2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

olsun bitanem üzme kendini sen kızçenle sağlıklı olda varsın masan odan değişsin

hayırlı olsun küçük kuzun güle güle büyüt canım benım:) norma olanı bugüne kadar kaç kilo alman gerekmiş canım?

ay kız annelerinin içinde kaldık oğlumla biz

geldik beysalım pipiloşlar desteği:) günaydın bu arada balım

kurtardım bile:) az kaldı bebeğim az daha sabret:)

iyi canım maşAllah gelmesinler bir daha evet canımcım gördük pek poz vrmedi kızım ama çok tatlıydı maşAllah eller ağzında duuryordu
oyyy yerim ben o prensesiii
rabbim nazarlardan saklasın kuzucum...çikolata falan yedinmi girmedenn? bende perşembe gidicemm çok heyecanlıyım..çok özledim kızçemiii

hoşgeldin kuzum nasılsınız oğluşunlaa

saol canımmm amin inşAllah normal kilolular için aldıgımm kilo normalmiş ama benim 5 aya kadar hiç kilo almaman gerektiğini söyledi normal diyet yapar gibi diyet yapıcam
sabah dışında ekmek tüketmicem haftada 2 gun 3 kaşık pilav yicem bol salata tuketicem 3 tane ara öğün yapıcam meyve kuru kayısılı vs süt gibi o kadar diyetisyene git diyor ama devletteki diyetisyeni biliyorum özelede gücüm kaldırmıcak artık

oyyy yerim ben o prensesiii
rabbim nazarlardan saklasın kuzucum...çikolata falan yedinmi girmedenn? bende perşembe gidicemm çok heyecanlıyım..çok özledim kızçemiii

saol bitanemmmm 1 bardak vişne suyu 3 tanede hurma yedim gittim canım

hoşgeldin kuzum nasılsınız oğluşunlaa

hoşbulduk tatlım valla çok iyiyiz teyzesi:) benim oğluşum çok hareketli kuzum seninki de mi öyle sabah 8,30-9 arası kahvaltı ediyorum ona alışmış haftasonu o saatte kalkma nasıl tekmeliyor dün babasının elini koydum karnıma bu napıyor diyor, dedim yemek istiyor:) seninki de yapıyor mu böyle şeyer?

bu dönemde bu şekilde beslenmek doğru mu bilemiyorum hamilelikte ne olursa olsun diyet yapmayın abartmadan yemeyi tercih edin yazıyordu bi yerde. küçük özel hastaneler yok mu tatlım 40-50 tl'ye muayene edecek orda?

Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. güzel yorucu bir haftasonu geçirdik.

biz iyiyiz. bugün pıtırcığımı görmeye gidiyoruz. ayrıntılı ultrasona gircez, sonra doktora sonuçlarımızı göstercez, sonrada sağlık ocağında aşı olcaz. çok heyecanlıyızzzzz

canım kızın kesinleşmiş, tebrik ederim. doktor ayrımcılık yapıyor öyle mi :))) sende potansiyeli fazla gördü heralde, önlem almak istiyor. abartmadan yiyorsan yapacak birşey yok.

bende 1 kilo aldım heralde doktor buna laf etmez. kilo al demişti aldım işte :))) bir mir oda kilo sonuçta

kızlar günaydın...aysun ve ben burdayızz hadii bekliyoruzzz

geldik geldik, günaydın canım, nasılsın? işlerin hafifledi mi?

geldi canım çok şükür cumartesi 4 e doğru kavuştuk oğlumla babasına :) siz kızçenizle nasılsınız

günaydın, gözün aydın canım, Allah ayırmasın.

saol bitanem evet teyzesi kızımız kesinleşti bunyem musait hamilelikte zaten kilo almaya musait oluyorsun beslenmem normal yiyorum arkadaşlarım eşim anlam veremiyor

araştırıcam canımm Allah yardımcım olsun oda iyi niyetiyle söyluyor normal doğumda kilo iyi değil

hadi iyi haberlerle gel kuzum selam söyle minişine bizde :)

bencede araştır kuzum

ben aynı bu yazdığın gibi besleniyorum. ama hamilelikten öncede bu kadar yerdim. tek fark meyve yemem arttı. c.tesi akşamı yemeğe gittik mesela, çok doymuştum, sonra ikramımız diye çeşit çeşit meyve getirdiler, belki yarım kilo daha karışık meyve yedim. o kadar doymuştum nasıl yedim bende anlamadım. hem kabızlığımıda önlüyor.

canım günaydın. benim kızda seninki gibi :))) pazar sabahı tekmeleriyle uyandım. saatimiz değişince çocuklarda şaşırıyor. hatta uyku sersemi bebeği unuttum amma karnım gurulduyor ya dedim.

değiştir canım odanı, sağlığınız daha mühim. o zehiri alman çok kötü. şanslısın yine oda var değişeceğin ya olmasaydı ne yapacaktın.

hadi iyi haberlerle gel kuzum selam söyle minişine bizde :)

bencede araştır kuzum

a.s. sağol canım, söylemem mi hep aklımdasınız.

canım bu ayrıntılı ultrasonda verdikleri cd nin içinde neler var? bugün kayınvelideler gelmicek bizimle, dedim cd veriyorlar bakarız beraber. bebişin görüntüleri var dimi?

Günaydınnnn Nasılsınız bakalım tatlı anneler ve bebişleri

Biz iyi olmaya çalışıyoruz ama olamıyoruz bir türlü,, cumartesi sabah kalktım bi baktım ki sağ kolumun iç tarafında bir şey çıkmış, ortası beyazımsı yuvarlak içinde küçücük kırmızı benekler var,çevresi kırmızı ve gittikçe genişliyor. Yediğim bir şey mi dokundu acaba dedim ama önceki akşam sadece meyve yemiştim çok az. Ben de nazara bağladım çünkü bilir misiniz bilmem, nazar değince göz gibi lekeler çıkar insanlarda. İşin garibi o akşam eşimde de aynısından, yine sağ kolunda ama dış tarafında daha küçüğünün çıktığını gördüm Bugün doktora gidicem bakalım kızlar, moralimi çok bozdu, onun psikolojisiyle gece rüyamda bebeğimi karnımda ağlarken gördüm, içim gitti

canım hoşgeldin hamd olsun iyiyiz canım moralini bozma inşAllh iyisinizidir kıyamam ben sana

burcum haklısın ya oda olmasayadı yarın taşınıcam artık odama

canlar ben bugün 4lü ttest yaptırmaya medicale gidicem 14 temmuzdada inşAllah ayrıntılı ultrasonumuz var

babamız daha hissedemiyor tatlım ben hiissediyorum ama o kadar çok değil inşallah benimde öyle tepkiler aldığm zamanlar gelir çok isterim.

amin canım benim kimseyi sevdiğinden ayırmasın rabbim

Son düzenleme:

yerim seni bebişini gurultunu yaptın demek :) sıpalar fena ya:)

var canım benim 9 ayrı görüntü vardı, 1 tanesi genel görüntü göz çukurları ve kemiklerini, 1 tanesi kafatasını, 1tanesi kalbini, 1 tanesini genel iç organları, 1 tanesi kol ve bacak kemikleri, 1 tanesi elleri, 1 tanesi ayakları, 1 tanesi pipiloşu (buraya kadar olanlar 3 boyutlu), 1 tane 4 boyutlu uyurken, 1 tane de uyanıp esnerken 4 boyutlusu..

kesin nazar kuzum nas felak ve ayetel kürsi oku kendine:)

kızlarr günaydınnnn herkeseeee
bizz geldikkkkkkk bizi özlediniz mii

gezdikk uşak-antalya-pamukkale-balıkesir eşimle ve oğlumla çok güzl tatil geçirdikk iki aşkımmda beni hiçç üzmedilerr

antalya çok sıcaktı kızlarr, ama normalde dha sıcakmışş allahtan o hafta aşırı değilmiş bizi çok etkilemedi, denize de kavuştum giydim bikinimii, sırt üstü yüzüyorumm göbeğim nasıl denizden çıkıyor yanıcak diye oraya krem sürdüm hep, top gibi çıkıyor eşim fotosunu çekti hatta kadınlar göbeğime bakıp maşallah sanki top yutmuşsun başka yerinde hiç bişieyin yok dediler,

yaa hep oğlum ilgi odağı idi gelen geçen karnımı sevdii eşim kıskanmaya başladı kretayıı

Pamukkalede hep görmek istediğim bir yerdi orayıda çok beğendim çok ilnginç geldi bana, orada da bir sürü fotomuzz var, bebişimde gezenti olacakk vallaaa
eşimde düden şelalesine gittik ferahlamak için bir gün, başbaşa alabalık yedikk, şelalenin içinde masalar varçok hoştı bayıldım serindi, gezdik el ele, çok eğlendik kızlar yaaa
tatile mutlaka gidinn, çok iyi geliyor insana tabi iş yerinde biriken işleri saymazsakk

işte böyle havadisleri kaçırdım ve sizi çokkk özledikkkkkkkkkkkkkk

önemli şeyleri bana özet geçsenizz

ay kız annelerinin içinde kaldık oğlumla biz

beysall oğlun mu olacak canım belli oldu mu hayırlı olsun çok sevindimmm

canım kıyamam sana, doğrudur nazar değimiştir. geçmiş olsun. ikiniz aynı şeyi yemişseniz belki ikinizede dokundu. üzülme sakın, geçici olduğunu düşünüyorum.

doktordan hayırlı haberlerle gel inşallah. rüyanı Allah hayıra çıkarsın, bebekler ağlarmış anne karnında da üzülme canım, iyi olsunlarda gerisi önemli değil.

ooh ooh ne güzel çok sevindim senin adına tatlım b enim ne güzel tatile gittin geldin darısı bizim başımıza
evet benimde oğluşum olacak sonunda gösterdi bize kendisini teyzesi çok şükür

hoşgeldinizz canımmmmm çok özledik kız özlemez olurmuyuzz senin adına çok sevindim bol bol gezip eğlenmişsiniz ne güzell yesinler senin göbüşünü maşAllah deselerdi pipiloşumuzuaaa

oh oh misss denizz bebiş kociş tatil beysalın oğluşu olucak esra kocişinin yanındaydı bugun döncek istanbula bulemsununki hala göstermedi perşembe ayrıntılı için gidicek inşAllah gösterecek kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…