2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bebek az büyüncegideriz kuzum bir arkdaş bir yaşında oğlunla yurtdşına gitti

nasıl uzak geliyor kuşum anlamadım :44:

koruma faktörü yükseldikçe içindeki kimyasal oranı artıyor ya çok yüksek faktörlüler iyi değildir güneş kremlerinde ama bunun lekelenmeye karşı falan etkisi varmış güzel bir şeye benzior ve bende de ufak lekeler oldu acaba alsam mı dedim şimdi, tabuları yıktıracaksın bana:26::26::26:

walla al canımm lekeleri önler dedi doktor güneşten korur dedi tamamen hamilelere özel dedi bende alıcam

bende 50 faktör aldm canım, doktor 50 den aşşağıya alma dedi lekenme olur havalar çok sıcak ve bu lekelenmeler kalıcı oluyormuşş allah korusun doktor dedi

bebek az büyüncegideriz kuzum bir arkdaş bir yaşında oğlunla yurtdşına gitti

valla giden giderde ben gidemem kuzum ya akşama kadar geziyorsun bebek uyuyacak altı değişecek sen onu taşıyacan gezecen derken zor 3 yaşından büyük olmalı bence...

buldum inceledim bile

lavinya bu reflü sende de vardı değil mi hangi yiyecekler yapıyor ? sen ilaç kullanıyormusun

var canım var olmaz ı ne yersen ye yapar, 20-25 gün kadar hap kullandım benim arımda çok fazlaydı kuzum sana gaviscon yeterlidir ağrın yoksa..

sabahtan beri yapıyor canım yaa ((((((((((((( yanıyorr ağrı gdi değil ama rahatsız ediyor bakalım belki geçer üff doktora sormadan yutmak istemiyorum

sabahtan beri yapıyor canım yaa ((((((((((((( yanıyorr ağrı gdi değil ama rahatsız ediyor bakalım belki geçer üff doktora sormadan yutmak istemiyorum

gaviscon şurup canım gebelikte sıfır zarar plesantadan emilmiyor bile doktorların tereddütsüz herkese verdiği tek şey bu , telle danış doktoruna çok rahatlatır seni.. ben ranitab kulandım benim doktor burnumdan getirdi ama mecburdum ülser ve reflüm vardı ama gavisconu hepsi destekliyor..hiç sevmiyor ilacı adam

mide yanmalarınız başladı mı arkadaşlar :S bende henüz başlamadı ama deli gibi acıkıyorum çok yemek yiyorum ya :S

burcum hayırlı haberlerle gel..güzelce hasret gider mucizenleee

hayatım bana güzelim hoşgeldin şekerimm çok özledik seni...çok sevindim tatilinizin iyi geçmesine...

tatlımm peygamber efendimiz berre/berra isimlerini değiştirmiş...bi değerlendir istersen:44:

Peygamber Efendimiz neden Berre/Berra ismini değiştirmiştir?

öyle yapayım en iyisi ben bir doktora arıyayım canım ilaç konusunda içimi rahatlattın :) bende ilacı sevmem :) ondan son ana kadar kullanmam

hoşbuldukkk canımmm bizde özledikk teyzesii, dinlendik eylendikk çok güzeldi darısı başınıza,

siz nasılsınız kuzumm yaramazlıkk yok dimiii

canım ya 5 kilo için mi bu kadar endişe, ağlamışsın bide yapma güzelim. 70 kilo alan bulemsu normal yapmış biliyorsun. lütfen germe bebişini.

evet canım gözüm korktu işte ne bileyim yersiz bellkide son aylarda baya kilo alındıgından dikkatli olmamı söyledi durdu cnm sıkıldı iştee geçer saol cnm haklısın

offf acıktım işteee bunyenin alışmış oldugu bir yeme şekli var yahuuu diyetisyene çarsamba gunu giidcem inşAllah bakalım ne önerecek beni ve kızımı doyuracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…