ne demek şekercimm afiyetle ye kullan listeyi
hala kilo alıyorsam fazla fazla kızlarında dediği gibi doktor onaylı almış olucam
alırım listeyi koyarım doktorunn önuneeee
doktor 2 kıloyu görunce gözlerı yerınden fırladı dedım agır bısıler yemıyorum ama oda yapıstırdı hareket etmıyosun ozaman dıe:)) doğru söluyo dengelı ve saatı saatıne yemek gerekıyo dedıgın gıbı bunu yapalım bakalım kılo almıssak doktor onaylı olcak bu arada gecen aydan bu yana bebegım 150 gram almıs:))
işten çok sıkıldım kızlar işe gelesim iş yapasım yokçok soğudum napıcam ben
işten çok sıkıldım kızlar işe gelesim iş yapasım yokçok soğudum napıcam ben
maşAllah kuzunaa yesinde buyusunsadece bebek kilo alsa ne kadar iyi olur dimi canım geri kalanını yaksak o yüzden diyorum ya 500 gram alsam kafi diyee
kusumm gıdın rapor alın yaw 2 gun bıle alsan o senı rahatlatır ulen ben ota boka rapor alırdın neden sız almıyonuzz
keske öle olsa dusundum bı maxımum 12 kıloyla doğuma gtsek 6 kılomuz kalmıs kı bunun en az 3 kılosunu daha bebıs alcak bızım 3 kılo hakkımız kalmıs yanı hadı hayrlısı bakalım
Aynen tatlımmm sabahları kalkmak işkence oluyor resmen. Bir de yürüme yolum yıldırıyor beni her sabah her akşam... evden metroya kadar bi yokuş çıkıyorum 10 dakikadan fazla, sonra metronun merdivenlerini tırmanıyorum (yürüyen merdivenleri çok uzun bekleyemiyorum), 15 dakikadan fazla da metrodan iş yerime yürüyorum, sonra iş yerimde bi kişi eksiğiz şu an, yük bana bindi fır fır dolan dur Benn dinlenmek yatmak kalkmak, istediğimde gezmek,, hamileliğin tadını çıkarmak istiyorummm
Aynen tatlımmm sabahları kalkmak işkence oluyor resmen. Bir de yürüme yolum yıldırıyor beni her sabah her akşam... evden metroya kadar bi yokuş çıkıyorum 10 dakikadan fazla, sonra metronun merdivenlerini tırmanıyorum (yürüyen merdivenleri çok uzun bekleyemiyorum), 15 dakikadan fazla da metrodan iş yerime yürüyorum, sonra iş yerimde bi kişi eksiğiz şu an, yük bana bindi fır fır dolan dur Benn dinlenmek yatmak kalkmak, istediğimde gezmek,, hamileliğin tadını çıkarmak istiyorummm
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrr
bebeğim 2 gündür beni saat 6 da uyandırıyor çok acıkmış oluyorum açlıktan uyuyamıyorumm, kalkıp bir iki lokma atıyorum sonra geçiyor, çikolata vardı 2 ısırık aldım yattım, bu seferde kapıyı açmamla sinek girmiş içeri o üstüme kondu durdu uyutmadı beniii2 sabahdır 6 da kalkıyorum
gunluk yuruyusunu tamamlamıs oluyorsun yokus senı cok yoruyordur ya beyse surda cok az kaldı bak ızıne cıkıcaksınız bende evde yatıp kalkmaktan yoruluyorum ınankı
benim 8 ekim gibi yasal iznim başlıyor10 eylul gibi 15 gunluk rapor alıcam 15 gunlukte yıllık iznimi kullanıcam yasal iznime kadar gelmicem inşAllah 16 haftada öyle kullanıcam yasal iznim bitince de gelip konusucam bebekle olmuyor çalısamıcam yerime birini bulun diye o şekilde hakkım olan parayıda almak istiyorum Allah nasip ederse etmezsede hayırlısı olsun
bebeğim 2 gündür beni saat 6 da uyandırıyor çok acıkmış oluyorum açlıktan uyuyamıyorumm, kalkıp bir iki lokma atıyorum sonra geçiyor, çikolata vardı 2 ısırık aldım yattım, bu seferde kapıyı açmamla sinek girmiş içeri o üstüme kondu durdu uyutmadı beniii2 sabahdır 6 da kalkıyorum
kızlar benim uzman geliyor öptüm sizleri AEO arada gelirim bugun toplantıda var umarım sorunsuz ve kolay geçer sizleri seviyorummmm
hayırlısı olsun hakkımızda kuzum..
günaydın canım yatarken süt iç o tok tutuyor ben de 2 hfta kadar önce öyleydim süt içerek oturttum o düzeni şimdi de geçti zaten:)
hadi kolay gelsin kuzum..
bugün ben de çok yoğunum kızlar ya...
Oğluşunun karnı acıkıyor annesii, annecim kalk doyur beni diyooorrdoğdukları zaman asıl yandık tatlımmm her an meme isteyen doymayan canavarlarımız olacaklarr
Canımm Allah kolaylık versinn çok yorma kendini
günaydın ben gece 3 ten beri hiç uyuyamadım sebebi yok bari aile hekimine gidiyim de uyuyum dedim rapor aldım aşımı oldum evdeyim iyiyin uykum yok daha
günaydın canım benim iyi yapmışsın rapor alarak ben de alacağım galiba 2 gün çok halsizim çünkü... aşında hayırlı olsun kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?