ayşe teşekkür ederim eklediğin için
ben istanbuldan katılıyorum
ORKDM sen neden listede değilsin canım
saol canım.ben 7 yıllık evliyim o kadar istiyordum ki artık o kayıp yıkım olmuştu bende stresten kilo almıştım.muhakkak yaptığın özel şeyler vardır ama keçiboynuzu ve inciri ihmal etme.bizim ev aktara döndü :)
Canım çoook sevindim,neler hissettin ilk gördüğün,duyduğun an?
maasallahh canimmm cok tatli vallahi
erkek bence bu bebekk rabbimin izniyleee
dünya durdu sanki tatlım yaa:) gözlerimden yaşlar boşaldı...anneciğimde benimleydi...oda karşımda 'alla alla bu nasıl güzel bişeymiş' böylee diyee şaşkın şaşkın torununa bakıyordu. allahım sana şükürler olsun dedim. doktordan çıkışta arabaya gidene kadar annem bana bişeyler söylemiş. anlamamışım bile...benim aklım bebeğimde o muhteşem sesiinde kalmış...eve gidince annem 'eee ne diyorsun annem şu anlattığım mevzuya 'dedi. bendeee hangi anlattığınn, ne anlattın ki dedim.aldı bizi bi gülmeeallahımmm tüm isteyen kardeşlerimee bu duyguyu tattırsın, bizlerede evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin
1 ay sonra gelin dedi doktorumuz. bu 1 ay nasıl geçecek...özlerimm ben kuzumuuu
sevgimlee...
maşallah annesi:)pek bir rahat görünüyor yerinde:))
kalp atışları da duyuldu mu acaba??
Günaydın kızlar, bana 3 gündür bir enerji geldi anlamadım gitti. bütün gün koşturuyorum evde iş yapıyorum yorulmuyorum. bu halim hoşuma gitsede birden nasıl halsizliğim geçti aklım ermiyor. bulantım devam ediyor. kasık ağrım arada bir. hayırlısı bakalım.
maşallah çok hoş yaa.yazarken gülümsüyorum :) kaç haftalık şimdi?yolk kesesi oluşmuş sanırım.süperrr
canım maşallah sübanallahh orada kıvrılmış duran bi bebişgördüm valla
büyüsün büyüsün koccaman olsun inşallahh :)
evet teyzesi sat'a göre 7+5 bugün ama dün doktorumuz 1 hafta geriden geliyor şimdilik dedi. yani 6+5'izdarısı sizin kalp atışını görmenize duymanıza inşalah bacımmm
korkma canimm kanamasi olup cook saglikli gebelik gecirenler var icini ferah tut
bizim bi tanidigimiz son cocuguna gebeyken
istememis
koy yerinde dusun sirtina koca koca cuvallarmi almamis dussun diye
taslarami sarilmamis
neler nelerrrr
simdi evlendirdide torun sahibi bile oldu
demem o ki
yiyecek ekmegi varsa bu dunyadaa na yaparsan yap gelir seni bulur lakin yok ise
kus tuyundede yatsan gider canim allah buyuk dua et bol bol
rica ederım canım tmm şehride ekleım :)
keçiboynuzu ve inciri kendım ıcınmı eşime mi yidiricem
anlıyorum canım ılk kayıp benı çok sarsmamıstı zaten cok beklemıodm gebelıgı
yanı o kadarkı reglım 11 gun gecmıstı ve hamıle değilim dıordm kendı kendıme eheueeh :)
ıkıncısı yıktı benı cok büyük oldugu ıcın yanı herseyını ayarlıosn tekemlerini hıssedıosn baya zor
bu son düşüğümde de işte dedim nasib olmıycaksa erken düşmesi daha ii cidden
cunku büyükken kaybettın mı dayanamıosn büyük travma oluyo Allah koruusnn
inciri sen yiyosun,keçiboynuzu kürünü eşine yapıyosun çay gibi google a yaz keçiboynuzu kürü çıkıyo o çok iyi.kaynama süresine dikkat et.çok lezzetli bende içiyordum :) sende iç hatta şifa sonuçta :)
amiinn aminn inşallahhh ayşemmm..darısı en hayırlı zamanda en hayırlısından sana inşallahhh canım bacımm...
allah bi daha yaşatmasın canım inan bebek özlemi yaşayan biri olarak gözlerim doluyo kendimi zor tutuyorum böyle şeyler okuyunca..bende tüp bebekle hamileyim ama çok tedirgin oluyorum sağlıkla elime gelirmi diye sürekli düşünüyorumm...
ah canm benim inşallah yaa.çarşamba kontrolüm var henüz keseyi bile görmedik,ama o sesi duymak için çıldırıyorum .senin müjden umut oldu hepimize hayırlısı
düşen bebeklerin çoğunda kromozom anomalileri oluyormuş zaten kızlar.
bi doktor diyor ki nasıl bi bebeğe sahip olacağını bilseydiniz düştüğü için şükrederdiniz..
bazende bir yumurtayı 2 sperm döllüyormuş. o da ilerki aşamada düşüyormuş.
kızlar beysan yok cveviz-fındık-badem kontrolunu ben yapayım :)
bırakalım bu tatsız konualrı
yendımı cevizleer bademler
bi de bol bol suu
dünya durdu sanki tatlım yaa:) gözlerimden yaşlar boşaldı...anneciğimde benimleydi...oda karşımda 'alla alla bu nasıl güzel bişeymiş' böylee diyee şaşkın şaşkın torununa bakıyordu. allahım sana şükürler olsun dedim. doktordan çıkışta arabaya gidene kadar annem bana bişeyler söylemiş. anlamamışım bile...benim aklım bebeğimde o muhteşem sesiinde kalmış...eve gidince annem 'eee ne diyorsun annem şu anlattığım mevzuya 'dedi. bendeee hangi anlattığınn, ne anlattın ki dedim.aldı bizi bi gülmeeallahımmm tüm isteyen kardeşlerimee bu duyguyu tattırsın, bizlerede evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin
1 ay sonra gelin dedi doktorumuz. bu 1 ay nasıl geçecek...özlerimm ben kuzumuuu
sevgimlee...
burcu seninle günümüz aynı, bende aynı senin gibiyimgeçen haftalarda kırılıyordu her yerim sanki.uykudan gözümü alamıyordum. geçen hafta olacaktıda cumartesi ben 10'da uyanabilecektim ne mümkün ( hemde bugün eşimi şehir dışına göndermek için sabahın 6sında kalktım ona kahvaltı hazırladım. 7.30'da gönderdim. sonra yattım ve 10'da uyandım yeniden.) galiba haftamız ilerledikçee enerjimiz yerine geliyorr kızz (maşallahhhhhhhhhhhh)
hamdolsun benim bulantımda yok. sadece çok az mide ekşimem kaldı.
ayşe teşekkür ederim eklediğin için
ben istanbuldan katılıyorum
ORKDM sen neden listede değilsin canım
hayırlısıylaa bakalım orkidem:) nasıl anladın teyzesiii erkek bebiş olabileceğini?
ilk bebeğim farketmezki desemde gönlüm erkek bebekte. içimede erkek doğuyorr (yada çok istediğim için etkileniyorum) sonrada korkuyorumm yaa rabbimin gönlüne hoş varmazsa diyebebek kesenin resime gore solundaysa %70 bi oranla erkege yoruyorlar canim yabanci sitelerde
allah gonlune gore versin erkek istiyon sende bellii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?