gunaydın kızlar gecmısı okuyup gelcem ondan önce dun doktora gıtmıstım 1 ayda 2 kılo almısım toplamda 5 kılo ettı bebısım 280 gram hersey yolunda cok sukur ayrıntılı usgyı onumuzdekı aya verdı okuyup gelıyorum
günaydın canlarım nasılsınız biz kızımla kahvaltı ediyoruz
ya kızlar dun gece saga sola dönerken agrım oldu hep yaramaz bebek izin vermiyor sizdede öyle oluyomun
canımm hamile diyeti diyelim zaten içeriğinde her besin grubundan alıyorsun dengeli beslenme aslında
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
bugun ben açayım bereketli gün olsun herkesler için inşşşşşşşşş:118:
herkeslere kocamannn bir günaydınnnnnnn
ben birazdan hastaneye yol alacağımmmdoktorum diğer semtte polikinik görevindeymiş hastaneden usg den çıkacağım sonra ona geçeceğim yani canlarım dün kü tahminimden geç geleceğim yanınıza ama öğlen olmadan burda olurum herhalde galiba sanırsammm:111:
günaydın canlarım nasılsınız biz kızımla kahvaltı ediyoruz
ya kızlar dun gece saga sola dönerken agrım oldu hep yaramaz bebek izin vermiyor sizdede öyle oluyomun
canımm hamile diyeti diyelim zaten içeriğinde her besin grubundan alıyorsun dengeli beslenme aslında
yahu kızlar neredesinizzzz
özledim ya dün evde nette sorun vardı delirttti beni girip rahatça konusamadım sizinleee
bugunde uzman gelicek onla çalısıcazzz o gelmeden sizinle konusayım dedim ama siz yoksunuzzz
esra burcu lavinya hayatbanaguzel annesininbirtanesi sahinus milano kaju merwecik ve diğer cici anneler neredesinizz
kızlar haziran anneleri topiğini okuyorumdaa ay çok heyecanlııı bayıldımmmmmm doğuma gidenler doğumu bekleyenler konusulanlar ay tırstımmm :18:
günaydınlarrr
çook halsizimmm kahvaltı yapasım yokk...gece uyuyamadım hiç sabah zor kalktımmm zor bela işe geldim aşı yerim ağrıyoo,gece hep ağrıdııı
ay canım kıyamam sanaa 1 hafta ağrır o geçmiş olsun teyzesiii
benimde yaramaz bebek ağrı yaptı dönerken sağa sola uyutmadı
kızlarr dün yolda yuruyordum anneme giderken hani koltukların kenarına basarlar ya raptiye babetime ondan saplandı azcık ayağımı çizdi kesinlikle tetenoz aşısı olun başımıza ne gelir bilinmez
Günaydınnn güzel anneler ve çokkk tatlı kuzuları :)
Dün annem geldi ona gittik akşam, gece dönerken ayak bileğime bir ağrı girdi hala geçmiyor fıtık mı yapıyor acaba diye düşünüp çok tedirgin oluyorumumarım değildir onun ağrıması için çokk erken daha yapılacak bir sürü şey var
kızlar kurum doktoruna gittim...tansiyon7-4. vücudumdan soğuk ter akıyo şuan..ishal oldum zehirlenmiş olabilirsin dedi. rapor verdi iki gün..birazdan babam gelip alıcak beni. girmeye çalışırım ama sanmıyorum.görüşürüz inş...
Tatlımm çok haklısınn acayip nazar çekiyoruz, geçenlerde eşimin bi akrabası gördü bizi ertesi gün sabah kolumun iç tarafında göz gibi şişlik çıktı ve aynısından da eşimde çıktı. Doktora gittim bir şeye benzetemediAma gören herkes nazardan diyor. Dediğin gibi bolbol okumamız lazım, bir de derler ya ilginin fazla üstüne kaydığını hissedersen kıçını kaşı diye Artık hepsini yapıcam valla
Hııhhh beni unut zaten hemen,, küstümmm
Evveeeettt ben de gidiyorumm bi sen hatırlıyorsun zaten datlummm,, aysun unutuyo hep beniii
Günaydın birtanemmm hadi sağlıklı hayırlı güzel haberlerle gel inşallahhhBen büyük olasılıkla yarına öğrenebilicem,sen geldiğinde ben doktora gitmiş olcam çünkü
Burdayımmm bennn günaydınnn ama sen yoksun datlummmm erken mi geldi uzman
Tatlımm kıyamam ben sanaAşı ağrı yaptı demek ki sende Bir de ne aklıma geldi aşıdan sonra 24 saat su değmesin derler, akşam havuza gittiğin için mi ağrıdı ki bu kadar acaba???
Bu arada herkeslere günaydınnnnBugün bebeğimle kavuşma günümüz, çoooooooooooooook mutlu ve heycanlıyımmmm
Canımm çok geçmiş olsun, bol su iç ve dinlen bol bol. Bugünlerde ishal salgını var her yerde inşallah zehirlenmemişsindirkızlar kurum doktoruna gittim...tansiyon7-4. vücudumdan soğuk ter akıyo şuan..ishal oldum zehirlenmiş olabilirsin dedi. rapor verdi iki gün..birazdan babam gelip alıcak beni. girmeye çalışırım ama sanmıyorum.görüşürüz inş...
ya şekerim inan bana yazdıktan sonra seni unuttugumu hatırladımkusuruma bakma olur mu uzman 40 dakikaya gelir oleeeeyyy sen saat kaçta gidiyorsun
aysun gunaydın lısteyı yayınlayabılcen mı sekerım:))
cnım güzel haberlerle gel inşallah
günaydın balım ben de aynı durumdayım büyüdükçe napacağım diyorum
geldim balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canımcım, geçmiş olsun...
aman dikkat kuzum ya..
günaydın canım inşallah değildir dediğin gibi henüz çok erken onlar için...
çok çok geçmiş olsun iyice dinlen inşallah zehirli falan değildir bol su iç canım
günaydın canım
günaydınlarrr
çook halsizimmm kahvaltı yapasım yokk...gece uyuyamadım hiç sabah zor kalktımmm zor bela işe geldim aşı yerim ağrıyoo,gece hep ağrıdııı
Canımm çok geçmiş olsun, bol su iç ve dinlen bol bol. Bugünlerde ishal salgını var her yerde inşallah zehirlenmemişsindir
Piki bakalım öyle olsunnSaat 1 de randevumuz tatlımm,, inşallah hayırlı haberlerle çıkarız doktorumuzdannn
ay canım kıyamam sanaa 1 hafta ağrır o geçmiş olsun teyzesiii
benimde yaramaz bebek ağrı yaptı dönerken sağa sola uyutmadı
kızlarr dün yolda yuruyordum anneme giderken hani koltukların kenarına basarlar ya raptiye babetime ondan saplandı azcık ayağımı çizdi kesinlikle tetenoz aşısı olun başımıza ne gelir bilinmez
yazıyorum o zaman :))))) siz çatlamadan yazayım bariii 1800 kalorilik diyet
SABAH
açık çay yada ıhlamur
1 adet haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu beyaz peynir
3 ince dilim tam bugday ekmeği
sınırsız çiğ sebze söğüş ( domates biber salatalık maydanoz vs )
ARA
1 porsyon meyve, 1 bardak şekersiz süt
ÖĞLE
3 adet ızgara köfte
4 yemek kaşığı pilav veya makarna
4-6yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim tam b. ekmeği
ARA
1 porsiyon meyve, 1 bardak ayran
AKŞAM
1 kase çorba
4 yemek kaşığı sebze ( 1 köfte kadar etli)
1 kase yoğurt
2 dilim tam b. ekmeği
ARA
2 porsiyon meyve
bir günde almam gereken yiyecekler ve miktarları
et, tavuk, balık, hindi 3 köfte kadar et
yumurta 1 adet
beyaz peynir 2 kkutusu kadar
süt- yoğurt 4 su bardağı
ekmek ve ekmek yerine geçenler 10 dilim
sebze 2 porsiyon
meyve 4 porsiyon
yağ 3 tatlı kaşığı
zeytin 5-10 adet
ince bir dilim ekmek yemediğim zaman aşağıdakilerden yiyebilirmişim...
mercimek, şehriye, yayla, pirinç, tarhana, un çorbası ------> 1 kase
pirinç pilavı, makarna,bulgur pilavı, kuskus, erişte -------> 2 yemek kaşığı
patates--------> 1 küçük boy
kestane --------> 2 orta boy
patlamış mısır -----------> 1 su bardağı
kuru fasulye, nohut, kuru barbunya, bakla ------> 4 yemek kaşığı
yufka böreği ------> 2 kibrit kutusu
1 kibrit kutusu peynir yemediğiniz zaman yerine 1 köfte yada 1 adet yumurta yiyebilirsiniz...
YENİLMEMESİ GEREKENLERRRRR
KURU YEMİŞ
KIZARTMALAR
HAMURİŞLERİ
NESCAFE ÇİKOLATA KREMALI KAYMAKLI YİYECEKLER
SUCUK PASTIRMA SALAM
KAVURMALAR
ASİTLİ İÇECEKLER
ŞEKER VE ŞEKERLİ TATLILAR (BAL REÇEL MARMELAT DAHİL)
gÜNDE 1 SAAT YAVAŞ YÜRÜYÜŞ VE EN AZ 2.5 lt SU İÇİLECEK
BÖYLE ŞEKERLERİM SİZDE KOPYALAYIN BU SAYFAYI ÖZELLİKLE ESRA, BEYSAL, ANNESİNİNBİRTANESİ BİZLER BİRAZ HIZLI GİDİYORUZ VE KİLOLARIMIZ BİRBİRİNE YAKIN
yazıyorum o zaman :))))) siz çatlamadan yazayım bariii 1800 kalorilik diyet
SABAH
açık çay yada ıhlamur
1 adet haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu beyaz peynir
3 ince dilim tam bugday ekmeği
sınırsız çiğ sebze söğüş ( domates biber salatalık maydanoz vs )
ARA
1 porsyon meyve, 1 bardak şekersiz süt
ÖĞLE
3 adet ızgara köfte
4 yemek kaşığı pilav veya makarna
4-6yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim tam b. ekmeği
ARA
1 porsiyon meyve, 1 bardak ayran
AKŞAM
1 kase çorba
4 yemek kaşığı sebze ( 1 köfte kadar etli)
1 kase yoğurt
2 dilim tam b. ekmeği
ARA
2 porsiyon meyve
bir günde almam gereken yiyecekler ve miktarları
et, tavuk, balık, hindi 3 köfte kadar et
yumurta 1 adet
beyaz peynir 2 kkutusu kadar
süt- yoğurt 4 su bardağı
ekmek ve ekmek yerine geçenler 10 dilim
sebze 2 porsiyon
meyve 4 porsiyon
yağ 3 tatlı kaşığı
zeytin 5-10 adet
ince bir dilim ekmek yemediğim zaman aşağıdakilerden yiyebilirmişim...
mercimek, şehriye, yayla, pirinç, tarhana, un çorbası ------> 1 kase
pirinç pilavı, makarna,bulgur pilavı, kuskus, erişte -------> 2 yemek kaşığı
patates--------> 1 küçük boy
kestane --------> 2 orta boy
patlamış mısır -----------> 1 su bardağı
kuru fasulye, nohut, kuru barbunya, bakla ------> 4 yemek kaşığı
yufka böreği ------> 2 kibrit kutusu
1 kibrit kutusu peynir yemediğiniz zaman yerine 1 köfte yada 1 adet yumurta yiyebilirsiniz...
YENİLMEMESİ GEREKENLERRRRR
KURU YEMİŞ
KIZARTMALAR
HAMURİŞLERİ
NESCAFE ÇİKOLATA KREMALI KAYMAKLI YİYECEKLER
SUCUK PASTIRMA SALAM
KAVURMALAR
ASİTLİ İÇECEKLER
ŞEKER VE ŞEKERLİ TATLILAR (BAL REÇEL MARMELAT DAHİL)
gÜNDE 1 SAAT YAVAŞ YÜRÜYÜŞ VE EN AZ 2.5 lt SU İÇİLECEK
BÖYLE ŞEKERLERİM SİZDE KOPYALAYIN BU SAYFAYI ÖZELLİKLE ESRA, BEYSAL, ANNESİNİNBİRTANESİ BİZLER BİRAZ HIZLI GİDİYORUZ VE KİLOLARIMIZ BİRBİRİNE YAKIN
hemen pcye kaydedıyorum mersı cıcım
Günaydınnn güzel anneler ve çokkk tatlı kuzuları :)
Dün annem geldi ona gittik akşam, gece dönerken ayak bileğime bir ağrı girdi hala geçmiyor fıtık mı yapıyor acaba diye düşünüp çok tedirgin oluyorumumarım değildir onun ağrıması için çokk erken daha yapılacak bir sürü şey var
kızlar kurum doktoruna gittim...tansiyon7-4. vücudumdan soğuk ter akıyo şuan..ishal oldum zehirlenmiş olabilirsin dedi. rapor verdi iki gün..birazdan babam gelip alıcak beni. girmeye çalışırım ama sanmıyorum.görüşürüz inş...
şekercim gelmiş mervecim gelmişşş bende bu ay 3 kilo almıştım bakalım doktor liste verdi bana o listeyle kaç kilo alıcam merak ediyorum
Burcuxx ve mervecik günaydınnnn
o lısteye bende uyucam bakalım önumuzdekı ay durum ne olacak:))
merve bu senin içinnnn son kez kopyalıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?