2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

biliyorum canım 2 aşamalı benim eltim aile hekimim 6. ve 7. ayda yapalım dedi ben de onu bekliyorum kuzum kendi doktorumda bir şey demedi henüz onun için ben de ağırdan alıyorum.. kıyamam bebek pek küçükmüş ya...

Günaydın anneler... Nasılsınız bakalım???

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?

İyilik nasıl olalım....
Oğlum kıpırdamıyor gibi geliyor, arada sırada karnımda kelebekler varmış gibi kıpırtılar var ama şöyle tam gümbürtü hissetmek istiyorum...
Sabırsızım galiba biraz....
Bir de gözümün altında uçuk çıktı sıcaktan çok zorlandım sanırım1-2 gün...
Biraz merhem sürdüm büyümesin diye...
Doktor daha önce çıktığında büyüyüp tehlikeli olmasındansa ilaç merhem kullanman daha iyi ama ağızdan antibiyotik alma demişti...

Günaydın Kasım anneleri:)Nasılsınız ben son 1aydır buğün ve Cuma için çok heyecanlıydım. Abim Yurtdışında erasmus programındaydı buğün akşam geliyor yarın da 1 aydan sonra kuzumuzu göreceğiz ayrıntılı ultrasonumuz var bide buğün hayatımın iki önemli parçasının doğumgünü. Yarın tartılıcağım diye heyecanlıyım, lavinya nın önerdği etilifelif ve hergün yediğim gün kuruları işe yaramamaya başladı dün sabah 3.8 kilo almışken buğün 4.3 kilo almış gibi gözüküyorum, akşam yatmadan önce ise 5 kilo almış gibiydim si düşünün halimi. Son birkaçgündür daha çok hissediyorum hareketleri, isim bulma teleşımızçok arttı bu aralar, hala ortak kararlaralmak zor:) Şimdilik bu kadar bizden, Ankarasıcak ve sanki vücudumdaha da sıcak tatil zamanı geldi de bu işleri kim yapar bilmem.

Esra geçmiş olsun, inşallah çabukcak iyileşirsin....

Ben dr ma geçen kontrolde sormuştum 20 . 23 hafta demişti aşı için tel açsan keşke sorsan belli bir bağışıklık süresi var mı acaba hani gecikince etkisiz fln oluyorsa diye gerçi sen daha iyi bilirsin bileşimini etki süresini

Selam Kızlar Tünaydınn..

Ayy en korktuğum şey Allah yardımcıları olsun çok zor.. Küvezde kalacak bebek normal kilosuna gelene kadar...

Ben dr ma geçen kontrolde sormuştum 20 . 23 hafta demişti aşı için tel açsan keşke sorsan belli bir bağışıklık süresi var mı acaba hani gecikince etkisiz fln oluyorsa diye gerçi sen daha iyi bilirsin bileşimini etki süresini

zayıf ve derisi ince olanlar daha çabuk hisseder dedi doktor bana kuzum, kelebek şeklinde hissetmen bile onun hareketi merak etme 10-15 güne kadar o kadar gümbürdeyecek ki... benimki maşallah fena vuruyor, artık sıpam yiyesim geliyor onu...

gözün aydın canım, doğumgünü olanlarında doğum günü kutlu olsun.. kabızlık bende de başladı eti müsli ve nesfit tam buğday aldım onları yiyorum arada da kayısı işe yarıyor. bu ara bir de kefir deneyeceğim istersen bir dene. bir de activianın kahvaltılığı var o da işe yaradı bende ama sen de ne kadar etkilidir onu bilemem

Amin inşallah....
Sağ sağlim sağlıcakla doğsun da....
Ben uzun zamandır kabızım zaten....

geçmiş olsun canım çok üzüldüm..yat ,dinlen..

selam kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır bakamıyordum evde artık netim yok ne zaman jeti tekrar alırız bilemiyorum bende rahatsızlandım 3 gündür şiddetli başdönmesi bulantı acillerdeydim iç kulaktan kaynaklanıyomuş şükür bebişim iyi güzel yüzünü gösterdi bize şimdiden aşık oldum kuzucuguma dilerim sizlerde iyisinizdir bir yaramazlık yoktur bulemsu cinsiyetini ögrenebildimi merak ettim bu arada aşılar kaçıncı haftada oluyodu ben tek doz olucam

sabahtan bir yoğunluk oldu, adapte olamadım daha güne (

o lısteye bende uyucam bakalım önumuzdekı ay durum ne olacak:))

selam canım, valla listeyi bende beğendim, keşke uygulayabilsem de imkansız maalesef (

canım ya ne eziyet çekiyormuşsun öyle hergün (( Allah yardımcın olsun, karnın büyüyünce çok daha zorlanacaksın. kıyamam ben sana, tabiki dinlenmen lazım. bu aralar bende kendimi yorgun hissediyorum ((

yesinler senin oğluşunu ama işte sabaha kadar acıkıyorlar, bir gece benimkide beni uyutmamıştı. :))

koca popişliymiş, ay iki kere okudum valla, pipiloşla karıştırdım baya bir izin kullanacaksın sanırım, bende doğumdan sonraya saklıyorum bakalım, kısmet.

selam canım, bebişin titriyor mu? hımmm seri halindeki pıt pıtlardan mı bahsediyorsun? çok uzun sürmüyor benim ki.

bulemsu için hayırlısını diliyorum tekrardan, bakalım sonuç ne çıkacak.

günaydın ben gece 3 ten beri hiç uyuyamadım sebebi yok bari aile hekimine gidiyim de uyuyum dedim rapor aldım aşımı oldum evdeyim iyiyin uykum yok daha

geçmiş olsun canım, benimde uyku problemim var, eşim hayret ediyor nasıl durabiliyorsun bide hamilesin diyor, uyumak lazımda nasıl?

Günaydın anneler... Nasılsınız bakalım???

geçmiş olsun. daha neler çıkacak, neler yaşayacağız acaba bekle canım gümbürtüler gelecek az kaldı :)

Canım dur onlarıda deneyim o zaman.Zaten yemediğim denemediğim bişey kalmadı, dün nerdeyse ağlayacaktım ağrıdan.Hala miğdemi bulandırmasa çok severdim ama tiksindim yiyemiyorum, kokuyo bana zeytin yağ içcem Kefir denemedim ama umarım tadı iyidir diyeyim. Öpüyorum senide kuzuyu da buarada canım batikten bi elbise aldım penye kumaşı, şu Ankara havalarında bir işime yaradı sorma istersen sende birbak bide 7.cadde mango outletin alt katında keten hamile pantalonları var 15 TL, karın kısmını penyeden biraz kalın tutmuşlar ama pantalonlarrahat bilgin olsun.

valla eltim o aylarda da bebeğin de bağısıklığı olsun o zaman yapalım dedi ben onlara güveniyorum saolsun kendisi herşeyimle ilgilendi...

Selam Kızlar Tünaydınn..

Ayy en korktuğum şey Allah yardımcıları olsun çok zor.. Küvezde kalacak bebek normal kilosuna gelene kadar...

tünaydın canımcım... nasılsın?

Amin inşallah....
Sağ sağlim sağlıcakla doğsun da....
Ben uzun zamandır kabızım zaten....

bende de yeni başladı off

hoşgeldin kuzum..

yok kuzum seri pıtptlardan değil bu bildiğin titreme.. azer bülbül gibi diyorum ben

süper ya ben de bugün gidecektim mangoya... sen ne zaman aldın kalmışmıdır ki?:26:

günaydın canım..senin ilk bebegin mi ? erken hissetmissin..benim 19 hafta oldu hala hissedemedim.bende çok sabırsızım elim göbişte oturuyorum tekme bekliyorum :)) uçuk ta fena çok geçmiş olsun...

İlerki hamilelik döneminde uykusuz olmaya başlıyormuş beden annelikte gece süt vermek için

bu arada ben de seni ve miniciğini öpüyorum kuzum alış verişi duyunca kendimi kaybettim.. bebiş için hazırlık yapıyor musun, neler aldın?

çok geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…