2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
m

ayşe merhaba canım. hocam elektrikler kesildi ödevimi yapamadım. benim cevizim yoktu daha alacağım. bademlerimide eşim yedi bitirdi. birtek su olayını hallettim
:)

aaa bahane hee oolsun cnaım sonna yersın nolcek demi :)

bebişde accuk sabretmeyı öğrensın aa

ayşemm bugun senin dua gününmüş bacım diğer topikte. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh:26:

aa ölemıymıs bakmadımdı :) sağol canım Allah razı olsun :) inşallah aminnn

merhaba güzel kasım anneleri ve onların minik melekleri..nasılsınız?ben bi kaç kez girmiştim buraya daha önce ama hatırlamıyo olabilirsiniz,13 aylık bi kızım olduğu için çok sık giremiyorum,şu an uyudu da fırsattan istifade bi bakayım dedim...aslında sürekli takip etmek istiyorum neler oluyo falan diye ama işte kızım bilgisayar başına oturduğumu gördüğü an almak istiyo laptopu o yüzden onun uyuduğu zamanlarda bakabiliyorum,bi de çalışıyorum,öğretmenim,okuldan gelince çok yorgun oluyorum,ara sıra takılabileceğim yani size...bi kaç kez ilk sayfadaki tabloya beni de eklemenizi rica etmiştim ama kim ilgileniyor bilmiyorum da...bi zahmet beni de ekleyebilirmisiniz?
sat:1.şubat 2012
beklenen doğum tarihi:7 kasım 2012
2.bebiş...

mrb hanımlar bende kasım annesi olacagım inş allah izin verirse kızlar benim karnım adetmişim gibi çok agrıyor sizde de var mı bu agrı her zaman degil ama sanki adetmişim gibi ara ara oluyor bu ne zaman gececek canım cok yanıyor bazen bir bilginiz var mı acaba yardımcı olursanız cok sevinirimm....

selamlar aysecim listeyle sen ilgileniyorsun sanırım sana mesaj atacaktım ama 100 msj yazmadan özel mesaj atamıyormusuz sanırım!! benide listeye ekler misin? yasım 23 ilk bebişim inş. sat:19 subat muhtemel doğum tarihim 26 kasım bu arada senin dua gününmüş sanırım rabbim saglıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı bir bebiş nasip eylesin inş...

ayşemm bugun senin dua gününmüş bacım diğer topikte. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh:26:

inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin ....

inşallah allah gönlüne göre versin cnm...ama bu kayserililerin nedir erkek sevdası yaaa...

hoşgeldin canım.. ne öğretmenisin??bebiş de hayırlı uğurlu olsunn

Teşekkürler bizde evde kadın programlarına bakarız .bu kahverengi lekeler ne kadar sürüyo yaşayan var mı merak ettim

lekelenmeler 4 aya kadar sürebiir. kanama olmadığı sürece takmayın kafanıza inş. hiç bir şey olmaz benim ilk hamilelğimde daha 4 haftalıkkken başlamıştı epeyce sürdü..3. ayımda kanama geçirdim..çok şükür kızıma bir şey olmadı..nasibi varsa geliyor dünyaya..

hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz... kasık ağrısı bende yorulunca oluyor..ani hareketlerde kasık batması oluyor bunlar normal ama sürekli kesintisiz ağrı normal değil canım..eğer öyle bir durum varsa dr.a bir sor istersen..

kızlar hatırlatayım dedim hamilelik boyunca sırt üstü ve yüz üstü yatmıyoruz dimi:)
kan dolaşımı için en iyi yaış pozisyonu yan yatmak..

İyiki bu topic var insan destek alıyor

geçmiş olsun cnm,allah bidaha göstermesin.bebegin sağlıkla kucağınada gelsin...benim bebegimde tüp bebek..2 gün oldu sonucumu alalı...inşallah problemsiz geçiririz..

sagol canim aminn insallah hepimiz sorunsuz problemsiz geciririz kalp atislarini duymak mukemmel bir duygu kismetse sende duyacaksin buyumus bebegim dun ultrasonda gorduk bir ay kaldi bi atlatsak hayirlisiyla Allah buyuk bu kucucuk cani bize bagislar insallah

inşallahhh canm,rabbim hepimizinkini bağışlasın.... bende bir an önce kese sonra kalp atışlarını duysam biraz olsun rahatlıycam..

cok haklisin canim bende dusuk tehlikesi geciriyorum yatiyorum surekli gecen gun babaannem aradi oda hamileymis ve istemiyormus zamaninda yapmadik sey birakmamis dussun diye tas sarmis camur sarmis agir kaldirmis surekli ama nafile allah vermis almamis o cani iste simdi amcam evli 3 cocugu var yani dedigin gibi yiyecek ekmegi varsa bu dunyada kucagimiza alicaz insallah

inşallahhh canm,rabbim hepimizinkini bağışlasın.... bende bir an önce kese sonra kalp atışlarını duysam biraz olsun rahatlıycam..

aminnn...duyarsin insallah tatlim zaten kalp atisini bir duysan dunyalar senin oluyor ne zaman gideceksin doktora kac haftalik suanda

Son düzenleme:

aminnn...duyarsin insallah tatlim zaten kalp atisini bir duysan dunyalar senin oluyor ne zaman gideceksin doktora kac haftalik suanda

canım ben 21 martta öğrendim sonucumu.bugün 4+2 çok çok küçüğüz biz daha..2 nisana doktorum randevu verdi.5+4 olacağız ozmn..sanırım sadece keseyi görebilirz inşallah..sağlıklı olsunda beklerimm..kaç yıldır bekliyorum ben onu...

kızlar hatırlatayım dedim hamilelik boyunca sırt üstü ve yüz üstü yatmıyoruz dimi:)
kan dolaşımı için en iyi yaış pozisyonu yan yatmak..

Ayy bende onu düşünüyordum geçenlerde ben yüzüstü yatıp bi dizimi de karnıma kadar çekip yatmaya bayılırım.İyice şişince ne yapacağız..:))

Bi de bişey soracağım kızlar;bu akşam derneğimizin yemeği var ve 10 cm topuklu giyineceğim,az da olsa hoplayıp zıplamadan kalkıp oynayacağım,bi sorun olmaz herhalde değil mi?

Geçen ay da hamile olduğumu bilmeden hoplaya zıplaya oynamıştım,yine bi yemekte

Bence hoplama çünkü gecen ay bilmiyorduk bu ay daha tehlikeli ve biliyoruz Allah biraz da bize emanet ediyor onu o daha hayata tutunma çabası veriyo ve ona yardımcı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…