lavinya geldi kurtarır seniiikızlar hani size demiştim yaa odam solvent yağ buharı doluyor diyee o malum kızın arkasında duran mudurle konustum kapatamazmış efendimm odamı değiştirmeliymişimmm odam değişecek sinir oldum eğer gitmezsem bu kez inadlarına yaptıgımı söyleyeceklerrr off yaa cnaım arkadaısmdan ayrılıcam masamdan offf
olsun bitanem üzme kendini sen kızçenle sağlıklı olda varsın masan odan değişsin
Cicişlerrr biz geldik kandiliniz mubarek olsunn dualarımız kabul olsun inşAllahhh
kusura bakmayın dün giremedim sabah doktordaydık öglen alışveriş akşama abimle ablamlar yemeğe geldiler hiç giremedimmm
beysalım kızlar saolunnn
Kızımız oluyor teyzelerriiiiikesinleştiiii
2 kg almış görünüyorum doktor verdiği vitamin ilacını haftada 2 gune indirdi diyetisyene gitmemi önerdi bunyemin kilo almasına musait oldugunu söylediii
83 kg çıktım tabi bunun 163 gramı bebeğime aitöyle şekerlerimmm çok tatlıydı elleri ağzında gülümsüyordu meleğim bize çok iyi poz vermedi kerataaa
ay kız annelerinin içinde kaldık oğlumla biz
lavinya geldi kurtarır seniiikızlar hani size demiştim yaa odam solvent yağ buharı doluyor diyee o malum kızın arkasında duran mudurle konustum kapatamazmış efendimm odamı değiştirmeliymişimmm odam değişecek sinir oldum eğer gitmezsem bu kez inadlarına yaptıgımı söyleyeceklerrr off yaa cnaım arkadaısmdan ayrılıcam masamdan offf
oyyy yerim ben o prensesiiiiyi canım maşAllah gelmesinler bir dahaevet canımcım gördük pek poz vrmedi kızım ama çok tatlıydı maşAllah eller ağzında duuryordu
hayırlı olsun küçük kuzun güle güle büyüt canım benım:) norma olanı bugüne kadar kaç kilo alman gerekmiş canım?
geldik beysalım pipiloşlar desteği:) günaydın bu arada balım
kurtardım bile:) az kaldı bebeğim az daha sabret:)
hayırlı olsun küçük kuzun güle güle büyüt canım benım:) norma olanı bugüne kadar kaç kilo alman gerekmiş canım?
geldik beysalım pipiloşlar desteği:) günaydın bu arada balım
kurtardım bile:) az kaldı bebeğim az daha sabret:)
oyyy yerim ben o prensesiii
rabbim nazarlardan saklasın kuzucum...çikolata falan yedinmi girmedenn?bende perşembe gidicemm çok heyecanlıyım..çok özledim kızçemiii
hoşgeldin kuzum nasılsınız oğluşunlaa
saol canımmmamin inşAllah normal kilolular için aldıgımm kilo normalmiş ama benim 5 aya kadar hiç kilo almaman gerektiğini söyledi normal diyet yapar gibi diyet yapıcam
sabah dışında ekmek tüketmicem haftada 2 gun 3 kaşık pilav yicem bol salata tuketicem 3 tane ara öğün yapıcam meyve kuru kayısılı vs süt gibi o kadardiyetisyene git diyor ama devletteki diyetisyeni biliyorum özelede gücüm kaldırmıcak artık
saol bitanemmmm1 bardak vişne suyu 3 tanede hurma yedim gittim canım
kızlar hepinize çok teşekkür ederimevet prenses geliyor
doktor kilolu hamile kaldıgımdan sürekli uyarıyor beni başka bir hastası var kkda tanıstım doguma kadar 20 kilo almış olacak ona hiçbirşey dememiş oda 80 kilolu olmuş olacakhaklı ama napayım normal yiyorum bünyen müsait kilo almaya dedi
canlarım günaydın nasılsınız bebişkolar nasıl bakalımmmmözledim yahuuuu
kızlar günaydın...aysun ve ben burdayızz hadii bekliyoruzzz
geldi canım çok şükür cumartesi 4 e doğru kavuştuk oğlumla babasına :) siz kızçenizle nasılsınız
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. güzel yorucu bir haftasonu geçirdik.
biz iyiyiz. bugün pıtırcığımı görmeye gidiyoruz. ayrıntılı ultrasona gircez, sonra doktora sonuçlarımızı göstercez, sonrada sağlık ocağında aşı olcaz. çok heyecanlıyızzzzz
canım kızın kesinleşmiş, tebrik ederim. doktor ayrımcılık yapıyor öyle mi :))) sende potansiyeli fazla gördü heralde, önlem almak istiyor. abartmadan yiyorsan yapacak birşey yok.
bende 1 kilo aldım heralde doktor buna laf etmez. kilo al demişti aldım işte :))) bir mir oda kilo sonuçta
geldik geldik, günaydın canım, nasılsın? işlerin hafifledi mi?
günaydın, gözün aydın canım, Allah ayırmasın.
hoşbulduk tatlım valla çok iyiyiz teyzesi:) benim oğluşum çok hareketli kuzum seninki de mi öyle sabah 8,30-9 arası kahvaltı ediyorum ona alışmış haftasonu o saatte kalkma nasıl tekmeliyor dün babasının elini koydum karnıma bu napıyor diyor, dedim yemek istiyor:) seninki de yapıyor mu böyle şeyer?
bu dönemde bu şekilde beslenmek doğru mu bilemiyorum hamilelikte ne olursa olsun diyet yapmayın abartmadan yemeyi tercih edin yazıyordu bi yerde. küçük özel hastaneler yok mu tatlım 40-50 tl'ye muayene edecek orda?
biz iyiyiz. bugün pıtırcığımı görmeye gidiyoruz. ayrıntılı ultrasona gircez, sonra doktora sonuçlarımızı göstercez, sonrada sağlık ocağında aşı olcaz. çok heyecanlıyızzzzz
canım kızın kesinleşmiş, tebrik ederim. doktor ayrımcılık yapıyor öyle mi :))) sende potansiyeli fazla gördü heralde, önlem almak istiyor. abartmadan yiyorsan yapacak birşey yok.
bende 1 kilo aldım heralde doktor buna laf etmez. kilo al demişti aldım işte :))) bir mir oda kilo sonuçta
saol bitanem evet teyzesi kızımız kesinleştibunyem musait hamilelikte zaten kilo almaya musait oluyorsun beslenmem normal yiyorum arkadaşlarım eşim anlam veremiyor
araştırıcam canımm Allah yardımcım olsun oda iyi niyetiyle söyluyor normal doğumda kilo iyi değil
saol canımmmamin inşAllah normal kilolular için aldıgımm kilo normalmiş ama benim 5 aya kadar hiç kilo almaman gerektiğini söyledi normal diyet yapar gibi diyet yapıcam
sabah dışında ekmek tüketmicem haftada 2 gun 3 kaşık pilav yicem bol salata tuketicem 3 tane ara öğün yapıcam meyve kuru kayısılı vs süt gibi o kadardiyetisyene git diyor ama devletteki diyetisyeni biliyorum özelede gücüm kaldırmıcak artık
saol bitanemmmm1 bardak vişne suyu 3 tanede hurma yedim gittim canım
hoşbulduk tatlım valla çok iyiyiz teyzesi:) benim oğluşum çok hareketli kuzum seninki de mi öyle sabah 8,30-9 arası kahvaltı ediyorum ona alışmış haftasonu o saatte kalkma nasıl tekmeliyor dün babasının elini koydum karnıma bu napıyor diyor, dedim yemek istiyor:) seninki de yapıyor mu böyle şeyer?
bu dönemde bu şekilde beslenmek doğru mu bilemiyorum hamilelikte ne olursa olsun diyet yapmayın abartmadan yemeyi tercih edin yazıyordu bi yerde. küçük özel hastaneler yok mu tatlım 40-50 tl'ye muayene edecek orda?
hadi iyi haberlerle gel kuzum selam söyle minişine bizde :)
bencede araştır kuzum
GünaydınnnnNasılsınız bakalım tatlı anneler ve bebişleri
Biz iyi olmaya çalışıyoruz ama olamıyoruz bir türlü,, cumartesi sabah kalktım bi baktım ki sağ kolumun iç tarafında bir şey çıkmış, ortası beyazımsı yuvarlak içinde küçücük kırmızı benekler var,çevresi kırmızı ve gittikçe genişliyor. Yediğim bir şey mi dokundu acaba dedim ama önceki akşam sadece meyve yemiştim çok az. Ben de nazara bağladım çünkü bilir misiniz bilmem, nazar değince göz gibi lekeler çıkar insanlarda. İşin garibi o akşam eşimde de aynısından, yine sağ kolunda ama dış tarafında daha küçüğünün çıktığını gördümBugün doktora gidicem bakalım kızlar, moralimi çok bozdu, onun psikolojisiyle gece rüyamda bebeğimi karnımda ağlarken gördüm, içim gitti
babamız daha hissedemiyor tatlım ben hiissediyorum ama o kadar çok değil inşallah benimde öyle tepkiler aldığm zamanlar gelir çok isterim.hoşbulduk tatlım valla çok iyiyiz teyzesi:) benim oğluşum çok hareketli kuzum seninki de mi öyle sabah 8,30-9 arası kahvaltı ediyorum ona alışmış haftasonu o saatte kalkma nasıl tekmeliyor dün babasının elini koydum karnıma bu napıyor diyor, dedim yemek istiyor:) seninki de yapıyor mu böyle şeyer?
babamız daha hissedemiyor tatlım ben hiissediyorum ama o kadar çok değil inşallah benimde öyle tepkiler aldığm zamanlar gelir çok isterim.
ben aynı bu yazdığın gibi besleniyorum. ama hamilelikten öncede bu kadar yerdim. tek fark meyve yemem arttı. c.tesi akşamı yemeğe gittik mesela, çok doymuştum, sonra ikramımız diye çeşit çeşit meyve getirdiler, belki yarım kilo daha karışık meyve yedim. o kadar doymuştum nasıl yedim bende anlamadım. hem kabızlığımıda önlüyor.
canım günaydın. benim kızda seninki gibi :))) pazar sabahı tekmeleriyle uyandım. saatimiz değişince çocuklarda şaşırıyor. hatta uyku sersemi bebeği unuttum amma karnım gurulduyor ya dedim.
değiştir canım odanı, sağlığınız daha mühim. o zehiri alman çok kötü. şanslısın yine oda var değişeceğin ya olmasaydı ne yapacaktın.
a.s. sağol canım, söylemem mi hep aklımdasınız.
canım bu ayrıntılı ultrasonda verdikleri cd nin içinde neler var? bugün kayınvelideler gelmicek bizimle, dedim cd veriyorlar bakarız beraber. bebişin görüntüleri var dimi?
Biz iyi olmaya çalışıyoruz ama olamıyoruz bir türlü,, cumartesi sabah kalktım bi baktım ki sağ kolumun iç tarafında bir şey çıkmış, ortası beyazımsı yuvarlak içinde küçücük kırmızı benekler var,çevresi kırmızı ve gittikçe genişliyor. Yediğim bir şey mi dokundu acaba dedim ama önceki akşam sadece meyve yemiştim çok az. Ben de nazara bağladım çünkü bilir misiniz bilmem, nazar değince göz gibi lekeler çıkar insanlarda. İşin garibi o akşam eşimde de aynısından, yine sağ kolunda ama dış tarafında daha küçüğünün çıktığını gördümBugün doktora gidicem bakalım kızlar, moralimi çok bozdu, onun psikolojisiyle gece rüyamda bebeğimi karnımda ağlarken gördüm, içim gitti
ay kız annelerinin içinde kaldık oğlumla biz
kızlarr günaydınnnn herkeseeee
bizz geldikkkkkkk bizi özlediniz mii
gezdikk uşak-antalya-pamukkale-balıkesireşimle ve oğlumla çok güzl tatil geçirdikk iki aşkımmda beni hiçç üzmedilerr
antalya çok sıcaktı kızlarr, ama normalde dha sıcakmışş allahtan o hafta aşırı değilmiş bizi çok etkilemedi, denize de kavuştum giydim bikinimii, sırt üstü yüzüyorumm göbeğim nasıl denizden çıkıyoryanıcak diye oraya krem sürdüm hep, top gibi çıkıyor eşim fotosunu çekti hatta kadınlar göbeğime bakıp maşallah sanki top yutmuşsun başka yerinde hiç bişieyin yok dediler,
yaa hep oğlum ilgi odağı idi gelen geçen karnımı sevdiieşim kıskanmaya başladı kretayıı
Pamukkalede hep görmek istediğim bir yerdi orayıda çok beğendim çok ilnginç geldi bana, orada da bir sürü fotomuzz var, bebişimde gezenti olacakk vallaaa
eşimde düden şelalesine gittik ferahlamak için bir gün, başbaşa alabalık yedikk, şelalenin içinde masalar varçok hoştı bayıldım serindi, gezdik el ele, çok eğlendik kızlar yaaa
tatile mutlaka gidinn, çok iyi geliyor insana tabi iş yerinde biriken işleri saymazsakk
işte böyle havadisleri kaçırdım ve sizi çokkk özledikkkkkkkkkkkkkk
önemli şeyleri bana özet geçsenizz
beysall oğlun mu olacak canım belli oldu mu hayırlı olsun çok sevindimmm
kızlarr günaydınnnn herkeseeee
bizz geldikkkkkkk bizi özlediniz mii
gezdikk uşak-antalya-pamukkale-balıkesireşimle ve oğlumla çok güzl tatil geçirdikk iki aşkımmda beni hiçç üzmedilerr
antalya çok sıcaktı kızlarr, ama normalde dha sıcakmışş allahtan o hafta aşırı değilmiş bizi çok etkilemedi, denize de kavuştum giydim bikinimii, sırt üstü yüzüyorumm göbeğim nasıl denizden çıkıyoryanıcak diye oraya krem sürdüm hep, top gibi çıkıyor eşim fotosunu çekti hatta kadınlar göbeğime bakıp maşallah sanki top yutmuşsun başka yerinde hiç bişieyin yok dediler,
yaa hep oğlum ilgi odağı idi gelen geçen karnımı sevdiieşim kıskanmaya başladı kretayıı
Pamukkalede hep görmek istediğim bir yerdi orayıda çok beğendim çok ilnginç geldi bana, orada da bir sürü fotomuzz var, bebişimde gezenti olacakk vallaaa
eşimde düden şelalesine gittik ferahlamak için bir gün, başbaşa alabalık yedikk, şelalenin içinde masalar varçok hoştı bayıldım serindi, gezdik el ele, çok eğlendik kızlar yaaa
tatile mutlaka gidinn, çok iyi geliyor insana tabi iş yerinde biriken işleri saymazsakk
işte böyle havadisleri kaçırdım ve sizi çokkk özledikkkkkkkkkkkkkk
önemli şeyleri bana özet geçsenizz
beysall oğlun mu olacak canım belli oldu mu hayırlı olsun çok sevindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?