doğum tarihi 8 kasım o zmaan değil mi
hoşgeldin canım.. ne öğretmenisin??bebiş de hayırlı uğurlu olsunn
teşekkür ederim cnm hepimizinki hayırlı olsun,ingilizce öğretmeniyim...meslektaşlar vardır heralde başka?
aa ne güzel zümrem gel öpeyim seni
..ben de ingilizce öğretmeniyim..endüstri meslek lisesinde çalışıyorum..nöbet olayı çok zorluyor beni 8-5 nöbetimiz var..hem de aynı gün 9 saat dersim..bu hafta dr.dan nöbet tutamaz raporu almayı düşünüyorum..gerçi idareyle biraz papaz olabilirz ama napıyım yaaa(
hayvanseverleri burada görmek çok güzel :) sanırım köpeğiniz var, bizim de kedimiz var, inşallah beraber yaşayacağız, doktora danıştınız mı hiç? ben sordum önermiyoruz dedi klasik cevap olarak, risk grubunda deil dedim, yine önermiyoruz dedi, önermesini de beklemiyordum zaten, Allahın izniyle birşeycik olmayacak,paylaşımlarımızı arttıralım
bizim de kanaryalarımız var 2 çift anne-baba sürekli yumurtlayıp ürüyorlar maşşallah:))
iyi pazarlar herkese.aramıza yeni katılanlar olmuş.hoşgelmişler,hayırlı olsun bebişlerikızlar dün akşam çok az kanamam oldu.dr aradım olabilir dedi.progestan kullanıyorum 2 haftadır.devam edicem.çok endişelendim.aranızda böyle olan oldumu hiç?
tabiki hatırladımhatta dün gece kasım anneleri listesine baktım benden sonra sen yazılmışsın listeye .. çok şaşırdım. mesajını bulmaya çalıştım sen misin diye ama mesaj göremedim..
çok uzun süre bekledik yavrularımızı aynı anda hamile kalmış olmaktan dolayıda ayrıca sevindim..
Rabbim inşallah ruhen bedenen aklen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu yavrular nasib etsin hepimize..
beraberce inşallah güzel zamanlar geçirip bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
kızlar dün ilk kontrolümüze gittik. önce karından baktı dr, sadece keseyi görebildi istersen 1 hafta sonra gel dedi, vajinal bakmasını tercih ettim. tahmini tarihinden 6 gün daha geride, geçen ay düşük yaşadığım için olurmuş bu. önce göremedim kesenin içinde çok korktum, meğer duvarına tutunmuş bizimkisi, duvara yaslı duruyor. kalbini duyduk çok şükür 117 atıyor. 6 hafta 3 gün ölçtü Doktor. geçen ay bu zamanlar düşüğümü yaşadığım için 10 gün sonra kontrole çağırdı bakalım. kalp atışı normal mi sizce? ya doktor birşeyden mi tedirgin oldu tam da anlamadım ama hala rahatlayabilmiş değilim. ne kadar zormuş bu süreçler, hamile kalmak için onca uğraştım, şimdi sürekli tedirgin oluyorum.
aa ne güzel zümrem gel öpeyim seni
..ben de ingilizce öğretmeniyim..endüstri meslek lisesinde çalışıyorum..nöbet olayı çok zorluyor beni 8-5 nöbetimiz var..hem de aynı gün 9 saat dersim..bu hafta dr.dan nöbet tutamaz raporu almayı düşünüyorum..gerçi idareyle biraz papaz olabilirz ama napıyım yaaa(
bizim de kanaryalarımız var 2 çift anne-baba sürekli yumurtlayıp ürüyorlar maşşallah:))
nisanur38 cnm bende nöbetlerde çok zorlanıyorum bir de bizimkisi 7.30-18-00 çok yoruluyorum.Dr böyle bir rapor verme hakkı olduğunu bilmiyordum bende istesem verir mi ki acaba ya
kızlar merhaba bende 7+5 de gideceğim lap atısı için sizce karından ultrasonla duyabilirmiyim???
iyi pazarlar herkese.aramıza yeni katılanlar olmuş.hoşgelmişler,hayırlı olsun bebişlerikızlar dün akşam çok az kanamam oldu.dr aradım olabilir dedi.progestan kullanıyorum 2 haftadır.devam edicem.çok endişelendim.aranızda böyle olan oldumu hiç?
merhaba canım ben 7+4 de gittim kalp atışı için (sata göre tabiki) ancak abdomainal ultrasonla göremedi doktorumuz. vajinal bakalım dedi. hamdolun kalp atışını hem gördük hem de duyduk:) meğer bizim kuzu 1 hafta geriden geliyormuş sata göre 7+4 idi gittiğimde ama doktor 6+4 dedi sadece 8mm idi teyzesi. sende üstten göremezse kaygılanma, benim rengim sapsarı olmuş karından göremeyincesonra alttan baktık ta rahatladık
merhaba canım ben 7+4 de gittim kalp atışı için (sata göre tabiki) ancak abdomainal ultrasonla göremedi doktorumuz. vajinal bakalım dedi. hamdolun kalp atışını hem gördük hem de duyduk:) meğer bizim kuzu 1 hafta geriden geliyormuş sata göre 7+4 idi gittiğimde ama doktor 6+4 dedi sadece 8mm idi teyzesi. sende üstten göremezse kaygılanma, benim rengim sapsarı olmuş karından göremeyincesonra alttan baktık ta rahatladık
kızlar merhaba bende 7+5 de gideceğim lap atısı için sizce karından ultrasonla duyabilirmiyim???
Ewet ama içimden bir ses bu kasımı beklemez diyor ekimde gelir diyor belki de cumhuriyet çocuğu olur :))
mrb güzel anneler ve bebişleri bugün nasılsınız.. biz iyiyiz eşimle oğlumla vakit geçiriyoruz
kızlar dün ilk kontrolümüze gittik. önce karından baktı dr, sadece keseyi görebildi istersen 1 hafta sonra gel dedi, vajinal bakmasını tercih ettim. tahmini tarihinden 6 gün daha geride, geçen ay düşük yaşadığım için olurmuş bu. önce göremedim kesenin içinde çok korktum, meğer duvarına tutunmuş bizimkisi, duvara yaslı duruyor. kalbini duyduk çok şükür 117 atıyor. 6 hafta 3 gün ölçtü Doktor. geçen ay bu zamanlar düşüğümü yaşadığım için 10 gün sonra kontrole çağırdı bakalım. kalp atışı normal mi sizce? ya doktor birşeyden mi tedirgin oldu tam da anlamadım ama hala rahatlayabilmiş değilim. ne kadar zormuş bu süreçler, hamile kalmak için onca uğraştım, şimdi sürekli tedirgin oluyorum.
Canım kanaman taze kan mıydı leke miydi off kaç gün sürecek bu acaba geçse de rahatlasam
kalp atışı kaçtı cnm senin bebeğinin? benimki de 6 gün gerideb geliyormuş. 6 mm, 117 kalp atışı, 6+3. aynen çok kokrtum ben de abdominal göremeyince.
Kod:
cnm kötü bri durum olsa allah korusun sen onu kanamandan anlarsın zaten, her lavoboya gittiğinde paıt patır geliyor. taze kırmızı kan. yani lekelenmeden felan korkmayın. çok yaşayan var onu. progestana devam et. geçecektir. merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?