...sonra hareketı azaldı dıye dr. aradım noramal daha erken hareket için dedi..

er-ca....canım babalar günü hediyen çok tatlıymış..çok beğendim...

herkese kolay doğumlar bende eşime alet çantası aldım içinede kızımızın ağzından mektup yazdım.bu kutudakilerle herşeyi tamir edebilirsin ama annemin ve benim kalbimi kırarsan tamir edemezsin dedim ilk kez bu sabah hereketlerini hem hissettim hemde gördüm darısı bekleyenlerin başına hepinize sevgiler

kızlar size çok önemli bir şey sormak istiyorum.şimdiye kadar kaç kez ultrasona gittiniz?ben 16 haftalık hamileyim, şimdiye kadar 7-8 kere ultrasona girdim ve zararlı olabileceğini yeni öğrendim.çok pişmanım ve içim içimi kemiriyor.

bende sanıyorum en az senin kadar girmişimdir. çünkü düşük tehlikem vardı. haftada 2 kez girdiğim bile oldu zararlı olacağını hiç sanmıyorum. bence için rahat olsun röntgen vb. cihazlar gibi değil eğer olsaydı kısıtlama getirilirdi.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim evet prenses geliyor

doktor kilolu hamile kaldıgımdan sürekli uyarıyor beni başka bir hastası var kkda tanıstım doguma kadar 20 kilo almış olacak ona hiçbirşey dememiş oda 80 kilolu olmuş olacak haklı ama napayım normal yiyorum bünyen müsait kilo almaya dedi

canlarım günaydın nasılsınız bebişkolar nasıl bakalımmmm özledim yahuuuu

kızlar doktoruma sordum gebeler iiçin bana bir güneş kremi önerdi sizinle paylaşmak istiyorum eczanelerden kolaylıkla bulabilirmişiz...

" SOLANTE" pregna Sun Care Lotion 50 + SPF yazıyor ambalajı beyaz yazılar mor rahatlıkla sizde kullanabilirsiniz canlar

günaydın hemşoların en tatlısı hilalimmm nasılsınız kuzunla gittimi müfettişlerrr

günaydınnn hemşommm....canımsınnn aysunumm prensesini gördünn demekkk maşallahh sizeee
yokk kuzum gitmediler ama biraz bizden uzaklaştılarr evrakları istediler, derledik topladık verdik sorun olursa (allah korusun) çağırıyorlarr

iyi canım maşAllah gelmesinler bir daha evet canımcım gördük pek poz vrmedi kızım ama çok tatlıydı maşAllah eller ağzında duuryordu

ay kız annelerinin içinde kaldık oğlumla biz

lavinya geldi kurtarır seniii kızlar hani size demiştim yaa odam solvent yağ buharı doluyor diyee o malum kızın arkasında duran mudurle konustum kapatamazmış efendimm odamı değiştirmeliymişimmm odam değişecek sinir oldum eğer gitmezsem bu kez inadlarına yaptıgımı söyleyeceklerrr off yaa cnaım arkadaısmdan ayrılıcam masamdan offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…