dimiii kuşum yaa günden güne değişiyoruz büyüyoruzz, eskiden gözümüzde annemiz babamız ne kada büyüktü şimdi onlar kadar büyüdükk
ne gzellltatill açatı süper bol bol dinlen 50 faktör güneş kremi kullan biraz kendini kolla kuşum, yolculukta araba ile giderken 2 buçuk saatte bir 15 dk yürüyüş yap
benim tuttu erkek
:)))))
aminnnn inşallah. :))) az kaldı arkadaşım yarın dananın kuyruğu kopuyor, o bana doktordan sonra haber vercek ama size söylemicem, gelsin kendi açıklasın
bebeklerimize hediye almak için çekiliş yapıyoruz canım. bu ay isimler belli olacak. bayramdan sonra hediyeleri göndercez.
tutmadı canım ya, valla tutacak diye de korktum bir an :))) erkek çıkıyordu bende.
evet canım aynen öyle olacak.
hoşgeldin bu arada. ohhh tatilde bu taraftasınız. güzel ayarlamışsınız. iyi eğlenceler şimdiden.
:)))))) var canım listemiz ama kampanya değil tabi hemen bakalım :
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
DeliKizinDirdiri : kız
güzelkızMS : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
cvr : pipiloş
benimde foruma bir dert oldu yarım saattir açmıyordu yeni açtı diğer yerleri açıyor ama forumu açmıyordu
annesininbirtanesi nazmi ismi süper olur
ama bende artık lavinya gibi düşünüyorum saklayıp duruyor kendini herhalde kız diyorum kendi kendime malum erkek olsaydı yiğidin malı meydanda gerek derdi gösterirdi ne varsa gerçi esra ablasıda 16 haftada yaya yaya gösterdiydi kendini ama inat mı desem bu sıpama edeplimi karar veremedim
inşş yarın gösterir malı mülkü ne varsa bende teyzoşlarıda merakdan kurtuluruzzzz
milona hoşgeldin canım nasılsın sendemiş yarın gidiyorsun doktoraa
benim bebişimin daha giyecek donu yok ne şekeri ne çikolatası
benim bebişimin daha giyecek donu yok ne şekeri ne çikolatası
benim de tutarsa erkek tutmazsa kıs:) yawssss gönül kız istiyor yaradan bakalım ne emrediyor meraklardayam:)
all gıııalınacak çok şeyin var kuzum ne alacağıma karar verip sonra tak tak alıcam
benim mobilyaları beyaz olacak duvar rengide beyaz, oyüzden halı ve pano mavi düşündüm, pano aldım zatende, halıyı düz toz mavi alıcam sanırsam
öylemi bilmiyorum kii zaten düz mavi alıcam fikir olsun diye paylaştım, naylonlu ise olmazzzzzzz
merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri ara ara yazıyorum ama daha fazla okumaya çalışıyorum şu seminer dönemi de bitse de rahat rahat takip eebilsem ve sizinle sohbet etme şansını yakalayabilsem kızlar aranızdaki dostluk ve bağ için size kocaman bir maşallahisimlerden bahsediliyor sanırım ben de oğlumun ismini paylaşmak istedim :) miniğimin adını ali kerem koymayı düşünüyoruz
kızlar bi bursa muhabbeti olmuş kimler bursadan sormak istediklerim var
kızlar nasılsınız
aynen canım foruma bir dert oldu nedenseeeCanlarım benim girmemle bir daha giremem bir oldu :) sayfaya ulaşamadım bir türlü çok şey kaçırmışımm ooo şekerler halılar :)hepsi süper..
benimki kesin belli olmadığı için nedesem boş şimdi.erkeğe benziyor dedi ama kesin değil erkekse eğer takvim tutuyor
sürekli saklıyorsa enmuhtemel kızdır diyorlar ya.herkes için hayırlısı evvela ama merakdanda çatlıyorum yalan yok:)
kızlar bu ÇİN TAKVİMi TUTAN varmı içinizde..ona göre bu yıl tam bir erkek yılı:) benim bebiş ona bakılırsa erkek ama henüz net sonuc alamadık.kızdan ümidimi kesicem artık:)
Evvet datlummm saat 1 de randvumuz varrrrsen geldiğinde ben gitmiş olacağım inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlarla geliriz bitanemmm
Aslında benim de bebişimin sadece bir zıbını bir donu var kendi aldığım tatlımm. Yarından sonra başlıyacağım almaya
kuzumm bu arada çok güzelsin maşallahEşinle de ne kadar benziyorsunuz öyle???
hoşgeldin şekerimm doktor sana bonkör davranmış şimdiden sonra kilo alırsan doktordan tescilli alıyorum kiloları dersinnnncanım ben bursada oturuyorum medical park ahmet yılmaza gidiyorum sen nerdesin nereye gidiyorsun
kız nerdesin sen kayboldun gittinnnn :26:
aaaaaa dayaanaamıcaammm oku oku bitmiyor anacımmmm biz geldikkk kuzucuklarımmmmmmmnasılsınızzz bbeklerimm annişler güzel kankalarımmm
diyetisyene gittimmm ayda bir gidicem diyetisyen bana öyle bir liste verdiki bu listeyle nasıl kilo almicam merak ediyorummm 4 bardak ayran süt 10 dilim ekmek 4 kaşık pilav et köftesi sebze yemeği vs vs var görücez bakalımm
nasılsınız yahuuu
canım ben bursada oturuyorum medical park ahmet yılmaza gidiyorum sen nerdesin nereye gidiyorsun
aaaaaa dayaanaamıcaammm oku oku bitmiyor anacımmmm biz geldikkk kuzucuklarımmmmmmmnasılsınızzz bbeklerimm annişler güzel kankalarımmm
diyetisyene gittimmm ayda bir gidicem diyetisyen bana öyle bir liste verdiki bu listeyle nasıl kilo almicam merak ediyorummm 4 bardak ayran süt 10 dilim ekmek 4 kaşık pilav et köftesi sebze yemeği vs vs var görücez bakalımm
nasılsınız yahuuu
canım ben bursada oturuyorum medical park ahmet yılmaza gidiyorum sen nerdesin nereye gidiyorsun
nasılsınız yahuuu
nasılsınız yahuuu
nasılsınız yahuuu
canım ya merak ediyorum listeni yollarmısınncanım ben bursada oturuyorum medical park ahmet yılmaza gidiyorum sen nerdesin nereye gidiyorsun
nasılsınız yahuuu
aynen canım foruma bir dert oldu nedenseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?