2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Selam kızlar, yorgun savaşçı olarak geldim....
Dün bir eğlenceye katıldık, duramadım oynadım tabii....
Gece 1 saat yol çekip gecenin bir yarısı geldik ve ben pestil gibi yattım....

ooh ooh ne güzel çok sevindim senin adına tatlım b enim ne güzel tatile gittin geldin darısı bizim başımıza
evet benimde oğluşum olacak sonunda gösterdi bize kendisini teyzesi çok şükür

evett kızlar darısı başınızaaa valla tatil planlarınızdan vazgeçmeyinn
aaa ben senin kini kız tahmin etmiştim, utangaç kereta demekki, sağlıkla al kucağına innşallaaaaaaaaah
eşinin tepkisi ne oldu, kız mı istemiştiniz erkek mi ? cicilere başlarsın sende

ayyy biz özledikk vallla evett canım çok iyi geldi yol uzak olmasına rağmen ama dinlene dinlene gittik, 2 buçuk saatte bir shell de filan durup turladık :) bazen şehre girdikk, antalya hatıraları aldımm bebişime kendime iyi olduu

havadisler sende gı beysal oğluşmuşş evet, bulensu hala mı göstermedii değişen bişi olmamışş pek esra özlem gideriyorr ohh ohh iyii

erkek istemişti babamız zaten yani öyle doğıyor içime diyordu görsen nasıl mutlu oğlum oğlum diye geziniyor :) bizimde tatil planımız var ama kayınbabam biraz rahatsız sadece o yüzden erteleyebiliriz ama ben günü birlikte olsa denize gitmek istiyorum bakalım sağlık olsun sen arabayla gittin dimi tatlım çok zor olmuyor dimi

hoşgeldiniz canımmm neden okadar oynadın bebeğine dikkat etseydin kızz etkiler çocuugu

oh oh iyi canımm yavaş ve durarak gittiyseniz sorun olmaz ne güzel canımm bende haftasonu doktordaydım 5 kilo almısım hamilelikten bu yana doktor gidişin iyi değil böyle gidersen 20-25 kg bulursun dedi saolsun diyetisyen araştırıyorum aç mı yasıcam yaaa sen geldin bugun ben gidiyorum öğleden sonraya 4lü için hastaneye gidicem

doktora okadar soru sordum ki denize girebilirmiyim korkuyorum mikrop kapmaktan dedim bebeğe birşey olmaz kaparsan sen kaparsın dedi delüüü

babaların içine doğuyor zaten, ayen benimkinin de içine erkek doğuyordu biliyorlar
çok sevindimmm ayy ne güzel mutluu geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inş.

evet araba ile gittik giderken 1 gece uşakta kaldık eşimin amcasında, çivrilde hiç gitmemiştim oralara, orada dinlendik sonra antalya ya gittik, çok çok zor olmadı tabi uzun yol ben arkada yattım arada sırada, bol bol dinlendik, çanakkaleden 12-14 saat çok uzun yol, Allaha şükür bişi olmadı dönüşte zaten kendimi kasmadım gidişteki gibi daha rahat geldik, bence de git denize gir çok iyi geldi denize girmek vücudu canlandırıyor.

Yok hep 5-10 dk oynadım sonra oturdum....
Toplamda 15-20 dk anca oynamışımdır....
Azıcık kıpırdanır gibi oldu zaten, şimdiden alıştırıyorum .....

5 kilo çokta değil bence abartmış o, akşam arkdaşımı gördüm bizden bir ay önce o da 5 kilo almış ama ayakları felan şişmişş yaa aysun benimde iştahım açıldı ama antalyada ishal oldum br gün pek bişiş yiyememiştim hep su içtim halen kilom aynı 1,5 kilo fazlalığım var, ya sen yinede dikkat et bol sulu şeyler ye :)
4 lü için mi ? o şart mıydı ? ben sadece 2 li yaptırdım bu haftasonu doktora gideceğim, bakalım ne diycek detaylı ultrason var :18:

ben denize girdim bikini ile sonra hemen gittim duş kabinine duşumu aldım, sonra bikinimi değiştirdim bişi olmadı sanırım yanii bir belirti bişi yokk ama havuza girmedim hiçç
kapmayız inş. :26:

babamız daha hissedemiyor tatlım ben hiissediyorum ama o kadar çok değil inşallah benimde öyle tepkiler aldığm zamanlar gelir çok isterim.

amin canım benim kimseyi sevdiğinden ayırmasın rabbim

çok güzel bir şey ben tişörtümden de görüyorum çok kuvvetli vuruyor ya.. dönüşlerini bile hissediyorum sıpanın:)

offfff ne güzel olmuş ya maşallah canım:) benim tatilim eylülde bakalım gidebilecek miyiz ama bayramda belki bir kaçamak yaparız:)

maşallah iyi oynamışsın kuzum... :)

4lü istedi mi doktorun benimki istemedi:)

fıstıklar eşim bayramda ufak bir tatil yapalım diyor ben de alaçatı, çeşme tarafında güzel denizi temiz bir butik otel istiyorum bileniniz var mı? bana yardımcı olun nolur....

bakalım bende istiyorum hayırlısıyla gideriz inşallah canım

sağol canımmm sen neler yapıyorsunnn pipiloşş nasıl tekme mi atıyor kereta ? aynen bende acaip hissediyorum, şuan bile dönüyorr önden kaçamak yap sen çatlarsın yoksa eylüle kadar :)

bu arada boğazımda yani gırlat kursak neresi tam nedir bilmiyorum orada yanma var yaa süt filan içinde geçiyor sizde var mı kızlar :44:

evet canım istedi devlet hastaneleri 3lüyü yapıyorlarmış

Azıcık işte, herkes sensiz oyunun tadı çıkmıyor dedi durdu ama napalım doğumdan sonraki eğlencelere artık....

Bu seneki tatil planımızı baştan aşağı değiştirdik....
Arabayla 12 saat yolu göze alamadım, uçağa da içim sinmedi x-ray de sorun çıkar falan diye , zararlı değil diyorlar ama hamileyim desem de geç illa derlerse sinirim bozulur diye...
Yakın bir yerde bir otelden yer tuttuk...
Denize sıfır konumlu ama odalar rüzgar alsın diye tepeye doğru yapmışlar 500 m falan yürümek laım, günlük yürüyüşümü de yapmış oalcağım bu sayede...
Ama içim gidiyor, bu sene görmek istediğim çok yer vardı....
Bakalım kısmet artık...

evet çatlarım ya:) reflü o kuzum işte... çok rahatsız ederse gaviscon kullaannnbilirsin onu veriyor doktorlar..

evet canım istedi devlet hastaneleri 3lüyü yapıyorlarmış

hımm benimki gerek duymadı..

iyi yapmışsın kuzum git dinlen:)

hımm iyi o zaman onlarda görmüş kadar olurlar, ben istedim gelmelerinide eşim işimiz uzun kalabalık olmasın dedi.

canımmmm hoşgeldin. güzel vakit geçirdiğine sevindim. gerçekten o yerlerin hepsini gördüm hepside çok güzel. göbiş dikkat çekti demek, ee büyüdüler artık annesi. gören elliyor valla. :))))
pek bişi kaçırmadın canım, sıcaklarla boğuşuyoruz.

olsun canım hiç yoktan iyidir. 12 saat yol zor gerçekten, herşeyde vardır bir hayır.

kızlar hepinize selam.ben en çok isim konusuna takıldım bir tane var ama onunda bazı nedenlerden uygun olmayacağını söylediler.bilen varmı acaba BERRE.Birde ben hala alışveriş yapmadım ne beşik ne kıyafet geçmi kaldım acaba yoksa erkenmi??

benim kocişte ramazan bayramında kaçarız biryerlere dedi bakalım ne düşünüyor

istedi canım yaa 100 TL püfff yaptırmasak mı genelde kimse yaptırmıyor netten baktımdaa

anladım canımm işte daha dikkatli olucam inşAllah moralim çok bozuldu cumartesi ağladım durdum doktor öyle diyincee

4lü istedi ofof sağlıklı olsunda ne isteriz ki anladım canımm banada bebeğe birşy olmaz deid sakatat ürünlerinede çok iyi piştikten sonra yiyebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…