zor hamileyken de zor olur kuzum.. biz geçen yı kurban bayramında dubrovniğe gittik acayip yoğun ve yorucu oluyor wc durumu falan bu dönemde sıkıntılı olur, bu yıl barcelona diye düşünüyorduk bebiş sürprizzz deyince biz de vazgeçtik tabi...
nasıl uzak geliyor kuşum anlamadım :44:
koruma faktörü yükseldikçe içindeki kimyasal oranı artıyor ya çok yüksek faktörlüler iyi değildir güneş kremlerinde ama bunun lekelenmeye karşı falan etkisi varmış güzel bir şeye benzior ve bende de ufak lekeler oldu acaba alsam mı dedim şimdi, tabuları yıktıracaksın bana:26::26::26:
koruma faktörü yükseldikçe içindeki kimyasal oranı artıyor ya çok yüksek faktörlüler iyi değildir güneş kremlerinde ama bunun lekelenmeye karşı falan etkisi varmış güzel bir şeye benzior ve bende de ufak lekeler oldu acaba alsam mı dedim şimdi, tabuları yıktıracaksın bana:26::26::26:
bebek az büyüncegideriz kuzum bir arkdaş bir yaşında oğlunla yurtdşına gitti
lavinya bu reflü sende de vardı değil mi hangi yiyecekler yapıyor ? sen ilaç kullanıyormusun
walla al canımm lekeleri önler dedi doktor güneşten korur dedi tamamen hamilelere özel dedi bende alıcam
bende 50 faktör aldm canım, doktor 50 den aşşağıya alma dedi lekenme olur havalar çok sıcak ve bu lekelenmeler kalıcı oluyormuşşallah korusun doktor dedi
valla giden giderde ben gidemem kuzum ya akşama kadar geziyorsun bebek uyuyacak altı değişecek sen onu taşıyacan gezecen derken zor 3 yaşından büyük olmalı bence...
buldum inceledim bile
var canım var olmaz ı ne yersen ye yapar, 20-25 gün kadar hap kullandım benim arımda çok fazlaydı kuzum sana gaviscon yeterlidir ağrın yoksa..
sabahtan beri yapıyor canım yaa((((((((((((( yanıyorr ağrı gdi değil ama rahatsız ediyor bakalım belki geçer üff doktora sormadan yutmak istemiyorum
mide yanmalarınız başladı mı arkadaşlar :S bende henüz başlamadı ama deli gibi acıkıyorum çok yemek yiyorum ya :S
kilo almıyorssan ye gitsin canım tadını çıka rhamileliğin ben normal yiyorum yinede şiişiyorum
kıyamam ben sana kuzum benim ya...çok takıldın kiloya rahat ol kuzusu alacağın varsa alırsın..
kızlar hepinize selam.ben en çok isim konusuna takıldım bir tane var ama onunda bazı nedenlerden uygun olmayacağını söylediler.bilen varmı acaba BERRE.Birde ben hala alışveriş yapmadım ne beşik ne kıyafet geçmi kaldım acaba yoksa erkenmi??
gaviscon şurup canım gebelikte sıfır zarar plesantadan emilmiyor bile doktorların tereddütsüz herkese verdiği tek şey bu , telle danış doktoruna çok rahatlatır seni.. ben ranitab kulandım benim doktor burnumdan getirdi ama mecburdum ülser ve reflüm vardı ama gavisconu hepsi destekliyor..hiç sevmiyor ilacı adam
kiloluları normal dogum yağptırmıyorlar değil mi bide sezeryan zor oluyormus vs korkuyorum canım ondan taktım
burcum hayırlı haberlerle gel..güzelce hasret gider mucizenleee
hayatım bana güzelim hoşgeldin şekerimmçok özledik seni...çok sevindim tatilinizin iyi geçmesine...
tatlımm peygamber efendimiz berre/berra isimlerini değiştirmiş...bi değerlendir istersen:44:
Peygamber Efendimiz neden Berre/Berra ismini değiştirmiştir?
canım ya 5 kilo için mi bu kadar endişe, ağlamışsın bide yapma güzelim. 70 kilo alan bulemsu normal yapmış biliyorsun. lütfen germe bebişini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?