2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Merhabalar bende hayırlısıyla kasım annesi olacağım , daha yeni öğrendim hamile olduğumu , herkese rahat bir hamilelik dönemi diliyorum

Aman şunu sağ salim doğruyum da bir daha hamile falan kalıp stres yaşamak istemiyorum tek çocuk neyime yetmiyor bu stres çekilesi bir durum değilmiş

canım ben istemiyordum ikinciyi aslında ama bi müddet sonra oğlum kardeş diye heveslenince bende istedim suan 8 yasında zaten oğşum ona ilk kardeşin olacak dediğimiz aksam sevinçten ağlamıştı yavrum..bence tek çocuk iyi olmuyor

hayırlı olsun hoşgeldin....

teşekkürler seninde hayırlı olsun
birşey soracağım ben ilk çocuğumda adetim geçtikten 10 gün sonra ilk kontrolüme gitmiştim şimdide önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum , şimdilik doktor ve hastane araştırmasındayım , sizler ne zaman gittiniz doktora

ben 5+4 gitmiştim vajinall ultrasonla sadece keseyi görebildi şimdede salı günü 7+5 de kalp atısı için gideceğim inş..

Merhaba guzel anneler ya bende sanki apandist gibi arad sanci giriyor mide bulantim yok 6.haftamdayim gaz var birde normalmidir?

çok sevindim güzel haberler almanıza. darısı başıma...

kalp atışı kaçtı cnm senin bebeğinin? benimki de 6 gün gerideb geliyormuş. 6 mm, 117 kalp atışı, 6+3. aynen çok kokrtum ben de abdominal göremeyince.
çok şanslıısınz yaa ne güzel herkes kalp atışlarını duymaya başladı. sıra bize gelicek inşallahh....
kalp atış sayısının bile öğrenilebilmesine çok şaşırdım. acaba biz neler öğrenicez daha :)

Bende çok merak ediyorum ya.. İlk kontrolde daha kalp atışı yoktu şimmdide daha gitmedim bakalım önümüzdeki hafta gideceğim.. Herşeyin yolunda olduğunu öğrenmek çok rahatlatıyor gerçekten..

kesinlikle. ben cuma günü gidicem iple çekiyorum valla... Allahım hep güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin.

Canım kanaman taze kan mıydı leke miydi off kaç gün sürecek bu acaba geçse de rahatlasam

valla 2 hafta önce olmuştu kahverengi lekeydi,dünkü taze kırmızı kandı ama çok azdı.çok korktum tir tir titredim.zaten anksiete hastasıyım,böyle durumlarda aşırı tepki veriyorum:18:
sanada geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda biter.benim şuan gelmiyor bişi ama inan kıpırdamaya korkuyorum.olmazsa rapor alıp dinlencem 1 hafta.

Aman şunu sağ salim doğruyum da bir daha hamile falan kalıp stres yaşamak istemiyorum tek çocuk neyime yetmiyor bu stres çekilesi bir durum değilmiş

sana kesinlikle katılıyorum.ben zaten istemeden hamile kaldım,bazen psikolojim bozuluyo neden hamile kaldım diye tövbe Rabbimin gücüne gidecek.Allahtan çevremdeki herkes çok sevinçli ilk torun babamın.benden heyecanlı.bu beni mutlu ediyor.ikinciyi yapacağımı sanmıyorum.bi doğursamda bitse bu sıkıntılar offf:18:

Ben de öyle düşünürüm hep ama şu psikoloji beni kötü etti benim de bir erkek kardeşim var ve o benim sağ kolum bir gün annem babam gidince tek o kalacak aynı geçmişi paylaştığım ve aynı dna lara sahip olduğum tek kişi kardeşim ama şu an yaşım 29 ne zaman yapacağım ikincisini

Ben de aynı senin gibiyim Allah vermese cesaretim yoktu iyiki verdi ailem daha emekli olmadı eşimin annesi babası ölmüş annemle babama size emeklilik hediyesi alın büyütün diyorum:)) insanlar ne kadar uğraşmış çocuk yapabilmek için Allah bizi anne baba görebiliyor da bize bir can veriyor ve emanet ediyorsa çok şanslıyız bir gün mutlaka biz de çocuk sahibi olmak isteyecektik. Bu konuda çok şanslıyız şimdi de ona bir şey olacak diye çok korkuyorum o lekeleri görünce demekki hormanlar salgılanmış:)

Son düzenleme:
er-ca sana cevap yazmak istedim ama yazılar birbirine girmiş beceremedim galiba

olsun canım ben anladım o yazıyı :)

iştahının açılması belki havalardandır. yada mutluluk hormonundan :)

olsun ye istediğini. benim çok aman aman iştahım yok. hatta keyifsiz endişeli ve çok kaygılıyım. cuma gelse acayip rahatlıycam.

kızlar, çok fazla yazı olduğu için tek tek alıntı yapamıyorum,

çarşamba günü gidicem bende 3 günüm kaldı , iple çekiyorum ne stres yaaa kalp atışını duyucammı?

dk. da kaç atıcak ?

normalmi?

şu 3 ayı bir atlatsak hayırlısıyla.

Sağol seninde hayırlı olsun , ilk hamileliğin mi

Teşekkür ederim canım...
Kusura bakma gecikti cevabım.. Bbeğim var beş aylık onunla ilgilendiğim için başında duramıyorum.. Yani ilk bebeğim değil... Avatarımdaki bebiş benim oğlum :)))

Merhaba guzel anneler ya bende sanki apandist gibi arad sanci giriyor mide bulantim yok 6.haftamdayim gaz var birde normalmidir?

Normal canım... tasalanma.. hayırlı olsun bebişin..
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…