2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cil cevap kızlar detaylı ultrason gereklliliği ne???

cil cevap kızlar detaylı ultrason gereklliliği ne???

canım kalp bağırsak gibi iç organların sağlıklılığını parmak sayımını yapıyorlar eğer bir sorun varsa ona göre doğum öne alınabiliyor sezeryanla ve bebeğe acil müdahale edebiliyorlar benim bildiğim ayrıca fiyatı da çok yüksek değilmiş bildiğim kadarıyla çoğumuz gideceğiz gözretinasına kadar bakıyorlar hem bişey olursa bile elimden geleni yaptım demek için gidiyorum

canlarım net gitti

boy kilo ölçümü yaptı not etti 1800 kalorilik diyet verdi eşim tarayabilirse yarın paylaşırım sizinle

sizler neler yapıyorsunuzzz

yarın buyuk gün hilalim ve fatmam içinn heyecanla bekliyoruzzzzz

milonada öğlen dr gidecekmişşşşşş yarın doktora gidecek olan sayısını üçledikkkvarmı baska gidecek olan doktora
bundan sonra rahatsın dr onaylı kilo alacaksınnn

canım bu testler yanıltıyor ama detaylı ultrason direk gözlem olduğu için yanıltmıyor diğerleri kan testleri. senin yerinde olsam 4lüyü yaptırmaz detaylı ultrasonu yaptırırdım bebeğin herşeyine bakıyorlar ve için rahat oluyor...

aaa gidicem seni bekliyorum kuzummmm...
bize de ver biz de yapalım diyetiiiii :) benle hilalin de ihtiyacı var biliyosun

kızlar bu anı defteri nedir ? fasa fisamı yoksa anı olarak kalır mı

Eki Görüntüle 448414

ya arkadaşımda yapmış ama bana fasa fiso gibi geliyor...Kaç sene saklanmaz o ... Birde çok tüylü yaa arkadaşım almış kasıldım resmen yazamadım.. Cicişler gibi hissettim kendimi elimde yarım mt. uzunluğunda tüyden kalem felan, kaleme bakmaktan yazı yazamadım hatta gözümü alamadım diyebilirim

ben çıkıyorum canlarım hepinizi kocamannnn öpüyorummmallaha emanet olun
sabahdan doktora yol alacaz bakalım 9:20 ultrason randevusu var ordan kendi doktoruma gececeğim

ben çıkıyorum canlarım hepinizi kocamannnn öpüyorummmallaha emanet olun
sabahdan doktora yol alacaz bakalım 9:20 ultrason randevusu var ordan kendi doktoruma gececeğim

bizi ne olur merakta bırakma kaç gibi gelirsin canım

ben de böyle antin kuntin işlerle pek işim olmaz bir heves başlanır sonra da unutulur gider bu tıpkı şöyle gibi geliyor okula ilk başladığımızda yeni defter aldığımız zaman deriz ki bu sefer defterimi düzgün tutacağım temiz olacak fln fln deriz ya 1 hafta sonra o deftere de yine kötü yazmaya fln başlarız hevesimiz geçer aynen öyle işte tabi bu benim görüşüm

yazıyorum o zaman :))))) siz çatlamadan yazayım bariii 1800 kalorilik diyet

SABAH

açık çay yada ıhlamur
1 adet haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu beyaz peynir
3 ince dilim tam bugday ekmeği
sınırsız çiğ sebze söğüş ( domates biber salatalık maydanoz vs )

ARA

1 porsyon meyve, 1 bardak şekersiz süt

ÖĞLE

3 adet ızgara köfte
4 yemek kaşığı pilav veya makarna
4-6yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim tam b. ekmeği

ARA

1 porsiyon meyve, 1 bardak ayran

AKŞAM

1 kase çorba
4 yemek kaşığı sebze ( 1 köfte kadar etli)
1 kase yoğurt
2 dilim tam b. ekmeği

ARA

2 porsiyon meyve

bir günde almam gereken yiyecekler ve miktarları

et, tavuk, balık, hindi 3 köfte kadar et
yumurta 1 adet
beyaz peynir 2 kkutusu kadar
süt- yoğurt 4 su bardağı
ekmek ve ekmek yerine geçenler 10 dilim
sebze 2 porsiyon
meyve 4 porsiyon
yağ 3 tatlı kaşığı
zeytin 5-10 adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…