hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz... kasık ağrısı bende yorulunca oluyor..ani hareketlerde kasık batması oluyor bunlar normal ama sürekli kesintisiz ağrı normal değil canım..eğer öyle bir durum varsa dr.a bir sor istersen..
Bence hoplama çünkü gecen ay bilmiyorduk bu ay daha tehlikeli ve biliyoruz Allah biraz da bize emanet ediyor onu o daha hayata tutunma çabası veriyo ve ona yardımcı ol
Sağol canım,zaten hoplayıp zıplamadan demiştim oynayacağım diye.Aynen öyle emanete hıyanet edemeyiz..
Sen nasıl oldun canım...?
mrb hanımlar bende kasım annesi olacagım inş allah izin verirse kızlar benim karnım adetmişim gibi çok agrıyor sizde de var mı bu agrı her zaman degil ama sanki adetmişim gibi ara ara oluyor bu ne zaman gececek canım cok yanıyor bazen bir bilginiz var mı acaba yardımcı olursanız cok sevinirimm....
iyi akşamlar güzel anneler
hoşgeldin canım.. ne öğretmenisin??bebiş de hayırlı uğurlu olsunn
teşekkür ederim cnm hepimizinki hayırlı olsun,ingilizce öğretmeniyim...meslektaşlar vardır heralde başka?
merhaba kızlar...
öncelikle dilerim ki herkes bir gün anne olsun. ve dilerim ki burada ki tüm arkadaşlar fire vermeden 9 ayı doldurup sağlıklı sıhhatli güzel kaderlli hayırlı evlatlar sahibi oluruz.
ben 19 mart pazartesi kan tahlili yaptırdım ve 892 çıktı. bu arada ben pko hastasıyım. tesadüfen hamile kaldım. ama daha önce 6+5 de bir bebek kaybı yaşadığım için çok endişeliyim.
benim göğüslerim çok sızlıyordu. dokunamıyordum bile. şimdi ise dokununca acıyor sadece sızısı bitti. sizler de belirtiler nasıl?
ben önümüzde ki cuma gidicem kesemi görmeye. tahmini 26 kasım bebeği olucak benim ki... (Allahım nasip ederse inşallah)
kazasız belasız hayırlı hamilelikler dilerim.
amin Teşekkür ederim. kasım bebegi olacagına sevindim açıkcası :) çünkü bugün daha yeni senin albümlerine bakıyordum :) nasip burda karşılaşmakmış.. Allah ım kazasız belasız bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin...
cooook mutluyummmmm kizlar 6+4 erken diye dusunmustum ama kalp atislarimizi gorduk cok sukur.insallah bu sefer saglikla buyutebilirim. benim kocis hasta ,grip oldu bana gecmesin diye 2 gundur ablamda kaliyorum.yeni gelenler hayirli olsun hosgeldiniz.
merhaba kızlar...
öncelikle dilerim ki herkes bir gün anne olsun. ve dilerim ki burada ki tüm arkadaşlar fire vermeden 9 ayı doldurup sağlıklı sıhhatli güzel kaderlli hayırlı evlatlar sahibi oluruz.
ben 19 mart pazartesi kan tahlili yaptırdım ve 892 çıktı. bu arada ben pko hastasıyım. tesadüfen hamile kaldım. ama daha önce 6+5 de bir bebek kaybı yaşadığım için çok endişeliyim.
benim göğüslerim çok sızlıyordu. dokunamıyordum bile. şimdi ise dokununca acıyor sadece sızısı bitti. sizler de belirtiler nasıl?
ben önümüzde ki cuma gidicem kesemi görmeye. tahmini 26 kasım bebeği olucak benim ki... (Allahım nasip ederse inşallah)
kazasız belasız hayırlı hamilelikler dilerim.
cooook mutluyummmmm kizlar 6+4 erken diye dusunmustum ama kalp atislarimizi gorduk cok sukur.insallah bu sefer saglikla buyutebilirim. benim kocis hasta ,grip oldu bana gecmesin diye 2 gundur ablamda kaliyorum.yeni gelenler hayirli olsun hosgeldiniz.
teşekkür ederim:) sanırım sen de hayvan sahibisin?
eee bir soruma cvp veririsen senirim. sende ne gibi belirtiler var?
HErkese merhaba ... İlk hamileliğimi sebepsiz bir erken doğumla sonlandırmak zorunda kaldım...
YAvrum meleğim 10 gün yaşadı ve vefat etti... 6 aylık olduğu gün doğmuştu...
Ama Allahım şimdi bana meleğime kardeş gönderdi... 5 haftalık hamileyim..
İnşallah Allahım bu kez bana nasip eder ... Ve hEpimizee.....
kızlarrr bende geldimmm inşş kasım annesi olucam satım 20 şubat tı 23martta doktora gittim sonucum 161 çıktıı doktorum normal olduğunu söyledi ama bana çok düşük geldi inşş bebişim iyidirr
Hoşgeldin Pınar..
İnşallah canım.. başın sağolsun ilk bebişin için.. Sebebpsiz erken doğum nasıl oluyor bende erken doğum yaptım ilk bebeğimi tabi büyüktü benimki 34 hafta çok şükür yaşıyor şimdi beş aylık.. Minicik bebeğim abi olacak şimdide..
Sorunsuz ve sağlılklı bir gebelikle bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım...
Hoşgeldin canım.. Doktor sorun yok demiş cenım evham yapma... İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?