2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
teşekkür ederim:) sanırım sen de hayvan sahibisin?

eee bir soruma cvp veririsen senirim. sende ne gibi belirtiler var?

hayvanseverleri burada görmek çok güzel :) sanırım köpeğiniz var, bizim de kedimiz var, inşallah beraber yaşayacağız, doktora danıştınız mı hiç? ben sordum önermiyoruz dedi klasik cevap olarak, risk grubunda deil dedim, yine önermiyoruz dedi, önermesini de beklemiyordum zaten, Allahın izniyle birşeycik olmayacak, paylaşımlarımızı arttıralım

cevabın için çok teşekkür ederim canım. pko aşırı bir adet düzensizliği hormonel bir sorun işte. zor hamile kalınıyor zoru başardık da inşallah hamileliğin de üstesinden geliriz.
sen çok şanslısın ard arda iki melek annesi olucaksın ne güzel.

hemde 3 tane köpeğim var. ikisi benimle yaşıyor da biri annemde kalıyor. köpekler kediye göre bir nebze daha risksiz. ama hijyene dikkat edildiği sürece bir sorun olacağını sanma yine de internette ki yazılara bir göz at. ve veterinere danış. ben daha önce kısa bir gebelik geçirmiştim o zamnan danıştım. aşıları kontrolleri sürekli yapıldığı sürece sorun yok demişti.

bunlara dikkat edersek hep birlikte mutlu mesut yaşarız. benim köpeklerim büyük zaten 9,7,6 yaşlarındalar. sizin ki ne kadarlık?

kedim 1 yaşını biraz geçgin, kasımda 2 yaşını dolduracak yani :) 3 aylık parazit iğnelerini vuruluyor, zaten kuru mama ile besleniyor, dışarı ile teması yok, evde çiçek falan da yok toprağı eşelesin, özel kedi kumu kullanır, zaten kum temizliği de kürekle oluyor, temas yok. cocugumuz olacak diye vazgecmeyi dusunmedik bile. anlamadığım toksoplazma testi her gebeye yapılıyor mu yoksa özel olarak mı yaptırmam gerekiyor, o konuda bilgim yok malesef

meraba güzel anne adayları
izmir
sat 19 şubat
kilom 68
yaşım 23 benide listeye alırmısınız formda daha yeniyim bazı yeni yeni çözmeye çalışıyorum bazı hatalarım olabilir

izmir
sat 19 şubat
kilom 68
yaşım 23 benide listeye alırmısınız formda daha yeniyim bazı yeni yeni çözmeye çalışıyorum bazı hatalarım olabilir

Allah tamamına erdirsin yüzünü görmenizi nasib etsin sağlıkla sıhhatle inşallah..

çok teşekkür ederim inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz bu benim 3. hamileliğim ilk bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu 2. bebeğimde 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı bi çok testler yapıldı ve azda olsa kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı şimdi hergün clexane 0.6 iğne kullanıyom çok tedirginim heran kendimi dinliyorum ağrım varmı kanamam varmı diye 29 mart perşembe günü randevumuz var inşallah hayırlısıyla keseyi görebiliriz

KIzlar selam

bizde çarşamba günü doktorumuza gittik kanlarımızı verdik. toksoplizma ve bir sürü şeye bakıldı çok şükür temiz çıktı(toksoplazmaya bagışıklığım varmıs kedi beslediğim için beslemeye devam et bişeycik olmaz dedi) progestan ve folicasit kullanıyorum.. ilk üç ay kilo almayı hiç önermedi kilonu koru dedi.. iki türlü usg yaptık hem vajinal hemde normal bebeğimiz kesesini gördük çok şükür.. doktorumdan çok memnunum kağan bey istanbulda leventte tavsiye ediyorum..

izmir
sat 19 şubat
kilom 68
hoşgeldiin. SATlarımız aynı seninle benimde 19 şubattı :)
Allah kucağına almayı naisp etsin.

canım bu testi kedi beslediğini söylediğinde yapmaları gerek aslında. dr.una gidince hatırlat. olmazsa ekstra yaptırabilirsin. bilinçli olan hiçbir hayvansever asla hayvanından evde ki candan vazgeçmez. köpeklerimden ben de hiç düşünmedim. millet tepkiler hep veriyor ama umurumda olmaz.Allahın izniyle hayvan sevgisiyle büyüyecek çocuklarımız.

gunaydin kizlar bende geldim.nasilsiniz. ben cok rahatim mide bulantim yok ya da erken daha ara sira bas donmelerim oluyo

günaydın...

günaydın. bende topikte bir tek ben varım sanıyordum. erkencisiniz bayanlar ?

nasıl gidiyor bakalım hamilelik.

günaydın ..bende aynı düşünce ile girdim siteye ama maşallah anneler ayakta....ama ben akşam 9 da yatağa girdiğim için sabahın köründe uyandım..
ara sıra kasık batmalarım var o kadar henüz mide bulantılarım falan yok çok şükür olmasında ben çok korkarım istifar etmektensizler neler yapıyosunuz kızlarr

er_ca hoşgeldin canım Allahım ne güzel burda buluşmak kısmet oldu Allahım ayırmasın bizi burdan Bebeklerimizi konuşalım arkadaşım gittinmi bir daha doktora ?

günaydın topiğin güzel anneleri
günaydınn canım bende erkenciyim çok erken yattım şimdide erenden kalktım.

günaydın canım. Bizim kasım anneleri pazar keyfinde misiniz. ses seda yok
günaydın canım. seninkiler 9 haftalıkmı oldu annesi ne kadar büyümüşler ya. SAT ile USG de görünen haftan tutuyormu canım.

maşallah çok sevindim canım.haftan küçük olduğu için vajinalmı baktı doktor bende daha gitmedimde merak ediyorum.

canim hosgeldin allah nasip etmedimi olmuyo ben tam 40 haftada dogurdum kilo3700 ama benden mikrop kapmis 2 gun yasadi sadece.yani hepsi bi sebep onlarin bu dunyada rizki yokmus.bende hemen lohusaligim biter bitmez hamile kalmisim rabbim bunlarin hayrini gormemizi nasip etsin insallah.

canim sende hosgeldin oburu daha cok kucukmus allah yardimcin oksun..

inşşş canımmm 10 nisana kadar beklemem gerekiyoo doktor o zamana ultrasonda belli olur dedi

yok korkma benimki 72 cikmisti cuma kalp atisini bile gordum sukur .sende hamilesindir.

hosgeldin rabbim insallah bunu saglikla kucagina almayi nasip etsin.

maşallah çok sevindim canım.haftan küçük olduğu için vajinalmı baktı doktor bende daha gitmedimde merak ediyorum.

yok karindan goruldu bebisimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…