2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
öyle vallahi canım uğraş uğraş giremedim en sonunda bıraktım bende
bende bıraktım pc kapattım evi derledim topladım bir bakayım açılmazsa pazar gideyim dedim açılınca akşam serininde pazara gitmeye karar verdimmm

eltim hariç diğer insanlara göre bende güzelleşmişimm eltimciğimde beni ne zaman görseee " aaa yüzün niyee böylee, çiller çıkmış, berbat gözüküyorsun, kıyamıyorum" sana demekten kendini alamıyordu

bende "yoooo çok iyiym hamdolsun, rahat geçiriyorum, kızım hiç üzmüyor beni"diyordum ama nazara geldim..hiç olmayan mide bulantılarım oldu...şimdi nasılsın diyenlere "eehh iştee" diyorum geçiştiriyorum burcumm yaaa

woowwws hoşgeldin kuzusu....iyi zannımca herkes bizde iyiyiz formdayız foruma alıştım baya ısındım hararet bile yaptım alıştırma turlarını bitirmek üzereyim

bende soranlara hep artık iyiyim sıkıntılarım kalmadı dedim durdum şimdi 1 haftadır bulantım var hafif hafif,agzımın hiç tadi yok ..baş agrılarım arttı.belimi hiç saymıyorum :))

moonsunnn nereye kayboldunnn kuzummmmm

anlatsana biraz aaaaaa susturamazdık normalde, şimdi zorla ağzından laf alıyoruz

az gülelimmm:))))))))
Temel'e sormuşlar Sevgi mi daha güzeldir Sevda mı o da demiş ikisini de tanumayrum benum Fadimem var :)

daha ne olsunnn kızz her bişisi tastamam

valla ahh keşkem ah keşkem benim gönlüm deli gibi kız istiyor bitane oğlum var çeşit olsun olmazsada canı ve canlar sağolsun nidek:)

inş. bir kızın olur tatlımm oğlun varmış burda başka olsunnn

bende soranlara hep artık iyiyim sıkıntılarım kalmadı dedim durdum şimdi 1 haftadır bulantım var hafif hafif,agzımın hiç tadi yok ..baş agrılarım arttı.belimi hiç saymıyorum :))

deme deme bulantım var de ölüyorum bitiyorum de sakın iyiyim deme arkadaş bu nazar sanki peşinde geziyor adamın şıptan yapışıyor ya.benim ilk gebelikte tıkım yoktu turp gibi geçirdim dillendirdim dillendirdim.nazara geldim şimdi sabah akşam bulantı ilacı kullanıyorum herşey kokuyo üstelik birde uyku tulumu gibi oldum anlıycan herşey var bende..

moonsun88 kullanıcısından alıntı

canım ben bursada oturuyorum medical park ahmet yılmaza gidiyorum sen nerdesin nereye gidiyorsun

kız nerdesin sen kayboldun gittinnnn :26:

aaaaaa dayaanaamıcaammm oku oku bitmiyor anacımmmm biz geldikkk kuzucuklarımmmmmmm nasılsınızzz bbeklerimm annişler güzel kankalarımmm

diyetisyene gittimmm ayda bir gidicem diyetisyen bana öyle bir liste verdiki bu listeyle nasıl kilo almicam merak ediyorummm 4 bardak ayran süt 10 dilim ekmek 4 kaşık pilav et köftesi sebze yemeği vs vs var görücez bakalımm

nasılsınız yahuuu

hoşgeldinn zuzu
oh maşallah 10 dilim ekmek diyetisyenin vardır heralde bir bildiği

az gülelimmm:))))))))
Temel'e sormuşlar Sevgi mi daha güzeldir Sevda mı o da demiş ikisini de tanumayrum benum Fadimem var :)

nere kayboldu bu patronmu çağırdı yoksaa

sekreter kıza dalmasın da

ayy korkutmayın beni... ben de bugün bi arkadaşımla konuşuyorum çok midesi bulanıyormuş...23 haftalık 2 kilo alabilmiş... oh ne güzel hiç bulanmadı mı keşke benim de bulanmasa da kilo alsam diyo kız...

ben de 3 ayım bittiğinde oleyyy bulantısız bitirdim diye geziyodum ortalıkta 3 ayın son günü yolda yürürken istifra ettim... gerçekten nazara geldim, ama kendi nazarıma :):)

Son düzenleme:
dalmaz canım akıllı kızdır moonsunnnn
esra insanın kendine daha fazla nazarı geçiyor çocuğa uslandı de hemen yaramazlık yapmaya başlıyor eşinle iyi geçin son günlerde atışmıyoruz de akşama atışıyorsun hiç iyiyim demiyeceksin

amanınn azcık işlerim vardı, neyse bişi kaçırmamışım.

moonsun gelmiş. hoşgeldin canım. listeni bende merak ettim. benim 1 haftalık yediğime takabül ediyor gibi geldi

dalmaz canım akıllı kızdır moonsunnnn
esra insanın kendine daha fazla nazarı geçiyor çocuğa uslandı de hemen yaramazlık yapmaya başlıyor eşinle iyi geçin son günlerde atışmıyoruz de akşama atışıyorsun hiç iyiyim demiyeceksin

internete giremiyorum hemen çıkmam gerek acil cevap verirseniz sevinicem benim 22 haziran için etaylı ultrason çekilecekti r.um öyle demişti ama ben tatileyim şehir dışında dr.aa söyledim oda heryerde olur ddedi ve ben okadar cahilimki bunun paraaalı olacağını bilmiyorum başka bi ildeyim şimdi azönce dr.a gittik 37 tl muayene ücreti verdim diye dertlenirken dr.baktı baktı inceledi iyice bebiş iyi dedi beni dörtlü taramaya gönderdi 85 tl istemesinlermi şaştım kaldım verecek durumda değildim bende yaptırmaadan çıktım dr.ultraasonda incelerken biçok şeyi söyleddi zaten durumu iyi dedi ben anlaamaadımki detaaylının ne farkı var hepiniz detaylı ultrason çektirecekmisinzi yada çektirdinizmi aacil cevap verirmisiniz bide dataylı ultraasonlşaa dörtlü taraama testi aynı şeymi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…