2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet çatlarım ya:) reflü o kuzum işte... çok rahatsız ederse gaviscon kullaannnbilirsin onu veriyor doktorlar..

hımm benimki gerek duymadı..

iyi yapmışsın kuzum git dinlen:)

reflü mü ((((( ciddimiisin bu nerden çıktı ki şimdi 3 gündür felan var yaa yanıyor bu hafta sonu doktora gideceğim ona söylerimm yanıyor böyle bişii yokken süt rahatlatıyor
sen gittin mi canm detaylı ultrasona ?

hoşbuldukk canımm evet çok güzel demiii, evett saklanacakk gibi değiller sıcaklar off evet bu haftasonuda ç.kalede güzelyalıda gireceğim denizee inş.

yok kuzum neden geç olsun hoş ben bitirmek üzereyimde:) alınır artık başla yavaş yavaş...

benim kocişte ramazan bayramında kaçarız biryerlere dedi bakalım ne düşünüyor

istedi canım yaa 100 TL püfff yaptırmasak mı genelde kimse yaptırmıyor netten baktımdaa

valla ben olsam yaptırmam bana kalsa 3lüyü 2liyi bile yaptırmayacaktım doktor istedi ve devlet hastanesine yönlendiriyo diye yaptırdım, eğer yaptırmadığın için sorun etmeyecekse yaptırma derim :)

sanki istiyor canım bize sonuc alınca gelin mutlaka gösterin bana filan dedi

hiç bozma moraliniii onun zaten amacı ileride fazla kilo alma diye göz dağı vermek :)

ben 2 liyi yaptırdm doktor diğerlerini istemedi benden, olmaz bence de yiyeceklere dikkat etmek lazım bence de ben ishal oldum oraya gidince ama hava değişimi çarptı beni

kızlar görün işinize belki yarar diye takrar paylaşıyorummm

Günaydınnn canlarımm, nasılsınız bakalımm güzel haftalar olsun inşallah hepinize....

Ayyy aysuncum çok sevindim darısı başıma :)

Günaydınnn canlarımm, nasılsınız bakalımm güzel haftalar olsun inşallah hepinize....

Ayyy aysuncum çok sevindim darısı başıma :)

ay canım gelmişş hoşgelmişşş

saol canımcımmm aminnn sen haftaya gidicektin değilmi 25 hazirandaı yanılmıyorsamm :26:

Aslında ben İtalya ya gitmeyi çok istiyordum bebekle tura gitmek zor olur diye....
Ama kısmet olmadı işte...
Artık bebeği büyütünce gideriz biz de...
:)))

ay canım gelmişş hoşgelmişşş

saol canımcımmm aminnn sen haftaya gidicektin değilmi 25 hazirandaı yanılmıyorsamm :26:

Ben sana kıyamam unutmamış hayranım hafızana, bugün burcu gidiyor öbür pazartesi benn :))

Son düzenleme:
Aslında ben İtalya ya gitmeyi çok istiyordum bebekle tura gitmek zor olur diye....
Ama kısmet olmadı işte...
Artık bebeği büyütünce gideriz biz de...
:)))

zor hamileyken de zor olur kuzum.. biz geçen yı kurban bayramında dubrovniğe gittik acayip yoğun ve yorucu oluyor wc durumu falan bu dönemde sıkıntılı olur, bu yıl barcelona diye düşünüyorduk bebiş sürprizzz deyince biz de vazgeçtik tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…