2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayşe teşekkür ederim eklediğin için
ben istanbuldan katılıyorum

ORKDM sen neden listede değilsin canım

rica ederım canım tmm şehride ekleım :)

keçiboynuzu ve inciri kendım ıcınmı eşime mi yidiricem

anlıyorum canım ılk kayıp benı çok sarsmamıstı zaten cok beklemıodm gebelıgı
yanı o kadarkı reglım 11 gun gecmıstı ve hamıle değilim dıordm kendı kendıme eheueeh :)

ıkıncısı yıktı benı cok büyük oldugu ıcın yanı herseyını ayarlıosn tekemlerini hıssedıosn baya zor
bu son düşüğümde de işte dedim nasib olmıycaksa erken düşmesi daha ii cidden
cunku büyükken kaybettın mı dayanamıosn büyük travma oluyo Allah koruusnn

Son düzenleme:
inciri sen yiyosun,keçiboynuzu kürünü eşine yapıyosun çay gibi google a yaz keçiboynuzu kürü çıkıyo o çok iyi.kaynama süresine dikkat et.çok lezzetli bende içiyordum :) sende iç hatta şifa sonuçta :)

Canım çoook sevindim,neler hissettin ilk gördüğün,duyduğun an?

dünya durdu sanki tatlım yaa:) gözlerimden yaşlar boşaldı...anneciğimde benimleydi...oda karşımda 'alla alla bu nasıl güzel bişeymiş' böylee diyee şaşkın şaşkın torununa bakıyordu. allahım sana şükürler olsun dedim. doktordan çıkışta arabaya gidene kadar annem bana bişeyler söylemiş. anlamamışım bile...benim aklım bebeğimde o muhteşem sesiinde kalmış...eve gidince annem 'eee ne diyorsun annem şu anlattığım mevzuya 'dedi. bendeee hangi anlattığınn, ne anlattın ki dedim.aldı bizi bi gülmee allahımmm tüm isteyen kardeşlerimee bu duyguyu tattırsın, bizlerede evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin

1 ay sonra gelin dedi doktorumuz. bu 1 ay nasıl geçecek...özlerimm ben kuzumuuu

sevgimlee...

hakkaten yaa, zaman yavaş geçiyo sanki, 1 ay daha bekleyeceğiz ekrandan da olsa görebilmek için. insan sürekli online olup izlese nee güzel olurdu :))))

maşallah annesi:)pek bir rahat görünüyor yerinde:))
kalp atışları da duyuldu mu acaba??

evet teyzesii hem duydukk hem gördük....eskiden bizim yazlıkta florosan böceği dediğimiz harika bir böcek çıkardı akşamları. karanlıktaa ritmik olarak göz kırpardı sanki, ışık saçardı etrafa....kuzumda o karanlıktaaa pıt pıt pıt ışık saçıyordu çok şükürr nisanur teyzesiii muhteşem ötesi bi duyguymuş. darısı tüm bekleyen kardeşlerimeee

burcu seninle günümüz aynı, bende aynı senin gibiyim geçen haftalarda kırılıyordu her yerim sanki.uykudan gözümü alamıyordum. geçen hafta olacaktıda cumartesi ben 10'da uyanabilecektim ne mümkün ( hemde bugün eşimi şehir dışına göndermek için sabahın 6sında kalktım ona kahvaltı hazırladım. 7.30'da gönderdim. sonra yattım ve 10'da uyandım yeniden.) galiba haftamız ilerledikçee enerjimiz yerine geliyorr kızz (maşallahhhhhhhhhhhh)

hamdolsun benim bulantımda yok. sadece çok az mide ekşimem kaldı.

evet teyzesi sat'a göre 7+5 bugün ama dün doktorumuz 1 hafta geriden geliyor şimdilik dedi. yani 6+5'iz darısı sizin kalp atışını görmenize duymanıza inşalah bacımmm

ah canm benim inşallah yaa.çarşamba kontrolüm var henüz keseyi bile görmedik,ama o sesi duymak için çıldırıyorum .senin müjden umut oldu hepimize hayırlısı

yaa benim kayınvalidemde eşimde aynısını yapmışş..hoplamışş zıplamış.ilaçla içmiş...köyde orda oraya atmış kendini.düşşün diye...bu dünyada kısmeti varmış taa, bakın şimdi elhamdülillah onun çocuğunu bekliyorlarr 4 gözlee tedbiri elden bırakmıycaz inşallahhh, ama rabbimede tevekkül edicez. kanaması olan arkadaşlar sürekli doktorunuzla irtibat halinde olunn..benim eltimde 3 aylık hamileyken kanaması oldu. avuç ortas kadar kırmızı gelmiş hemen doktora gittiler. akşama kahverengiye dönerse rengi korkma demiş, ama devam ederse gece saat kaç olursa olsun hemen hastaneye gel demiş...şimdi maşallahh çok sağlıklı bebeğide kendiside haziirana doğuracakk inşallahhh....sağlıklıı sıhhatle hayırlısıylaa alalım kucağımıza bebeklerimizi.

allah bi daha yaşatmasın canım inan bebek özlemi yaşayan biri olarak gözlerim doluyo kendimi zor tutuyorum böyle şeyler okuyunca..bende tüp bebekle hamileyim ama çok tedirgin oluyorum sağlıkla elime gelirmi diye sürekli düşünüyorumm...

anladım canım olmadı denerım bı dahakıne sağol :)

amiinn aminn inşallahhh ayşemmm..darısı en hayırlı zamanda en hayırlısından sana inşallahhh canım bacımm...

amın canım yaaa inşallah inşallah o günelr bi gelsee :)

canım stres yapma sakın :) olucak en önmelisi senın rahat olman ıyı hıssetmen :)

düşünme hiçbişeyi en Emin olana Allah a emanet et :)

ah canm benim inşallah yaa.çarşamba kontrolüm var henüz keseyi bile görmedik,ama o sesi duymak için çıldırıyorum .senin müjden umut oldu hepimize hayırlısı

kesenizide görürsünüz inşallah. çizelge yapsana canım sende bebeğinin ne kadarlık olduğunu bizde görelim. 5+5'de kesemizi gördük canım vajinal olarak ( çünkü 1 hafta geriden geliyormuş benim kuzum 4+5'de görmüş olduk yani) 6+4'dede kalp aatışını duyduk çok şükür. yine vajinal olarak.

çizelgemde 7+5 yazıyor.şimdilik değiştirmek istemedim. sat'a göre hesapalayınca 7+5'iz çünkü, doktor bu açığı ilerleyen haftalarda kapatabilir dedi:)

teyzoşlarr benimm kuzumuun resmiiEki Görüntüle 374403

maşallah diyelim. nur topu gibi

evet bunu bende duydum. hatta doktoruma sordum. hareketlerine dikkat diyorlar bebek düşer diyorlar dedim. yok öyle bişi dedi. istediğini yap dedi hatta yürüyüş verdi. doğanın kabul etmediği çocuklar erken haftalarda düşermiş.

kızlar beysan yok cveviz-fındık-badem kontrolunu ben yapayım :)

bırakalım bu tatsız konualrı

yendımı cevizleer bademler

bi de bol bol suu

ayşe merhaba canım. hocam elektrikler kesildi ödevimi yapamadım. benim cevizim yoktu daha alacağım. bademlerimide eşim yedi bitirdi. birtek su olayını hallettim

maşallah canım sonuna kadar böyle devam eder inşallah. evet bedenimiz hamileliğe alışıyor galiba. ama sahinus arkadaşımızın dediği gibi dinlenmeyi ihmal etmemeliyiz. demek sana 1 ay sonra gel dedi. bana 2 haftada bir gel diyor doktor. haftaya gidicem bakalım bebeiş ne kadar büyümüş:)

bebek kesenin resime gore solundaysa %70 bi oranla erkege yoruyorlar canim yabanci sitelerde
allah gonlune gore versin erkek istiyon sende bellii
ilk bebeğim farketmezki desemde gönlüm erkek bebekte. içimede erkek doğuyorr (yada çok istediğim için etkileniyorum) sonrada korkuyorumm yaa rabbimin gönlüne hoş varmazsa diye
hayırlısı olsun, sağlıklı sıhhatli, allahın sevdiği, rızasını kazandığı evlat olsunn inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…