Merhabalar bende hayırlısıyla kasım annesi olacağım , daha yeni öğrendim hamile olduğumu , herkese rahat bir hamilelik dönemi diliyorum
Hayırlı olsun bebişin canım... Sende hoşgeldin... bende yeni sayılırım kasım gurubunda :))
Aman şunu sağ salim doğruyum da bir daha hamile falan kalıp stres yaşamak istemiyorum tek çocuk neyime yetmiyor bu stres çekilesi bir durum değilmiş
Merhabalar bende hayırlısıyla kasım annesi olacağım , daha yeni öğrendim hamile olduğumu , herkese rahat bir hamilelik dönemi diliyorum
hayırlı olsun hoşgeldin....
Merhaba guzel anneler ya bende sanki apandist gibi arad sanci giriyor mide bulantim yok 6.haftamdayim gaz var birde normalmidir?
çok sevindim güzel haberler almanıza. darısı başıma...merhaba canım ben 7+4 de gittim kalp atışı için (sata göre tabiki) ancak abdomainal ultrasonla göremedi doktorumuz. vajinal bakalım dedi. hamdolun kalp atışını hem gördük hem de duyduk:) meğer bizim kuzu 1 hafta geriden geliyormuş sata göre 7+4 idi gittiğimde ama doktor 6+4 dedi sadece 8mm idi teyzesi. sende üstten göremezse kaygılanma, benim rengim sapsarı olmuş karından göremeyincesonra alttan baktık ta rahatladık
çok şanslıısınz yaa ne güzel herkes kalp atışlarını duymaya başladı. sıra bize gelicek inşallahh....kalp atışı kaçtı cnm senin bebeğinin? benimki de 6 gün gerideb geliyormuş. 6 mm, 117 kalp atışı, 6+3. aynen çok kokrtum ben de abdominal göremeyince.
Bende çok merak ediyorum ya.. İlk kontrolde daha kalp atışı yoktu şimmdide daha gitmedim bakalım önümüzdeki hafta gideceğim.. Herşeyin yolunda olduğunu öğrenmek çok rahatlatıyor gerçekten..
Canım kanaman taze kan mıydı leke miydi off kaç gün sürecek bu acaba geçse de rahatlasam
Aman şunu sağ salim doğruyum da bir daha hamile falan kalıp stres yaşamak istemiyorum tek çocuk neyime yetmiyor bu stres çekilesi bir durum değilmiş
çok sevindim güzel haberler almanıza. darısı başıma...
çok şanslıısınz yaa ne güzel herkes kalp atışlarını duymaya başladı. sıra bize gelicek inşallahh....
kalp atış sayısının bile öğrenilebilmesine çok şaşırdım. acaba biz neler öğrenicez daha :)
kesinlikle. ben cuma günü gidicem iple çekiyorum valla... Allahım hep güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin.[/QU
ben inşallah perşembe günü gidicem keseyi görmeyi seni bilgilendiririm nede olsa haftalarımız günlerimiz bile aynı :) bişey sormak istiyorum benim son 3 gündür inanılmaz iştahım açıldı doymuyorum hemen acıkıyorum biraz önce tartıldım 2 kilo farketmiş çok üzüldüm bebeğim daha susam kadar annesi hemen havaya girdi napcam
canım ben istemiyordum ikinciyi aslında ama bi müddet sonra oğlum kardeş diye heveslenince bende istedim suan 8 yasında zaten oğşum ona ilk kardeşin olacak dediğimiz aksam sevinçten ağlamıştı yavrum..bence tek çocuk iyi olmuyor
sana kesinlikle katılıyorum.ben zaten istemeden hamile kaldım,bazen psikolojim bozuluyo neden hamile kaldım diye tövbe Rabbimin gücüne gidecek.Allahtan çevremdeki herkes çok sevinçli ilk torun babamın.benden heyecanlı.bu beni mutlu ediyor.ikinciyi yapacağımı sanmıyorum.bi doğursamda bitse bu sıkıntılar offf:18:
er-ca sana cevap yazmak istedim ama yazılar birbirine girmişbeceremedim galiba
Sağol seninde hayırlı olsun , ilk hamileliğin mi
Merhaba guzel anneler ya bende sanki apandist gibi arad sanci giriyor mide bulantim yok 6.haftamdayim gaz var birde normalmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?