2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benim de tutarsa erkek tutmazsa kıs:) yawssss gönül kız istiyor yaradan bakalım ne emrediyor meraklardayam:)

benide ekle benide:) napcaz eklenmek için ama benim bebişikomun nesi var onu bilemiyorum henüz fıstıklımı pipilimi göremedik :d

Evvet datlummm saat 1 de randvumuz varrrr sen geldiğinde ben gitmiş olacağım inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlarla geliriz bitanemmm

benim bebişimin daha giyecek donu yok ne şekeri ne çikolatası

Aslında benim de bebişimin sadece bir zıbını bir donu var kendi aldığım tatlımm. Yarından sonra başlıyacağım almaya
kuzumm bu arada çok güzelsin maşallah Eşinle de ne kadar benziyorsunuz öyle???

çocuk odası tk var bebişin oyun parkı mama sandalyesi de var teyzem yeni doğan almış annem mont tulum almış 3 yelek badi madi almış işte ben de bir kaç yeni doğan yorgan tk. alıcam şimdilik sonra bebişimin üstüne göre modaya uygun alırız diye düşünüyorum sağlıklıca doğsunda hallederiz

Canlarım benim girmemle bir daha giremem bir oldu :) sayfaya ulaşamadım bir türlü çok şey kaçırmışımm ooo şekerler halılar :)hepsi süper..

canım ben bursada oturuyorum medical park ahmet yılmaza gidiyorum sen nerdesin nereye gidiyorsun
kızlar nasılsınız

kız nerdesin sen kayboldun gittinnnn :26:

aaaaaa dayaanaamıcaammm oku oku bitmiyor anacımmmm biz geldikkk kuzucuklarımmmmmmm nasılsınızzz bbeklerimm annişler güzel kankalarımmm

diyetisyene gittimmm ayda bir gidicem diyetisyen bana öyle bir liste verdiki bu listeyle nasıl kilo almicam merak ediyorummm 4 bardak ayran süt 10 dilim ekmek 4 kaşık pilav et köftesi sebze yemeği vs vs var görücez bakalımm

nasılsınız yahuuu

Yok tatlımm benim bi arkadaşımın bebişine önce kız dediler sonra göremediler bayaa bi uzun süre, 6. ayda erkek dediler ve oğluşu olduuu
Çatlanmaz mı kuzum yaa ben bile emin değilim yaa, içim gidiyorrr hele ki iş yerime giderken her gün bebek kıyafeti mağazalarının önünden geçiyorum, zor tutuyorum içeri dalmamak içinnn

Datlularımmm bu arada ben yine mesaiyi tükettimm öpüyoruz sizleri koccamannnn Kendinize ve bebişlerinize çoook cici bakınnn

Son düzenleme:

tşk canım bizim yüzümüzden çok ifadelerimizi benzetiyorlar :)) bir akrabamız var ewimize geldiğinde üzerimde günlerce ağırlığı olur ama yaşlı bir kadın geçen gördü beni bu dombili halimle daha bir güzelleştin diyorlar. bu arada herkes kızı olan arkadaşımla beni kıyaslıyor onun yüzü yara bere doldu gibi benle kıyaslayıp duruyorlar gıcık oluyorum çünkü çok ağırlaşıyorum sanki sizler nasılsınız değişti mi yüzünüz ben değişmemişim öyle diyo herkes bir de rengim yerindeymiş kızlar kendinizi okuyun çoğumuz sorunsuz geçiriyoruz ya herkes diyor burcu çok rahat geçiriyorsun fln fln diye tanımadığım merhabalaştığım bile öyle siz farkında değilsiniz ama rahat geçiren gebelerin üstünde acayip nazar var

hoşgeldin şekerimm doktor sana bonkör davranmış şimdiden sonra kilo alırsan doktordan tescilli alıyorum kiloları dersinnnn

günlük kalorisini ve aralıklarını söyledi mi doktor?ne sıklıkla yiycekmişin? detaylı ver lazım olur bize de belki

hoşgeldin bebeğimmmm bizde meraklardaydık artık iyicee..niye bu kaaa uzun sürdü bu diyetisyen diyorduk...meğerseee sana 10 dilim ekmek yazmaklaa meşgulmuşş ondan uzun sürmüş gelmen kuzumm hadi bakalım uy diyetine..bebeğini besle..sen at kafandan bi kilo işlerini böylece...düşünki yediğin herşey doktor kontrolünde ve bebeğine yarayacak şeylerr şekerimm

balım hoşgeldin özledik seni :) evet öyle oluyor bizim yediğimizden daha çok veriyor onlar ama düzene soktukları için çok faydalı oluyor kuzum

canımmm hoşgeldinnnnn sensiz yapayalnız kaldıkkkk

ayy canım normal diyetlerde bile 8 dilim ekmek diyolar zaten...
bulmesunun dediği gibi doktor onaylı kilo alırsın en kötü ihtimal

boy kilo yağ ölçümü falan yaptı mı??

canım ya merak ediyorum listeni yollarmısınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…