slm arkadaslar bende 6 haftalık hamileyim..ikinci bebegim olcak insallah ama cok heyecanlıyım sankı ilk bebegimmiş gibi...
hepinize hayırlı hafta sonları kızlar
midem bi tuhaf
teşekkür ederim:) sanırım sen de hayvan sahibisin?
eee bir soruma cvp veririsen senirim. sende ne gibi belirtiler var?
tünaydın kızlar dünden beri mide bulantılarım başladı bu sabah çok zor kalktım yağlı yiyecekler aklıma getirmemeye çalışıyorum sebze ve meyve ama sebzeleri de pişmiş düşünemiyorum :)
kızlar hatırlatayım dedim hamilelik boyunca sırt üstü ve yüz üstü yatmıyoruz dimi:)
kan dolaşımı için en iyi yaış pozisyonu yan yatmak..
Cnm merhaba hatirladinmi beni,demek hamilesin cok sevindim tebrikler cnm, bu kadar uğraştan sonra bende hamileyim rabbim tamamına erdirir insallah,yavrularimizi kardessiz bırakmaz ...
slm arkadaslar bende 6 haftalık hamileyim..ikinci bebegim olcak insallah ama cok heyecanlıyım sankı ilk bebegimmiş gibi...
günaydın arkadaşlar,
size bişey sormam lazım.benim 2 gündür ateşim çok yüksek.böyle olan kimse var mı ?
hepinize hayırlı hafta sonları kızlar
midem bi tuhaf
tünaydın kızlar dünden beri mide bulantılarım başladı bu sabah çok zor kalktım yağlı yiyecekler aklıma getirmemeye çalışıyorum sebze ve meyve ama sebzeleri de pişmiş düşünemiyorum :)
canim sende hosgeldin oburu daha cok kucukmus allah yardimcin oksun..
gunaydin kizlar bende geldim.nasilsiniz. ben cok rahatim mide bulantim yok ya da erken daha ara sira bas donmelerim oluyo
maşallah çok sevindim canım.haftan küçük olduğu için vajinalmı baktı doktor bende daha gitmedimde merak ediyorum.
cevabın için çok teşekkür ederim canım. pko aşırı bir adet düzensizliği hormonel bir sorun işte. zor hamile kalınıyor zoru başardık da inşallah hamileliğin de üstesinden geliriz.
sen çok şanslısın ard arda iki melek annesi olucaksın ne güzel.
merhaba , ikinci bebeğimi bekliyorum, heyacanlıyım
hayırlı olsun.bende 6 haftalık hamileyim zaman hiç geçmiyo sanki
evet hic gecmiyo yarın kalp atıslarını dinlemeye gidecegiz simdiden cok heyecanlıyım...
kızlar merhaba bende 7+5 de gideceğim lap atısı için sizce karından ultrasonla duyabilirmiyim???
tsk ederim canım inş bende durarım salı günü içim rahat eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?