m
ayşe merhaba canım. hocam elektrikler kesildi ödevimi yapamadım. benim cevizim yoktu daha alacağım. bademlerimide eşim yedi bitirdi. birtek su olayını hallettim
:)
ayşemm bugun senin dua gününmüş bacım diğer topikte. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh:26:
ayşemm bugun senin dua gününmüş bacım diğer topikte. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh:26:
ilk bebeğim farketmezki desemde gönlüm erkek bebekte. içimede erkek doğuyorr (yada çok istediğim için etkileniyorum) sonrada korkuyorumm yaa rabbimin gönlüne hoş varmazsa diye
hayırlısı olsun, sağlıklı sıhhatli, allahın sevdiği, rızasını kazandığı evlat olsunn inşallahhh
merhaba güzel kasım anneleri ve onların minik melekleri..nasılsınız?ben bi kaç kez girmiştim buraya daha önce ama hatırlamıyo olabilirsiniz,13 aylık bi kızım olduğu için çok sık giremiyorum,şu an uyudu da fırsattan istifade bi bakayım dedim...aslında sürekli takip etmek istiyorum neler oluyo falan diye ama işte kızım bilgisayar başına oturduğumu gördüğü an almak istiyo laptopu o yüzden onun uyuduğu zamanlarda bakabiliyorum,bi de çalışıyorum,öğretmenim,okuldan gelince çok yorgun oluyorum,ara sıra takılabileceğim yani size...bi kaç kez ilk sayfadaki tabloya beni de eklemenizi rica etmiştim ama kim ilgileniyor bilmiyorum da...bi zahmet beni de ekleyebilirmisiniz?
sat:1.şubat 2012
beklenen doğum tarihi:7 kasım 2012
2.bebiş...
Teşekkürler bizde evde kadın programlarına bakarız .bu kahverengi lekeler ne kadar sürüyo yaşayan var mı merak ettim
mrb hanımlar bende kasım annesi olacagım inş allah izin verirse kızlar benim karnım adetmişim gibi çok agrıyor sizde de var mı bu agrı her zaman degil ama sanki adetmişim gibi ara ara oluyor bu ne zaman gececek canım cok yanıyor bazen bir bilginiz var mı acaba yardımcı olursanız cok sevinirimm....
kızlar hatırlatayım dedim hamilelik boyunca sırt üstü ve yüz üstü yatmıyoruz dimi:)
kan dolaşımı için en iyi yaış pozisyonu yan yatmak..
hoşgeldin canım.. ne öğretmenisin??bebiş de hayırlı uğurlu olsunn
lekelenmeler 4 aya kadar sürebiir. kanama olmadığı sürece takmayın kafanıza inş. hiç bir şey olmaz benim ilk hamilelğimde daha 4 haftalıkkken başlamıştı epeyce sürdü..3. ayımda kanama geçirdim..çok şükür kızıma bir şey olmadı..nasibi varsa geliyor dünyaya..
geçmiş olsun cnm,allah bidaha göstermesin.bebegin sağlıkla kucağınada gelsin...benim bebegimde tüp bebek..2 gün oldu sonucumu alalı...inşallah problemsiz geçiririz..
sagol canim aminn insallah hepimiz sorunsuz problemsiz geciririz kalp atislarini duymak mukemmel bir duygu kismetse sende duyacaksin buyumus bebegim dun ultrasonda gorduk bir ay kaldi bi atlatsak hayirlisiyla Allah buyuk bu kucucuk cani bize bagislar insallah
korkma canimm kanamasi olup cook saglikli gebelik gecirenler var icini ferah tut
bizim bi tanidigimiz son cocuguna gebeyken
istememis
koy yerinde dusun sirtina koca koca cuvallarmi almamis dussun diye
taslarami sarilmamis
neler nelerrrr
simdi evlendirdide torun sahibi bile oldu
demem o ki
yiyecek ekmegi varsa bu dunyadaa na yaparsan yap gelir seni bulur lakin yok ise
kus tuyundede yatsan gider canim allah buyuk dua et bol bol
inşallahhh canm,rabbim hepimizinkini bağışlasın.... bende bir an önce kese sonra kalp atışlarını duysam biraz olsun rahatlıycam..
aminnn...duyarsin insallah tatlim zaten kalp atisini bir duysan dunyalar senin oluyor ne zaman gideceksin doktora kac haftalik suanda
kızlar hatırlatayım dedim hamilelik boyunca sırt üstü ve yüz üstü yatmıyoruz dimi:)
kan dolaşımı için en iyi yaış pozisyonu yan yatmak..
Ayy bende onu düşünüyordum geçenlerde ben yüzüstü yatıp bi dizimi de karnıma kadar çekip yatmaya bayılırım.İyice şişince ne yapacağız..:))
Bi de bişey soracağım kızlar;bu akşam derneğimizin yemeği var ve 10 cm topuklu giyineceğim,az da olsa hoplayıp zıplamadan kalkıp oynayacağım,bi sorun olmaz herhalde değil mi?
Geçen ay da hamile olduğumu bilmeden hoplaya zıplaya oynamıştım,yine bi yemekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?