2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ne demek şekercimm afiyetle ye kullan listeyi

hala kilo alıyorsam fazla fazla kızlarında dediği gibi doktor onaylı almış olucam

alırım listeyi koyarım doktorunn önuneeee

doktor 2 kıloyu görunce gözlerı yerınden fırladı dedım agır bısıler yemıyorum ama oda yapıstırdı hareket etmıyosun ozaman dıe:)) doğru söluyo dengelı ve saatı saatıne yemek gerekıyo dedıgın gıbı bunu yapalım bakalım kılo almıssak doktor onaylı olcak bu arada gecen aydan bu yana bebegım 150 gram almıs:))

maşAllah kuzunaa yesinde buyusun sadece bebek kilo alsa ne kadar iyi olur dimi canım geri kalanını yaksak o yüzden diyorum ya 500 gram alsam kafi diyee

işten çok sıkıldım kızlar işe gelesim iş yapasım yok çok soğudum napıcam ben

Aynen tatlımmm sabahları kalkmak işkence oluyor resmen. Bir de yürüme yolum yıldırıyor beni her sabah her akşam... evden metroya kadar bi yokuş çıkıyorum 10 dakikadan fazla, sonra metronun merdivenlerini tırmanıyorum (yürüyen merdivenleri çok uzun bekleyemiyorum ), 15 dakikadan fazla da metrodan iş yerime yürüyorum, sonra iş yerimde bi kişi eksiğiz şu an, yük bana bindi fır fır dolan dur Benn dinlenmek yatmak kalkmak, istediğimde gezmek,, hamileliğin tadını çıkarmak istiyorummm

maşAllah kuzunaa yesinde buyusun sadece bebek kilo alsa ne kadar iyi olur dimi canım geri kalanını yaksak o yüzden diyorum ya 500 gram alsam kafi diyee

keske öle olsa dusundum bı maxımum 12 kıloyla doğuma gtsek 6 kılomuz kalmıs kı bunun en az 3 kılosunu daha bebıs alcak bızım 3 kılo hakkımız kalmıs yanı hadı hayrlısı bakalım

kusumm gıdın rapor alın yaw 2 gun bıle alsan o senı rahatlatır ulen ben ota boka rapor alırdın neden sız almıyonuzz

benim 8 ekim gibi yasal iznim başlıyor 10 eylul gibi 15 gunluk rapor alıcam 15 gunlukte yıllık iznimi kullanıcam yasal iznime kadar gelmicem inşAllah 16 haftada öyle kullanıcam yasal iznim bitince de gelip konusucam bebekle olmuyor çalısamıcam yerime birini bulun diye o şekilde hakkım olan parayıda almak istiyorum Allah nasip ederse etmezsede hayırlısı olsun

keske öle olsa dusundum bı maxımum 12 kıloyla doğuma gtsek 6 kılomuz kalmıs kı bunun en az 3 kılosunu daha bebıs alcak bızım 3 kılo hakkımız kalmıs yanı hadı hayrlısı bakalım

evet yaa benim 7 kilo hakkım kaldı 13 kilo ile tamamlaamam için çok zor ihtimal 5 ay var ve dediğin gibi bize 3-4 kilo kalıyor

gunluk yuruyusunu tamamlamıs oluyorsun yokus senı cok yoruyordur ya beyse surda cok az kaldı bak ızıne cıkıcaksınız bende evde yatıp kalkmaktan yoruluyorum ınankı

ben ortamdan çok bunaldım soğudum canım seninde yukun artmış ve sureklı yurume Allah kolaylık versin canımm

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrr

bebeğim 2 gündür beni saat 6 da uyandırıyor çok acıkmış oluyorum açlıktan uyuyamıyorumm, kalkıp bir iki lokma atıyorum sonra geçiyor, çikolata vardı 2 ısırık aldım yattım, bu seferde kapıyı açmamla sinek girmiş içeri o üstüme kondu durdu uyutmadı beniii 2 sabahdır 6 da kalkıyorum

canım hoşgeldin

hadi ya bende bugun 6.30 da kalktım garipten alarm sesi duydum meğer rüyamda calıyormusss

ah o sinekler yok mu vız vızzz konuyorlar hepp

kızlar benim uzman geliyor öptüm sizleri AEO arada gelirim bugun toplantıda var umarım sorunsuz ve kolay geçer sizleri seviyorummmm

gunluk yuruyusunu tamamlamıs oluyorsun yokus senı cok yoruyordur ya beyse surda cok az kaldı bak ızıne cıkıcaksınız bende evde yatıp kalkmaktan yoruluyorum ınankı

Evvet kuzum yaa yokuşla başlamak zaten ölüm gibi. Artık popiş kaslarım acımaya,yanmaya başlıyo, ama her ne hikmetse halen koca popişliyim anacımm Bakalım ayın 9unda izne çıkıcam 26sına kadar, sonra ağustosun 15 i gibi de rapor aldım mı birleştiririm eylülde doğum iznimle,, oooh yatışşş İnan tatlım bu sıcaklarda hamileyken çalışmak çok zor,, evde olup yatıp kalkmaktan yorulmak ennn iyisi

hayırlısı olsun hakkımızda kuzum..

günaydın canım yatarken süt iç o tok tutuyor ben de 2 hfta kadar önce öyleydim süt içerek oturttum o düzeni şimdi de geçti zaten:)

kızlar benim uzman geliyor öptüm sizleri AEO arada gelirim bugun toplantıda var umarım sorunsuz ve kolay geçer sizleri seviyorummmm

hadi kolay gelsin kuzum..

bugün ben de çok yoğunum kızlar ya...

Oğluşunun karnı acıkıyor annesii, annecim kalk doyur beni diyooorr doğdukları zaman asıl yandık tatlımmm her an meme isteyen doymayan canavarlarımız olacaklarr

Canımm Allah kolaylık versinn çok yorma kendini

iş olsun ya yorulmuyorum zevkle yapıyorum 1 aydır doğru düzgün iş gelmiyordu elime çok iyi oldu ben seviyorum çalışmayı :) bugün forum tenha olacak gibi moonsun, esra, bulemsu yok diğer kızlrda henüz gelmediler...

kızlar bebekleriniz titriyor mu? benim ki sık sık titriyor bu titreme hareketi hışkırık mı acaba?

günaydın ben gece 3 ten beri hiç uyuyamadım sebebi yok bari aile hekimine gidiyim de uyuyum dedim rapor aldım aşımı oldum evdeyim iyiyin uykum yok daha

günaydın ben gece 3 ten beri hiç uyuyamadım sebebi yok bari aile hekimine gidiyim de uyuyum dedim rapor aldım aşımı oldum evdeyim iyiyin uykum yok daha

günaydın canım benim iyi yapmışsın rapor alarak ben de alacağım galiba 2 gün çok halsizim çünkü... aşında hayırlı olsun kuzum :)

günaydın canım benim iyi yapmışsın rapor alarak ben de alacağım galiba 2 gün çok halsizim çünkü... aşında hayırlı olsun kuzum :)

Ewet bazen istiyor bünye dr kaç gün veriyim dedi 1 gün kafi dedim ilerde lazım olur diye yüzsüzlük yapmadım aşı 2 aşamalı olmadıysan ol kadının biri vardı gelini 7. Aya 1 hafta kala doğuma almışlar bebek 900 gr mış çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…