- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
ooh ooh ne güzel çok sevindim senin adına tatlım b enim ne güzel tatile gittin geldin darısı bizim başımıza
evet benimde oğluşum olacak sonunda gösterdi bize kendisini teyzesi çok şükür
hoşgeldinizz canımmmmm çok özledik kız özlemez olurmuyuzz senin adına çok sevindimbol bol gezip eğlenmişsiniz ne güzell yesinler senin göbüşünü maşAllah deselerdi pipiloşumuzuaaa
oh oh misss denizz bebiş kociş tatilbeysalın oğluşu olucak esra kocişinin yanındaydı bugun döncek istanbula bulemsununki hala göstermedi perşembe ayrıntılı için gidicek inşAllah gösterecek kerata
evett kızlar darısı başınızaaa valla tatil planlarınızdan vazgeçmeyinn
aaa ben senin kini kız tahmin etmiştim, utangaç kereta demekki, sağlıkla al kucağına innşallaaaaaaaaah
eşinin tepkisi ne oldu, kız mı istemiştiniz erkek mi ? cicilere başlarsın sende
ayyy biz özledikk valllaevett canım çok iyi geldi yol uzak olmasına rağmen ama dinlene dinlene gittik, 2 buçuk saatte bir shell de filan durup turladık :) bazen şehre girdikk, antalya hatıraları aldımm bebişime kendime iyi olduu
havadisler sende gıbeysal oğluşmuşş evet, bulensu hala mı göstermedii değişen bişi olmamışş pek esra özlem gideriyorr ohh ohh iyii
Selam kızlar, yorgun savaşçı olarak geldim....
Dün bir eğlenceye katıldık, duramadım oynadım tabii....
Gece 1 saat yol çekip gecenin bir yarısı geldik ve ben pestil gibi yattım....
evett kızlar darısı başınızaaa valla tatil planlarınızdan vazgeçmeyinn
aaa ben senin kini kız tahmin etmiştim, utangaç kereta demekki, sağlıkla al kucağına innşallaaaaaaaaah
eşinin tepkisi ne oldu, kız mı istemiştiniz erkek mi ? cicilere başlarsın sende
ayyy biz özledikk valllaevett canım çok iyi geldi yol uzak olmasına rağmen ama dinlene dinlene gittik, 2 buçuk saatte bir shell de filan durup turladık :) bazen şehre girdikk, antalya hatıraları aldımm bebişime kendime iyi olduu
havadisler sende gıbeysal oğluşmuşş evet, bulensu hala mı göstermedii değişen bişi olmamışş pek esra özlem gideriyorr ohh ohh iyii
erkek istemişti babamız zaten yani öyle doğıyor içime diyordu görsen nasıl mutluoğlum oğlum diye geziniyor :) bizimde tatil planımız var ama kayınbabam biraz rahatsız sadece o yüzden erteleyebiliriz ama ben günü birlikte olsa denize gitmek istiyorum bakalım sağlık olsun sen arabayla gittin dimi tatlım çok zor olmuyor dimi
hoşgeldiniz canımmm neden okadar oynadınbebeğine dikkat etseydin kızz etkiler çocuugu
oh oh iyi canımm yavaş ve durarak gittiyseniz sorun olmaz ne güzel canımm bende haftasonu doktordaydım 5 kilo almısım hamilelikten bu yana doktor gidişin iyi değil böyle gidersen 20-25 kg bulursun dedi saolsundiyetisyen araştırıyorum aç mı yasıcam yaaa sen geldin bugun ben gidiyorum öğleden sonraya 4lü için hastaneye gidicem
doktora okadar soru sordum ki denize girebilirmiyim korkuyorum mikrop kapmaktan dedim bebeğe birşey olmaz kaparsan sen kaparsın dedi delüüü
hoşgeldiniz canımmm neden okadar oynadınbebeğine dikkat etseydin kızz etkiler çocuugu
oh oh iyi canımm yavaş ve durarak gittiyseniz sorun olmaz ne güzel canımm bende haftasonu doktordaydım 5 kilo almısım hamilelikten bu yana doktor gidişin iyi değil böyle gidersen 20-25 kg bulursun dedi saolsundiyetisyen araştırıyorum aç mı yasıcam yaaa sen geldin bugun ben gidiyorum öğleden sonraya 4lü için hastaneye gidicem
doktora okadar soru sordum ki denize girebilirmiyim korkuyorum mikrop kapmaktan dedim bebeğe birşey olmaz kaparsan sen kaparsın dedi delüüü
babamız daha hissedemiyor tatlım ben hiissediyorum ama o kadar çok değil inşallah benimde öyle tepkiler aldığm zamanlar gelir çok isterim.
amin canım benim kimseyi sevdiğinden ayırmasın rabbim
kızlarr günaydınnnn herkeseeee
bizz geldikkkkkkk bizi özlediniz mii
gezdikk uşak-antalya-pamukkale-balıkesireşimle ve oğlumla çok güzl tatil geçirdikk iki aşkımmda beni hiçç üzmedilerr
antalya çok sıcaktı kızlarr, ama normalde dha sıcakmışş allahtan o hafta aşırı değilmiş bizi çok etkilemedi, denize de kavuştum giydim bikinimii, sırt üstü yüzüyorumm göbeğim nasıl denizden çıkıyoryanıcak diye oraya krem sürdüm hep, top gibi çıkıyor eşim fotosunu çekti hatta kadınlar göbeğime bakıp maşallah sanki top yutmuşsun başka yerinde hiç bişieyin yok dediler,
yaa hep oğlum ilgi odağı idi gelen geçen karnımı sevdiieşim kıskanmaya başladı kretayıı
Pamukkalede hep görmek istediğim bir yerdi orayıda çok beğendim çok ilnginç geldi bana, orada da bir sürü fotomuzz var, bebişimde gezenti olacakk vallaaa
eşimde düden şelalesine gittik ferahlamak için bir gün, başbaşa alabalık yedikk, şelalenin içinde masalar varçok hoştı bayıldım serindi, gezdik el ele, çok eğlendik kızlar yaaa
tatile mutlaka gidinn, çok iyi geliyor insana tabi iş yerinde biriken işleri saymazsakk
işte böyle havadisleri kaçırdım ve sizi çokkk özledikkkkkkkkkkkkkk
önemli şeyleri bana özet geçsenizz
beysall oğlun mu olacak canım belli oldu mu hayırlı olsun çok sevindimmm
Selam kızlar, yorgun savaşçı olarak geldim....
Dün bir eğlenceye katıldık, duramadım oynadım tabii....
Gece 1 saat yol çekip gecenin bir yarısı geldik ve ben pestil gibi yattım....
babaların içine doğuyor zaten, ayen benimkinin de içine erkek doğuyordu biliyorlar
çok sevindimmm ayy ne güzel mutluugeçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inş.
evet araba ile gittik giderken 1 gece uşakta kaldık eşimin amcasında, çivrilde hiç gitmemiştim oralara, orada dinlendik sonra antalya ya gittik, çok çok zor olmadı tabi uzun yol ben arkada yattım arada sırada, bol bol dinlendik, çanakkaleden 12-14 saat çok uzun yol, Allaha şükür bişi olmadı dönüşte zaten kendimi kasmadım gidişteki gibi daha rahat geldik, bence de git denize gir çok iyi geldi denize girmek vücudu canlandırıyor.
çok güzel bir şey ben tişörtümden de görüyorum çok kuvvetli vuruyor ya.. dönüşlerini bile hissediyorum sıpanın:)
offfff ne güzel olmuş ya maşallah canım:) benim tatilim eylülde bakalım gidebilecek miyiz ama bayramda belki bir kaçamak yaparız:)
maşallah iyi oynamışsın kuzum... :)
4lü istedi mi doktorun benimki istemedi:)
çok güzel bir şey ben tişörtümden de görüyorum çok kuvvetli vuruyor ya.. dönüşlerini bile hissediyorum sıpanın:)
offfff ne güzel olmuş ya maşallah canım:) benim tatilim eylülde bakalım gidebilecek miyiz ama bayramda belki bir kaçamak yaparız:)
fıstıklar eşim bayramda ufak bir tatil yapalım diyor ben de alaçatı, çeşme tarafında güzel denizi temiz bir butik otel istiyorum bileniniz var mı? bana yardımcı olun nolur....
sağol canımmm sen neler yapıyorsunnn pipiloşş nasıl tekme mi atıyor kereta ? aynen bende acaip hissediyorum, şuan bile dönüyorrönden kaçamak yap sen çatlarsın yoksa eylüle kadar :)
bu arada boğazımda yani gırlat kursak neresi tam nedir bilmiyorum orada yanma var yaa süt filan içinde geçiyor sizde var mı kızlar :44:
evet canım istedi devlet hastaneleri 3lüyü yapıyorlarmış
Azıcık işte, herkes sensiz oyunun tadı çıkmıyor dedi durdu ama napalım doğumdan sonraki eğlencelere artık....
Bu seneki tatil planımızı baştan aşağı değiştirdik....
Arabayla 12 saat yolu göze alamadım, uçağa da içim sinmedi x-ray de sorun çıkar falan diye , zararlı değil diyorlar ama hamileyim desem de geç illa derlerse sinirim bozulur diye...
Yakın bir yerde bir otelden yer tuttuk...
Denize sıfır konumlu ama odalar rüzgar alsın diye tepeye doğru yapmışlar 500 m falan yürümek laım, günlük yürüyüşümü de yapmış oalcağım bu sayede...
Ama içim gidiyor, bu sene görmek istediğim çok yer vardı....
Bakalım kısmet artık...
yerim seni bebişini gurultunu yaptın demek :) sıpalar fena ya:)
var canım benim 9 ayrı görüntü vardı, 1 tanesi genel görüntü göz çukurları ve kemiklerini, 1 tanesi kafatasını, 1tanesi kalbini, 1 tanesini genel iç organları, 1 tanesi kol ve bacak kemikleri, 1 tanesi elleri, 1 tanesi ayakları, 1 tanesi pipiloşu (buraya kadar olanlar 3 boyutlu), 1 tane 4 boyutlu uyurken, 1 tane de uyanıp esnerken 4 boyutlusu..
kesin nazar kuzum nas felak ve ayetel kürsi oku kendine:)
kızlarr günaydınnnn herkeseeee
bizz geldikkkkkkk bizi özlediniz mii
gezdikk uşak-antalya-pamukkale-balıkesireşimle ve oğlumla çok güzl tatil geçirdikk iki aşkımmda beni hiçç üzmedilerr
antalya çok sıcaktı kızlarr, ama normalde dha sıcakmışş allahtan o hafta aşırı değilmiş bizi çok etkilemedi, denize de kavuştum giydim bikinimii, sırt üstü yüzüyorumm göbeğim nasıl denizden çıkıyoryanıcak diye oraya krem sürdüm hep, top gibi çıkıyor eşim fotosunu çekti hatta kadınlar göbeğime bakıp maşallah sanki top yutmuşsun başka yerinde hiç bişieyin yok dediler,
yaa hep oğlum ilgi odağı idi gelen geçen karnımı sevdiieşim kıskanmaya başladı kretayıı
Pamukkalede hep görmek istediğim bir yerdi orayıda çok beğendim çok ilnginç geldi bana, orada da bir sürü fotomuzz var, bebişimde gezenti olacakk vallaaa
eşimde düden şelalesine gittik ferahlamak için bir gün, başbaşa alabalık yedikk, şelalenin içinde masalar varçok hoştı bayıldım serindi, gezdik el ele, çok eğlendik kızlar yaaa
tatile mutlaka gidinn, çok iyi geliyor insana tabi iş yerinde biriken işleri saymazsakk
işte böyle havadisleri kaçırdım ve sizi çokkk özledikkkkkkkkkkkkkk
önemli şeyleri bana özet geçsenizz
beysall oğlun mu olacak canım belli oldu mu hayırlı olsun çok sevindimmm
Azıcık işte, herkes sensiz oyunun tadı çıkmıyor dedi durdu ama napalım doğumdan sonraki eğlencelere artık....
Bu seneki tatil planımızı baştan aşağı değiştirdik....
Arabayla 12 saat yolu göze alamadım, uçağa da içim sinmedi x-ray de sorun çıkar falan diye , zararlı değil diyorlar ama hamileyim desem de geç illa derlerse sinirim bozulur diye...
Yakın bir yerde bir otelden yer tuttuk...
Denize sıfır konumlu ama odalar rüzgar alsın diye tepeye doğru yapmışlar 500 m falan yürümek laım, günlük yürüyüşümü de yapmış oalcağım bu sayede...
Ama içim gidiyor, bu sene görmek istediğim çok yer vardı....
Bakalım kısmet artık...
5 kilo çokta değil bence abartmış o, akşam arkdaşımı gördüm bizden bir ay önce o da 5 kilo almış ama ayakları felan şişmişşyaa aysun benimde iştahım açıldı ama antalyada ishal oldum br gün pek bişiş yiyememiştim hep su içtim halen kilom aynı 1,5 kilo fazlalığım var, ya sen yinede dikkat et bol sulu şeyler ye :)
4 lü için mi ? o şart mıydı ? ben sadece 2 li yaptırdım bu haftasonu doktora gideceğim, bakalım ne diycek detaylı ultrason var :18:
ben denize girdim bikini ile sonra hemen gittim duş kabinine duşumu aldım, sonra bikinimi değiştirdim bişi olmadı sanırım yanii bir belirti bişi yokk ama havuza girmedim hiçç
kapmayız inş. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?