canım seninde kandilin mübarek olsun. 10. haftana girmişsin ne mutlu. maşallah diyim
evet bizim bebişler büyüdü canım. ablalık abilik edicekler senin minişine :)
günaydın canım. bugün aysun yok, fink atıyorum topikte. bizde sana bebişine sevgilerimizi gönderiyoruz.
hafta sonunun sessiz hamişlerine günayydınnnhakını vermişsin canım bebiş ne güzel uyuyor öyleee
senin de kandilin mübarek olsun canım 10 haftalık oldun demek tam yarı yarıyayız desene
banyo yapayım da bulemsunun dediği salavatı çekeyim muberek günde hepimiz birbirimize dua edelim tmmmı
burasıda çook sıcak canımgünaydın millet buralar yanıyor uyudummu uyumadımmı anlamadım haftaya ayrıntılım var ama tetanoz olsam mı dr a sormadan karar veremedim
demek ki o kadar zorlanmadın akşamleyin mide boşken çıkardığında daha çok reaksiyon gösteriyor vücutcanım benim uyuyamamışsın, tadilat oldu mu böyle çok sinir bozucu. Allah sabır versin. bende gece pek rahat edemedim, akşam yemeğinden sonra istifra ettim, sonra iyi hissetmedim kendimi. 5. aydada istifra ediyom ya, ne diyim. oysa 2 haftadır bişi yoktu geçti diye düşünmüştüm. ara ara olacak demek. neyseki kızarmadım bu defa.
akşam süt içerim canım. sağol söylediğin için. seninde kendilin mübarek olsun.
kalıp sabun dene tatlım ama eskinin yeşil kalıp sabunu olacakmiraç kandiliniz mübarek olsun anne adayları....
bende bugün çamaşır larla haşir neşirim....
sararan yastık kılıfımı beyazlatamadım yardım...dün geceden beri çamaşır suyunda tık yok...ne yapıcam ben?
büşrayla denize gittik bikini aldım etekli falan çok şık bişeydi neyse denize girdi sıpam ben esrayla ilgileniyorum bir baktım büşra bikinin altını çıkarmış denizdesağlık ocağı zamanı biliyor. ara konuş onlarla , şu zaman uygun gel diyorlar.
inşallah canım, bende çok tatil hayali kuruyorum. minik bikini giycekler ya :))))) eşime üstünü giydirmeyiz, küçük nasılsa diyorum , olmaz ayıp giydirelim diyor
yazık ya inşallah hırsız girmemiştir. neyseki tatil yarın hem dinlenicem hem ev işi yapacam.
seninde kandilin müberek olsun. amin canım.
günaydın kızlar...
Miraç kandiliniz kutlu olsun. Rabbim hepinizin dualarını kabul eylesin.
kızlar ben bir kaç akşamdır ya gecelri uyuyamıyorum yada sabah çok erken kalkıyorum. uykumu alamayıncada asabi bulantılı bişiy olup çıkıyorumhaftamızdan mı yoka havaalrdan mı?
burasıda çook sıcak canım
demek ki o kadar zorlanmadın akşamleyin mide boşken çıkardığında daha çok reaksiyon gösteriyor vücut
ben kızlarda 9 ay bulantı ve kusma çekiyordum canım normal yani sen böyle devam edip gideceksin kaynanam senin hamileliğini çözemedim demişti bana
tadilat akşama kadar devam edecek canım bugun bana rahat yok eşimde babasının bahçesine çit yapmaya gitti çit odunlarını taşırken belini incitti tekrardan
kalıp sabun dene tatlım ama eskinin yeşil kalıp sabunu olacak
büşrayla denize gittik bikini aldım etekli falan çok şık bişeydi neyse denize girdi sıpam ben esrayla ilgileniyorum bir baktım büşra bikinin altını çıkarmış denizdeannem ne yaptın sen dedim anne ıslak ıslak rahatsız oldum demez mi
üstünü giydirmeyin canım bolcakrem sür güneşte cıbıl cıbıl gezdiralsın vitamini güneşten kemiklere iyi gelir
günaydın kızlar...
Miraç kandiliniz kutlu olsun. Rabbim hepinizin dualarını kabul eylesin.
kızlar ben bir kaç akşamdır ya gecelri uyuyamıyorum yada sabah çok erken kalkıyorum. uykumu alamayıncada asabi bulantılı bişiy olup çıkıyorumhaftamızdan mı yoka havaalrdan mı?
ben hala gülüyorum çocuğu giydiriyordum az sonra tekrardan çıkarıyorduyapma ya eşin yine mi incitti belini, tühhh geçmiş olsun. ama p.tesi gitsin işe yani, seni meşgul etmesin :)))
ayyy senin kıza çok güldüm. çocuk aklı işte, saf temiz. yani ilk seneler üstünü giydirmeye gerek yok. ahhh sağ salim bir kucağımıza alsak.
canım sağol seninde kandilin mübarek olsun. benimde uykum pek gelmiyor, çok çalışsamda az yoruluyorum. benim başından beri böyle. sen hala çıkartıyor musun canım?
Kızlar kandiliniz mübarek olsun, ve tüm dualarınız kabul olsun inşAllah.
Gebelikte oluşan çatlakları önlemek için yağ filan kullanmaya başladınız mı siz? İnternetteki doktorlar ve televizyona çıkan doktorlar badem yağı kakao yağı zeytinyağı filan öneriyor. Özellikle 17. haftadan sonra oluşmaya başlıyormuş bu çatlaklar. Özel kremleri var fakat onlar bayağı pahalı ve bide insana ilaç gibi geliyo ben pek güvenemiyorum. siz neler kullanıyosunz. Benide bilgilendirir misiniz bu konuda...
haklısın canım. çok yorgun oluyorum uyuyamayınca daSanırım havalardan tatlım... Benim ev serin olduğu için evimde rahat uyuyabiliyorum. Ama annemlerin evi sıcak olduğu için uyumak tam kabusa dönüşüyor
sürekli olmasada haftada 2-3 kez çıkarıyorum. gün aşrı falan yani...yapma ya eşin yine mi incitti belini, tühhh geçmiş olsun. ama p.tesi gitsin işe yani, seni meşgul etmesin :)))
ayyy senin kıza çok güldüm. çocuk aklı işte, saf temiz. yani ilk seneler üstünü giydirmeye gerek yok. ahhh sağ salim bir kucağımıza alsak.
canım sağol seninde kandilin mübarek olsun. benimde uykum pek gelmiyor, çok çalışsamda az yoruluyorum. benim başından beri böyle. sen hala çıkartıyor musun canım?
delirtecek beni bu ev işleri ya...nefret..burasıda çook sıcak canım
rahat yok eşimde babasının bahçesine çit yapmaya gitti çit odunlarını taşırken belini incitti tekrardan
kalıp sabun dene tatlım ama eskinin yeşil kalıp sabunu olacak
üstünü giydirmeyin canım bolcakrem sür güneşte cıbıl cıbıl gezdiralsın vitamini güneşten kemiklere iyi gelir
benim bacağımın ön kısmı çatlamış o kadar üzüldüm ki...çok canım sıkıldı o kadar kötü görünüyor ki...çok üşeniyorum bişeyler sürmeye...dün gül kokulu vucut kremi sürdün.ç... o bitince badem yağlarını kakoko yağlarını düşüünyorum...eğer onları da bitirisem evde bebek yağı var onu sürerim...evde malzeme çokta sürecek adam yok...üşengeç bir kadın var...bide sıcakta hiç çekilömiyo vıcık vıcık zaten terliyoz sürekli....daha önceden kalma dr. önerdiği kremde var 30 tl ye almıştım onunda tarihi geçmiş ne hikmetse...Kızlar kandiliniz mübarek olsun, ve tüm dualarınız kabul olsun inşAllah.
Gebelikte oluşan çatlakları önlemek için yağ filan kullanmaya başladınız mı siz? İnternetteki doktorlar ve televizyona çıkan doktorlar badem yağı kakao yağı zeytinyağı filan öneriyor. Özellikle 17. haftadan sonra oluşmaya başlıyormuş bu çatlaklar. Özel kremleri var fakat onlar bayağı pahalı ve bide insana ilaç gibi geliyo ben pek güvenemiyorum. siz neler kullanıyosunz. Benide bilgilendirir misiniz bu konuda...
Kızlar kandiliniz mübarek olsun, ve tüm dualarınız kabul olsun inşAllah.
üst komsumuza pencereleri pvc yapılıyor sabahtan beri sesden öldüm anacım benn zaten gece uyuyamıyorummm
bu arada mirac kandiliniz mübarek olsun şekerler bu gece süt içmeyi ihmal etmeyin peygamber efendimizin sünneti diye biliyorum ben....
delirtecek beni bu ev işleri ya...nefret..
benim bacağımın ön kısmı çatlamış o kadar üzüldüm ki...çok canım sıkıldı o kadar kötü görünüyor ki...çok üşeniyorum bişeyler sürmeye...dün gül kokulu vucut kremi sürdün.ç... o bitince badem yağlarını kakoko yağlarını düşüünyorum...eğer onları da bitirisem evde bebek yağı var onu sürerim...evde malzeme çokta sürecek adam yok...üşengeç bir kadın var...bide sıcakta hiç çekilömiyo vıcık vıcık zaten terliyoz sürekli....daha önceden kalma dr. önerdiği kremde var 30 tl ye almıştım onunda tarihi geçmiş ne hikmetse...
canım dün telden girmiştim kuafördeydimm.. sonradan gördüm yazdıgını. ama bak şimdi de ne yazcamı unuttumben iyiyim bidenemmm yaaa siz nasılsınzz???
işte anacımaa gittim. yozgattaydım yani.. şimdi çorumdayım bi kaç gün eşimin dedesinde kalıyoruz,daha önce bahsetmiştimm rahatsız braz diye. eşim de gönlü olsun diye kalalım biraz dedi. o yuzden fazla gremıyorum nete malum hasta evi.. telden girmek de yorucu oluyo hem fazla içli dışlı olmak istemiyorum radyasyon yuzunden
dün doktora gittimmm... kesin oğluşum oluyo canlar. pek iyi pek keyfi yerindeydi bebişimin maşallahherşey yolunda dıs organları normal ddedi. ben ayrıntılı ultrasondan bahsedince ben bı sıkıntı görmuyorum ama ıstersenız ankarada bı yer tavsıye edebılırım ayrıntılı ıcın dedı. sanırım ıc organlarına bakılıyomus ayrıntılıda...ayrıcaa renklı ultrasondan ne zaman bakcz dıyınce henuz erken sımdı goruntusu cok anlaşılmaz dedı ama yıne de gosterıyım dedı. cidden cok bişiye benzetemedıkk. eşim de diyoki hocam buhali bile bana benziyo diyo deliii sonracımmaa boyle iştee. haaaa yarın tatile cıkıyoruz kızlar bodrumaaa 23unde donus ınsallahhh. bızden boyle...
kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşş...
kızlarr ben hiç kilo almadım aksine 4 kilo verdimmm ilk aylar bulantıdan yemek yiyemiyordum artık yemek yemeye başladım ama hiç kilo alamadımm sorun yoktur umarım
pazartesi doktora gidicem 3lü test haftasındayızz bu test zorunlumu ben yaptırmak istemiyorum daa
Herkesin kandili mübarek olsun
canım korkma bence sorun yoktur ben de 5 kilo verdim bulantılardan daha hiç almadım ama doktor bebek gayet normal dedi , sanırım bir anda alacağız gibi geliyor ya da böyle az az alacağız , bende yiyorum normal . devlet hastenelrinde zorunlu ama özellerde zorunlu değil ben 2 li test yaptırdım ama 3 lü yaptırmadım 4 lüyüde pek düşünmüyorum . ama tabi seni kararın .
ayy sende hiç kilo almadın öylemii çok sorun yapmaya başlamıştımmm yaaaa inşş az az alarak tamamlarızz ömrümde hep kilo problemim oldu nerdeyse ilk defa ideal kilomdayımm oda hamilelikteee inşş doğumdan sonrada aldıklarımızı verirsekk ne güzell olurrr
doktorum devlet hastanesinde yani devlet hastanesine gidiyorummm bana 2li testi hiç söylemedi 3 lü testi de yanılma payı çok olduğu için çok düşünmüyorum ama zorunlu derse napıcam bilmiyorumm inşş zorunlu demezz yaaa:18::18::18: bakalımmm pazartesi neler sölicek doktor teyzemizzz
aynen hiç almadım doktora gitmeden bende çok kafama takmıştım ama bebeğin kilosu ve gelişimi normal illa kilo almana gerek yok dedi benim doktorum zaten doktorun verdiği ilaçları da aksatmıyorsan problem olmazinş bebeğinin kilosu ve gelişimi güzelse ki güzeldir eminim hiç takma eşim bana diyor ben böyle hamile görmedin normal göbeğin hala duruyor arkadaşlarım filan 4 ayı bitirdiğime inanmıyor , boyuma göre kiloluyum ama eğer dediğin gibi az kilo alırsam ohhhh ne mutlu bana valla
o zamn doktoruna kalmış artık doktor ısrar etmiyorsa sende de ben istemiyorum de belki yaptırmaz , doktora kalmışcinsiyeti belli mi canım
inşş herşey yolundadır pazartesi gidicem doktora cinsiyeti belli değil bu gidişimde belli olur diye düşünüyorum tabii sıpa gösterirseee[/QUOTE
nedense gidip orada görmeden ve gördüğümüzün üstünden 2 haftadan fazla geçince hemen panik oluyoruz dimi ayyy iyimi ? geliştimi ?hareket etmiyormu ? ama gidince ohhh diyoruzgösterin inş . canım Allah kalbine göre versin benimde sat 'ımla bebeğimin haftası 1,5 hafta tutmuyordu şimdi 4 gün fark var gelişimiyle alakalı , diyorum acaba başta mide bulantılarından dolayı gelişemedimi ama doktorumda geç yumurtlamışsındır belki dedi karışık anlayacağın ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?