inşş dualarını eksik etmeyin benden artıkkkben çıkıyorum görüşürüz tatlımmmm
yahu kızlar neredesinizzzz
özledim ya dün evde nette sorun vardı delirttti beni girip rahatça konusamadım sizinleee
bugunde uzman gelicek onla çalısıcazzz o gelmeden sizinle konusayım dedim ama siz yoksunuzzz
esra burcu lavinya hayatbanaguzel annesininbirtanesi sahinus milano kaju merwecik ve diğer cici anneler neredesinizz
kızlar haziran anneleri topiğini okuyorumdaa ay çok heyecanlııı bayıldımmmmmm doğuma gidenler doğumu bekleyenler konusulanlar ay tırstımmm :18:
günaydınlarrr
çook halsizimmm kahvaltı yapasım yokk...gece uyuyamadım hiç sabah zor kalktımmm zor bela işe geldim aşı yerim ağrıyoo,gece hep ağrıdııı
ben geldim canımmmmmmm
dün yüzmeye gittim havuza... yaklaşık 450-500metre yüzdüm çok yoruldumgelir gelmez uyudum hemen
sen napıyosun şu listeni göndermedin hala
ay canım kıyamam sanaa 1 hafta ağrır o geçmiş olsun teyzesiii
benimde yaramaz bebek ağrı yaptı dönerken sağa sola uyutmadı
kızlarr dün yolda yuruyordum anneme giderken hani koltukların kenarına basarlar ya raptiye babetime ondan saplandı azcık ayağımı çizdi kesinlikle tetenoz aşısı olun başımıza ne gelir bilinmez
benimki geceleri rahat duruyo artık... spordan geldim hala oynuyo içerde "ama bebişim tamam artık uyucaz, yaptık sporumuzu sen de sakinleş" dedim hareketleri durdu hemen
ayy canım dikkat et... sen olmadın daha dimi tetenoz aşısı? nerde ne olacağı belli olmaz gerçekten..
Günaydınnn güzel anneler ve çokkk tatlı kuzuları :)
Dün annem geldi ona gittik akşam, gece dönerken ayak bileğime bir ağrı girdi hala geçmiyor fıtık mı yapıyor acaba diye düşünüp çok tedirgin oluyorumumarım değildir onun ağrıması için çokk erken daha yapılacak bir sürü şey var
geçmiş olsun bitanem nden olur ki acaba :44: fıtığın var mı ki
kızlar kurum doktoruna gittim...tansiyon7-4. vücudumdan soğuk ter akıyo şuan..ishal oldum zehirlenmiş olabilirsin dedi. rapor verdi iki gün..birazdan babam gelip alıcak beni. girmeye çalışırım ama sanmıyorum.görüşürüz inş...
Sağol canım.Var ya canım iki tane, korktum bende acaba mı diye yormadım da kendimi inşallah değildir
Bu arada diyet listen çok rahatmış yapılabilir de, ben bu listeden daha az yiyorum sanırım sadece meyve çok bende :)
kızlar kurum doktoruna gittim...tansiyon7-4. vücudumdan soğuk ter akıyo şuan..ishal oldum zehirlenmiş olabilirsin dedi. rapor verdi iki gün..birazdan babam gelip alıcak beni. girmeye çalışırım ama sanmıyorum.görüşürüz inş...
tşk canım bizim yüzümüzden çok ifadelerimizi benzetiyorlar :)) bir akrabamız var ewimize geldiğinde üzerimde günlerce ağırlığı olur ama yaşlı bir kadın geçen gördü beni bu dombili halimle daha bir güzelleştin diyorlar. bu arada herkes kızı olan arkadaşımla beni kıyaslıyor onun yüzü yara bere doldu gibi benle kıyaslayıp duruyorlar gıcık oluyorum çünkü çok ağırlaşıyorum sanki sizler nasılsınız değişti mi yüzünüz ben değişmemişim öyle diyo herkes bir de rengim yerindeymiş kızlar kendinizi okuyun çoğumuz sorunsuz geçiriyoruz ya herkes diyor burcu çok rahat geçiriyorsun fln fln diye tanımadığım merhabalaştığım bile öyle siz farkında değilsiniz ama rahat geçiren gebelerin üstünde acayip nazar var
canlarım net gitti
boy kilo ölçümü yaptı not etti 1800 kalorilik diyet verdi eşim tarayabilirse yarın paylaşırım sizinle
sizler neler yapıyorsunuzzz
yarın buyuk gün hilalim ve fatmam içinn heyecanla bekliyoruzzzzz
milonada öğlen dr gidecekmişşşşşş yarın doktora gidecek olan sayısını üçledikkkvarmı baska gidecek olan doktora
bundan sonra rahatsın dr onaylı kilo alacaksınnn
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
bugun ben açayım bereketli gün olsun herkesler için inşşşşşşşşş:118:
herkeslere kocamannn bir günaydınnnnnnn
ben birazdan hastaneye yol alacağımmmdoktorum diğer semtte polikinik görevindeymiş hastaneden usg den çıkacağım sonra ona geçeceğim yani canlarım dün kü tahminimden geç geleceğim yanınıza ama öğlen olmadan burda olurum herhalde galiba sanırsammm:111:
yahu kızlar neredesinizzzz
özledim ya dün evde nette sorun vardı delirttti beni girip rahatça konusamadım sizinleee
bugunde uzman gelicek onla çalısıcazzz o gelmeden sizinle konusayım dedim ama siz yoksunuzzz
esra burcu lavinya hayatbanaguzel annesininbirtanesi sahinus milano kaju merwecik ve diğer cici anneler neredesinizz
kızlar haziran anneleri topiğini okuyorumdaa ay çok heyecanlııı bayıldımmmmmm doğuma gidenler doğumu bekleyenler konusulanlar ay tırstımmm :18:
Tatlımm kıyamam ben sanagünaydınlarrr
çook halsizimmm kahvaltı yapasım yokk...gece uyuyamadım hiç sabah zor kalktımmm zor bela işe geldim aşı yerim ağrıyoo,gece hep ağrıdııı
Günaydınnn güzel anneler ve çokkk tatlı kuzuları :)
Dün annem geldi ona gittik akşam, gece dönerken ayak bileğime bir ağrı girdi hala geçmiyor fıtık mı yapıyor acaba diye düşünüp çok tedirgin oluyorumumarım değildir onun ağrıması için çokk erken daha yapılacak bir sürü şey var
Tatlımm çok haklısınn acayip nazar çekiyoruz, geçenlerde eşimin bi akrabası gördü bizi ertesi gün sabah kolumun iç tarafında göz gibi şişlik çıktı ve aynısından da eşimde çıktı. Doktora gittim bir şeye benzetemediAma gören herkes nazardan diyor. Dediğin gibi bolbol okumamız lazım, bir de derler ya ilginin fazla üstüne kaydığını hissedersen kıçını kaşı diye Artık hepsini yapıcam valla
Hııhhh beni unut zaten hemen,, küstümmm
Evveeeettt ben de gidiyorumm bi sen hatırlıyorsun zaten datlummm,, aysun unutuyo hep beniii
Günaydın birtanemmm hadi sağlıklı hayırlı güzel haberlerle gel inşallahhhBen büyük olasılıkla yarına öğrenebilicem,sen geldiğinde ben doktora gitmiş olcam çünkü
Burdayımmm bennn günaydınnn ama sen yoksun datlummmm erken mi geldi uzman
Tatlımm kıyamam ben sanaAşı ağrı yaptı demek ki sende Bir de ne aklıma geldi aşıdan sonra 24 saat su değmesin derler, akşam havuza gittiğin için mi ağrıdı ki bu kadar acaba???
Bu arada herkeslere günaydınnnnBugün bebeğimle kavuşma günümüz, çoooooooooooooook mutlu ve heycanlıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?