evet çatlarım ya:) reflü o kuzum işte...çok rahatsız ederse gaviscon kullaannnbilirsin onu veriyor doktorlar..
hımm benimki gerek duymadı..
iyi yapmışsın kuzum git dinlen:)
hımm iyi o zaman onlarda görmüş kadar olurlar, ben istedim gelmelerinide eşim işimiz uzun kalabalık olmasın dedi.
canımmmm hoşgeldin. güzel vakit geçirdiğine sevindim. gerçekten o yerlerin hepsini gördüm hepside çok güzel. göbiş dikkat çekti demek, ee büyüdüler artık annesi. gören elliyor valla. :))))
pek bişi kaçırmadın canım, sıcaklarla boğuşuyoruz.
olsun canım hiç yoktan iyidir. 12 saat yol zor gerçekten, herşeyde vardır bir hayır.
kızlar hepinize selam.ben en çok isim konusuna takıldım bir tane var ama onunda bazı nedenlerden uygun olmayacağını söylediler.bilen varmı acaba BERRE.Birde ben hala alışveriş yapmadım ne beşik ne kıyafet geçmi kaldım acaba yoksa erkenmi??
benim kocişte ramazan bayramında kaçarız biryerlere dedi bakalım ne düşünüyor
istedi canım yaa 100 TL püfff yaptırmasak mı genelde kimse yaptırmıyor netten baktımdaa
yok kuzum neden geç olsun hoş ben bitirmek üzereyimde:) alınır artık başla yavaş yavaş...
valla ben olsam yaptırmam bana kalsa 3lüyü 2liyi bile yaptırmayacaktım doktor istedi ve devlet hastanesine yönlendiriyo diye yaptırdım, eğer yaptırmadığın için sorun etmeyecekse yaptırma derim :)
sanki istiyor canım bize sonuc alınca gelin mutlaka gösterin bana filan dedi
yok kuzum neden geç olsun hoş ben bitirmek üzereyimde:) alınır artık başla yavaş yavaş...
benim ilk bebeğimde:))birazda heycanlıyım sürekli bebekten bahsediyorum diye kimse konuşmak bile istemiyor benimle annem de dahil(bende buraya yazdım işte çok teşekkür ederim.ne alacağımı bile bilmiyorum aslında (ama mağazada söylerler herhalde.sanırım pamuklu kıyafetler battaniye alınır hastenden çıkarken sarmak için değilmi??
anladım canımm işte daha dikkatli olucam inşAllah moralim çok bozuldu cumartesi ağladım durdum doktor öyle diyincee
4lü istedi ofof sağlıklı olsunda ne isteriz kianladım canımm banada bebeğe birşy olmaz deid sakatat ürünlerinede çok iyi piştikten sonra yiyebilirsin dedi
benim ilk bebeğimde:))birazda heycanlıyım sürekli bebekten bahsediyorum diye kimse konuşmak bile istemiyor benimle annem de dahil(bende buraya yazdım işte çok teşekkür ederim.ne alacağımı bile bilmiyorum aslında (ama mağazada söylerler herhalde.sanırım pamuklu kıyafetler battaniye alınır hastenden çıkarken sarmak için değilmi??
internette bebek ihtiyaç listesi diye yazarsan çıkar canım.. benden 3 takım istediler bebek için hastaneye elbette battaniyesi vs olacak. bebek için zaten hep pamuklu al alacaklarını..
o zaman için nasıl rahat edecekse öyle yap kuzusu:)
internette bebek ihtiyaç listesi diye yazarsan çıkar canım.. benden 3 takım istediler bebek için hastaneye elbette battaniyesi vs olacak. bebek için zaten hep pamuklu al alacaklarını..
çok teşekkür ederim
kızlar doktoruma sordum gebeler iiçin bana bir güneş kremi önerdi sizinle paylaşmak istiyorum eczanelerden kolaylıkla bulabilirmişiz...
" SOLANTE" pregna Sun Care Lotion 50 + SPF yazıyor ambalajı beyaz yazılar morrahatlıkla sizde kullanabilirsiniz canlar
kızlar hepinize çok teşekkür ederimevet prenses geliyor
doktor kilolu hamile kaldıgımdan sürekli uyarıyor beni başka bir hastası var kkda tanıstım doguma kadar 20 kilo almış olacak ona hiçbirşey dememiş oda 80 kilolu olmuş olacakhaklı ama napayım normal yiyorum bünyen müsait kilo almaya dedi
canlarım günaydın nasılsınız bebişkolar nasıl bakalımmmmözledim yahuuuu
kızlar görün işinize belki yarar diye takrar paylaşıyorummm
Günaydınnn canlarımm, nasılsınız bakalımm güzel haftalar olsun inşallah hepinize....
Ayyy aysuncum çok sevindim darısı başıma :)
fıstıklar eşim bayramda ufak bir tatil yapalım diyor ben de alaçatı, çeşme tarafında güzel denizi temiz bir butik otel istiyorum bileniniz var mı? bana yardımcı olun nolur....
kızlar görün işinize belki yarar diye takrar paylaşıyorummm
ay canım gelmişş hoşgelmişşş
saol canımcımmm aminnn sen haftaya gidicektin değilmi 25 hazirandaı yanılmıyorsamm :26:
Aslında ben İtalya ya gitmeyi çok istiyordum bebekle tura gitmek zor olur diye....
Ama kısmet olmadı işte...
Artık bebeği büyütünce gideriz biz de...
:)))
pregna mı pigmenta mı kuzum?
hemen bakıyorum ama işte 50 faktör bana uzak geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?