2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

nisanurcum cok tesekkür ederim doktora sordum cok normal dedi birkaç gün daha hemen adet olacakmıssın gibi olur dedi bende adet gibiyim suan adetli ikende cok sancı cekerdim ama korkuyorum yine de ilk bebeğimiz allah izin verirse inş rabbim saglıklı bir sekilde kucagımıza almamızı nasip eder bebişlerimiz rabbimize emanet

Bence hoplama çünkü gecen ay bilmiyorduk bu ay daha tehlikeli ve biliyoruz Allah biraz da bize emanet ediyor onu o daha hayata tutunma çabası veriyo ve ona yardımcı ol

Sağol canım,zaten hoplayıp zıplamadan demiştim oynayacağım diye.Aynen öyle emanete hıyanet edemeyiz..

Sen nasıl oldun canım...?

Sağol canım,zaten hoplayıp zıplamadan demiştim oynayacağım diye.Aynen öyle emanete hıyanet edemeyiz..

Sen nasıl oldun canım...?

Canım iyiyim de Sildikçe leke geliyor sadece onun dışında sancı fln yok Annem ve babamlayım yan binaydı zaten hizmet ediyorlar. Annem elbise falan almış dün okuldan gelirken moral olsun diye walla kendisi zamanında neye aşerdiyse bana ondan alıyor ama benim canım onları değil başka şeyleri istiyor portakalı çok seviyoruz

bugün 7+2 deyiz hemen hemen hiç mide bulantım olmadı kokuya duyarsızım minik kahverengi akıntım var hepsi o bir de o geçse çok iyi olacak daha 2 hafta önce tanıştığım biri için endişeleniyorum ne enteresan bir durum eşim de diyor ki sana bişey olmasında ben çocuksuz da olurum diyor o daha babaolamadı diyecem ama geçen tv de biri ultrasyonda bebeğine bakıyordu 6/7 haftalık diyince gülümsedi bana sarıldı sen de gel bi gün dedim yok ben dinleyemem kalp atışını kötü olurum diyor

mrb cnm hoşgeldin sen de...bende karın ağrısı deil de bazen kasığıma ağrı giriyo,heralde çok ayakta durduğum zaman oluyo benimki..

merhaba kızlar...

öncelikle dilerim ki herkes bir gün anne olsun. ve dilerim ki burada ki tüm arkadaşlar fire vermeden 9 ayı doldurup sağlıklı sıhhatli güzel kaderlli hayırlı evlatlar sahibi oluruz.

ben 19 mart pazartesi kan tahlili yaptırdım ve 892 çıktı. bu arada ben pko hastasıyım. tesadüfen hamile kaldım. ama daha önce 6+5 de bir bebek kaybı yaşadığım için çok endişeliyim.

benim göğüslerim çok sızlıyordu. dokunamıyordum bile. şimdi ise dokununca acıyor sadece sızısı bitti. sizler de belirtiler nasıl?

ben önümüzde ki cuma gidicem kesemi görmeye. tahmini 26 kasım bebeği olucak benim ki... (Allahım nasip ederse inşallah)

kazasız belasız hayırlı hamilelikler dilerim.

cooook mutluyummmmm kizlar 6+4 erken diye dusunmustum ama kalp atislarimizi gorduk cok sukur.insallah bu sefer saglikla buyutebilirim. benim kocis hasta ,grip oldu bana gecmesin diye 2 gundur ablamda kaliyorum.yeni gelenler hayirli olsun hosgeldiniz.

amin Teşekkür ederim. kasım bebegi olacagına sevindim açıkcası :) çünkü bugün daha yeni senin albümlerine bakıyordum :) nasip burda karşılaşmakmış.. Allah ım kazasız belasız bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin...

elif adaşım senin adına çok sevindim darısı bizleirn basına eşinede acil şifalar diliyorum

teşekkür ederim:) sanırım sen de hayvan sahibisin?

eee bir soruma cvp veririsen senirim. sende ne gibi belirtiler var?

hoşbulldum :))
çok güzel bir haber bende çok sevindim sizin adınıza. Allahım her seferinde daha güzel haberle dönmenizi nasip etsin. darısı başımıza..

eşinize geçmiş olsun. siz bolca C vitamini alın. portakal suyu falan için ve rüzgarda esinti de pek bulunmayın.

kızlarrr bende geldimmm inşş kasım annesi olucam satım 20 şubat tı 23martta doktora gittim sonucum 161 çıktıı doktorum normal olduğunu söyledi ama bana çok düşük geldi inşş bebişim iyidirr

cok saolun kizlar biliyom kalp atisi icin zaman gecmiyo insan bi gorsemde rahatlasam diyo.ciddi simdi icim rahatladi insan bos gebelik filan olur diye korkuyo.rabbim sizede gormeyi nasip etsin muhtesem bise.kendi yarim cm ama bi kalbi var ve atiyo harika bi his onu gormek.hamileligimizin tadini cikaralim bi mucizeye ev sahipligi yapiyoruz aslinda biz.hele dogum yapmak o da ayri bi keyif ayri bi mucize....

HErkese merhaba ... İlk hamileliğimi sebepsiz bir erken doğumla sonlandırmak zorunda kaldım...
YAvrum meleğim 10 gün yaşadı ve vefat etti... 6 aylık olduğu gün doğmuştu...

Ama Allahım şimdi bana meleğime kardeş gönderdi... 5 haftalık hamileyim..

İnşallah Allahım bu kez bana nasip eder ... Ve hEpimizee.....

İnşallah canım.. Sende Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın...
Piko hastalığı nasıl bir hastalık canım.. İnşallah gebeliğini zorlamaz...

Bende yeni sayılırım hoşbuldum diyeyeim :) iki haftadır takip ediyorum ama pek yazmıyorum..
Çok güzel canım adına sevindim ben en son gittiğinde doktora kese vardı ama kalp atışları daha belirmemişti önümüzdeki hafta gideceğim inşallah iyi haberler alırım.. Eşin için geçmiş olsun.. İyi yapmışsın uzak durmakla ben çok ağır bir grip geçirdim hem küçük beş aylık bebeğim var hemde gebeyim epey zor geçirdim...

teşekkür ederim:) sanırım sen de hayvan sahibisin?

eee bir soruma cvp veririsen senirim. sende ne gibi belirtiler var?

bende cavaplim bari :) Bende hafif bulantı var umarım artmaz. Geçen yılki gebeliğimde çok ama çok mahvolmuştum bulantılarda... Adet ağrısı gibi hafif ağrılarım oluyor ve başım çok sık ağrıyor en son tansiyonum yüksek çıkmıştı sanırım tansiyondan..

Hoşgeldin Pınar..
İnşallah canım.. başın sağolsun ilk bebişin için.. Sebebpsiz erken doğum nasıl oluyor bende erken doğum yaptım ilk bebeğimi tabi büyüktü benimki 34 hafta çok şükür yaşıyor şimdi beş aylık.. Minicik bebeğim abi olacak şimdide..
Sorunsuz ve sağlılklı bir gebelikle bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım...

kızlarrr bende geldimmm inşş kasım annesi olucam satım 20 şubat tı 23martta doktora gittim sonucum 161 çıktıı doktorum normal olduğunu söyledi ama bana çok düşük geldi inşş bebişim iyidirr

Hoşgeldin canım.. Doktor sorun yok demiş cenım evham yapma... İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için..

inşşş canımmm 10 nisana kadar beklemem gerekiyoo doktor o zamana ultrasonda belli olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…