- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
Ewet bazen istiyor bünye dr kaç gün veriyim dedi 1 gün kafi dedim ilerde lazım olur diye yüzsüzlük yapmadım aşı 2 aşamalı olmadıysan ol kadının biri vardı gelini 7. Aya 1 hafta kala doğuma almışlar bebek 900 gr mış çok üzüldüm
Günaydın anneler... Nasılsınız bakalım???
biliyorum canım 2 aşamalı benim eltim aile hekimim 6. ve 7. ayda yapalım dedi ben de onu bekliyorum kuzum kendi doktorumda bir şey demedi henüz onun için ben de ağırdan alıyorum.. kıyamam bebek pek küçükmüş ya...
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
kızlar kurum doktoruna gittim...tansiyon7-4. vücudumdan soğuk ter akıyo şuan..ishal oldum zehirlenmiş olabilirsin dedi. rapor verdi iki gün..birazdan babam gelip alıcak beni. girmeye çalışırım ama sanmıyorum.görüşürüz inş...
biliyorum canım 2 aşamalı benim eltim aile hekimim 6. ve 7. ayda yapalım dedi ben de onu bekliyorum kuzum kendi doktorumda bir şey demedi henüz onun için ben de ağırdan alıyorum.. kıyamam bebek pek küçükmüş ya...
Ewet bazen istiyor bünye dr kaç gün veriyim dedi 1 gün kafi dedim ilerde lazım olur diye yüzsüzlük yapmadım aşı 2 aşamalı olmadıysan ol kadının biri vardı gelini 7. Aya 1 hafta kala doğuma almışlar bebek 900 gr mış çok üzüldüm
günaydınlarrr
çook halsizimmm kahvaltı yapasım yokk...gece uyuyamadım hiç sabah zor kalktımmm zor bela işe geldim aşı yerim ağrıyoo,gece hep ağrıdııı
İyilik nasıl olalım....
Oğlum kıpırdamıyor gibi geliyor, arada sırada karnımda kelebekler varmış gibi kıpırtılar var ama şöyle tam gümbürtü hissetmek istiyorum...
Sabırsızım galiba biraz....
Bir de gözümün altında uçuk çıktı sıcaktan çok zorlandım sanırım1-2 gün...
Biraz merhem sürdüm büyümesin diye...
Doktor daha önce çıktığında büyüyüp tehlikeli olmasındansa ilaç merhem kullanman daha iyi ama ağızdan antibiyotik alma demişti...
Günaydın Kasım anneleri:)Nasılsınız ben son 1aydır buğün ve Cuma için çok heyecanlıydım. Abim Yurtdışında erasmus programındaydı buğün akşam geliyor yarın da 1 aydan sonra kuzumuzu göreceğiz ayrıntılı ultrasonumuz var bide buğün hayatımın iki önemli parçasının doğumgünü. Yarın tartılıcağım diye heyecanlıyım, lavinya nın önerdği etilifelif ve hergün yediğim gün kuruları işe yaramamaya başladı dün sabah 3.8 kilo almışken buğün 4.3 kilo almış gibi gözüküyorum, akşam yatmadan önce ise 5 kilo almış gibiydim si düşünün halimi. Son birkaçgündür daha çok hissediyorum hareketleri, isim bulma teleşımızçok arttı bu aralar, hala ortak kararlaralmak zor:) Şimdilik bu kadar bizden, Ankarasıcak ve sanki vücudumdaha da sıcak tatil zamanı geldi de bu işleri kim yapar bilmem.
zayıf ve derisi ince olanlar daha çabuk hisseder dedi doktor bana kuzum, kelebek şeklinde hissetmen bile onun hareketi merak etme 10-15 güne kadar o kadar gümbürdeyecek ki... benimki maşallah fena vuruyor, artık sıpam yiyesim geliyor onu...
gözün aydın canım, doğumgünü olanlarında doğum günü kutlu olsun.. kabızlık bende de başladı eti müsli ve nesfit tam buğday aldım onları yiyorum arada da kayısı işe yarıyor. bu ara bir de kefir deneyeceğim istersen bir dene. bir de activianın kahvaltılığı var o da işe yaradı bende ama sen de ne kadar etkilidir onu bilemem
kızlar kurum doktoruna gittim...tansiyon7-4. vücudumdan soğuk ter akıyo şuan..ishal oldum zehirlenmiş olabilirsin dedi. rapor verdi iki gün..birazdan babam gelip alıcak beni. girmeye çalışırım ama sanmıyorum.görüşürüz inş...
o lısteye bende uyucam bakalım önumuzdekı ay durum ne olacak:))
Aynen tatlımmm sabahları kalkmak işkence oluyor resmen. Bir de yürüme yolum yıldırıyor beni her sabah her akşam... evden metroya kadar bi yokuş çıkıyorum 10 dakikadan fazla, sonra metronun merdivenlerini tırmanıyorum (yürüyen merdivenleri çok uzun bekleyemiyorum), 15 dakikadan fazla da metrodan iş yerime yürüyorum, sonra iş yerimde bi kişi eksiğiz şu an, yük bana bindi fır fır dolan dur Benn dinlenmek yatmak kalkmak, istediğimde gezmek,, hamileliğin tadını çıkarmak istiyorummm
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrr
bebeğim 2 gündür beni saat 6 da uyandırıyor çok acıkmış oluyorum açlıktan uyuyamıyorumm, kalkıp bir iki lokma atıyorum sonra geçiyor, çikolata vardı 2 ısırık aldım yattım, bu seferde kapıyı açmamla sinek girmiş içeri o üstüme kondu durdu uyutmadı beniii2 sabahdır 6 da kalkıyorum
Evvet kuzum yaa yokuşla başlamak zaten ölüm gibi. Artık popiş kaslarım acımaya,yanmaya başlıyo, ama her ne hikmetse halen koca popişliyim anacımmBakalım ayın 9unda izne çıkıcam 26sına kadar, sonra ağustosun 15 i gibi de rapor aldım mı birleştiririm eylülde doğum iznimle,, oooh yatışşş İnan tatlım bu sıcaklarda hamileyken çalışmak çok zor,, evde olup yatıp kalkmaktan yorulmak ennn iyisi
iş olsun ya yorulmuyorum zevkle yapıyorum 1 aydır doğru düzgün iş gelmiyordu elime çok iyi oldu ben seviyorum çalışmayı :) bugün forum tenha olacak gibi moonsun, esra, bulemsu yok diğer kızlrda henüz gelmediler...
kızlar bebekleriniz titriyor mu? benim ki sık sık titriyor bu titreme hareketi hışkırık mı acaba?
günaydın ben gece 3 ten beri hiç uyuyamadım sebebi yok bari aile hekimine gidiyim de uyuyum dedim rapor aldım aşımı oldum evdeyim iyiyin uykum yok daha
Günaydın anneler... Nasılsınız bakalım???
İyilik nasıl olalım....
Oğlum kıpırdamıyor gibi geliyor, arada sırada karnımda kelebekler varmış gibi kıpırtılar var ama şöyle tam gümbürtü hissetmek istiyorum...
Doktor daha önce çıktığında büyüyüp tehlikeli olmasındansa ilaç merhem kullanman daha iyi ama ağızdan antibiyotik alma demişti...
zayıf ve derisi ince olanlar daha çabuk hisseder dedi doktor bana kuzum, kelebek şeklinde hissetmen bile onun hareketi merak etme 10-15 güne kadar o kadar gümbürdeyecek ki... benimki maşallah fena vuruyor, artık sıpam yiyesim geliyor onu...
gözün aydın canım, doğumgünü olanlarında doğum günü kutlu olsun.. kabızlık bende de başladı eti müsli ve nesfit tam buğday aldım onları yiyorum arada da kayısı işe yarıyor. bu ara bir de kefir deneyeceğim istersen bir dene. bir de activianın kahvaltılığı var o da işe yaradı bende ama sen de ne kadar etkilidir onu bilemem
Ben dr ma geçen kontrolde sormuştum 20 . 23 hafta demişti aşı için tel açsan keşke sorsan belli bir bağışıklık süresi var mı acaba hani gecikince etkisiz fln oluyorsa diye gerçi sen daha iyi bilirsin bileşimini etki süresini
Selam Kızlar Tünaydınn..
Ayy en korktuğum şeyAllah yardımcıları olsun çok zor.. Küvezde kalacak bebek normal kilosuna gelene kadar...
Amin inşallah....
Sağ sağlim sağlıcakla doğsun da....
Ben uzun zamandır kabızım zaten....
selam kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır bakamıyordum evde artık netim yok ne zaman jeti tekrar alırız bilemiyorum bende rahatsızlandım 3 gündür şiddetli başdönmesi bulantı acillerdeydim iç kulaktan kaynaklanıyomuş şükür bebişim iyi güzel yüzünü gösterdi bize şimdiden aşık oldum kuzucuguma dilerim sizlerde iyisinizdir bir yaramazlık yoktur bulemsu cinsiyetini ögrenebildimi merak ettim bu arada aşılar kaçıncı haftada oluyodu ben tek doz olucam
sabahtan bir yoğunluk oldu, adapte olamadım daha güne(
selam canım, valla listeyi bende beğendim, keşke uygulayabilsem de imkansız maalesef(
canım ya ne eziyet çekiyormuşsun öyle hergün(( Allah yardımcın olsun, karnın büyüyünce çok daha zorlanacaksın. kıyamam ben sana, tabiki dinlenmen lazım. bu aralar bende kendimi yorgun hissediyorum ((
yesinler senin oğluşunu ama işte sabaha kadar acıkıyorlar, bir gece benimkide beni uyutmamıştı. :))
koca popişliymiş, ay iki kere okudum valla, pipiloşla karıştırdımbaya bir izin kullanacaksın sanırım, bende doğumdan sonraya saklıyorum bakalım, kısmet.
selam canım, bebişin titriyor mu? hımmm seri halindeki pıt pıtlardan mı bahsediyorsun? çok uzun sürmüyor benim ki.
bulemsu için hayırlısını diliyorum tekrardan, bakalım sonuç ne çıkacak.
geçmiş olsun canım, benimde uyku problemim var, eşim hayret ediyor nasıl durabiliyorsun bide hamilesin diyor, uyumak lazımda nasıl?
geçmiş olsun. daha neler çıkacak, neler yaşayacağız acababekle canım gümbürtüler gelecek az kaldı :)
Canım dur onlarıda deneyim o zaman.Zaten yemediğim denemediğim bişey kalmadı, dün nerdeyse ağlayacaktım ağrıdan.Hala miğdemi bulandırmasa çok severdim ama tiksindim yiyemiyorum, kokuyo bana zeytin yağ içcemKefir denemedim ama umarım tadı iyidir diyeyim. Öpüyorum senide kuzuyu da buarada canım batikten bi elbise aldım penye kumaşı, şu Ankara havalarında bir işime yaradı sorma istersen sende birbak bide 7.cadde mango outletin alt katında keten hamile pantalonları var 15 TL, karın kısmını penyeden biraz kalın tutmuşlar ama pantalonlarrahat bilgin olsun.
İyilik nasıl olalım....
sabahtan bir yoğunluk oldu, adapte olamadım daha güne(
selam canım, valla listeyi bende beğendim, keşke uygulayabilsem de imkansız maalesef(
canım ya ne eziyet çekiyormuşsun öyle hergün(( Allah yardımcın olsun, karnın büyüyünce çok daha zorlanacaksın. kıyamam ben sana, tabiki dinlenmen lazım. bu aralar bende kendimi yorgun hissediyorum ((
yesinler senin oğluşunu ama işte sabaha kadar acıkıyorlar, bir gece benimkide beni uyutmamıştı. :))
koca popişliymiş, ay iki kere okudum valla, pipiloşla karıştırdımbaya bir izin kullanacaksın sanırım, bende doğumdan sonraya saklıyorum bakalım, kısmet.
selam canım, bebişin titriyor mu? hımmm seri halindeki pıt pıtlardan mı bahsediyorsun? çok uzun sürmüyor benim ki.
bulemsu için hayırlısını diliyorum tekrardan, bakalım sonuç ne çıkacak.
geçmiş olsun canım, benimde uyku problemim var, eşim hayret ediyor nasıl durabiliyorsun bide hamilesin diyor, uyumak lazımda nasıl?
geçmiş olsun. daha neler çıkacak, neler yaşayacağız acababekle canım gümbürtüler gelecek az kaldı :)
Canım dur onlarıda deneyim o zaman.Zaten yemediğim denemediğim bişey kalmadı, dün nerdeyse ağlayacaktım ağrıdan.Hala miğdemi bulandırmasa çok severdim ama tiksindim yiyemiyorum, kokuyo bana zeytin yağ içcemKefir denemedim ama umarım tadı iyidir diyeyim. Öpüyorum senide kuzuyu da buarada canım batikten bi elbise aldım penye kumaşı, şu Ankara havalarında bir işime yaradı sorma istersen sende birbak bide 7.cadde mango outletin alt katında keten hamile pantalonları var 15 TL, karın kısmını penyeden biraz kalın tutmuşlar ama pantalonlarrahat bilgin olsun.
selam kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır bakamıyordum evde artık netim yok ne zaman jeti tekrar alırız bilemiyorum bende rahatsızlandım 3 gündür şiddetli başdönmesi bulantı acillerdeydim iç kulaktan kaynaklanıyomuş şükür bebişim iyi güzel yüzünü gösterdi bize şimdiden aşık oldum kuzucuguma dilerim sizlerde iyisinizdir bir yaramazlık yoktur bulemsu cinsiyetini ögrenebildimi merak ettim bu arada aşılar kaçıncı haftada oluyodu ben tek doz olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?