kasık ağrısı yaşayan var mı aranızda??? ara ara kasığıma ağrı giriyor dün gece yataktan dönemedim bian oluyo geçiyo sonra...
kızlarrrrrrrrr.... tatilde oluğumuz için yazamıyorum nezamandır benim bebişimde 'erkek'miş hayırlısıyla inşallah saağlıcakla kuzumu kucağıma alırım
Cicişlerrr biz geldik kandiliniz mubarek olsunn dualarımız kabul olsun inşAllahhh
kusura bakmayın dün giremedim sabah doktordaydık öglen alışveriş akşama abimle ablamlar yemeğe geldiler hiç giremedimmm
beysalım kızlar saolunnn
Kızımız oluyor teyzelerriiiiikesinleştiiii
2 kg almış görünüyorum doktor verdiği vitamin ilacını haftada 2 gune indirdi diyetisyene gitmemi önerdi bunyemin kilo almasına musait oldugunu söylediii
83 kg çıktım tabi bunun 163 gramı bebeğime aitöyle şekerlerimmm çok tatlıydı elleri ağzında gülümsüyordu meleğim bize çok iyi poz vermedi kerataaa
kızlar babalar günü için eşlerinize bir süpriz yaptınız mı?
ben yaptımmm
ben lcw den 'babamın en güzel hediyesiyim' yazılı bir bebek bady aldım:)
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI İç giyim üst - WHITE
sonra cüzdan anahtarlık takımı ve güzel bir gömlek içine de bebeğin ağzından bir mektup yazdım çok sevindi:)
özellikle badyi görünce çok şaşırdı. minicikti. bu kadar mı olucak diyor:) 0-3 aylık bir badydi:))
cnm bendede oluyo sanıyelık dedıgın gıbı bı taraftan dıger tarafa donemıyorum dr. a soyledım magnezyum verdı erken dogum rıskı olbılır dıye faydası oldu sımdı yok ucgundur içiyorum bu arada kac haftalıksın ben 19
ben 2. bebişim ve erkek olmasına rağmen bebişin hareketlerini hissetmiyorum hala kızlar.. sadece bir kaç kere çok hafif belirsiz seğrime hissettim oda gazmıydı bebek mi bilmiyorum.. var mı hala bebişin hereketlerini hissetmeyen ??
kızlar size çok önemli bir şey sormak istiyorum.şimdiye kadar kaç kez ultrasona gittiniz?ben 16 haftalık hamileyim, şimdiye kadar 7-8 kere ultrasona girdim ve zararlı olabileceğini yeni öğrendim.çok pişmanım ve içim içimi kemiriyor.
kuzum benim hayırlı olsun kızçen tekrardan seninle aynı kaderdeniz fıstığım bende hızla ileriliyorum kilo konusunda bakalım kaç kilo alarak bitirecez napalım sağlıklı olsun kkuzularımızda biz yine veririz inşalaaahh
canım üzülme benım bır arkadasım 62 yle hamıle kaldı 90 la dogum yaptı sımdı gorsen 60 kılo ve incecık ..bizde istersek dogumdan sonra verırız canım yeterkı saglıklı bır sekılde bebeklerımızı dunyaya getırelım ..kımı ınsan hamılelıkte kılo almaya musaıttır yesende alırsın yemesende kımısı fazla almaz senın bunye musaıt demekkı ama merak etme dogumdan sonra verırsın canım kızını kucagına aldınmı kılo felan aklına bıle gelemz :))
benimde ara ara oluyor. büyüyorlar ondandır heralde.
prensesimiz hayırlı olsun bakalım. kilo olarak malef bende çok hızlıyım. 6 kilo aldım şimdiden...
49 dan 55e çıktım bende. hzyırlısı olsunçevrem 6 kilo olduğunun pek farkında değil dr.umuz pek relax bakalım önümüzdeki ay ne diyecek
prensesin hayırlı olsun , sağlıklı gelsin , gözünaydın canım.
tatlım hiç üzülme bende sendenim 63 le hamile kaldım şuan 71 kiloyum , ama kilolu durmuyorum, sadece bende çok fazla şişlik var sanırım bunun 3-4 kilosu su olsa gerek.
hayırlı olsun canım oğluşun sağlıcakla kucağına alcağın günleri görmen dileğiyle
bir ohhhh çekmişsindir kesinleşince canım minik prensesin seni yanıltmadı demek ki
ben yapmadım anneler gününde o da bana yapmamıştı çok beklediğim halde :2::2::2:sadece güzel bir yazı msj attım o kadr çok bile amasevinir tabi böyle süprize kim sevinmez
kızlar günaydın...aysun ve ben burdayızz hadii bekliyoruzzz
günaydın hemşoların en tatlısı hilalimmmnasılsınız kuzunla gittimi müfettişlerrr
günaydınnn hemşommm....canımsınnn aysunummprensesini gördünn demekkk maşallahh sizeee
yokk kuzum gitmediler ama biraz bizden uzaklaştılarrevrakları istediler, derledik topladık verdik sorun olursa (allah korusun) çağırıyorlarr
günaydın kızlar biz geldik :)
hoşgeldiniz canımm pipiloş nasıl annesi babişiniz geldimi
geldi canım çok şükür cumartesi 4 e doğru kavuştuk oğlumla babasına :) siz kızçenizle nasılsınız
ay kız annelerinin içinde kaldık oğlumla biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?