2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın arkadaşlar,

size bişey sormam lazım.benim 2 gündür ateşim çok yüksek.böyle olan kimse var mı ?

hepinize hayırlı hafta sonları kızlar
midem bi tuhaf

Cnm merhaba hatirladinmi beni,demek hamilesin cok sevindim tebrikler cnm, bu kadar uğraştan sonra bende hamileyim rabbim tamamına erdirir insallah,yavrularimizi kardessiz bırakmaz ...

tünaydın kızlar dünden beri mide bulantılarım başladı bu sabah çok zor kalktım yağlı yiyecekler aklıma getirmemeye çalışıyorum sebze ve meyve ama sebzeleri de pişmiş düşünemiyorum :)

teşekkür ederim:) sanırım sen de hayvan sahibisin?

eee bir soruma cvp veririsen senirim. sende ne gibi belirtiler var?

yok ben hayvan sahibi değilim ama hayvanları çok aşırı seviyorum... benim çok aşırı bulantım ve bel agrım var..

tünaydın kızlar dünden beri mide bulantılarım başladı bu sabah çok zor kalktım yağlı yiyecekler aklıma getirmemeye çalışıyorum sebze ve meyve ama sebzeleri de pişmiş düşünemiyorum :)

tünaydın.. Allah yardımcımız olsunn..

Cnm merhaba hatirladinmi beni,demek hamilesin cok sevindim tebrikler cnm, bu kadar uğraştan sonra bende hamileyim rabbim tamamına erdirir insallah,yavrularimizi kardessiz bırakmaz ...

tabiki hatırladım hatta dün gece kasım anneleri listesine baktım benden sonra sen yazılmışsın listeye .. çok şaşırdım. mesajını bulmaya çalıştım sen misin diye ama mesaj göremedim..
çok uzun süre bekledik yavrularımızı aynı anda hamile kalmış olmaktan dolayıda ayrıca sevindim..
Rabbim inşallah ruhen bedenen aklen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu yavrular nasib etsin hepimize..
beraberce inşallah güzel zamanlar geçirip bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

slm arkadaslar bende 6 haftalık hamileyim..ikinci bebegim olcak insallah ama cok heyecanlıyım sankı ilk bebegimmiş gibi...

Hoşgeldin hülya... Benimde ikinci bebeğim... Öyle oluyormuş ama bana olmadı o heyecan daha bebeğim minik çünkü :)

günaydın arkadaşlar,

size bişey sormam lazım.benim 2 gündür ateşim çok yüksek.böyle olan kimse var mı ?

Nazenin canım doktora git istersen enfeksiyon varsa ateş yapar... Bende iki hafta önce griptim ve ateşim düşmüyordu 39u geçiyordu boğaz yolları enfeksiyon çıktı..

Acil şifalar diliyorum..

hepinize hayırlı hafta sonları kızlar
midem bi tuhaf

Sanada canım... Gebeliğinin yolunda olduğunu gösterir. Umarım artmaz..

İnadınada insanın aklına öyle şeyler gelir ya... Sürekli hava al oksijen al canım.. Kaç haftalık oldun sen mide bulantıların başladı.. Benimki daha hafifi haifif kendini gösteriyor..

canim sende hosgeldin oburu daha cok kucukmus allah yardimcin oksun..

Hoşbuldum elif..
Evet canım Allah takdir edince oluyormuş.. Birazda eşimin dikkatsizliği tabii.. adet olmamıştım ve yumurtlama dönemim sıfırdı içim rahattı ama yinede bebişime kardeş oldu... :)

gunaydin kizlar bende geldim.nasilsiniz. ben cok rahatim mide bulantim yok ya da erken daha ara sira bas donmelerim oluyo

Hoşgeldin canım.. :rahatlığın daim olsun canım.. Bende iyyim şimdilik ve inşallah daima olur hepimiz için..

maşallah çok sevindim canım.haftan küçük olduğu için vajinalmı baktı doktor bende daha gitmedimde merak ediyorum.

8 haftadan öncekilere vajinal bakıyorlar bizm burda canım..

Seninki tam bir mucize olacak o zaman canım. Allah tamamına erdirsin... Evet iki melek olacak zaten yaşım gereği bu denk gelme iyi oldu.. ilerde belki cesarert edemezdim ikinciye..

merhaba , ikinci bebeğimi bekliyorum, heyacanlıyım

Merhaba canım.. İkinci melek seninkide ne güzel.. bende ikinciyi bekilyorum... Araları ne kadar olacak peki...

Bu arada kızlar listeye eklenmek istiyorum ama bu hafta tekrar doktora gidip ondan sonra bilgilerimi vereceğim.. Çünkü ben adet olmadan gebe kaldım son adet tarihim belli değil... Hafta olarak doktor söyledi ama ben ikincide kesinleşsin diyorum birde hangi tarihi baz alacağım son adet tarihi olarak doktor söylemişti unuttum :)

evet hic gecmiyo yarın kalp atıslarını dinlemeye gidecegiz simdiden cok heyecanlıyım...

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.. Bizde kalp atışını duymamıştık ilk kontrolde çok merak ediyorum herşey yolundamı diye.. Midem arada bulandıkça rahatlıyorum demekki normal diyorum.

kızlar merhaba bende 7+5 de gideceğim lap atısı için sizce karından ultrasonla duyabilirmiyim???

Ben hiç vajinal olmadım hep karnımdan baktılar 6+4 ken kalp atışını dinletti doktor bir de cuma günü kalbi normal atıyor mu dedim leke olduğunda baktı endişeleniyorum herşey normal bak diye yine dinletti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…