2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gunaydın kızlar gecmısı okuyup gelcem ondan önce dun doktora gıtmıstım 1 ayda 2 kılo almısım toplamda 5 kılo ettı bebısım 280 gram hersey yolunda cok sukur ayrıntılı usgyı onumuzdekı aya verdı okuyup gelıyorum

şekercim gelmiş mervecim gelmişşş bende bu ay 3 kilo almıştım bakalım doktor liste verdi bana o listeyle kaç kilo alıcam merak ediyorum

aysun gunaydın lısteyı yayınlayabılcen mı sekerım:))

cnım güzel haberlerle gel inşallah

günaydın balım ben de aynı durumdayım büyüdükçe napacağım diyorum

geldim balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınlarrr

çook halsizimmm kahvaltı yapasım yokk... gece uyuyamadım hiç sabah zor kalktımmm zor bela işe geldim aşı yerim ağrıyoo,gece hep ağrıdııı

günaydın canımcım, geçmiş olsun...

aman dikkat kuzum ya..

günaydın canım inşallah değildir dediğin gibi henüz çok erken onlar için...

çok çok geçmiş olsun iyice dinlen inşallah zehirli falan değildir bol su iç canım

günaydın canım

Canımm çok geçmiş olsun, bol su iç ve dinlen bol bol. Bugünlerde ishal salgını var her yerde inşallah zehirlenmemişsindir

ya şekerim inan bana yazdıktan sonra seni unuttugumu hatırladım kusuruma bakma olur mu uzman 40 dakikaya gelir oleeeeyyy sen saat kaçta gidiyorsun

Piki bakalım öyle olsunn Saat 1 de randevumuz tatlımm,, inşallah hayırlı haberlerle çıkarız doktorumuzdannn

aysun gunaydın lısteyı yayınlayabılcen mı sekerım:))

günaydın canişkom kız listeyi 1-2 sayfa once yayınladım oradan oku bir zahmet sende uygula yavrum biz kilolu hamişiz ya ondn diyorum

günaydın şekercim evet yaa sıpa ağrı yapıyor uyutmuyor beniiii

ay yerim sizin randevunuzu ayrıntılı utrasona mı gireceksin canımmm inşAllah hayırlı haberlerini bekliyorummmm

evet yaptırmak sart benım ayagımada ıgne batmıstı ılk aylarda

hemen pcye kaydedıyorum mersı cıcım

merve bu senin içinnnn son kez kopyalıyorummmm

gecmıs olsun tatlımm tendonlarında bı gerılme olmustur onun agrısıdır bence 2-3 gune gecer

kuzucum gecmıs olsun spor yordu senı heralde ıyıyım haberlerını beklıyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…