2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yahu kızlar neredesinizzzz

özledim ya dün evde nette sorun vardı delirttti beni girip rahatça konusamadım sizinleee

bugunde uzman gelicek onla çalısıcazzz o gelmeden sizinle konusayım dedim ama siz yoksunuzzz

esra burcu lavinya hayatbanaguzel annesininbirtanesi sahinus milano kaju merwecik ve diğer cici anneler neredesinizz

kızlar haziran anneleri topiğini okuyorumdaa ay çok heyecanlııı bayıldımmmmmm doğuma gidenler doğumu bekleyenler konusulanlar ay tırstımmm :18:

günaydınlarrr

çook halsizimmm kahvaltı yapasım yokk... gece uyuyamadım hiç sabah zor kalktımmm zor bela işe geldim aşı yerim ağrıyoo,gece hep ağrıdııı

ben geldim canımmmmmmm

dün yüzmeye gittim havuza... yaklaşık 450-500metre yüzdüm çok yoruldum gelir gelmez uyudum hemen

sen napıyosun şu listeni göndermedin hala

günaydınlarrr

çook halsizimmm kahvaltı yapasım yokk... gece uyuyamadım hiç sabah zor kalktımmm zor bela işe geldim aşı yerim ağrıyoo,gece hep ağrıdııı

ay canım kıyamam sanaa 1 hafta ağrır o geçmiş olsun teyzesiii

benimde yaramaz bebek ağrı yaptı dönerken sağa sola uyutmadı

kızlarr dün yolda yuruyordum anneme giderken hani koltukların kenarına basarlar ya raptiye babetime ondan saplandı azcık ayağımı çizdi kesinlikle tetenoz aşısı olun başımıza ne gelir bilinmez

yazıyorum o zaman :))))) siz çatlamadan yazayım bariii 1800 kalorilik diyet

SABAH

açık çay yada ıhlamur
1 adet haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu beyaz peynir
3 ince dilim tam bugday ekmeği
sınırsız çiğ sebze söğüş ( domates biber salatalık maydanoz vs )

ARA

1 porsyon meyve, 1 bardak şekersiz süt

ÖĞLE

3 adet ızgara köfte
4 yemek kaşığı pilav veya makarna
4-6yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim tam b. ekmeği

ARA

1 porsiyon meyve, 1 bardak ayran

AKŞAM

1 kase çorba
4 yemek kaşığı sebze ( 1 köfte kadar etli)
1 kase yoğurt
2 dilim tam b. ekmeği

ARA

2 porsiyon meyve

bir günde almam gereken yiyecekler ve miktarları

et, tavuk, balık, hindi 3 köfte kadar et
yumurta 1 adet
beyaz peynir 2 kkutusu kadar
süt- yoğurt 4 su bardağı
ekmek ve ekmek yerine geçenler 10 dilim
sebze 2 porsiyon
meyve 4 porsiyon
yağ 3 tatlı kaşığı
zeytin 5-10 adet

ince bir dilim ekmek yemediğim zaman aşağıdakilerden yiyebilirmişim...

mercimek, şehriye, yayla, pirinç, tarhana, un çorbası ------> 1 kase
pirinç pilavı, makarna,bulgur pilavı, kuskus, erişte -------> 2 yemek kaşığı
patates--------> 1 küçük boy
kestane --------> 2 orta boy
patlamış mısır -----------> 1 su bardağı
kuru fasulye, nohut, kuru barbunya, bakla ------> 4 yemek kaşığı
yufka böreği ------> 2 kibrit kutusu

1 kibrit kutusu peynir yemediğiniz zaman yerine 1 köfte yada 1 adet yumurta yiyebilirsiniz...

YENİLMEMESİ GEREKENLERRRRR

KURU YEMİŞ
KIZARTMALAR
HAMURİŞLERİ
NESCAFE ÇİKOLATA KREMALI KAYMAKLI YİYECEKLER
SUCUK PASTIRMA SALAM
KAVURMALAR
ASİTLİ İÇECEKLER
ŞEKER VE ŞEKERLİ TATLILAR (BAL REÇEL MARMELAT DAHİL)

gÜNDE 1 SAAT YAVAŞ YÜRÜYÜŞ VE EN AZ 2.5 lt SU İÇİLECEK

BÖYLE ŞEKERLERİM SİZDE KOPYALAYIN BU SAYFAYI ÖZELLİKLE ESRA, BEYSAL, ANNESİNİNBİRTANESİ BİZLER BİRAZ HIZLI GİDİYORUZ VE KİLOLARIMIZ BİRBİRİNE YAKIN

ben geldim canımmmmmmm

dün yüzmeye gittim havuza... yaklaşık 450-500metre yüzdüm çok yoruldum gelir gelmez uyudum hemen

sen napıyosun şu listeni göndermedin hala

esram bak senin için tekrar kopyaladım

havuza dikkat et iyi yapmıssın tek mi gittin yanında birisi olsaydı

benimki geceleri rahat duruyo artık... spordan geldim hala oynuyo içerde "ama bebişim tamam artık uyucaz, yaptık sporumuzu sen de sakinleş" dedim hareketleri durdu hemen

ayy canım dikkat et... sen olmadın daha dimi tetenoz aşısı? nerde ne olacağı belli olmaz gerçekten..

evet canım yaa daha olmadım 20.haftada olucam sanırım 2-3 haftam var daha çok korktum

doktor bana dediki aslında senin zayıflayabilmen için 1500 kalorilik diyet yapman lazım 300 kaloriyide bebek için koyuyorum 1800 kalorilik liste yapıyorum dedi

1 ay sonra gidicem bakalım çok merak ediyorum 500 gramı geçmezsem iyi olur :89::89::94:

Günaydınnn güzel anneler ve çokkk tatlı kuzuları :)

Dün annem geldi ona gittik akşam, gece dönerken ayak bileğime bir ağrı girdi hala geçmiyor fıtık mı yapıyor acaba diye düşünüp çok tedirgin oluyorum umarım değildir onun ağrıması için çokk erken daha yapılacak bir sürü şey var

geçmiş olsun bitanem nden olur ki acaba :44: fıtığın var mı ki

geçmiş olsun bitanem nden olur ki acaba :44: fıtığın var mı ki

Sağol canım.Var ya canım iki tane, korktum bende acaba mı diye yormadım da kendimi inşallah değildir

Bu arada diyet listen çok rahatmış yapılabilir de, ben bu listeden daha az yiyorum sanırım sadece meyve çok bende :)

kızlar kurum doktoruna gittim...tansiyon7-4. vücudumdan soğuk ter akıyo şuan..ishal oldum zehirlenmiş olabilirsin dedi. rapor verdi iki gün..birazdan babam gelip alıcak beni. girmeye çalışırım ama sanmıyorum.görüşürüz inş...

aaaaaaaa geçmiş olsun canım dikkat et dinlen.Allah şifa versin inşallah..

bende az yiyordum ama birde bu şekilde denicem bakalım kilo artısını yavaslatıcak mı
inşAllah değildir canımmm

ay bitanemm çok geçmiş olsunn hazır su erikli yada saka su iç bol bol geçmişler olsun kıyamam sana inşAllah zehirlenme değildirrr bizi merakta bırakma bol bol dinlen

Tatlımm çok haklısınn acayip nazar çekiyoruz, geçenlerde eşimin bi akrabası gördü bizi ertesi gün sabah kolumun iç tarafında göz gibi şişlik çıktı ve aynısından da eşimde çıktı. Doktora gittim bir şeye benzetemedi Ama gören herkes nazardan diyor. Dediğin gibi bolbol okumamız lazım, bir de derler ya ilginin fazla üstüne kaydığını hissedersen kıçını kaşı diye Artık hepsini yapıcam valla

Hııhhh beni unut zaten hemen,, küstümmm

milonada öğlen dr gidecekmişşşşşş yarın doktora gidecek olan sayısını üçledikkkvarmı baska gidecek olan doktora
bundan sonra rahatsın dr onaylı kilo alacaksınnn

Evveeeettt ben de gidiyorumm bi sen hatırlıyorsun zaten datlummm,, aysun unutuyo hep beniii

Günaydın birtanemmm hadi sağlıklı hayırlı güzel haberlerle gel inşallahhh Ben büyük olasılıkla yarına öğrenebilicem,sen geldiğinde ben doktora gitmiş olcam çünkü

Burdayımmm bennn günaydınnn ama sen yoksun datlummmm erken mi geldi uzman

günaydınlarrr

Tatlımm kıyamam ben sana Aşı ağrı yaptı demek ki sende Bir de ne aklıma geldi aşıdan sonra 24 saat su değmesin derler, akşam havuza gittiğin için mi ağrıdı ki bu kadar acaba???

Bu arada herkeslere günaydınnnn Bugün bebeğimle kavuşma günümüz, çoooooooooooooook mutlu ve heycanlıyımmmm

Son düzenleme:

Günaydın canım, ağırlaşıyoruz normal gibi geldi bana ağrın, bileklerimiz şişiyor iyice hassaslaşıyor, endişelenme. geçmiş olsun. fıtık genelde bacağa vurur diye biliyorum, ayak bileğini belki farketmeden burkmuşsundur.

geçmiş olsun canım. çok düşmüş tansiyonun. daha evvelde olmuştu değil mi? inşallah zehirlenmemişsindir. bence klima çarpmış olabilir.

ya şekerim inan bana yazdıktan sonra seni unuttugumu hatırladım kusuruma bakma olur mu uzman 40 dakikaya gelir oleeeeyyy sen saat kaçta gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…