daha ne olsunnn kızz her bişisi tastamam
inş. bir kızın olur tatlımm oğlun varmış burda başka olsunnn
internete giremiyorum hemen çıkmam gerek acil cevap verirseniz sevinicem benim 22 haziran için etaylı ultrason çekilecekti r.um öyle demişti ama ben tatileyim şehir dışında dr.aa söyledim oda heryerde olur ddedi ve ben okadar cahilimki bunun paraaalı olacağını bilmiyorum başka bi ildeyim şimdi azönce dr.a gittik 37 tl muayene ücreti verdim diye dertlenirken dr.baktı baktı inceledi iyice bebiş iyi dedi beni dörtlü taramaya gönderdi 85 tl istemesinlermi şaştım kaldım verecek durumda değildim bende yaptırmaadan çıktım dr.ultraasonda incelerken biçok şeyi söyleddi zaten durumu iyi dedi ben anlaamaadımki detaaylının ne farkı var hepiniz detaylı ultrason çektirecekmisinzi yada çektirdinizmi aacil cevap verirmisiniz bide dataylı ultraasonlşaa dörtlü taraama testi aynı şeymi????
cil cevap kızlar detaylı ultrason gereklliliği ne???
milonada öğlen dr gidecekmişşşşşş yarın doktora gidecek olan sayısını üçledikkkcanlarım net gitti
boy kilo ölçümü yaptı not etti 1800 kalorilik diyet verdi eşim tarayabilirse yarın paylaşırım sizinle
sizler neler yapıyorsunuzzz
yarın buyuk gün hilalim ve fatmam içinn heyecanla bekliyoruzzzzz
internete giremiyorum hemen çıkmam gerek acil cevap verirseniz sevinicem benim 22 haziran için etaylı ultrason çekilecekti r.um öyle demişti ama ben tatileyim şehir dışında dr.aa söyledim oda heryerde olur ddedi ve ben okadar cahilimki bunun paraaalı olacağını bilmiyorum başka bi ildeyim şimdi azönce dr.a gittik 37 tl muayene ücreti verdim diye dertlenirken dr.baktı baktı inceledi iyice bebiş iyi dedi beni dörtlü taramaya gönderdi 85 tl istemesinlermi şaştım kaldım verecek durumda değildim bende yaptırmaadan çıktım dr.ultraasonda incelerken biçok şeyi söyleddi zaten durumu iyi dedi ben anlaamaadımki detaaylının ne farkı var hepiniz detaylı ultrason çektirecekmisinzi yada çektirdinizmi aacil cevap verirmisiniz bide dataylı ultraasonlşaa dörtlü taraama testi aynı şeymi????
canlarım net gitti
boy kilo ölçümü yaptı not etti 1800 kalorilik diyet verdi eşim tarayabilirse yarın paylaşırım sizinle
sizler neler yapıyorsunuzzz
yarın buyuk gün hilalim ve fatmam içinn heyecanla bekliyoruzzzzz
bunlar beni strese sokuyo ya
milonada öğlen dr gidecekmişşşşşş yarın doktora gidecek olan sayısını üçledikkkvarmı baska gidecek olan doktora
bundan sonra rahatsın dr onaylı kilo alacaksınnn
ben çıkıyorum canlarım hepinizi kocamannnn öpüyorummmallaha emanet olun
sabahdan doktora yol alacaz bakalım 9:20 ultrason randevusu var ordan kendi doktoruma gececeğim
ya arkadaşımda yapmış ama bana fasa fiso gibi geliyor...Kaç sene saklanmaz o ... Birde çok tüylü yaa arkadaşım almış kasıldım resmen yazamadım.. Cicişler gibi hissettim kendimi elimde yarım mt. uzunluğunda tüyden kalem felan, kaleme bakmaktan yazı yazamadım hatta gözümü alamadım diyebilirim
ben çıkıyorum canlarım hepinizi kocamannnn öpüyorummmallaha emanet olun
sabahdan doktora yol alacaz bakalım 9:20 ultrason randevusu var ordan kendi doktoruma gececeğim
biz de gidiyoruz kızlarrr kendinize cici bakınnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?