bende bıraktım pc kapattım evi derledim topladım bir bakayım açılmazsa pazar gideyim dedim açılınca akşam serininde pazara gitmeye karar verdimmmöyle vallahi canım uğraş uğraş giremedim en sonunda bıraktım bende
tşk canım bizim yüzümüzden çok ifadelerimizi benzetiyorlar :)) bir akrabamız var ewimize geldiğinde üzerimde günlerce ağırlığı olur ama yaşlı bir kadın geçen gördü beni bu dombili halimle daha bir güzelleştin diyorlar. bu arada herkes kızı olan arkadaşımla beni kıyaslıyor onun yüzü yara bere doldu gibi benle kıyaslayıp duruyorlar gıcık oluyorum çünkü çok ağırlaşıyorum sanki sizler nasılsınız değişti mi yüzünüz ben değişmemişim öyle diyo herkes bir de rengim yerindeymiş kızlar kendinizi okuyun çoğumuz sorunsuz geçiriyoruz ya herkes diyor burcu çok rahat geçiriyorsun fln fln diye tanımadığım merhabalaştığım bile öyle siz farkında değilsiniz ama rahat geçiren gebelerin üstünde acayip nazar var
hayırlısını versin kuzum çin takvimine göre değl ki bu işler doktorun dediği önemlii
canım ben bursada oturuyorum medical park ahmet yılmaza gidiyorum sen nerdesin nereye gidiyorsun
kız nerdesin sen kayboldun gittinnnn :26:
aaaaaa dayaanaamıcaammm oku oku bitmiyor anacımmmm biz geldikkk kuzucuklarımmmmmmmnasılsınızzz bbeklerimm annişler güzel kankalarımmm
diyetisyene gittimmm ayda bir gidicem diyetisyen bana öyle bir liste verdiki bu listeyle nasıl kilo almicam merak ediyorummm 4 bardak ayran süt 10 dilim ekmek 4 kaşık pilav et köftesi sebze yemeği vs vs var görücez bakalımm
nasılsınız yahuuu
eltim hariç diğer insanlara göre bende güzelleşmişimmeltimciğimde beni ne zaman görseee " aaa yüzün niyee böylee, çiller çıkmış, berbat gözüküyorsun, kıyamıyorum" sana demekten kendini alamıyordu
bende "yoooo çok iyiym hamdolsun, rahat geçiriyorum, kızım hiç üzmüyor beni"diyordum ama nazara geldim..hiç olmayan mide bulantılarım oldu...şimdi nasılsın diyenlere "eehh iştee" diyorum geçiştiriyorum burcumm yaaa
nere kayboldu bu patronmu çağırdı yoksaamoonsunnn nereye kayboldunnn kuzummmmm
anlatsana biraz aaaaaa susturamazdık normalde, şimdi zorla ağzından laf alıyoruz
çocuk odası tk var bebişin oyun parkı mama sandalyesi de var teyzem yeni doğan almış annem mont tulum almış 3 yelek badi madi almış işte ben de bir kaç yeni doğan yorgan tk. alıcam şimdilik sonra bebişimin üstüne göre modaya uygun alırız diye düşünüyorum sağlıklıca doğsunda hallederiz
valla ahh keşkem ah keşkem benim gönlüm deli gibi kız istiyor bitane oğlum var çeşit olsun olmazsada canı ve canlar sağolsun nidek:)
bende soranlara hep artık iyiyim sıkıntılarım kalmadı dedim durdum şimdi 1 haftadır bulantım var hafif hafif,agzımın hiç tadi yok ..baş agrılarım arttı.belimi hiç saymıyorum :))
az gülelimmm:))))))))
Temel'e sormuşlar Sevgi mi daha güzeldir Sevda mı o da demiş ikisini de tanumayrum benum Fadimem var :)
nere kayboldu bu patronmu çağırdı yoksaa
deme deme bulantım var de ölüyorum bitiyorum de sakın iyiyim deme arkadaş bu nazar sanki peşinde geziyor adamın şıptan yapışıyor ya.benim ilk gebelikte tıkım yoktu turp gibi geçirdim dillendirdim dillendirdim.nazara geldim şimdi sabah akşam bulantı ilacı kullanıyorum herşey kokuyo üstelik birde uyku tulumu gibi oldum anlıycan herşey var bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?